!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στρατηγικές κινήσεις ζωής
Re: Στρατηγικές κινήσεις ζωής
Είναι σημαντικό να έχεις φίλους. Και να τα πηγαίνεις καλά μαζί τους. Εξ' άλλου αν έρθει το τέλος του κόσμου κάποια στιγμή πρέπει να έχεις κάποιον να απευθυνθείς. Σε αυτή τη κατεύθυνση λοιπόν. Δεν έχω πολλούς φίλους αλλά με αυτούς που έχω προσπαθώ να τα πηγαίνω όσο το δυνατόν καλύτερα. Βασικά είμαι πολύ διαλλακτικός και πιστεύω στην καλή διάθεση του ατόμου. Πολύ λίγα πράγματα απαιτώ πραγματικά. 1) Να μην συναναστρέφονται με αποβράσματα, τουλάχιστον οσο είναι μαζί μου και 2)Να μην μπλέξουν (εμένα) σε αξιόποινες πράξεις. Πέρα από εκεί είμαι πολύ ανοιχτός.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
-
mec
Ποιες είναι οι στρατηγικές κινήσεις για να βρει κανείς καλούς φίλους και να πεισθεί ότι είναι καλοί;Cloud87 έγραψε: 20 Σεπ 2018, 11:42 Είναι σημαντικό να έχεις φίλους. Και να τα πηγαίνεις καλά μαζί τους. Εξ' άλλου αν έρθει το τέλος του κόσμου κάποια στιγμή πρέπει να έχεις κάποιον να απευθυνθείς. Σε αυτή τη κατεύθυνση λοιπόν.
Να ξεκινήσει με παιδικούς φίλους, με φίλους από το στρατό, τη δουλειά, το χόμπι, το facebook, τι;
Να τους δοκιμάσει ζητώντας μία εξυπηρέτηση, μία λύση σε ένα πρόβλημα, τη γνώμη τους σε ένα πρότζεκτ;
Πόσες φιλίες μπορεί κανείς να συντηρήσει επιτυχώς;
ΥΓ Γενικά ερωτήματα. Απλά παίρνω αφορμή από το πόστ σου.
- Otto Weininger
Επόμενο ερώτημα: ποιες είναι οι στρατηγικές κινήσεις για να χέσεις.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
mec
Παίδες, το νήμα είναι περί στρατηγικών κινήσεων (το λέει και ο τίτλος). Εφόσον ο Cloud87 θέτει θέμα φίλων, λογικό είναι να το συνδέσω με το θέμα του νήματος.
Για τα υπόλοιπα που λέτε, πιο ειδικός είναι ο Nameless Ghoul
Για τα υπόλοιπα που λέτε, πιο ειδικός είναι ο Nameless Ghoul
Το κλειδί σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να υπάρχει αγάπη.mec έγραψε: 20 Σεπ 2018, 14:04Ποιες είναι οι στρατηγικές κινήσεις για να βρει κανείς καλούς φίλους και να πεισθεί ότι είναι καλοί;Cloud87 έγραψε: 20 Σεπ 2018, 11:42 Είναι σημαντικό να έχεις φίλους. Και να τα πηγαίνεις καλά μαζί τους. Εξ' άλλου αν έρθει το τέλος του κόσμου κάποια στιγμή πρέπει να έχεις κάποιον να απευθυνθείς. Σε αυτή τη κατεύθυνση λοιπόν.
Να ξεκινήσει με παιδικούς φίλους, με φίλους από το στρατό, τη δουλειά, το χόμπι, το facebook, τι;
Να τους δοκιμάσει ζητώντας μία εξυπηρέτηση, μία λύση σε ένα πρόβλημα, τη γνώμη τους σε ένα πρότζεκτ;
Πόσες φιλίες μπορεί κανείς να συντηρήσει επιτυχώς;
ΥΓ Γενικά ερωτήματα. Απλά παίρνω αφορμή από το πόστ σου.
Πριν φτάσεις εκεί, σηκώνει μεγάλη συζήτηση τι σημαίνει βελτίωση για τον καθένα. Γι αυτό η ερώτηση αυτή έχει άλλη υποερώτηση στον καθένα. Π.χ. τι να κάνω ώστε να αποκτήσω περισσότερα χρήματα/υλικά αγαθά. Ή για να έχω περισσότερους φίλους, ελεύθερο χρόνο κ.ο.κ.mec έγραψε: 14 Σεπ 2018, 12:55 Θεματάκι προσωπικής ανάπτυξης. Ποιες στρατηγικές κινήσεις πιστεύεις ότι θα έπρεπε να κάνεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου;
Ο Ντοστογιέφσκι λέει ότι η αγάπη είναι το παν.
Το λέει κι ο Cloud87, όπως διαβάζω 
Τακτικά σέρβις.mec έγραψε: 14 Σεπ 2018, 15:16 Τα τελευταία χρόνια έχει τραβήξει την προσοχή μου το ότι θερίζει ο καρκίνος. Έχω διαβάσει ενα σωρό θανατικά στα μήντια. Τι στρατηγική κίνηση κάνουμε για αυτό;
- Northern Spirit
Ηχωη βελτιωνεται οταν βρισκεσαι σε περιβαλλον που επιλεγεις εσευ με ανθρωπους που επιλεγεις εσυ..Αρα αρχιζεις σουταροντας ολους τους ανεπιθυμητους (συγγενεις, ασπονδους φιλους κλπ) που βρεθηκαν γυρω σου απο τυχη και επεκτεινεσαι επιλεγοντας τον τοπο και τροπο διαβιωσης και συμβιωσης με οσους επιλεξεις.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Αμα θέλεις ελεύθερο χρόνο κ.ο.κ δεν έχεις παρά να το ζητήσεις και να περιμένεις λίγο.sharp έγραψε: 24 Σεπ 2018, 11:13Πριν φτάσεις εκεί, σηκώνει μεγάλη συζήτηση τι σημαίνει βελτίωση για τον καθένα. Γι αυτό η ερώτηση αυτή έχει άλλη υποερώτηση στον καθένα. Π.χ. τι να κάνω ώστε να αποκτήσω περισσότερα χρήματα/υλικά αγαθά. Ή για να έχω περισσότερους φίλους, ελεύθερο χρόνο κ.ο.κ.mec έγραψε: 14 Σεπ 2018, 12:55 Θεματάκι προσωπικής ανάπτυξης. Ποιες στρατηγικές κινήσεις πιστεύεις ότι θα έπρεπε να κάνεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου;
Ο Ντοστογιέφσκι λέει ότι η αγάπη είναι το παν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 834 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-
- 69 Απαντήσεις