!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Στρατηγικές κινήσεις ζωής

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Re: Στρατηγικές κινήσεις ζωής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

Είναι σημαντικό να έχεις φίλους. Και να τα πηγαίνεις καλά μαζί τους. Εξ' άλλου αν έρθει το τέλος του κόσμου κάποια στιγμή πρέπει να έχεις κάποιον να απευθυνθείς. Σε αυτή τη κατεύθυνση λοιπόν. Δεν έχω πολλούς φίλους αλλά με αυτούς που έχω προσπαθώ να τα πηγαίνω όσο το δυνατόν καλύτερα. Βασικά είμαι πολύ διαλλακτικός και πιστεύω στην καλή διάθεση του ατόμου. Πολύ λίγα πράγματα απαιτώ πραγματικά. 1) Να μην συναναστρέφονται με αποβράσματα, τουλάχιστον οσο είναι μαζί μου και 2)Να μην μπλέξουν (εμένα) σε αξιόποινες πράξεις. Πέρα από εκεί είμαι πολύ ανοιχτός.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Cloud87 έγραψε: 20 Σεπ 2018, 11:42 Είναι σημαντικό να έχεις φίλους. Και να τα πηγαίνεις καλά μαζί τους. Εξ' άλλου αν έρθει το τέλος του κόσμου κάποια στιγμή πρέπει να έχεις κάποιον να απευθυνθείς. Σε αυτή τη κατεύθυνση λοιπόν.
Ποιες είναι οι στρατηγικές κινήσεις για να βρει κανείς καλούς φίλους και να πεισθεί ότι είναι καλοί;
Να ξεκινήσει με παιδικούς φίλους, με φίλους από το στρατό, τη δουλειά, το χόμπι, το facebook, τι;
Να τους δοκιμάσει ζητώντας μία εξυπηρέτηση, μία λύση σε ένα πρόβλημα, τη γνώμη τους σε ένα πρότζεκτ;
Πόσες φιλίες μπορεί κανείς να συντηρήσει επιτυχώς;

ΥΓ Γενικά ερωτήματα. Απλά παίρνω αφορμή από το πόστ σου.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Επόμενο ερώτημα: ποιες είναι οι στρατηγικές κινήσεις για να χέσεις.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Duphalac, ένα κουταλάκι του γλυκού το πρωί και ένα το βράδυ.
the end
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

Παίδες, το νήμα είναι περί στρατηγικών κινήσεων (το λέει και ο τίτλος). Εφόσον ο Cloud87 θέτει θέμα φίλων, λογικό είναι να το συνδέσω με το θέμα του νήματος.

Για τα υπόλοιπα που λέτε, πιο ειδικός είναι ο Nameless Ghoul :P
Cloud87

mec έγραψε: 20 Σεπ 2018, 14:04
Cloud87 έγραψε: 20 Σεπ 2018, 11:42 Είναι σημαντικό να έχεις φίλους. Και να τα πηγαίνεις καλά μαζί τους. Εξ' άλλου αν έρθει το τέλος του κόσμου κάποια στιγμή πρέπει να έχεις κάποιον να απευθυνθείς. Σε αυτή τη κατεύθυνση λοιπόν.
Ποιες είναι οι στρατηγικές κινήσεις για να βρει κανείς καλούς φίλους και να πεισθεί ότι είναι καλοί;
Να ξεκινήσει με παιδικούς φίλους, με φίλους από το στρατό, τη δουλειά, το χόμπι, το facebook, τι;
Να τους δοκιμάσει ζητώντας μία εξυπηρέτηση, μία λύση σε ένα πρόβλημα, τη γνώμη τους σε ένα πρότζεκτ;
Πόσες φιλίες μπορεί κανείς να συντηρήσει επιτυχώς;

ΥΓ Γενικά ερωτήματα. Απλά παίρνω αφορμή από το πόστ σου.
Το κλειδί σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να υπάρχει αγάπη.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

mec έγραψε: 14 Σεπ 2018, 12:55 Θεματάκι προσωπικής ανάπτυξης. Ποιες στρατηγικές κινήσεις πιστεύεις ότι θα έπρεπε να κάνεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου;
Πριν φτάσεις εκεί, σηκώνει μεγάλη συζήτηση τι σημαίνει βελτίωση για τον καθένα. Γι αυτό η ερώτηση αυτή έχει άλλη υποερώτηση στον καθένα. Π.χ. τι να κάνω ώστε να αποκτήσω περισσότερα χρήματα/υλικά αγαθά. Ή για να έχω περισσότερους φίλους, ελεύθερο χρόνο κ.ο.κ.

Ο Ντοστογιέφσκι λέει ότι η αγάπη είναι το παν.
sharp

Το λέει κι ο Cloud87, όπως διαβάζω :D
sharp

mec έγραψε: 14 Σεπ 2018, 15:16 Τα τελευταία χρόνια έχει τραβήξει την προσοχή μου το ότι θερίζει ο καρκίνος. Έχω διαβάσει ενα σωρό θανατικά στα μήντια. Τι στρατηγική κίνηση κάνουμε για αυτό;
Τακτικά σέρβις.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Ηχωη βελτιωνεται οταν βρισκεσαι σε περιβαλλον που επιλεγεις εσευ με ανθρωπους που επιλεγεις εσυ..Αρα αρχιζεις σουταροντας ολους τους ανεπιθυμητους (συγγενεις, ασπονδους φιλους κλπ) που βρεθηκαν γυρω σου απο τυχη και επεκτεινεσαι επιλεγοντας τον τοπο και τροπο διαβιωσης και συμβιωσης με οσους επιλεξεις.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Dies Irae

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dies Irae »

Το άλφα και το ωμέγα
https://saferinternet4kids.gr/hot-topic ... hismos-ef/

κ.ά.
Dies Irae

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dies Irae »

στρατηγικές κινήσεις
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Cogniti ... al_therapy

κ.ά.
Cloud87

sharp έγραψε: 24 Σεπ 2018, 11:13
mec έγραψε: 14 Σεπ 2018, 12:55 Θεματάκι προσωπικής ανάπτυξης. Ποιες στρατηγικές κινήσεις πιστεύεις ότι θα έπρεπε να κάνεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου;
Πριν φτάσεις εκεί, σηκώνει μεγάλη συζήτηση τι σημαίνει βελτίωση για τον καθένα. Γι αυτό η ερώτηση αυτή έχει άλλη υποερώτηση στον καθένα. Π.χ. τι να κάνω ώστε να αποκτήσω περισσότερα χρήματα/υλικά αγαθά. Ή για να έχω περισσότερους φίλους, ελεύθερο χρόνο κ.ο.κ.

Ο Ντοστογιέφσκι λέει ότι η αγάπη είναι το παν.
Αμα θέλεις ελεύθερο χρόνο κ.ο.κ δεν έχεις παρά να το ζητήσεις και να περιμένεις λίγο. :) Ντοστογιέφσκι πολύ μεγάλος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”