Έτσι ακριβώς. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι και στημένο καθώς ο χώρος αυτός δεν ζει από "οπαδούς" και όχι φιλόμουσους που θα βάλουν το χέρι στην τσέπη να αγοράσουν υλικό.Sid Vicious έγραψε: 23 Ιουν 2022, 15:49 Ας προσεχαν οι διοργανωτες (μπορει να το επιθυμουσαν κιολας), καποια πραγματα κανουν κρα οτι μπορει να συμβουν. Δηλαδη αν κανω εκδηλωση για αθλητικες βραβευσεις και εχω καλεσμενους και χουλιγκανς θα σοκαριστω να πεσω απο τα συννεφα μετα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξυλο Σνικ Light στα ΜΑD Awards
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ξυλο Σνικ Light στα ΜΑD Awards
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Sid Vicious έγραψε: 23 Ιουν 2022, 15:49
Ας προσεχαν οι διοργανωτες (μπορει να το επιθυμουσαν κιολας), καποια πραγματα κανουν κρα οτι μπορει να συμβουν. Δηλαδη αν κανω εκδηλωση για αθλητικες βραβευσεις και εχω καλεσμενους και χουλιγκανς θα σοκαριστω να πεσω απο τα συννεφα μετα;

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Sid Vicious έγραψε: 23 Ιουν 2022, 14:05Θα στηριξω αυτον που εχει φαει σε μενα αυτο επιβαλουν οι αρχες μου και οι καλοι τροποιjason0 έγραψε: 23 Ιουν 2022, 13:22Ναι, τις έφαγε λέει ξωφαλτσα και η ρουλα η κορομηλα
Εμείς με ποιόν είμαστε, με τον σνικ ή τον λάιτ;
Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτή τη μουσική (;) ούτε την κουλτούρα (;) που την ακολουθεί
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Στημένο σκηνοθετικά όχι ακριβώς, γιατί αν μην τι άλλο αυτό χρειάζεται μια στοιχειώδη πειθαρχία αλλά ως μαρκετίστικο εύρημα τύπου "οκ, ας ρίξουμε και λίγο αρωματικό λαδάκι με τρεντοεπανάστα άρωμα στους προβολείς για να μη μας περάσουν και για φιλανθρωπικό γκαλά" είναι σιγουράκι.ST48410 έγραψε: 23 Ιουν 2022, 16:17Έτσι ακριβώς. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι και στημένο καθώς ο χώρος αυτός δεν ζει από "οπαδούς" και όχι φιλόμουσους που θα βάλουν το χέρι στην τσέπη να αγοράσουν υλικό.Sid Vicious έγραψε: 23 Ιουν 2022, 15:49 Ας προσεχαν οι διοργανωτες (μπορει να το επιθυμουσαν κιολας), καποια πραγματα κανουν κρα οτι μπορει να συμβουν. Δηλαδη αν κανω εκδηλωση για αθλητικες βραβευσεις και εχω καλεσμενους και χουλιγκανς θα σοκαριστω να πεσω απο τα συννεφα μετα;
Σαν κάτι τύπους σε βουνά και κάμπους που βάζουν να κάψουν τα ξερά στην αυλή τους ενώ φυσάει γιατί το ελέγχουν...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
,,,Και μετά τους φταίνε τα πεύκα.
Πεύκα είναι αυτά, τι να τα κάνουμε;
Παίρνουν από λόγια τα πεύκα;
Δηλαδή όσο παγανιστικά και να το δεις, δεν βγαίνει.
Πεύκα είναι αυτά, τι να τα κάνουμε;
Παίρνουν από λόγια τα πεύκα;
Δηλαδή όσο παγανιστικά και να το δεις, δεν βγαίνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το ροζ μαλλι στα πλαγια ειναι δειγμα ανδρειας στην τραπ σκουπιδιλα?

Όσο σκέφτομαι ότι στα χρόνια μου κοροϊδεύαμε τους καρεκλάδες (γκιράπια επίσης, ή τσινάρια στην σαλονικιά ιδιόλεκτο), βλέποντας τους τραπερ, αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω μετά από τόσα χρόνια συγγνώμη.
Μια χαρά ήσασταν παλληκάρια μου.
Μια χαρά ήσασταν παλληκάρια μου.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Όταν αυτοί που διαφθείρουν την νεολαία αλληλοεξοντωνονται, αυτό είναι μια μικρή πρόοδος για την ανθρωπότητα.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτός μέχρι πριν λίγο καιρό, πετσόκοβε αυτηνadon99 έγραψε: 23 Ιουν 2022, 19:28 Το ροζ μαλλι στα πλαγια ειναι δειγμα ανδρειας στην τραπ σκουπιδιλα?
![]()
![]()

Και χωρίς μαξιλαράκι στα γόνατα, αν κρίνω απο το τοπικό μελάνιασμα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Δεν έχω δει τπτ μάγκες μόλις ξυπνησα αλλά ας αναλύσουμε λίγο καρέ καρέ τι έδειξαν τα κανάλια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Δημοκράτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 92 Απαντήσεις
- 2498 Προβολές