!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Athens Pride 2022: Σήμερα η μεγάλη παρέλαση στο Σύνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Athens Pride 2022: Σήμερα η μεγάλη παρέλαση στο Σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 18:37
Ε αυτό λέω Γαλούκα μου. Πρώτα πρέπει η κοινωνία να ενηλικιωθεί στο κομμάτι ομοφυλοφιλία, να μην χρειάζεται καν να υφίσταται κοινότητα λοατκι και το βλέπουμε τότε για την τεκνοθεσια. Και όχι δεν φτάνει να είναι απλά κανονικοί άνθρωποι. Πρέπει κάτι παραπάνω όσοι υιοθετούν τουλάχιστον. Είτε γκέι είτε str8.
:lol:

Ρε Νάιδα, ξέρεις τι σημαίνει ο όρος "κοινότητα λοατκι" ώστε να θεωρείς ότι θα διαλυθεί ησύχως αν η κοινωνία ενηλικιωθεί στο κομμάτι "ομοφυλοφιλία";

Εγώ πάλι λέω ότι δεν έχεις ιδέα για τις φυλές και τι ζητάει η καθεμία και θεωρείς ότι η φάση είνα όντως "love is love" και λοιπά αγιοβαλεντίνικα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ρε μαλάκες είστε σοβαροί;

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Otto Weininger έγραψε: 19 Ιουν 2022, 19:08 Ρε μαλάκες είστε σοβαροί;

Εικόνα
Καλα ναι αυτοί είναι στον κόσμο τους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Otto Weininger έγραψε: 19 Ιουν 2022, 19:08 Ρε μαλάκες είστε σοβαροί;

Εικόνα
Ρε συ αυτό είναι μαγική εικόνα. Δεν το βλέπουν.

Ότι βία παίζει στο ισλάμ εντός και εκτός ευρωπαϊκών συνόρων για γκέι ή γυναίκες είναι κάτι σαν τους "σατανικούς στίχους" του Ρουσντί.

Απαγορεύεται να τα θίγεις γενικώς γιατί υποκινείς την ισλαμοφοβία.

Περίμενε τώρα κάποιο κατεβατό για τους μαύρους που βασάνιζαν οι δυτικοί όταν οι ισλαμιστές έχτιζαν ναούς στις θεές τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 19:02
Ε αυτό λέω Γαλούκα μου. Πρώτα πρέπει η κοινωνία να ενηλικιωθεί στο κομμάτι ομοφυλοφιλία, να μην χρειάζεται καν να υφίσταται κοινότητα λοατκι και το βλέπουμε τότε για την τεκνοθεσια. Και όχι δεν φτάνει να είναι απλά κανονικοί άνθρωποι. Πρέπει κάτι παραπάνω όσοι υιοθετούν τουλάχιστον. Είτε γκέι είτε str8.

Ρε Νάιδα, ξέρεις τι σημαίνει ο όρος "κοινότητα λοατκι" ώστε να θεωρείς ότι θα διαλυθεί ησύχως αν η κοινωνία ενηλικιωθεί στο κομμάτι "ομοφυλοφιλία";

Εγώ πάλι λέω ότι δεν έχεις ιδέα για τις φυλές και τι ζητάει η καθεμία και θεωρείς ότι η φάση είνα όντως "love is love" και λοιπά αγιοβαλεντίνικα.
Πρώτα απ' όλα υπάρχει ολόκληρος στρατός από πτυχιούχους queer studies, αυτοί δεν πάνε πουθενά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 19:34

Πρώτα απ' όλα υπάρχει ολόκληρος στρατός από πτυχιούχους queer studies, αυτοί δεν πάνε πουθενά.
Να σου πω, εγώ την έχω δει την εξέλιξη της φάσης και έχω όντως χαλαρώσει. Κι εσύ είσαι από τους τυχερούς που τα παιδιά σου έχουν σχετικά μεγαλώσει και δεν πρόκειται να επηρεαστούν από τα δρώμενα που θα προκύψουν.

Αυτοί που το παίζουν ιστορία θα κλαίνε για τα παιδάκια τους αλλά τότε θα είναι αργά.

Σ' αυτούς αξίζουν πολύ χειρότερα, δηλαδή να πάθουν αυτό που εύχονται αλλά πραγματικά τα παιδιά δεν φταίνε.

ΥΓ. Έχεις πρόβλημα αν χρησιμοποιήσω τη ρήση σου για τους μαλάκες ως υπογραφή;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Όχι, γιατί να εχω
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
foscilis

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 19 Ιουν 2022, 20:03 https://twitter.com/Marka2_/status/1537 ... tsotaki%2F

ειμαι η νδ :giggle: :giggle: :giggle:
Το 99% των γκέι ζευγαριών δεν παίζει να μπορούν να υιοθετήσουν λόγω Ι5.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

:giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 19:57 Όχι, γιατί να εχω
Μπορεί να μην ήθελες να σε ταυτίσουν με ομοφοβικές ταλιμπάνες, βρε. Και θα το σεβόμουν.

Εγώ δεν είμαι δικαιωματίστρια που θεωρώ κεκτημένο δικαίωμα τις απαλλοτριώσεις πνευματικών και μη δεδομένων.

Ενιγουέι, ευχαριστώ. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Δεν είμαι ομοφοβικός παρ'ολο που δεν έχω φίλους γκέι και που σχεδόν όλοι οι γκέι που ξέρω είναι τελείως ψυχοπαθή σκουπίδια.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Εσύ έχεις την δική σου πεποίθηση :102:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 20:09 Δεν είμαι ομοφοβικός παρ'ολο που δεν έχω φίλους γκέι και που σχεδόν όλοι οι γκέι που ξέρω είναι τελείως ψυχοπαθή σκουπίδια.
Εγώ έχω φίλους και φίλες γκέι και είναι μια χαρά παιδιά. Έχω και μία ξαδέλφη που τα είχε φτιάξει με μια γαλλίδα όσο σπούδαζε στο Παρίσι και έχω παρευρεθεί σε δύο οικογενειακά τραπέζια, που τσουγκρίζαμε αυγά με τη γαλλίδα. Και αυτό πριν καμμιά τριανταριά χρόνια. Ακόμα και στην παρέα της μάνας μου όταν παίζανε μπιρίμπα υπήρχε ένας οικογενειακός φίλος γκέι (αλλά αυτός δεν εμφάνιζε το γκόμενο του στις παρέες, μάλλον γιατί έπαιζε με πιτσιρικάδες) και ένα ζευγάρι φιλενάδων της που τα είχαν φτιάξει από το '70. Αλλά δεν έχω τίποτα εξτρίμ να διηγηθώ ρε γμτ, έτσι ένα κατιτίς σε φτερό, σε στρας, ένα τατού, λίγη δαντέλα, κάτι σε νταλικέρικο, καουμποϊκο έστω, ένα βαμμένο μαλλί ροζ ή μπλε, κάτι το ενδιαφέρον, το επαναστατικό, το διαφορετικό. Πάντα σε κάτι ξενέρωτους πέφτω γμτ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 19 Ιουν 2022, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”