https://twitter.com/maxi_8000_/status/1 ... TK0a3eRm4Q
Μα και τα βραβεία αυτά είναι ένα αστείο. Ποιος ασχολείται σοβαρά; Νομίζουν ότι είναι κάτι να σε επευφημούν πιτσιρίκια. Οι καλύτεροι από αυτούς δεν είναι καν μέτριοι μουσικοί, έχουν ακόμα δρόμο για να πετύχουν την μετριότητα. Ότι παράγουν αποτελεί προιόν και ξεχνιέται την άλλη μέρα. Ποτέ και για κανένα λόγο δεν παράγεται κάτι ξεχωριστό και αν παράγεται οι αποδέκτες του μετριούνται στα δάκτυλα γιατί αυτό ζητούν οι αποχαυνωτές μας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Ιουν 2022, 11:21τους κουβαλησαν οι νοικοκυραιοι για να αγοραζουν καινουργια μερσεντα και αυτη ηταν η καταληξηΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Ιουν 2022, 11:20 Με τι μαλακίες ασχολούμαστε ρε πούστη μου. Ούτε γνώριζα για την ύπαρξη ετούτων των φτωχοδιαβόλων. Από που ξεφύτρωσαν όλοι αυτοί οι άμουσοι, οι απαίδευτοι, οι άχρηστοι; Είναι γενική η παθογένεια ή είμαστε μόνο εμείς; Τι συμβαίνει; Έχουμε μπροστά μας έναν ωκεανό γνώσης να εξερευνήσουμε και καθόμαστε και δίνουμε σημασία σε δυο μαλακισμένα. Τι έχουμε πάθει φίλοι μου;![]()
Οι γονείς και το υπουργείο απαιδείας φταίνε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Ιουν 2022, 11:20 Με τι μαλακίες ασχολούμαστε ρε πούστη μου. Ούτε γνώριζα για την ύπαρξη ετούτων των φτωχοδιαβόλων. Από που ξεφύτρωσαν όλοι αυτοί οι άμουσοι, οι απαίδευτοι, οι άχρηστοι; Είναι γενική η παθογένεια ή είμαστε μόνο εμείς; Τι συμβαίνει; Έχουμε μπροστά μας έναν ωκεανό γνώσης να εξερευνήσουμε και καθόμαστε και δίνουμε σημασία σε δυο μαλακισμένα. Τι έχουμε πάθει φίλοι μου;
δεν εχουν διαβρωθει ολοι ομωςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Ιουν 2022, 11:36Μα και τα βραβεία αυτά είναι ένα αστείο. Ποιος ασχολείται σοβαρά; Νομίζουν ότι είναι κάτι να σε επευφημούν πιτσιρίκια. Οι καλύτεροι από αυτούς δεν είναι καν μέτριοι μουσικοί, έχουν ακόμα δρόμο για να πετύχουν την μετριότητα. Ότι παράγουν αποτελεί προιόν και ξεχνιέται την άλλη μέρα. Ποτέ και για κανένα λόγο δεν παράγεται κάτι ξεχωριστό και αν παράγεται οι αποδέκτες του μετριούνται στα δάκτυλα γιατί αυτό ζητούν οι αποχαυνωτές μας.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Ιουν 2022, 11:21τους κουβαλησαν οι νοικοκυραιοι για να αγοραζουν καινουργια μερσεντα και αυτη ηταν η καταληξηΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Ιουν 2022, 11:20 Με τι μαλακίες ασχολούμαστε ρε πούστη μου. Ούτε γνώριζα για την ύπαρξη ετούτων των φτωχοδιαβόλων. Από που ξεφύτρωσαν όλοι αυτοί οι άμουσοι, οι απαίδευτοι, οι άχρηστοι; Είναι γενική η παθογένεια ή είμαστε μόνο εμείς; Τι συμβαίνει; Έχουμε μπροστά μας έναν ωκεανό γνώσης να εξερευνήσουμε και καθόμαστε και δίνουμε σημασία σε δυο μαλακισμένα. Τι έχουμε πάθει φίλοι μου;![]()
Σας θυμίζω όμως μια εποχή που η καλή μουσική ήγταν το σύνηθες. Ζαμπέτας, Αττίκ, Σπανός, και το ακροατήριο μπορεί να είχε κατεβεί απ τα βουνά αλλά πλήρως ευαισθητοποιημένο. Πλήρως βουτηγμένο στο ωραίο τραγούδι με τους ωραίους στίχους. Σήμερα όλα είναι επιδερμικά, τα πιτσιρίκια δεν ακούνε πια όλο το τραγούδι στο γιουτιουμπουμπ, δεν μπορούν να συγκεντρωθούν. Αυτό, είναι μεγάλο ζήτημα. Ο άνθρωπος πρέπει ανγκαστικά να περάσει στην λατρεία της τέχνης για να αποτινάξει το ζυγό του θεού. Σήμερα λατρεύουμε την επιφάνεια. Την επανάληψη. Επενδύουμε συναισθηματικά σε ιστορίες χωρίς λόγω ύπαρξης πέρα απ το να βγάλουν λεφτά. Η μουσική μας είναι τραγική. Ο κινηματογράφος έχει τελειώσει.
Αυτός είναι ένας κόσμος εφιαλτικός σε πιο ύπουλο επίπεδο από αυτόν του Όργουελ. Είναι μια φυλακή που εμείς προτιμήσαμε. Μόνοι μας μπήκαμε μέσα.
Με λίγα λόγια ο λάιτ είχε ενημερώσει τους μέτριους με ολίγη, ότι από τη στιγμή που έχουν να κάνουν με επαλ που έχουν κόντρα, θα έπρεπε να είχαν φέρει ματ και αυτοί δεν το έκαναν... ή κάτι τέτοιο.vantono έγραψε: 23 Ιουν 2022, 11:33 Ο λάιτ τους ειχε ενημερώσει λέει οτι θα γινει χαμός αν βρεθουν κοντά αυτοι οι δύο, και οι του μαντ τους έβαλαν δίπλα-δίπλα.
https://www.youtube.com/shorts/ldExIvy9VBI
μεροκάματο βγάζουν τα παιδιά. μετά θα πάνε να ακούσουν τραπ. αυτά τα σνικ και τα λάιτ επειδή είναι και Φλώρικα, είναι για μικρές ηλικίες. Μετά αν πας 15 ,έχεις χουλιγκαναναβαθμιση.jimdenin έγραψε: 23 Ιουν 2022, 11:36 Σε αντιδιαστολή στο τουίτερ πολλοί ανεβάζουν ένα βίντεο στην Σύρο με τον Ξαρχάκο και μια ομάδα πιτσιρικάδων.
Στο σχολείο τα παιδιά μου την ώρα της μουσικής βλέπουν ταινίες. Μία ώρα την εβδομάδα, ούτως ή άλλως αστείο διάστημα, με τον δάσκαλο να κάθεται και να διαβάζει εφημερίδα. Στη γλώσσα η διδασκαλία είναι μηχανική και ξοδεύουν 1 μήνα στην ανάλυση ενός ποιήματος. Τα θρησκευτικά συνεχίζουν να τα διδάσκονται 2 ώρες στο γυμνάσιο. Ποτέ δεν αγγίζουν το μεγαλείο της Ιλιάδας παρά αποστηθίζουν και τεμαχίζουν χάνοντας τους χυμούς της. Αυτό, δεν είναι τυχαίο.Αλιόσα έγραψε: 23 Ιουν 2022, 11:37Οι γονείς και το υπουργείο απαιδείας φταίνε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Ιουν 2022, 11:20 Με τι μαλακίες ασχολούμαστε ρε πούστη μου. Ούτε γνώριζα για την ύπαρξη ετούτων των φτωχοδιαβόλων. Από που ξεφύτρωσαν όλοι αυτοί οι άμουσοι, οι απαίδευτοι, οι άχρηστοι; Είναι γενική η παθογένεια ή είμαστε μόνο εμείς; Τι συμβαίνει; Έχουμε μπροστά μας έναν ωκεανό γνώσης να εξερευνήσουμε και καθόμαστε και δίνουμε σημασία σε δυο μαλακισμένα. Τι έχουμε πάθει φίλοι μου;
το μαντ το έχει ξεχάσει και η μάνα του και βρήκαν ευκαιρία να βάλουν τους κάφρους δίπλα δίπλα να ακουστούν κάπωςvantono έγραψε: 23 Ιουν 2022, 11:33 Ο λάιτ τους ειχε ενημερώσει λέει οτι θα γινει χαμός αν βρεθουν κοντά αυτοι οι δύο, και οι του μαντ τους έβαλαν δίπλα-δίπλα.
https://www.youtube.com/shorts/ldExIvy9VBI
Αλιόσα έγραψε: 23 Ιουν 2022, 11:37Οι γονείς και το υπουργείο απαιδείας φταίνε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 23 Ιουν 2022, 11:20 Με τι μαλακίες ασχολούμαστε ρε πούστη μου. Ούτε γνώριζα για την ύπαρξη ετούτων των φτωχοδιαβόλων. Από που ξεφύτρωσαν όλοι αυτοί οι άμουσοι, οι απαίδευτοι, οι άχρηστοι; Είναι γενική η παθογένεια ή είμαστε μόνο εμείς; Τι συμβαίνει; Έχουμε μπροστά μας έναν ωκεανό γνώσης να εξερευνήσουμε και καθόμαστε και δίνουμε σημασία σε δυο μαλακισμένα. Τι έχουμε πάθει φίλοι μου;

Κρητικος, Πατρινος η Λαρισαιος. Τα μεγαλυτερα νοπανακια.
Και ο άλλος Έλληνας ειναι, απο Κενυάτισσα μάνα, γεννημένος στη θεσ/νίκη. Αλλα παραπχορουμ ειμαστε, ας πούμε και καμια μαλακια για τα παιδάκια μεταναστών που σκυλοπνίγονται στις θάλασσες, για να κανουμε το σιχαμερό μισάνθρωπο κομματι μας.