!!! DEVELOPMENT MODE !!!

τον πουλο τα τραβελια απ την γυναικεία κολύμβηση

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

υπερ ή κατα του διαχωρισμου των τραβελιων στον αθλητισμο?

υπέρ
35
90%
κατά
4
10%

Σύνολο ψήφων: 39

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: τον πουλο τα τραβελια απ την γυναικεία κολύμβηση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

georgebi έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:31
stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:24
georgebi έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:18

Δεν ήταν αυτό το πνεύμα της απάντησης μου

Εξηγούμαι καλύτερα

Οι αθλητικές ομοσπονδίες μάλλον πρόβλημα έχουν με τους τρανς

Αν μπορούσαν να τους πετάξουν έξω μονοκοντυλιά χωρίς να έχουν πρόβλημα με τις - άσχετες απο αθλητισμό - πολιτικές ηγεσίες θα το είχαν κάνει :102:

Οι τρανς ''γυναίκες''ειναι που δεν εχω ακούσει να διεκδικούν ένα δικό τους πρωτάθλημα

καθώς αυτό θα είχε λιγότερους θεατές και από τα τρανς καλλιστεία :smt047

upd. Γιατί δεν διεκδικούν οι τρανς ''γυναίκες'΄να συμμετέχουν και στα γυναίκεια καλλιστεία :p2:

Φοβούνται μήπως πως εκεί δεν θα έχουν το πλεονέκτημα :003:
https://www.protothema.gr/world/article ... ss-nevada/

Ψάχτε λίγο πριν γράψετε κάτι.
Μία απλή αναζήτηση στο google είναι.
Έχεις δίκιο.... :smt023 με τα καλλιστεία δεν το εχω :102:
Αυτό γράφω. Αν κάτι δεν το έχεις, ψάξε πριν βγάλεις πόρισμα.
Ούτε κι εγώ το έχω, αλλά όταν κάποιος γράφει κάτι, το ψάχνω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:34
georgebi έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:31
stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:24

https://www.protothema.gr/world/article ... ss-nevada/

Ψάχτε λίγο πριν γράψετε κάτι.
Μία απλή αναζήτηση στο google είναι.
Έχεις δίκιο.... :smt023 με τα καλλιστεία δεν το εχω :102:
Όπως καλή ώρα εσύ δεν το χεις με τον αθλητισμό :102:
Αυτό γράφω. Αν κάτι δεν το έχεις, ψάξε πριν βγάλεις πόρισμα.
Ούτε κι εγώ το έχω, αλλά όταν κάποιος γράφει κάτι, το ψάχνω.
Έτσι...έτσι

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 22 Ιουν 2022, 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:34
stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:22
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:22

Μα αν κάποιοι/ες είναι η χαρά του ντοπαρίσματος (γενικώς και ειδικώς) είναι οι τρανς. :lol:
Προφανώς και δεν έχεις ιδέα... :D
Μα δεν κατάλαβες τι είπα. Οι τρανς είναι η χαρά των εγχύσεων γενικώς ακόμη και αν ΔΕΝ ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
Συνεχίζεις να μην έχεις ιδέα.
Οι πρωτοκλασάτοι επαγγελματίες αθλητές παίρνουν τα καλύτερα. Τελευταίας τεχνολογίας. Μη ανιχνεύσιμα. Και κάνουν συνδυασμούς με χημικά "μάσκες" που καμουφλάρουν τα παρασυμπτώματα της λήψης των αναβολικών. Για να μην είναι εμφανές σε πρώτη ματιά. Μιλάμε για φάρμακα δεκάδων χιλιάδων ευρώ που δεν μπορεί να προμηθευτεί ο κάθε κακομοίρης.

Ένας τρανσάκος που αποφάσισε να μπει στον αθλητισμό, έχει πάρει πιθανότατα τα νεροζούμια που είναι πιθανό όχι μόνο να μην του προσφέρουν αναμενόμενα, αλλά αντιθέτως να του δημιουργούν προβλήματα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:33
ST48410 έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:14
stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:12 Όταν παρακολουθούσες τον Μπολτ, πόσες πιθανότητες έδινες να κερδίσει ο επόμενος;
Και γιατί παρακολουθούσες με κομμένη την ανάσα;
Γιατί η διαφορά του Μπολτ από τους άλλους καλούς δρομείς της κούρσας ήταν πολύ μικρότερη από αυτήν που θα έχει στατιστικά ένας τρανσγκέντερ με τις υπόλοιπες γυναίκες.
:lol:

Εικόνα
Πάρε το χρόνο των τελευταίων αθλητών αυτής της κούρσας και τους καλύτερους των γυναικών και σύγκρινε.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

ST48410 έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:44
stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:33
ST48410 έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:14

Γιατί η διαφορά του Μπολτ από τους άλλους καλούς δρομείς της κούρσας ήταν πολύ μικρότερη από αυτήν που θα έχει στατιστικά ένας τρανσγκέντερ με τις υπόλοιπες γυναίκες.
:lol:

Εικόνα
Πάρε το χρόνο των τελευταίων αθλητών αυτής της κούρσας και τους καλύτερους των γυναικών και σύγκρινε.
Κάθε φορά που σου κάνω μία ερώτηση, πηγαίνεις σε άλλο θέμα.
Επαναλαμβάνω:
στις συγκεκριμένες κούρσες που όλοι ήξεραν από πριν ότι ο Μπολτ θα κερδίσει, έχασε ο κόσμος το ενδιαφέρον του για το άθλημα;

Είναι πολύ απλό ερώτημα που αφορά μία επισήμανση από την οποία ξεκίνησε αυτός ο κύκλος συζήτησης.
Δευτερεύον ερώτημα:
αν όχι, γιατί; Δεν γράψατε κάποιοι πιο πριν ότι όταν κάποιος υπερέχει, στην ουσία χαλά το θέαμα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 22 Ιουν 2022, 00:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ST48410

stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:40 Ένας τρανσάκος που αποφάσισε να μπει στον αθλητισμό, έχει πάρει πιθανότατα τα νεροζούμια που είναι πιθανό όχι μόνο να μην του προσφέρουν αναμενόμενα, αλλά αντιθέτως να του δημιουργούν προβλήματα.
Δεν θα είναι κακομοίρης αν θα μπορεί με μεγάλη πιθανότητα να διεκδικήσει μετάλλιο από το πουθενά. Θα πέσουν επάνω του σπόνσορες και γιατροί.
Άβαταρ μέλους
ST48410

stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:46 Κάθε φορά που σου κάνω μία ερώτηση, πηγαίνεις σε άλλο θέμα.
Επαναλαμβάνω:
στις συγκεκριμένες κούρσες που όλοι ήξεραν από πριν ότι ο Μπολτ θα κερδίσει, έχασε ο κόσμος το ενδιαφέρον του για το άθλημα;

Είναι πολύ απλό ερώτημα που αφορά μία επισήμανση από την οποία ξεκίνησε αυτός ο κύκλος συζήτησης.
Όχι. Γιατί είναι τόσο μικρή η διαφορά με τους άλλους που μια κακή εκκίνηση πχ θα μπορούσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Μιλάς για κλάσματα του δευτερολέπτου κι ας φαίνεται εντυπωσιακό στην φωτογραφία.

Τρανσγκέντερ με γυναίκες θα έχει μεγαλύτερη διαφορά. Και τον Μπολτ δεν θα καθόμασταν να τον βλέπουμε αν ξέραμε ότι ο δεύτερος θα τερματίσει κάνα δευτερόλεπτο πιο πίσω. Ίσως να παρακολουθούσαμε αν κατορθώσει να κάνει ρεκόρ πχ, αλλά μέχρι εκεί.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

ST48410 έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:50
stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:46 Κάθε φορά που σου κάνω μία ερώτηση, πηγαίνεις σε άλλο θέμα.
Επαναλαμβάνω:

Όχι. Γιατί είναι τόσο μικρή η διαφορά με τους άλλους που μια κακή εκκίνηση πχ θα μπορούσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Μιλάς για κλάσματα του δευτερολέπτου κι ας φαίνεται εντυπωσιακό στην φωτογραφία.
Ποια κακή εκκίνηση βρε ST;
Στη χειρότερη εκκίνησή του και με κόντρα άνεμο ο Μπολτ έκανε 9.70.

Θέλω να απαντήσεις ειλικρινά στο ερώτημα, χωρίς στριφογυρίσματα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μέσι ή οποιονδήποτε άλλο. Το γεγονός ότι έβαζε 3 γκολ σε κάθε αγώνα και η Μπαρτσελόνα κέρδιζε με 3-0 και 4-0 έκανε το ποδόσφαιρο βαρετό;
Άβαταρ μέλους
ST48410

stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:53 Ποια κακή εκκίνηση βρε ST;

Το ίδιο ισχύει και για τον Μέσι ή οποιονδήποτε άλλο. Το γεγονός ότι έβαζε 3 γκολ σε κάθε αγώνα και η Μπαρτσελόνα κέρδιζε με 3-0 και 4-0 έκανε το ποδόσφαιρο βαρετό;
Όχι, γιατί περίμενες να δεις και το πως. Και το πως ήταν θέμα ικανότητας, προπόνησης, ομαδικής προσπάθειας, ίσως και ευφυίας κλπ. Ακόμα όμως και με όλες αυτές του τις ικανότητες η ομάδα κάποιες φορές έχανε. Λίγες αλλά συνέβαινε κι αυτό.

Εσύ μου λες τώρα ότι θα καθίσουμε να παρακολουθήσουμε αγώνα όπου ο πρώτος θα τερματίζει 10 μέτρα μπροστά από το δεύτερο και θα καθόμαστε να βλέπουμε τέτοιους αγώνες συνέχεια με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα στραμπουλήξει κάτι. Βαρεμάρα ρε φίλε. Εγώ δεν θα το έκανα.

ΥΓ. Μια φορά πήγα στη ζωή μου γήπεδο και ήταν τόσο χάλια το θέαμα που αποφάσισα ότι δεν πρόκειται να δώσω ποτέ λεφτά για κάτι ανάλογο. Έτυχε και το ματς ήταν Εθνικός - Απόλλων. Αν τότε ήταν Ρεάλ - Μπαρστελόνα, ίσως είχα διαρκείας τώρα. Ίσως δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτό το νήμα. :)
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:53

Εικόνα

Τι άλλο θα διαβάσουμε....ο Μπολτ στα πολλές 10αδες 100σταρια που εχει αγωνιστει στην υπερ10ετη καριέρα του σαν 100αρης

γιατί σαν 200αρης ήταν πάνω από 16 χρόνια

μόλις τρεις (3) φορές στη ζωή του εχει γράψει 9.70 και κάτω

Εικόνα
http://www.alltime-athletics.com/m_100ok.htm
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
ST48410

georgebi έγραψε: 22 Ιουν 2022, 01:04
στην κούρσα της φωτογραφίας που πόσταρε ο stavmanr τι χρόνο είχε ο τελευταίος και πως συγκρίνεται με το wr των γυναικών;
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

ST48410 έγραψε: 22 Ιουν 2022, 01:01
stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2022, 00:53 Ποια κακή εκκίνηση βρε ST;

Όχι, γιατί περίμενες να δεις και το πως. Και το πως ήταν θέμα ικανότητας, προπόνησης, ομαδικής προσπάθειας, ίσως και ευφυίας κλπ. Ακόμα όμως και με όλες αυτές του τις ικανότητες η ομάδα κάποιες φορές έχανε. Λίγες αλλά συνέβαινε κι αυτό.

Εσύ μου λες τώρα ότι θα καθίσουμε να παρακολουθήσουμε αγώνα όπου ο πρώτος θα τερματίζει 10 μέτρα μπροστά από το δεύτερο και θα καθόμαστε να βλέπουμε τέτοιους αγώνες συνέχεια με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα στραμπουλήξει κάτι. Βαρεμάρα ρε φίλε. Εγώ δεν θα το έκανα.

ΥΓ. Μια φορά πήγα στη ζωή μου γήπεδο και ήταν τόσο χάλια το θέαμα που αποφάσισα ότι δεν πρόκειται να δώσω ποτέ λεφτά για κάτι ανάλογο. Έτυχε και το ματς ήταν Εθνικός - Απόλλων. Αν τότε ήταν Ρεάλ - Μπαρστελόνα, ίσως είχα διαρκείας τώρα. Ίσως δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτό το νήμα. :)
Μα αυτό δεν αλλάζει ότι και η τρανς της περίπτωσής σου θα έχει μία κακή ημέρα, ένα πρόβλημα, μία κακή εκκίνηση, οτιδήποτε.
Το ζήτημα δεν είναι η κακή ημέρα, αλλά το επιχείρημα ότι αν κάποιος κυριαρχεί σε ένα αγώνισμα, τότε αυτό το αγώνισμα χάνει το ενδιαφέρον του.
Αν συμφωνήσουμε ότι δεν ισχύει μπορούμε να προχωρήσουμε και παρακάτω, σε κάτι που θα ήθελες εσύ να συζητήσουμε.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

ST48410 έγραψε: 22 Ιουν 2022, 01:05
georgebi έγραψε: 22 Ιουν 2022, 01:04
στην κούρσα της φωτογραφίας που πόσταρε ο stavmanr τι χρόνο είχε ο τελευταίος και πως συγκρίνεται με το wr των γυναικών;
Στην κούρσα που πόσταρε ο stavmanr ο Μπολτ έχει αφήσει πίσω τον δεύτερο καλύτερο αθλητή του πλανήτη στο συγκεκριμένο άθλημα πάνω από 2 μέτρα, και μάλιστα έχει παρατήσει τα τελευταία 10 μέτρα πανηγυρίζοντας.
Εντούτοις, το άθλημα αυτό, ουδέποτε έχασε το ενδιαφέρον του παρά το γεγονός ότι θα έβαζες στοίχημα και το σπίτι σου ότι νικητής θα είναι ο Μπολτ.
Άβαταρ μέλους
ST48410

stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2022, 01:07 Μα αυτό δεν αλλάζει ότι και η τρανς της περίπτωσής σου θα έχει μία κακή ημέρα, ένα πρόβλημα, μία κακή εκκίνηση, οτιδήποτε.
θα έχει αλλά πολύ λίγες φορές ώστε να έχει νόημα να κάτσεις να το δεις. Όλοι θα ξέρουν το αποτέλεσμα.
stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2022, 01:07 Το ζήτημα δεν είναι η κακή ημέρα, αλλά το επιχείρημα ότι αν κάποιος κυριαρχεί σε ένα αγώνισμα, τότε αυτό το αγώνισμα χάνει το ενδιαφέρον του.
Προφανώς αλλά όχι σε όλα τα αγωνίσματα το ίδιο. Εκεί που έχει σημασία ο τρόπος της νίκης θα κάτσεις να το δεις. Αλλά μέχρι ένα όριο. Δεν θα δεις μπάσκετ Παναθηναϊκού με ερασιτεχνική ομάδα. Ομοίως σε μία ρίψη όμως που ξέρεις ότι ο χ κάνει βολές 20% μακρύτερα από όλους τους υπόλοιπους τι να κάτσω να δω; Την στιγμή μάλιστα που δεν πετυχαίνει τέτοια βολή λόγω ιδιαίτερης τεχνικής αλλά απλά λόγω φύλου.
stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2022, 01:07 Αν συμφωνήσουμε ότι δεν ισχύει μπορούμε να προχωρήσουμε και παρακάτω, σε κάτι που θα ήθελες εσύ να συζητήσουμε.
Μου φαίνεται πιο λογικό να αναζητηθεί άλλη λύση αν πρέπει ντε και καλά να μην πάνε οι τρανσγκέντερ να συναγωνιστούν τα άτομα του βιολογικού τους φύλου. Πχ δημιουργία κατηγοριών με βάση την ανάπτυξη του μυικού συστήματος ανεξαρτήτως φύλου αθλητή. Και αυτό στα αθλήματα που παίζει ρόλο το ανεπτυγμένο μυικό σύστημα. Σε άλλα αθλήματα κάτι άλλο κοκ.

Γενικώς πάντως η άκριτη εισαγωγή των τρανσγκέντερ θα τελειώσει τις γυναίκες από αρκετά αγωνίσματα. Δεν θα έχει νόημα να σπαταλήσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής της κάποια για να φτάσει σε κορυφαίο επίπεδο και εκεί να βρει μπροστά της κάποιον που με πολύ λιγότερη προσπάθεια την κερδίζει άνετα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

ST48410 έγραψε: 22 Ιουν 2022, 01:16
stavmanr έγραψε: 22 Ιουν 2022, 01:07 Μα αυτό δεν αλλάζει ότι και η τρανς της περίπτωσής σου θα έχει μία κακή ημέρα, ένα πρόβλημα, μία κακή εκκίνηση, οτιδήποτε.
θα έχει αλλά πολύ λίγες φορές ώστε να έχει νόημα να κάτσεις να το δεις. Όλοι θα ξέρουν το αποτέλεσμα.
Μα και με τον Μπολτ το ίδιο ακριβώς συνέβαινε.
Είσαι στη συζήτηση St ή είσαι αφηρημένος;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”