Αν δεν το εχουν παει και στο "ελλαδα εχεις ταλεντο" να το κρινει ο Ψινάκης και ο Αρναούτογλου, δεν εχουν κανει τιποτα.Kotas έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:00μαν αμα δεις τα υπολοιπα βιντ του καναλιου θα διαπιστωσεις οτι οι γονεις του το εχουν εκθεσει ακομα και σε τηλεοπτικη εκπομπη για να χορεψει κριτζεροζεμπεκιες, δηλ περα απο το θεμα της αισθητικης που ειναι υποκειμενικο εχουμε και την προβληματικη μεταχειριση του παιδιου απο τους γονεις του που το βαζουν να διασκεδαζει (ή να κριντζαρει) τον κοσμο για λιγη δημοσιοτηταO I έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:44Ε μα ρε συ ΑΙΝΕΙΑΝ..ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:35 Άλλο πράγμα το να αναγνωρίζω το δικαίωμα τξρ ελευθερίας κάποιου στο να είναι ή να κάνει κάτι και άλλο πράγμα το να μου επιβάλει με το ζόρι το να αποδεχτω ή να μου αρέσει υποχρεωτικά και σε εμένα αυτό το κάτι
σε λίγο θα μας πουν ότι επειδή ο αλεπούς έχει κομμένο τσουτσούνι, θα πρέπει να το κόψουμε όλοι.![]()
Ο άλλος μόλις είδε τον πιτσιρίκο να χορεύει, το πρώτο που σκέφτηκε ήταν να πει
![]()
Δηλαδή "γαμώ τον πατο μου"...![]()
Πω ρε φίλε, πόσοι πουστς γράφουν δω μέσα;![]()
Ο.Ι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Athens Pride 2022: Σήμερα η μεγάλη παρέλαση στο Σύνταγμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Athens Pride 2022: Σήμερα η μεγάλη παρέλαση στο Σύνταγμα
Re: Athens Pride 2022: Σήμερα η μεγάλη παρέλαση στο Σύνταγμά
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:29 Φίλοι μου, τι λόγο έχετε αλήθεια να μισείτε τις λούγκρες; Τι σας έκαναν; Έχετε γνωρίσει ποτέ πούστη; Σας πληροφορώ ότι είναι πιο έξυπνοι απ τον μέσο χλιμίτζουρα έλληνα, δημιουργικοί κι ανοιχτοί σε άλλες απόψεις. τους αρέσει να τον παίρνουν που και που. Ε; Τι να κάνουμε; Είναι αυτό που είναι. Δεν μπορούν να αλλάξουν. Αυτό που ζητάνε είναι ίση μεταχείριση. Δεν είναι απόκοσμη η απαίτησή τους. Δεν είναι εγκληματίες επειδή τους αρέσει να τον παίρνουν. Όλοι μεγαλώσαμε με ιστορίες για την κακομεταχείριση των ομοφυλόφιλων. Ο πατέρας μπυ αναγκάστηκε να απολύσει έναν καλό δουλευτή που δεν έδωσε ποτέ αφορμή επειδή η γειτονιά η μαλακισμένη τον απειλούσε με εφορίες και ίκα και αστυνομία. Μέχρι που του άφησαν σημείωμα πως θα του κάψουν το μαγαζί.
Αυτή την κοινωνία θέλετε; Σκεφτείτε λοιπόν φίλοι μου όχι τι μπορπύν να κάνουν οι λούγκρες μα τι θα πρέπει να κάνετε εσείς.
αυτο περι πιο εξυπνων ομοφυλοφιλων απο τον μ.ο. ανθρωπου ειναι ξεκαθαρα στερεοτυπο που παρηχθη απο την γκει προπαγανδα
επιστημονικα αναποδεικτο οπως και το αντιστοιχο οτι ο ελλημας ειναι εξυπνοτερος απο αλλους λαους
περιεργως ομως το να αναφερεσαι σε εξυπνοτερους γκει δεν δημιουργει καμια αντιδραση ουτε ακουγεται ρατσιστικο, σε αντιθεση με την αναφορα σε εξυπνοτερους ελληνες
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Τη συζήτηση αυτή την έχουμε κάνει πιο πίσω. Άποψη μου είναι ότι η πραιντ όπως είναι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους ή καλύτερα θα μπορούσε να είναι χαμηλότερων τόνων, κι αυτό μόνο από επικοινωνιακής πλευράς, για να μην προκαλεί ξέρωγω τον Ο.Ι. (με τις τελίτσες) που για να λέμε και του στραβού το δίκιο δε θέλει και πολύ για να προκληθεί. Δεν χάθηκε τίποτα από λούγκρες συνηθισμένα ντυμένες αφού έτσι είναι σχεδόν όλοι, φυσιολογικότατοι άνθρωποι που έχουν δουλειές και κατά πολύ λιγότερο ακραίοι σε σκέψη και πράξη από τους υπόλοιπους. Γνώμη μου είναι ότι με το γκει όπως είναι, δηλαδή ένα γκλίτερ πανηγύρι, λίγο στραβώνουν και οι περισσότεροι γκει. Δεν είναι, επαναλαμβάνω, οι περισσότεροι με τις πούτσες έξω όλη την ώρα.Scouser έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:59Δεν ξέρω αν είναι πιο έξυπνοι, δημιουργικοί κτλ, αλλά στα υπόλοιπα έχεις δίκιο. Πως σχετίζονται αυτά τα καθόλα θεμιτά αιτήματα με το προχθεσινό τσίρκο δεν καταλαβαίνω. Αν μη τι άλλο, το μόνο που πετυχαίνει είναι να επιβεβαιώνει τα αρνητικά στερεότυπα που υπάρχουν για τους ΛΟΑΤΚΙ (όλ@ είναι διεστραμμέν@ ξεφωνημέν@ άτομα που σκέφτονται μόνο τον πούτσο και τα οποία δεν πρέπει να παίρνει κανείς στα σοβαρά).Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:29 Φίλοι μου, τι λόγο έχετε αλήθεια να μισείτε τις λούγκρες; Τι σας έκαναν; Έχετε γνωρίσει ποτέ πούστη; Σας πληροφορώ ότι είναι πιο έξυπνοι απ τον μέσο χλιμίτζουρα έλληνα, δημιουργικοί κι ανοιχτοί σε άλλες απόψεις. τους αρέσει να τον παίρνουν που και που. Ε; Τι να κάνουμε; Είναι αυτό που είναι. Δεν μπορούν να αλλάξουν. Αυτό που ζητάνε είναι ίση μεταχείριση. Δεν είναι απόκοσμη η απαίτησή τους. Δεν είναι εγκληματίες επειδή τους αρέσει να τον παίρνουν. Όλοι μεγαλώσαμε με ιστορίες για την κακομεταχείριση των ομοφυλόφιλων. Ο πατέρας μπυ αναγκάστηκε να απολύσει έναν καλό δουλευτή που δεν έδωσε ποτέ αφορμή επειδή η γειτονιά η μαλακισμένη τον απειλούσε με εφορίες και ίκα και αστυνομία. Μέχρι που του άφησαν σημείωμα πως θα του κάψουν το μαγαζί.
Αυτή την κοινωνία θέλετε; Σκεφτείτε λοιπόν φίλοι μου όχι τι μπορπύν να κάνουν οι λούγκρες μα τι θα πρέπει να κάνετε εσείς.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Θυμάμαι ρε πούστη μου πριν δέκα χρόνια διακοπές στη χαλκιδική, βλέπω ένα ζευγάρι ξένων, Άγγλων μάλλον, ομοφυλόφιλων να περπατούν χέρι χέρι και σκέφτομαι μπράβο την ελληνική κοινωνία δε βρέθηκε κανείς χωριάτης να τους την πει, κι όπως το σκέφτηκα μπαμ πετάγεται από το πουθενά ένας μαλάκας και με μια κίνηση βλάχικη μαθημένη από τότε που γαμούσε κατσίκες τους τραβάει τα χέρια και τους λέει σε άπταιστα ελληνικά "εδώ οι άντρες δεν πάνε χέρι χέρι". Θεώρησα φυσικά πως έπρεπε να επέμβω γιατί με τέτοιους τύπους άμα υψώσεις λίγο τον τόνο τους κόβεται η μαγκιά. Πως πάνε εδώ μάστορα του φωνάζω, είμαι κάπου δέκα μέτρα μακριά μα περπατάω γρήγορα και χώνω την μάπα μου στην μάπα του, πίπα κώλο; Πίπα κώλο πάνε εδώ; Κοίταξε λίγο γύρω γύρω για υποστήριξη μα καθώς οι περισσότεροι ήταν τουρίστες την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.
βασικά δε ξέρω γιατί είπα πίπα κώλο, δεν έβγαζε νόημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 21 Ιουν 2022, 12:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πρόσεχεεε φίλε στρέιτ...πρόσεχε "παίζοντάς το" μναρα μην αλλάξεις σελίδααα...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:48οι ανακρίβειες κι η επιδερμικότητα που αντιμετωπίζεις το κάθετι γεμίζουν εγκυκλοπαίδεια. Αυτό που ζητουν είναι να μπορούν να παντρευτούν όπως όλοι και να υιοθετήσουν. Γιατί εξοργίζεστε αεναώς με την τεκνοθεσία τους και εξοργίζεστε παρωδικά κι αν το πάρετε χαμπάρι με τους βιασμούς στα ιδρύματα; Είναι επιλεκτική η ευαισθησία σας. Είναι υποκρισία. Έχεις επισκεφτεί ποτέ ίδρυμα που στεγάζει ορφανά; Εγώ το έχω κάνει γιατί ήθελα να υιοθετήσω. Τελικά δεν τα κατάφερα γιατί η γραφειοκρατία ακόμα και για μένα τον στρέιτ ήταν εφιάλτης. Επειδή λοιπόν έχω γνώση άκου προσεκτικά τι θα σου πω. Στο καλύτερο από αυτά λείπει η αγάπη που θα προσφέρει ένα σπίτι και μια οικογένεια και τα παιδιά αυτά θα μεγαλώσουν χίλιες μύριες φορές καλύτερα με δύο λούγκρες. Μην είσαι λοιπόν μισάνθρωπος, γιατί αυτό είσαι όταν δεν αποδέχεσαι τα δικαιώματα ενός άλλου ανθρώπου λόγω σεξουαλικότητας, και γίνε μέρος της λύσης αποδεχόμενος ακόμα κι αυτό που είναι γραμμή του κράτους σου πια. Οι λούγκρες έχουν ίσα δικαιώματα με εμάς. Τ'έλος. Μαλάκες η σκατοψυχιάσ σας θα με κάνει να κατέβω στο επόμενο πράιντ στη θεσσαλονίκη. Ήμαρτον. Θα φορέσω και κάτι ωραία τακούνια της γυναίκας μου. Μουνάρα θα γίνω. Έλα πάμε μαζί ρε μαλάκα αινείαν, τι κάνεις στο τέλος, κάθεσαι και τρως τη σύνταξη από τα λεφτά μας που άρχισες να την παίρνεις περίπου όταν τελείωσες το σχολείο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:34Δεν ζητούν ίση μεταχείριση αλλά ευνοϊκή μεταχείριση έναντι των άλλων επειδή είναι ευάλωτη ομάδα και στο απώτερο παρελθόν καταπιέζοντανΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:29 Φίλοι μου, τι λόγο έχετε αλήθεια να μισείτε τις λούγκρες; Τι σας έκαναν; Έχετε γνωρίσει ποτέ πούστη; Σας πληροφορώ ότι είναι πιο έξυπνοι απ τον μέσο χλιμίτζουρα έλληνα, δημιουργικοί κι ανοιχτοί σε άλλες απόψεις. τους αρέσει να τον παίρνουν που και που. Ε; Τι να κάνουμε; Είναι αυτό που είναι. Δεν μπορούν να αλλάξουν. Αυτό που ζητάνε είναι ίση μεταχείριση. Δεν είναι απόκοσμη η απαίτησή τους. Δεν είναι εγκληματίες επειδή τους αρέσει να τον παίρνουν. Όλοι μεγαλώσαμε με ιστορίες για την κακομεταχείριση των ομοφυλόφιλων. Ο πατέρας μπυ αναγκάστηκε να απολύσει έναν καλό δουλευτή που δεν έδωσε ποτέ αφορμή επειδή η γειτονιά η μαλακισμένη τον απειλούσε με εφορίες και ίκα και αστυνομία. Μέχρι που του άφησαν σημείωμα πως θα του κάψουν το μαγαζί.
Έχουν δικαίωμα να κάμουν ότι θέλουν στο κρεββάτι τους χωρίς να μας ζαλίζουν με αυτή τους την σεξουαλική ιδιαιτερότητα και προσπαθούν να μας επιβάλουν τσ δόξα τότε γούστα και απόψεις
Εγώ σε προιδοποίησα πάντως
Εγώ πάντως έχω επισκεφτεί πολλές φορές 2-3 ορφανοτροφεία και αυτό που διαπίστωσα ήταν το αντίθετο από σένα.
Ρώτησα ένα 10χρονο πόσα αδελφάκια έχει και μου απάντησε, 27
Σίγουρα με λούγκρες δεν θα έχει αυτή την πεποίθηση αλλά το μπέρδεμα εν κρανίο όταν το ρωτάνε "πως λένε τον μπαμπά σου και τη μαμά σου;"
Τι θα απαντήσει; "Μήτσο και Βαγγέλα";
Το τραβιγμένο με μπίγα νόμιμο δικαίωμα, άστο γι' αυτούς που τρων κουτόχορτο φίλε Πορφύριος Εξαρχίδης.
Ξέρουμε και έχουμε γνώση πως και γιατί έγινε "νόμιμο" αυτό το δικαίωμα.
Ακριβώς γι' αυτό το επαίσχυντο νόμιμο έχω τις ενστάσεις μου. Οι λούγκρες και των 3ων ή 13ων φύλων ας κάνουν ότι θέλουν στο κρεβάτι τους. Όχι όμως στην Πατρίδα μου που έχει παραδόσεις αιώνων που τις κράτησε με αγώνες και αίμα των προγόνων μου διότι έχω και στο σόι μου τέτοιους και με προσβάλει προσωπικά.
Να πα να γαμηθούν στο κρεβατάκι τους λοιπόν και να μη μου ζαλίζουν τρχδ με τις ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ τους, ούτε να επηρεάζουν τα παιδιά μας (έχω και τέτοια περίπτωση στο σόι) στρατευμένα, γιατί θα κατέβω κι εγώ στο Σαλόνικα να τρυπάω...παράπλευρα, κώλους.
Άιντε με τους διοργανωτές τέτοιων ξεφτιλισμένων συγκεντρώσεων. Τα γνωστά φέιμους λούγκρας που σκέφτονται μόνο την πούτσα.
Ουυυυυστ
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Φαντάσου τώρα αν αντί για το προχθεσινό τσίρκο, διοργάνωναν πορείες όπου θα εμφανίζονταν όλοι ντυμένοι όπως πηγαίνουν στη δουλειά τους, με κεντρικό μήνυμα ''είμαστε άνθρωποι ακριβώς όπως και οι υπόλοιποι, και συνεπώς διεκδικούμε τα ίδια ακριβώς δικαιώματα''. Αυτό όμως δεν συμβαίνει γιατί αφενός δεν είναι άνθρωποι όπως όλοι οι υπόλοιποι (σχεδόν όλοι όσοι συμμετέχουν στο καρναβάλι είναι είτε ψυχικά διαταραγμένα άτομα, είτε απλώς attention whores), αφετέρου δεν διεκδικούν τα ίδια δικαιώματα, αλλά το status ομάδας με προνόμια σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αν ήμουν γκεϊ, θα ντρεπόμουν αφάνταστα ακόμα και που αναπνέω τον ίδιο αέρα με αυτά τα σκουπίδια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:15Τη συζήτηση αυτή την έχουμε κάνει πιο πίσω. Άποψη μου είναι ότι η πραιντ όπως είναι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους ή καλύτερα θα μπορούσε να είναι χαμηλότερων τόνων, κι αυτό μόνο από επικοινωνιακής πλευράς, για να μην προκαλεί ξέρωγω τον Ο.Ι. (με τις τελίτσες) που για να λέμε και του στραβού το δίκιο δε θέλει και πολύ για να προκληθεί. Δεν χάθηκε τίποτα από λούγκρες συνηθισμένα ντυμένες αφού έτσι είναι σχεδόν όλοι, φυσιολογικότατοι άνθρωποι που έχουν δουλειές και κατά πολύ λιγότερο ακραίοι σε σκέψη και πράξη από τους υπόλοιπους. Γνώμη μου είναι ότι με το γκει όπως είναι, δηλαδή ένα γκλίτερ πανηγύρι, λίγο στραβώνουν και οι περισσότεροι γκει. Δεν είναι, επαναλαμβάνω, οι περισσότεροι με τις πούτσες έξω όλη την ώρα.Scouser έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:59Δεν ξέρω αν είναι πιο έξυπνοι, δημιουργικοί κτλ, αλλά στα υπόλοιπα έχεις δίκιο. Πως σχετίζονται αυτά τα καθόλα θεμιτά αιτήματα με το προχθεσινό τσίρκο δεν καταλαβαίνω. Αν μη τι άλλο, το μόνο που πετυχαίνει είναι να επιβεβαιώνει τα αρνητικά στερεότυπα που υπάρχουν για τους ΛΟΑΤΚΙ (όλ@ είναι διεστραμμέν@ ξεφωνημέν@ άτομα που σκέφτονται μόνο τον πούτσο και τα οποία δεν πρέπει να παίρνει κανείς στα σοβαρά).Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:29 Φίλοι μου, τι λόγο έχετε αλήθεια να μισείτε τις λούγκρες; Τι σας έκαναν; Έχετε γνωρίσει ποτέ πούστη; Σας πληροφορώ ότι είναι πιο έξυπνοι απ τον μέσο χλιμίτζουρα έλληνα, δημιουργικοί κι ανοιχτοί σε άλλες απόψεις. τους αρέσει να τον παίρνουν που και που. Ε; Τι να κάνουμε; Είναι αυτό που είναι. Δεν μπορούν να αλλάξουν. Αυτό που ζητάνε είναι ίση μεταχείριση. Δεν είναι απόκοσμη η απαίτησή τους. Δεν είναι εγκληματίες επειδή τους αρέσει να τον παίρνουν. Όλοι μεγαλώσαμε με ιστορίες για την κακομεταχείριση των ομοφυλόφιλων. Ο πατέρας μπυ αναγκάστηκε να απολύσει έναν καλό δουλευτή που δεν έδωσε ποτέ αφορμή επειδή η γειτονιά η μαλακισμένη τον απειλούσε με εφορίες και ίκα και αστυνομία. Μέχρι που του άφησαν σημείωμα πως θα του κάψουν το μαγαζί.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Πορφύριος Εξαρχίδης
ΟΙ το κακό με έσενα είναι ότι δεν ήρθες ποτέ σε επαφή με τη θυλυκή σου πλευρά. Έχασες όλα τα δώρα της. Εγώ από την άλλη όπως είμαι παιδαράς τώρα θα γίνω μουνάρα με τακούνια και μεικ απ. Εσύ θα είσαι πάντα αυτό που είσαι. Ποιος είναι πλουσιότερος. Ποιος λούστηκε περισσότερα δώρα απ' τους θεούς; Εγώ φυσικά. Τι συζητάς τώρα;O I έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:24Πρόσεχεεε φίλε στρέιτ...πρόσεχε "παίζοντάς το" μναρα μην αλλάξεις σελίδααα...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:48οι ανακρίβειες κι η επιδερμικότητα που αντιμετωπίζεις το κάθετι γεμίζουν εγκυκλοπαίδεια. Αυτό που ζητουν είναι να μπορούν να παντρευτούν όπως όλοι και να υιοθετήσουν. Γιατί εξοργίζεστε αεναώς με την τεκνοθεσία τους και εξοργίζεστε παρωδικά κι αν το πάρετε χαμπάρι με τους βιασμούς στα ιδρύματα; Είναι επιλεκτική η ευαισθησία σας. Είναι υποκρισία. Έχεις επισκεφτεί ποτέ ίδρυμα που στεγάζει ορφανά; Εγώ το έχω κάνει γιατί ήθελα να υιοθετήσω. Τελικά δεν τα κατάφερα γιατί η γραφειοκρατία ακόμα και για μένα τον στρέιτ ήταν εφιάλτης. Επειδή λοιπόν έχω γνώση άκου προσεκτικά τι θα σου πω. Στο καλύτερο από αυτά λείπει η αγάπη που θα προσφέρει ένα σπίτι και μια οικογένεια και τα παιδιά αυτά θα μεγαλώσουν χίλιες μύριες φορές καλύτερα με δύο λούγκρες. Μην είσαι λοιπόν μισάνθρωπος, γιατί αυτό είσαι όταν δεν αποδέχεσαι τα δικαιώματα ενός άλλου ανθρώπου λόγω σεξουαλικότητας, και γίνε μέρος της λύσης αποδεχόμενος ακόμα κι αυτό που είναι γραμμή του κράτους σου πια. Οι λούγκρες έχουν ίσα δικαιώματα με εμάς. Τ'έλος. Μαλάκες η σκατοψυχιάσ σας θα με κάνει να κατέβω στο επόμενο πράιντ στη θεσσαλονίκη. Ήμαρτον. Θα φορέσω και κάτι ωραία τακούνια της γυναίκας μου. Μουνάρα θα γίνω. Έλα πάμε μαζί ρε μαλάκα αινείαν, τι κάνεις στο τέλος, κάθεσαι και τρως τη σύνταξη από τα λεφτά μας που άρχισες να την παίρνεις περίπου όταν τελείωσες το σχολείο.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:34
Δεν ζητούν ίση μεταχείριση αλλά ευνοϊκή μεταχείριση έναντι των άλλων επειδή είναι ευάλωτη ομάδα και στο απώτερο παρελθόν καταπιέζονταν
Έχουν δικαίωμα να κάμουν ότι θέλουν στο κρεββάτι τους χωρίς να μας ζαλίζουν με αυτή τους την σεξουαλική ιδιαιτερότητα και προσπαθούν να μας επιβάλουν τσ δόξα τότε γούστα και απόψεις
Εγώ σε προιδοποίησα πάντως![]()
Εγώ πάντως έχω επισκεφτεί πολλές φορές 2-3 ορφανοτροφεία και αυτό που διαπίστωσα ήταν το αντίθετο από σένα.
Σίγουρα με λούγκρες δεν θα έχει αυτή την πεποίθηση αλλά το μπέρδεμα εν κρανίο όταν το ρωτάνε "πως λένε τον μπαμπά σου και τη μαμά σου;"
Το τραβιγμένο με μπίγα νόμιμο δικαίωμα, άστο γι' αυτούς που τρων κουτόχορτο φίλε Πορφύριος Εξαρχίδης.
Ακριβώς γι' αυτό το επαίσχυντο νόμιμο έχω τις ενστάσεις μου. Οι λούγκρες και των 3ων ή 13ων φύλων ας κάνουν ότι θέλουν στο κρεβάτι τους. Όχι όμως στην Πατρίδα μου που έχει παραδόσεις αιώνων που τις κράτησε με αγώνες και αίμα των προγόνων μου διότι έχω και στο σόι μου τέτοιους και με προσβάλει προσωπικά.
Να πα να γαμηθούν στο κρεβατάκι τους λοιπόν και να μη μου ζαλίζουν τρχδ με τις ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ τους, ούτε να επηρεάζουν τα παιδιά μας (έχω και τέτοια περίπτωση στο σόι) στρατευμένα, γιατί θα κατέβω κι εγώ στο Σαλόνικα να τρυπάω...παράπλευρα, κώλους.
Άιντε με τους διοργανωτές τέτοιων ξεφτιλισμένων συγκεντρώσεων. Τα γνωστά φέιμους λούγκρας που σκέφτονται μόνο την πούτσα.
Ουυυυυστ![]()
Ο.Ι.
Και για τις παραδόσεις αιώνων. Εμένα ο μεγαλύτερος ήρωάς μου ήταν λούγκρα. Ο μέγα Αλέξανδρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πορφύριος Εξαρχίδης την 21 Ιουν 2022, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Θα ήταν πολύ καλύτερο κυρίως για τους ίδιους.Scouser έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:27Φαντάσου τώρα αν αντί για το προχθεσινό τσίρκο, διοργάνωναν πορείες όπου θα εμφανίζονταν όλοι ντυμένοι όπως πηγαίνουν στη δουλειά τους, με κεντρικό μήνυμα ''είμαστε άνθρωποι ακριβώς όπως και οι υπόλοιποι, και συνεπώς διεκδικούμε τα ίδια ακριβώς δικαιώματα''. Αυτό όμως δεν συμβαίνει γιατί αφενός δεν είναι άνθρωποι όπως όλοι οι υπόλοιποι (σχεδόν όλοι όσοι συμμετέχουν στο καρναβάλι είναι είτε ψυχικά διαταραγμένα άτομα, είτε απλώς attention whores), αφετέρου δεν διεκδικούν τα ίδια δικαιώματα, αλλά το status ομάδας με προνόμια σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αν ήμουν γκεϊ, θα ντρεπόμουν αφάνταστα ακόμα και που αναπνέω τον ίδιο αέρα με αυτά τα σκουπίδια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:15Τη συζήτηση αυτή την έχουμε κάνει πιο πίσω. Άποψη μου είναι ότι η πραιντ όπως είναι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους ή καλύτερα θα μπορούσε να είναι χαμηλότερων τόνων, κι αυτό μόνο από επικοινωνιακής πλευράς, για να μην προκαλεί ξέρωγω τον Ο.Ι. (με τις τελίτσες) που για να λέμε και του στραβού το δίκιο δε θέλει και πολύ για να προκληθεί. Δεν χάθηκε τίποτα από λούγκρες συνηθισμένα ντυμένες αφού έτσι είναι σχεδόν όλοι, φυσιολογικότατοι άνθρωποι που έχουν δουλειές και κατά πολύ λιγότερο ακραίοι σε σκέψη και πράξη από τους υπόλοιπους. Γνώμη μου είναι ότι με το γκει όπως είναι, δηλαδή ένα γκλίτερ πανηγύρι, λίγο στραβώνουν και οι περισσότεροι γκει. Δεν είναι, επαναλαμβάνω, οι περισσότεροι με τις πούτσες έξω όλη την ώρα.Scouser έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:59
Δεν ξέρω αν είναι πιο έξυπνοι, δημιουργικοί κτλ, αλλά στα υπόλοιπα έχεις δίκιο. Πως σχετίζονται αυτά τα καθόλα θεμιτά αιτήματα με το προχθεσινό τσίρκο δεν καταλαβαίνω. Αν μη τι άλλο, το μόνο που πετυχαίνει είναι να επιβεβαιώνει τα αρνητικά στερεότυπα που υπάρχουν για τους ΛΟΑΤΚΙ (όλ@ είναι διεστραμμέν@ ξεφωνημέν@ άτομα που σκέφτονται μόνο τον πούτσο και τα οποία δεν πρέπει να παίρνει κανείς στα σοβαρά).
Προσωπικά δε θα τους έκραζα αλλά αν τους έκραζα (λέμε τώρα) και ερχόταν κάποιος με φόρα να κολλήσει τη μούρη του στη μούρη μου, πριν μιλήσει θα την έτρωγε την κουτουλιά στη μύτη με τα υπόλοιπα γνωστά αποτελέσματα.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:22 Θυμάμαι ρε πούστη μου πριν δέκα χρόνια διακοπές στη χαλκιδική, βλέπω ένα ζευγάρι ξένων, Άγγλων μάλλον, ομοφυλόφιλων να περπατούν χέρι χέρι και σκέφτομαι μπράβο την ελληνική κοινωνία δε βρέθηκε κανείς χωριάτης να τους την πει, κι όπως το σκέφτηκα μπαμ πετάγεται από το πουθενά ένας μαλάκας και με μια κίνηση βλάχικη μαθημένη από τότε που γαμούσε κατσίκες τους τραβάει τα χέρια και τους λέει σε άπταιστα ελληνικά "εδώ οι άντρες δεν πάνε χέρι χέρι". Θεώρησα φυσικά πως έπρεπε να επέμβω γιατί με τέτοιους τύπους άμα υψώσεις λίγο τον τόνο τους κόβεται η μαγκιά. Πως πάνε εδώ μάστορα του φωνάζω, είμαι κάπου δέκα μέτρα μακριά μα περπατάω γρήγορα και χώνω την μάπα μου στην μάπα του, πίπα κώλο; Πίπα κώλο πάνε εδώ; Κοίταξε λίγο γύρω γύρω για υποστήριξη μα καθώς οι περισσότεροι ήταν τουρίστες την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια.
Το να έρθει ο άλλος με φόρα να κολλήσει τη μούρη του στη δική μου, είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις του και δε δίνω καθόλου χρόνο σε τέτοιες περιπτώσεις.
Συμβουλευτικά:
Να προσέχεις...
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Scouser έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:27 Φαντάσου τώρα αν αντί για το προχθεσινό τσίρκο, διοργάνωναν πορείες όπου θα εμφανίζονταν όλοι ντυμένοι όπως πηγαίνουν στη δουλειά τους, με κεντρικό μήνυμα ''είμαστε άνθρωποι ακριβώς όπως και οι υπόλοιποι, και συνεπώς διεκδικούμε τα ίδια ακριβώς δικαιώματα''. Αυτό όμως δεν συμβαίνει γιατί αφενός δεν είναι άνθρωποι όπως όλοι οι υπόλοιποι (σχεδόν όλοι όσοι συμμετέχουν στο καρναβάλι είναι είτε ψυχικά διαταραγμένα άτομα, είτε απλώς attention whores), αφετέρου δεν διεκδικούν τα ίδια δικαιώματα, αλλά το status ομάδας με προνόμια σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αν ήμουν γκεϊ, θα ντρεπόμουν αφάνταστα ακόμα και που αναπνέω τον ίδιο αέρα με αυτά τα σκουπίδια.

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
To 99% ήταν ντυμένοι όχι όπως θα πήγαιναν στην δουλειά τους αλλά όπως θα πήγαιναν μια βόλτα στο Σύνταγμα.Lugozzi έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:37Scouser έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:27 Φαντάσου τώρα αν αντί για το προχθεσινό τσίρκο, διοργάνωναν πορείες όπου θα εμφανίζονταν όλοι ντυμένοι όπως πηγαίνουν στη δουλειά τους, με κεντρικό μήνυμα ''είμαστε άνθρωποι ακριβώς όπως και οι υπόλοιποι, και συνεπώς διεκδικούμε τα ίδια ακριβώς δικαιώματα''. Αυτό όμως δεν συμβαίνει γιατί αφενός δεν είναι άνθρωποι όπως όλοι οι υπόλοιποι (σχεδόν όλοι όσοι συμμετέχουν στο καρναβάλι είναι είτε ψυχικά διαταραγμένα άτομα, είτε απλώς attention whores), αφετέρου δεν διεκδικούν τα ίδια δικαιώματα, αλλά το status ομάδας με προνόμια σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αν ήμουν γκεϊ, θα ντρεπόμουν αφάνταστα ακόμα και που αναπνέω τον ίδιο αέρα με αυτά τα σκουπίδια.![]()
Γενικά το πόιντ είναι να νιώθει ο καθένας ελεύθερος να φοράει ότι θέλει, θα ήταν κάπως αντίθετο στον σκοπό να φορέσουν όλοι κουστούμια και γραβάτες για να "μην προκαλούν".
Για τον Μ. Αλέξανδρο, μήπως έχεις καμιά έγκυρη πηγούλα από την αρχαία Ελληνική γραμματεία;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:27ΟΙ το κακό με έσενα είναι ότι δεν ήρθες ποτέ σε επαφή με τη θυλυκή σου πλευρά. Έχασες όλα τα δώρα της. Εγώ από την άλλη όπως είμαι παιδαράς τώρα θα γίνω μουνάρα με τακούνια και μεικ απ. Εσύ θα είσαι πάντα αυτό που είσαι. Ποιος είναι πλουσιότερος. Ποιος λούστηκε περισσότερα δώρα απ' τους θεούς; Εγώ φυσικά. Τι συζητάς τώρα;O I έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:24Πρόσεχεεε φίλε στρέιτ...πρόσεχε "παίζοντάς το" μναρα μην αλλάξεις σελίδααα...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιουν 2022, 11:48
οι ανακρίβειες κι η επιδερμικότητα που αντιμετωπίζεις το κάθετι γεμίζουν εγκυκλοπαίδεια. Αυτό που ζητουν είναι να μπορούν να παντρευτούν όπως όλοι και να υιοθετήσουν. Γιατί εξοργίζεστε αεναώς με την τεκνοθεσία τους και εξοργίζεστε παρωδικά κι αν το πάρετε χαμπάρι με τους βιασμούς στα ιδρύματα; Είναι επιλεκτική η ευαισθησία σας. Είναι υποκρισία. Έχεις επισκεφτεί ποτέ ίδρυμα που στεγάζει ορφανά; Εγώ το έχω κάνει γιατί ήθελα να υιοθετήσω. Τελικά δεν τα κατάφερα γιατί η γραφειοκρατία ακόμα και για μένα τον στρέιτ ήταν εφιάλτης. Επειδή λοιπόν έχω γνώση άκου προσεκτικά τι θα σου πω. Στο καλύτερο από αυτά λείπει η αγάπη που θα προσφέρει ένα σπίτι και μια οικογένεια και τα παιδιά αυτά θα μεγαλώσουν χίλιες μύριες φορές καλύτερα με δύο λούγκρες. Μην είσαι λοιπόν μισάνθρωπος, γιατί αυτό είσαι όταν δεν αποδέχεσαι τα δικαιώματα ενός άλλου ανθρώπου λόγω σεξουαλικότητας, και γίνε μέρος της λύσης αποδεχόμενος ακόμα κι αυτό που είναι γραμμή του κράτους σου πια. Οι λούγκρες έχουν ίσα δικαιώματα με εμάς. Τ'έλος. Μαλάκες η σκατοψυχιάσ σας θα με κάνει να κατέβω στο επόμενο πράιντ στη θεσσαλονίκη. Ήμαρτον. Θα φορέσω και κάτι ωραία τακούνια της γυναίκας μου. Μουνάρα θα γίνω. Έλα πάμε μαζί ρε μαλάκα αινείαν, τι κάνεις στο τέλος, κάθεσαι και τρως τη σύνταξη από τα λεφτά μας που άρχισες να την παίρνεις περίπου όταν τελείωσες το σχολείο.
Εγώ σε προιδοποίησα πάντως![]()
Ουυυυυστ![]()
Ο.Ι.
Και για τις παραδόσεις αιώνων. Εμένα ο μεγαλύτερος ήρωάς μου ήταν λούγκρα. Ο μέγα Αλέξανδρος.
Να σε δώ με γόβα Νο 45 και τ' εξ αρχίδια να κρέμονται από το μίνι και τίποτ' άλλο στον κόσμο ρε Πορφύρη. τπτ άλλο
Εύχομαι καλή πασαρέλα
Ο.Ι.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
taxalata xalasa έγραψε: 21 Ιουν 2022, 09:24
νταξ, αλλακρο... ετοιμο το boy για σερβίρισμα στην ταβέρνα και για ανασήκωμα τραπέζης με τα δόντια έπειτα από δυό στροφές ζει μπεκιά με fried calamari και greek salad στον tourίστα...
τσάκω το 5ευρω...![]()
Όταν κατέκτησαν την Τροία ο Αλέξανδρος τύλιξε τον υποτιθέμενο τάφο του Αχιλλέα με μια γιρλάντα και ο Ηφαιστείων έκανε το ίδιο για τον τάφο του Πατρόκλου. Στη συνέχεια τίμησαν τη μνήμη των δύο ηρώων με τους οποίους ταυτίζονταν, τρέχοντας γυμνοί και αλοιμμένοι με λάδι.O I έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:45
Για τον Μ. Αλέξανδρο, μήπως έχεις καμιά έγκυρη πηγούλα από την αρχαία Ελληνική γραμματεία;
Μιλάμε δηλαδή για εντελώς αρχιπουστάρες.
o SJW του πχόρουμ πάντως, τους παρομοίασε με καρνάβαλους.gassim έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:44To 99% ήταν ντυμένοι όχι όπως θα πήγαιναν στην δουλειά τους αλλά όπως θα πήγαιναν μια βόλτα στο Σύνταγμα.Lugozzi έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:37Scouser έγραψε: 21 Ιουν 2022, 12:27 Φαντάσου τώρα αν αντί για το προχθεσινό τσίρκο, διοργάνωναν πορείες όπου θα εμφανίζονταν όλοι ντυμένοι όπως πηγαίνουν στη δουλειά τους, με κεντρικό μήνυμα ''είμαστε άνθρωποι ακριβώς όπως και οι υπόλοιποι, και συνεπώς διεκδικούμε τα ίδια ακριβώς δικαιώματα''. Αυτό όμως δεν συμβαίνει γιατί αφενός δεν είναι άνθρωποι όπως όλοι οι υπόλοιποι (σχεδόν όλοι όσοι συμμετέχουν στο καρναβάλι είναι είτε ψυχικά διαταραγμένα άτομα, είτε απλώς attention whores), αφετέρου δεν διεκδικούν τα ίδια δικαιώματα, αλλά το status ομάδας με προνόμια σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αν ήμουν γκεϊ, θα ντρεπόμουν αφάνταστα ακόμα και που αναπνέω τον ίδιο αέρα με αυτά τα σκουπίδια.![]()
Γενικά το πόιντ είναι να νιώθει ο καθένας ελεύθερος να φοράει ότι θέλει, θα ήταν κάπως αντίθετο στον σκοπό να φορέσουν όλοι κουστούμια και γραβάτες για να "μην προκαλούν".
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 140 Απαντήσεις
- 3586 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-