!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η πλατφορματοποίηση - επιδοματοποίηση μιας κοινωνίας από Κούλη Μητσοτάκη
Re: Η πλατφορματοποίηση - επιδοματοποίηση μιας κοινωνίας από Κούλη Μητσοτάκη
Πληρώστε λοιπόν φόρους για να μπορεί ο Κούλης Χριστοφοράκος να κάνει πολιτική.
Εδώ που τα λέμε βέβαια δεν σώζεται η κατάσταση.
μη χαίρεσαι
θα στο φορολογήσει τετραπλάσιο ο κούλης
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- Μαδουραίος
Μέχρι να δώσει τα ξεροκομματα η βενζίνη στα 3.00 ευρώ και θα έχει περισσότερα φορολογικα έσοδα.
Για μαλάκες έχεις την εγκληματική οργάνωση της κυβέρνησης και το καρτέλ των εφοπλιστών;
- Μαδουραίος
Ο Λουκάς ψήφισε Κούλη για να κοπούν τα επιδόματα και οι μετακλητοι.
https://twitter.com/Loukas_7/status/107 ... 7bUfdVn6Dw
https://twitter.com/Loukas_7/status/107 ... 7bUfdVn6Dw
Σωστα χρησιμοποιεις δευτερο πληθυντικου προσωπο αφου εσυ αποκλειεται να κανεις φορολογικη δηλωση.nyxtovios έγραψε: 21 Ιουν 2022, 13:58 Πληρώστε λοιπόν φόρους για να μπορεί ο Κούλης Χριστοφοράκος να κάνει πολιτική.
Οσοι πληρωνουν φορους ξερουν οτι πληρωνουν ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ σε σχεση με τη λαιλαπα του συριζα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
κούλης = νεοφιλελεύθερη συμμορίαΜαδουραίος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 14:02![]()
![]()
![]()
Μέχρι να δώσει τα ξεροκομματα η βενζίνη στα 3.00 ευρώ και θα έχει περισσότερα φορολογικα έσοδα.
Για μαλάκες έχεις την εγκληματική οργάνωση της κυβέρνησης και το καρτέλ των εφοπλιστών;
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- Μαδουραίος
Είπαμε αν δεν γράψεις το ποσοστό της αγοραστικής δύναμης σε σχέση με προηγούμενα χρόνια αυτό με τους φόρους το κατουραμε.under έγραψε: 21 Ιουν 2022, 14:04Σωστα χρησιμοποιεις δευτερο πληθυντικου προσωπο αφου εσυ αποκλειεται να κανεις φορολογικη δηλωση.nyxtovios έγραψε: 21 Ιουν 2022, 13:58 Πληρώστε λοιπόν φόρους για να μπορεί ο Κούλης Χριστοφοράκος να κάνει πολιτική.
Οσοι πληρωνουν φορους ξερουν οτι πληρωνουν ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ σε σχεση με τη λαιλαπα του συριζα.
Περιμένουμε.
- Eθνικοκοινωνιστης
Μαδουραίος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 14:08Είπαμε αν δεν γράψεις το ποσοστό της αγοραστικής δύναμης σε σχέση με προηγούμενα χρόνια αυτό με τους φόρους το κατουραμε.under έγραψε: 21 Ιουν 2022, 14:04Σωστα χρησιμοποιεις δευτερο πληθυντικου προσωπο αφου εσυ αποκλειεται να κανεις φορολογικη δηλωση.nyxtovios έγραψε: 21 Ιουν 2022, 13:58 Πληρώστε λοιπόν φόρους για να μπορεί ο Κούλης Χριστοφοράκος να κάνει πολιτική.
Περιμένουμε.

ασχετο,γνωμουλα?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εγώ έχω πλέον φορολογική έδρα εξωτερικού, όπως μου συνέστησαν φίλοι ψηφοφόροι της ΝΔ επιδοματιεςunder έγραψε: 21 Ιουν 2022, 14:04Σωστα χρησιμοποιεις δευτερο πληθυντικου προσωπο αφου εσυ αποκλειεται να κανεις φορολογικη δηλωση.nyxtovios έγραψε: 21 Ιουν 2022, 13:58 Πληρώστε λοιπόν φόρους για να μπορεί ο Κούλης Χριστοφοράκος να κάνει πολιτική.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Μαδουραίος
Δεν μου πέφτει με τίποτα όταν βλέπω κοντοπούτανα με ψηλοτάκουνα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Ιουν 2022, 14:10Μαδουραίος έγραψε: 21 Ιουν 2022, 14:08Είπαμε αν δεν γράψεις το ποσοστό της αγοραστικής δύναμης σε σχέση με προηγούμενα χρόνια αυτό με τους φόρους το κατουραμε.under έγραψε: 21 Ιουν 2022, 14:04
Σωστα χρησιμοποιεις δευτερο πληθυντικου προσωπο αφου εσυ αποκλειεται να κανεις φορολογικη δηλωση.
Περιμένουμε.
ασχετο,γνωμουλα?![]()
Τα @@ μου εχεις αλλα ας μην το κανεις θεμα.nyxtovios έγραψε: 21 Ιουν 2022, 14:11Εγώ έχω πλέον φορολογική έδρα εξωτερικού, όπως μου συνέστησαν φίλοι ψηφοφόροι της ΝΔ επιδοματιεςunder έγραψε: 21 Ιουν 2022, 14:04Σωστα χρησιμοποιεις δευτερο πληθυντικου προσωπο αφου εσυ αποκλειεται να κανεις φορολογικη δηλωση.nyxtovios έγραψε: 21 Ιουν 2022, 13:58 Πληρώστε λοιπόν φόρους για να μπορεί ο Κούλης Χριστοφοράκος να κάνει πολιτική.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Μαδουραίος
Αγοραστική δύναμη Ελλήνων κότα.under έγραψε: 21 Ιουν 2022, 14:16Τα @@ μου εχεις αλλα ας μην το κανεις θεμα.nyxtovios έγραψε: 21 Ιουν 2022, 14:11Εγώ έχω πλέον φορολογική έδρα εξωτερικού, όπως μου συνέστησαν φίλοι ψηφοφόροι της ΝΔ επιδοματιεςunder έγραψε: 21 Ιουν 2022, 14:04
Σωστα χρησιμοποιεις δευτερο πληθυντικου προσωπο αφου εσυ αποκλειεται να κανεις φορολογικη δηλωση.
Ναι οκ.under έγραψε: 21 Ιουν 2022, 14:16Τα @@ μου εχεις αλλα ας μην το κανεις θεμα.nyxtovios έγραψε: 21 Ιουν 2022, 14:11Εγώ έχω πλέον φορολογική έδρα εξωτερικού, όπως μου συνέστησαν φίλοι ψηφοφόροι της ΝΔ επιδοματιεςunder έγραψε: 21 Ιουν 2022, 14:04
Φαντάσου ότι με καθαρά εισοδήματα άνω των 3000 ευρώ το μήνα παίρνω πλέον μέχρι και επιδόματα από τη φορολογία των ψηφοφόρων της ΝΔ και πηξε
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Και τα επιδόματα του Τσίπρα κοινωνικές ανάγκες καλύπταν θεωρητικά που είχε δημιουργήσει η μνημονιακή κρίση.Πρετεντέρης έγραψε: 21 Ιουν 2022, 13:06 Στο μεταξύ, συγκρινουν οι ζαιοι την υπερφορολογηση του Τσιπρα, για να δινει επιδοματα και 13ες συντάξεις, με τη σημερινή κατάσταση που ειναι η χειροτερη ενεργειακή κρίση ολων των εποχών.
Ζαίοι, κάνατε το αμιμητο:
Ξεπεράσατε τον εαυτό σας.
Και στην τελική, ο Τσίπρας αν μπορεί να κατηγορηθεί για κάτι είναι διότι μπορεί να μην έδωσε όσα επιδόματα υποσχόταν προεκλογικά,
οι Νεοδημοκράτες που μας λέγαν τα φριντμανικά τσιτάτα για τους Έλληνες που πρέπει να ξεμάθουν από επιδόματα και να γίνουν πιο
παραγωγικοί, ως τι πρέπει να κριθούν?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 452 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-