Εκδικάστηκε τελικά η υπόθεσή του;
Τον βρήκαν υπεύθυνο;
Εκδικάστηκε τελικά η υπόθεσή του;
Οχι μονο απο τ'αφεντικα. Ειχα δουλεψει στην DHL πριν καμια 20αρια χρονια και δε μπορεις να φανταστεις τι μαλακες πελατες κυκλοφορουν εκει εξω...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:27τρώνε μεγάλη πίεση πάντως από τα μαγαζιάEKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:24Αν κυνηγάς τη δουλειά βγάζεις. Αυτή είναι η αλήθεια. Εννοώ να δουλεύεις 11ωρα και 12ωρα, ΣΚ, με βροχές κτλ. Απλά έχει ρομαντικοποιηθει η εικόνα του ντελιβερα που δουλεύει σε απαράδεκτες συνθήκες (που τουλάχιστον εν μέρει, αν κρίνω από το πώς οδηγούν οι περισσότεροι, οι ίδιοι τις προκαλούν στους εαυτούς τους, ξαναλέω εν μερει) σε σχέση με τον αλβανο που σκαρφαλώνει με ντάλα ήλιο στον τρίτο όροφο μιας οικοδομήςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:08 εγώ πάντως που έχω ντελιβερά φίλο δεν βγάζει άσχημα χρήματα
γιατί έχει τον μισθό του και ταυτόχρονα βγάζει πολλά από τα τιπς
καθαρίζει σταθερά πάνω από χιλιάρικο κάθε μήνα
μπορεί να οδηγούν γάματα αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα της πίεσης που δέχονται
Δηλαδή αν καθαρίσει δύο τσέπες παίρνει 2000-2400;
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:08 εγώ πάντως που έχω ντελιβερά φίλο δεν βγάζει άσχημα χρήματα
Ειλικρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω τη λογική αυτή. Θεωρώ ότι το τιπ σε σερβιτόρους, διανομείς κλπ έχει συνδεθεί περισσότερο με επικοινωνικακούς λόγους παρά με πρακτικούς.Στύγιος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 19:45ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:08 εγώ πάντως που έχω ντελιβερά φίλο δεν βγάζει άσχημα χρήματα
Φυσικά αλλά εκτίθεται πολλές φορές τη μέρα σε κάθε είδους κίνδυνο στην κυκλοφορία και σε καιρικές συνθήκες.
Γω πάντα αφήνω τιπ 1 ευρώ στον ντελιβερά.
Εκτιμώ τον άνθρωπο που μου προσφέρει μια υπηρεσία και τον ανταμοίβω ,τόσο απλό.stavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2022, 19:50Ειλικρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω τη λογική αυτή. Θεωρώ ότι το τιπ σε σερβιτόρους, διανομείς κλπ έχει συνδεθεί περισσότερο με επικοινωνικακούς λόγους παρά με πρακτικούς.Στύγιος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 19:45ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:08 εγώ πάντως που έχω ντελιβερά φίλο δεν βγάζει άσχημα χρήματα
Φυσικά αλλά εκτίθεται πολλές φορές τη μέρα σε κάθε είδους κίνδυνο στην κυκλοφορία και σε καιρικές συνθήκες.
Οι λογιστές είναι το Νο1 επάγγελμα σε καρδιακά επεισόδια. Έχεις δώσει ποτέ τιπ σε λογιστή;
Ο λογιστής δεν σου την προσφέρει; Ο μηχανικός; Ο υδραυλικός; Ο ηλεκτρολόγος; Ο καθαριστής χαλιών και ρούχων; Ο δικηγόρος;Στύγιος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 19:56Εκτιμώ τον άνθρωπο που μου προσφέρει μια υπηρεσία και τον ανταμοίβω ,τόσο απλό.stavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2022, 19:50Ειλικρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω τη λογική αυτή. Θεωρώ ότι το τιπ σε σερβιτόρους, διανομείς κλπ έχει συνδεθεί περισσότερο με επικοινωνικακούς λόγους παρά με πρακτικούς.Στύγιος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 19:45
Οι λογιστές είναι το Νο1 επάγγελμα σε καρδιακά επεισόδια. Έχεις δώσει ποτέ τιπ σε λογιστή;
Έτσι. Επιπλέον, μια ωραία συζήτηση είναι οι σερβιτόροι ή για να το πούμε καλύτερα οι πελάτες τους. Πως αισθανόμαστε όταν κάποιος μας σερβίρει; Πως αισθανόμαστε όταν μας γεμίζει το νερό ή το κρασί; Ας το πούμε, δεν είναι ντρόπη. Σαν ευγενείς. Σαν βασιλιάδες. Το φιλοδώρημα είναι για την καλή υπηρεσία φυσικά μα, φίλε με κάνεις για λίγο να νιώθω κάποιος οπότε είναι και γι' αυτό. Ιδανικά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ούτε ντελιβεράδες ούτε σερβιτόροι πύτε καιδιά στα βενζινάδικα.Στύγιος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 19:56Εκτιμώ τον άνθρωπο που μου προσφέρει μια υπηρεσία και τον ανταμοίβω ,τόσο απλό.stavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2022, 19:50Ειλικρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω τη λογική αυτή. Θεωρώ ότι το τιπ σε σερβιτόρους, διανομείς κλπ έχει συνδεθεί περισσότερο με επικοινωνικακούς λόγους παρά με πρακτικούς.Στύγιος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 19:45
stavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:00Ο λογιστής δεν σου την προσφέρει; Ο μηχανικός; Ο υδραυλικός; Ο ηλεκτρολόγος; Ο καθαριστής χαλιών και ρούχων; Ο δικηγόρος;Στύγιος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 19:56Εκτιμώ τον άνθρωπο που μου προσφέρει μια υπηρεσία και τον ανταμοίβω ,τόσο απλό.stavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2022, 19:50
Ειλικρινά δυσκολεύομαι να καταλάβω τη λογική αυτή. Θεωρώ ότι το τιπ σε σερβιτόρους, διανομείς κλπ έχει συνδεθεί περισσότερο με επικοινωνικακούς λόγους παρά με πρακτικούς.
Γιατί όλοι αισθάνονται υπερήφανοι όταν αφήνουν τιπ στο διανομέα αποκλειστικά;
Δηλαδή σε άλλα επαγγέλματα δεν πεθαίνουν άνθρωποι; Δεν έχουν ατυχήματα; Δεν παθαίνουν εγκεφαλικά και καρδιακά εξαιτίας του άγχους να σε εξυπηρετήσουν;Στύγιος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:04Γιατί μπορεί να σκοτωθεί στο επόμενο στενό μήπως , επί 30 φορές τη μέρα;stavmanr έγραψε: 21 Ιουν 2022, 20:00Ο λογιστής δεν σου την προσφέρει; Ο μηχανικός; Ο υδραυλικός; Ο ηλεκτρολόγος; Ο καθαριστής χαλιών και ρούχων; Ο δικηγόρος;Στύγιος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 19:56
Εκτιμώ τον άνθρωπο που μου προσφέρει μια υπηρεσία και τον ανταμοίβω ,τόσο απλό.
Γιατί όλοι αισθάνονται υπερήφανοι όταν αφήνουν τιπ στο διανομέα αποκλειστικά;