Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αυτό που λένε οι ιατροδικαστές το λένε για να καλυφθούν, δεν είναι σαν τον Βούτση...
Σίγουρα αν δεν έπαινε στο κοσμηματοπωλείο μπορεί να ζούσε... αλλά με την ένταση που του δημιουργήθηκε μέσα στο μυαλό από την μαστούρα μπορεί η καρδούλα του να μην άντεξε... αυτό όμως δεν κάνει ένοχο τον κοσμηματοπώλη, την ευθύνη για αυτό την έχει ο ίδιος για αυτό που έπραξε. Αν τράβαγε ντάγκλες σε κανένα παγκάκι και δεν μπουκάριζε στο κοσμηματοπωλείο όπως οι υπόλοιποι θα ζούσε τώρα.
Κατάλαβες γιατί το λένε έτσι;
Σαφώς είναι κι αυτό ένα σενάριο που παίζει.
Χωρίς να ακυρώνει τις εικόνες που είδαμε.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο αυτό είναι. Όσο για τις εικόνες που είδαμε είναι φυσιολογική αντίδραση των ανθρώπων που δέχονται ληστεία... μπορεί να του μπλοκάριζαν την έξοδο με μια καρέκλα αλλά που μυαλό εκείνη τη στιγμή;
Εσύ πως θα αντιδρούσες; Ειλικρινά πες μου... εγώ δεν θα τον άφηνα να φύγει πάντως και θα τον κρατούσα με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν ξέρω αν θα τον κλοτσούσα ή αν θα έπαιρνα μια καρέκλα να τον μπλοκάρω. Την καρέκλα την σκέφτηκα σε δεύτερο χρόνο εδώ που συζητάμε...
Αυτό που λένε οι ιατροδικαστές το λένε για να καλυφθούν, δεν είναι σαν τον Βούτση...
Σίγουρα αν δεν έπαινε στο κοσμηματοπωλείο μπορεί να ζούσε... αλλά με την ένταση που του δημιουργήθηκε μέσα στο μυαλό από την μαστούρα μπορεί η καρδούλα του να μην άντεξε... αυτό όμως δεν κάνει ένοχο τον κοσμηματοπώλη, την ευθύνη για αυτό την έχει ο ίδιος για αυτό που έπραξε. Αν τράβαγε ντάγκλες σε κανένα παγκάκι και δεν μπουκάριζε στο κοσμηματοπωλείο όπως οι υπόλοιποι θα ζούσε τώρα.
Κατάλαβες γιατί το λένε έτσι;
Σαφώς είναι κι αυτό ένα σενάριο που παίζει.
Χωρίς να ακυρώνει τις εικόνες που είδαμε.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο αυτό είναι. Όσο για τις εικόνες που είδαμε είναι φυσιολογική αντίδραση των ανθρώπων που δέχονται ληστεία... μπορεί να του μπλοκάριζαν την έξοδο με μια καρέκλα αλλά που μυαλό εκείνη τη στιγμή;
Εσύ πως θα αντιδρούσες; Ειλικρινά πες μου... εγώ δεν θα τον άφηνα να φύγει πάντως και θα τον κρατούσα με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν ξέρω αν θα τον κλοτσούσα ή αν θα έπαιρνα μια καρέκλα να τον μπλοκάρω. Την καρέκλα την σκέφτηκα σε δεύτερο χρόνο εδώ που συζητάμε...
Θα συμπεριφερόσουν όπως οι ακατανόμαστοι στο video?
Συνελήφθη ο δεύτερος άνδρας που ξυλοκόπησε τον Ζακ Κωστόπουλο
Ο 55χρονος αναγνωρίστηκε από το βίντεο, όπου φαίνεται να χτυπά με κλωτσιές τον 33χρονο μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, καθώς και από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών.
Πρόκειται για ιδιοκτήτη μεσιτικού γραφείου στην περιοχή, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι το έκανε γα να εμποδίσει τον Ζακ Κωστόπουλο να βγει από το κοσμηματοπωλείο επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνέψουν οι άνθρωποι που ήταν από έξω, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.
Σε βάρος του 55χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα
Μπα δεν τελειώνει έτσι εύκολα η ιστορία με την ιατροδικαστική έκθεση. Εδώ ο κύριος λέει ότι υπάρχουν δεδικασμένα για παρόμοια θανατηφορα βλάβη χωρίς να αφήσεις τον άλλον στον τόπο. Θα έχουμε δίκη σίριαλ λογικά και με τόση δημοσιότητα και ακτιβιστικό ενδιαφέρον θα εξαντληθούν οι προσπάθειες εκατέρωθεν πχ για τις κλωτσιές που οδήγησαν σε ανακοπή, σε ανεύρυσμα σε ότι βγει στο πόρισμα οριστικά. Ας μας διαφωτίσει κάποιος δικηγόρος.
157 σελιδες για ξυλοκοπημενο εγκληματια περιστασιακο ακτιβιστη και 4 σελ. για ξυλοκοπημενο οδοντιατρο απο περιστασιακους ακτιβιστες των Εξαρχειων ... κοινωνικη δικαιοσυνη