Για βαριές δουλειές έχω τα άλλα.Volk έγραψε: 21 Ιουν 2022, 16:05Τα 32μπιτα εχουν περιορισμο στο μεγεθος μνημης που αναγνωριζουν, νομιζω εως 4 γιγα αναγνωριζουν. Θα δουλευεις με 4 γιγα μνημη;;;AlienWay έγραψε: 21 Ιουν 2022, 15:27 Εβαλα στον δίσκο με τα 64μπιτα τα προγράμματα που ήθελα, αλλά τώρα είμαι σε πολιτισμικό σοκ. Είναι σαν να είμαι σε νέο περιβάλλον, έξω από τα νερά μου.
Μακάρι να γίνει δουλίτσα με το WIN_PE ώστε να διορθωθούν τα 32μπιτα όπου νιώθω σαν στο σπίτι μου.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προβλήματα σε boot σκληρού δίσκου (στην έναρξη)
Re: Προβλήματα σε boot σκληρού δίσκου (στην έναρξη)
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Μετά συγχωρήσεως δεν έχει κανένα νόημα η χρήση 32bit σύγχρονου λειτουργικού την σήμερον.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Ακριβως αυτο. Τι νοημα εχει;Крaсная армия έγραψε: 21 Ιουν 2022, 16:16 Μετά συγχωρήσεως δεν έχει κανένα νόημα η χρήση 32bit σύγχρονου λειτουργικού την σήμερον.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- Крaсная армия
Είναι για κολλημένους.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Προσπαθώ να το κάνω με τα Daemon tools αλλά μάλλον κάτι δεν κάνω καλάКрaсная армия έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:41
Με το Rufus θα εγκαταστήσεις το .ISO σε ένα USB stick και θα τρέξεις τα PE.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Крaсная армия
Όχι daemon tools.
Rufus.
Rufus.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Απορώ με τον εαυτό μου που κάθομαι και διαβάζω τρεις σελίδες και δεν καταλαβαίνω τί-πο-τα.
Πω ρε μαλάκα κι εσύ ,δεν είναι πυρηνική φυσική ,ούτε αλγόριθμοι ,ακόμα κι ένας ταπεινός φιλόλογος σαν κι εμένα τα ξέρειBigChiefWahoo έγραψε: 21 Ιουν 2022, 17:16 Απορώ με τον εαυτό μου που κάθομαι και διαβάζω τρεις σελίδες και δεν καταλαβαίνω τί-πο-τα.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Θα σου απαντήσω στη γλώσσα που μιλάτε εδώ : bootssdgf^huh%#9_wevbc13069Στύγιος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 17:19Πω ρε μαλάκα κι εσύ ,δεν είναι πυρηνική φυσική ,ούτε αλγόριθμοι ,ακόμα κι ένας ταπεινός φιλόλογος σαν κι εμένα τα ξέρειBigChiefWahoo έγραψε: 21 Ιουν 2022, 17:16 Απορώ με τον εαυτό μου που κάθομαι και διαβάζω τρεις σελίδες και δεν καταλαβαίνω τί-πο-τα.![]()
Οκ. Γιατί όμως έχει λυσσάξει το antivirus να με ειδοποιεί καθώς το κάνω;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τον μπούτσισες αρέ το σκληρό ή σι κόλλησε η μαμά κι έπαθαν φούιτ τα μνήμια;BigChiefWahoo έγραψε: 21 Ιουν 2022, 17:21Θα σου απαντήσω στη γλώσσα που μιλάτε εδώ : bootssdgf^huh%#9_wevbc13069Στύγιος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 17:19Πω ρε μαλάκα κι εσύ ,δεν είναι πυρηνική φυσική ,ούτε αλγόριθμοι ,ακόμα κι ένας ταπεινός φιλόλογος σαν κι εμένα τα ξέρειBigChiefWahoo έγραψε: 21 Ιουν 2022, 17:16 Απορώ με τον εαυτό μου που κάθομαι και διαβάζω τρεις σελίδες και δεν καταλαβαίνω τί-πο-τα.![]()
Είναι τίγκα στα τρόγιαν. Εγκαταλείπω κι αυτή τη λύση πριν χάσω κι άλλο σκληρό
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Крaсная армия
Ποιά Trojan και μαλακίες;
Έκανες αποσυμπίεση το iso;
Φυσικά και θα βαράει το antivirus γιατί έχει σπασμένα προγράμματα.
https://github.com/pbatard/rufus/releas ... -3.18p.exe
Το Rufus trojans;
Ποιά μαλακία χρησιμοποιείς για antivirus. Βάλε Nod32 με strict cleaning να σωθείς. Δεκαπέντε χρόνια ποτέ δεν έπαθε τίποτα κανένα PC μου.
Έκανες αποσυμπίεση το iso;
Φυσικά και θα βαράει το antivirus γιατί έχει σπασμένα προγράμματα.
https://github.com/pbatard/rufus/releas ... -3.18p.exe
Το Rufus trojans;
Ποιά μαλακία χρησιμοποιείς για antivirus. Βάλε Nod32 με strict cleaning να σωθείς. Δεκαπέντε χρόνια ποτέ δεν έπαθε τίποτα κανένα PC μου.
Προσπαθώ τώρα με ένα που λέγεται disk drill
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ας αφήσουμε τον άνθρωπο να βρει άκρη.....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 704 Απαντήσεις
- 13572 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 2 Απαντήσεις