Naida εγγύηση.
Κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων, τιμές προσιτές.
Naida εγγύηση.
Δε ξέρω ποιο ήταν το συναίσθημα που τους οδήγησε. Το ότι είναι δύο και όχι ένας εμένα μου κάνει κάτι σε αυτόκλητους τιμωρούς της γειτονιάς. Ή κάτι άλλο ύποπτο. Θα δείξει τι έχει παιχτεί.BILLO έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:42Μαλλον θυμο και αγανατηση ειχαν και οχι φοβο. Το γιατι και το πως ειναι ενα θεμα αλλα αυτο ηταν μαλλον που τους κινητοποιησε.Naida έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:37Μα και με μαχαίρι να είχε μπει ο τύπος δε μπορούσε να σταθεί όρθιος. Φαίνεται. Όταν χώνεται κάτω στη βιτρίνα δε φαίνεται να κρατάει ούτε μαχαίρι. Άρα τι φόβο είχαν οι επιτιθέμενοι; Επίσης αν όντως κρατούσε μαχαίρι και δε φαίνεται στο βίντεο γιατί δεν απομακρύνονται;Maspoli έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:32
Ρε παιδί μου από τη πρώτη φορά που έγραψα έχω αναφέρει ότι αν ισχύει ότι είχε βγάλει μαχαίρι όταν μπήκε στο μαγαζί τότε αυτά που βλέπουμε στο βίντεο δεν είναι υπέρμετρη βία. Αν δεν υπήρχε μαχαίρι τότε υπήρξε υπέρμετρη βία. Η ύπαρξη ή μη του μαχαιριού διαφοροποιεί εντελώς τα πράγματα.
Φυσικά και δεν θα ήθελα να δω κάποιον με μαχαίρι ανεξέλεγκτο. Εσύ όπως έχεις δει το βίντεο κρατάει μαχαίρι;Maspoli έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:42Θα ήθελες να έβγαινε ανεμπόδιστος κάποιος που έχει βγάλει μαχαίρι;Naida έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:37
Μα και με μαχαίρι να είχε μπει ο τύπος δε μπορούσε να σταθεί όρθιος. Φαίνεται. Όταν χώνεται κάτω στη βιτρίνα δε φαίνεται να κρατάει ούτε μαχαίρι. Άρα τι φόβο είχαν οι επιτιθέμενοι; Επίσης αν όντως κρατούσε μαχαίρι και δε φαίνεται στο βίντεο γιατί δεν απομακρύνονται;

Βρε δε μπα να παθαίνουν και τετραπλό εγκεφαλικό; Επιλογή τους είναι η παραβατικότητα και ότι συνεπάγεται.ritzeri έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:44
Κι αν δεν πέθανε με ευθύνη τους, εύχομαι κάθε ληστής να παθαίνει έμφραγμα την ώρα της ληστείας.
Ξέρεις, αυτό που πολλοί αγνοούν για την εξέλιξης της δίκης, είναι ο λόγος που ο καταστηματάρχης κινήθηκε και έπραξε κατ' αυτό τον τρόπο.BILLO έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:42 Μαλλον θυμο και αγανατηση ειχαν και οχι φοβο. Το γιατι και το πως ειναι ενα θεμα αλλα αυτο ηταν μαλλον που τους κινητοποιησε.
Σου έχει μείνει τιποτα για κάψιμο;Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:48Naida εγγύηση.
Κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων, τιμές προσιτές.
Μη λέω πάλι τα ίδια. Αν ο νεκρός είχε βγάλει μαχαίρι όπως λένε, τότε έπρεπε να εμποδιστεί να βγει. Δεν τον εμποδίζεις με γαρύφαλλα. Αν δεν είχε βγάλει μαχαίρι τότε σαφώς έχουμε χρήση υπέρμετρης βίας.Naida έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:49 Φυσικά και δεν θα ήθελα να δω κάποιον με μαχαίρι ανεξέλεγκτο. Εσύ όπως έχεις δει το βίντεο κρατάει μαχαίρι;
Είχε κανείς από αυτούς βγάλει μαχαίρι για να κάνει ληστεία πριν;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:51 Στην αρχή ήταν τα αδέσποτα για να μη χαλάσουν το ίματζ των Ολυμπιακών...
Μετά οι μετανάστες ή πρόσφυγες που χαλούσαν το ίματζ της πρωτεύουσας και των τουριστικών μας περιοχών...
Μετά οι οροθετικές που μόλυναν τους νοικοκυραίους που συνευρίσκονταν μαζί τους...
Βρίσκετε ότι η προχθεσινή δολοφονία ήταν κεραυνός εν αιθρία;
Βρίσκετε ότι διαφέρουν οι φωτογραφίες των Εβραίων ή των μαύρων από το βίντεο με το θύμα που δε μπορούσε να σηκώσει ούτε τον πυροσβεστήρα;
Στην ερώτηση δεν απαντάς. Άσε τα ενδεχόμενα. Εσύ με τα μάτια σου βλέπεις να κρατάει μαχαίρι στη βιτρίνα;Maspoli έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:55Μη λέω πάλι τα ίδια. Αν ο νεκρός είχε βγάλει μαχαίρι όπως λένε, τότε έπρεπε να εμποδιστεί να βγει. Δεν τον εμποδίζεις με γαρύφαλλα. Αν δεν είχε βγάλει μαχαίρι τότε σαφώς έχουμε χρήση υπέρμετρης βίας.Naida έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:49 Φυσικά και δεν θα ήθελα να δω κάποιον με μαχαίρι ανεξέλεγκτο. Εσύ όπως έχεις δει το βίντεο κρατάει μαχαίρι;
Επειδή δεν κάνουν κίνηση να μπουν μέσα και να τον δείρουν μέχρι να πλησιάσει αυτός προς τη βιτρίνα και να τον κλωτσήσουν, οι πιθανότητες είναι με το ενδεχόμενο να είχε βγάλει όντως μαχαίρι
Δύο φορές σήμερα έχω κάνει διάλογο μαζί σου, οπότε υποθέτω πως όχι.Naida έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:54Σου έχει μείνει τιποτα για κάψιμο;Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:48Naida εγγύηση.
Κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων, τιμές προσιτές.![]()
Καλά τότε άσε τη συζήτηση για όσους έχουν απόθεμα.Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:57Δύο φορές σήμερα έχω κάνει διάλογο μαζί σου, οπότε υποθέτω πως όχι.Naida έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:54Σου έχει μείνει τιποτα για κάψιμο;Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:48
Naida εγγύηση.
Κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων, τιμές προσιτές.![]()
Σαφώς και διαφέρουν το ένα είναι ρατσιστικό και το άλλο παρεμπόδιση εγκληματία... χαλάρωσε γιατί θα βάλω και Μπρους Λη για σύγκριση.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:51 Βρίσκετε ότι διαφέρουν οι φωτογραφίες των Εβραίων ή των μαύρων από το βίντεο με το θύμα που δε μπορούσε να σηκώσει ούτε τον πυροσβεστήρα;
Έχω απαντήσει. Στο βίντεο δε διακρίνεται κάτι. Σε αυτό το βίντεο όμως, πολλοί διέκριναν πολλά πράγματα, πολύ διαφορετικά από το "μικρά θλαστικά τραύματα". Το ότι δε διακρίνεται μαχαίρι στο βίντεο δε σημαίνει ότι δεν υπήρχε.Naida έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:57 Στην ερώτηση δεν απαντάς. Άσε τα ενδεχόμενα. Εσύ με τα μάτια σου βλέπεις να κρατάει μαχαίρι στη βιτρίνα;
Συμφωνω. Εαν εχουμε ομως ηπια βια προερχομενη απο οργη απεναντι σε μια διαρηξη, τοτε αυτο ειναι κατι που μπορουν ευκολα οι δικαστες να το θεωρισουν αναμενομενη ανθρωπινη αντιδραση. Θα δικαστουν μεν αλλα οχι βαρια μαλλον. Στη βαρια σωματικη βλαβη η αμυνα η η εδικηση θα εκρινε πολυ περισσοτερα πραγματα.vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:52Ξέρεις, αυτό που πολλοί αγνοούν για την εξέλιξης της δίκης, είναι ο λόγος που ο καταστηματάρχης κινήθηκε και έπραξε κατ' αυτό τον τρόπο.BILLO έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:42 Μαλλον θυμο και αγανατηση ειχαν και οχι φοβο. Το γιατι και το πως ειναι ενα θεμα αλλα αυτο ηταν μαλλον που τους κινητοποιησε.
Έχουμε πρόκληση σωματικής βλάβης (αφήνω το βαθμό της για το κατηγορητήριο όπως θα διαμορφωθεί) η οποία επισύρει ποινή και θα πρέπει να εξηγηθεί ο λόγος. Αν το έπραξε στη λογική της άμυνας ή της αποτροπής, θα πρέπει παράλληλα να αποδειχθεί ότι δεν υπερέβη το αναγκαίο μέτρο της άμυνας. Αν το έπραξε στη λογική της εκδίκησης, θα ισχυριστεί τουλάχιστον βρασμό ψυχικής ορμής.
Τα παραπάνω θα συνεκτιμηθούν για την απόφαση των δικαστών. Είναι αρκετές οι παράμετροι που θα παίξουν ρόλο, από τη σύνθεση που θα δικάσει, τον εισαγγελέα, τους δικηγόρους των δύο πλευρών, τις μαρτυρικές καταθέσεις, τα videos που θα προσκομιστούν. Κάθε παράγοντας μπορει να γείρει την απόφαση προς τη μία ή την άλλη πλευρά.
Ειναι πραγματικα κριμα που υπηρξε αυτη η καταληξη, αλλα ξερεις κατι? Οταν καποιος αποφασιζει να παει να κανει μια επιθετικη ενεργεια τοτε ειναι και υπευθυνος για ολα αυτα τα γραναζια που θετει σε κινηση. Μπορει να γινει το οτιδηποτε. Δεν πηγε ο κοσμηματοπωλης σε αυτον. Αυτος πηγε στον κοσμηματοπωλη. Ναι δεν χρειαζοταν να πεθανει κανεις, αλλα το θυμα δεν ειναι ο μονος που ''δικαιουται'' να εχει θολωμενο μυαλο. Επισης εχει αλλαξει τελειως ο ελληνικος εγκληματικος χαρτης. Οταν ημουν μικρος διαρρηκτης ηταν καποιος που εμπαινε σαν το ποντικι για να σου παρει το βιντεο και στον παραμικρο ηχο εξαφανιζοταν. Τωρα διαρρηκτης θεωρειται καποιος που σιδερωνει γιαγιαδες.Naida έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:37Μα και με μαχαίρι να είχε μπει ο τύπος δε μπορούσε να σταθεί όρθιος. Φαίνεται. Όταν χώνεται κάτω στη βιτρίνα δε φαίνεται να κρατάει ούτε μαχαίρι. Άρα τι φόβο είχαν οι επιτιθέμενοι; Επίσης αν όντως κρατούσε μαχαίρι και δε φαίνεται στο βίντεο γιατί δεν απομακρύνονται;Maspoli έγραψε: 24 Σεπ 2018, 23:32Ρε παιδί μου από τη πρώτη φορά που έγραψα έχω αναφέρει ότι αν ισχύει ότι είχε βγάλει μαχαίρι όταν μπήκε στο μαγαζί τότε αυτά που βλέπουμε στο βίντεο δεν είναι υπέρμετρη βία. Αν δεν υπήρχε μαχαίρι τότε υπήρξε υπέρμετρη βία. Η ύπαρξη ή μη του μαχαιριού διαφοροποιεί εντελώς τα πράγματα.