Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Chainis έγραψε: 17 Απρ 2018, 16:28
Αμα στο πρώτο ραντεβού κάνεις τον μαλάκα και πληρώσει η κυρία ή πεις μισά-μισά ή ο καθένας τα δικά του, απλώς ντεν τα γκαμήσει ποτέ.
Ναι γιατι αν δεν θελει και πληρωσει θα πεσει γιαυτο.
Αλλα επειδη ειναι λεπτο θεμα,και δεν γνωριζεις τον αλλον καθολου σχεδον
καλο ειναι να μην επιμενουμε πολυ για οτι θελουμε να γινει και φυσικα
να μην κρινουμε αυτην την κινηση ως καλη κακη κτλ.
Δίνει λαβή για αρνητικές σκέψεις (είναι τσιγκούνης, είναι μπατίρης, τέτοια).
Μπορει απλα να ειναι ντροπαλος και δεν θελει να επιμενει
για αυτο δεν θα πρεπει να κρινουμε.
vantono έγραψε: 17 Απρ 2018, 16:49
Λυσεις υπαρχουν. Αυτός που προτεινει το ραντεβου, ειναι μια σωστή, οπως γράφτηκε στις προηγουμενες σελίδες. Αλλη λύση επισης θα ήταν όποιος προτείνει το μαγαζι. Εγω πχ μπορει να θελω να την παω την αλλη για κανα καφεδάκι ή ουζακι στο Αιγαλεω, αλλα αυτή να θελει να την παω στο μαγαζί του Κοντιζά ή σε κανενα γκόλντεν φίνιξ. Ε μπορει και να μην την αφησω να πληρώσει,δεν ξερω πως θα εξελιχθει η φάση, αλλα να ειναι ετοιμη (και) για αυτο ανα πάσα στιγμη.
Εγω παντως σε ολα μου τα προσφατα πρωτα ραντεβου που θυμαμαι,εχω πληρωσει με κάρτα. Και δεν ξερω γιατι κανει τοσο μεγαλη εντυπωση στις μερες μας,αλλα δεν εχει υπαρξει εστω μια που να μην εχει ψαρώσει.
Εχει πεσει δουλεια, ε;
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Chainis έγραψε: 17 Απρ 2018, 16:28
Αμα στο πρώτο ραντεβού κάνεις τον μαλάκα και πληρώσει η κυρία ή πεις μισά-μισά ή ο καθένας τα δικά του, απλώς ντεν τα γκαμήσει ποτέ.
Από την πρώτη στιγμή που θα της μιλήσεις γνωρίζει την οικονομική σου κατάσταση. Σε έχει σκανάρει στο πρώτο λεπτό ίσα με τριάντα φορές. Παπούτσι, ρολόι, ρούχα, δακτυλίδι(αν φοράς), αυτοκίνητο-αν είναι σε ορατό σημείο- και τα λοιπά. Οπότε το κέρασμα είναι το κερασάκι.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Custom_F έγραψε: 17 Απρ 2018, 16:53
Εγω παντως σε ολα μου τα προσφατα πρωτα ραντεβου που θυμαμαι,εχω πληρωσει με κάρτα. Και δεν ξερω γιατι κανει τοσο μεγαλη εντυπωση στις μερες μας,αλλα δεν εχει υπαρξει εστω μια που να μην εχει ψαρώσει.
γτ προφανως δεν ειχαν καρτες στις τριτοκοσμικες χωρες απο τις οποιες ηρθαν παρανομα στην Ελλαδα
vantono έγραψε: 17 Απρ 2018, 16:49
Λυσεις υπαρχουν. Αυτός που προτεινει το ραντεβου, ειναι μια σωστή, οπως γράφτηκε στις προηγουμενες σελίδες. Αλλη λύση επισης θα ήταν όποιος προτείνει το μαγαζι. Εγω πχ μπορει να θελω να την παω την αλλη για κανα καφεδάκι ή ουζακι στο Αιγαλεω, αλλα αυτή να θελει να την παω στο μαγαζί του Κοντιζά ή σε κανενα γκόλντεν φίνιξ. Ε μπορει και να μην την αφησω να πληρώσει,δεν ξερω πως θα εξελιχθει η φάση, αλλα να ειναι ετοιμη (και) για αυτο ανα πάσα στιγμη.
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 17 Απρ 2018, 16:37
Από την πρώτη στιγμή που θα της μιλήσεις γνωρίζει την οικονομική σου κατάσταση. Σε έχει σκανάρει στο πρώτο λεπτό ίσα με τριάντα φορές. Παπούτσι, ρολόι, ρούχα, δακτυλίδι(αν φοράς), αυτοκίνητο-αν είναι σε ορατό σημείο- και τα λοιπά. Οπότε το κέρασμα είναι το κερασάκι.
Δεν φαίνονται πάντα όλα αλλά κι αν φαίνονται και σε βρίσκει κομπλέ αν αφήσεις να πληρώσει θα σκεφτεί "σε τσιγκούνη έπεσα πάλι γαμώ την ατυχία μου".
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων