foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 12:53Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιουν 2022, 12:37Για να σκεφτώ. Ακρίβεια, ελλείψεις σε πρώτες ύλες και καύσιμα. Υπογεννητικότητα, απαξίωση θεσμών, υγειονομικά προβλήματα, καταστροφή κοινωνικής συνοχής, υποβάθμιση της παιδείας, έλλειψη υποδομών. Όλα αυτά vs ντύσιμο κωλομπινας στο Σύνταγμα μια φορά το χρόνο.gassim έγραψε: 19 Ιουν 2022, 11:36
Πάνε οι πολιτικοί και ασχολούνται με τα δικαιώματα και τα προβλήματα των πολιτών αντι να ασχολουνται αποκλειστικά και μόνο με οτι αφορά και προβληματίζει εσένα. Αισχος.
... με αφίσα που λέει "ο μπαμπάς μου δε μου μιλάει"
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Athens Pride 2022: Σήμερα η μεγάλη παρέλαση στο Σύνταγμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Athens Pride 2022: Σήμερα η μεγάλη παρέλαση στο Σύνταγμα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πωω μαλάκα μου. Ευτυχώς ξέκοψα νωρίς. Τέτοια στοχοπροσήλωση δεν έχω ματαδεί. 
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το λογικό είναι αυτό. Αν το κάνουν απλώς για χαβαλέ στυλ καρναβαλιού οκ. Ας το δούμε έτσι. Αν διεκδικούν όμως δικαιώματα, που πρέπει να διεκδικούν γιατί η κοινωνία μας ακόμα είναι πολύ πίσω, αυτά τύπου καρναβάλια πρέπει να τα μαζέψουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Προφανώς.Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:02Το λογικό είναι αυτό. Αν το κάνουν απλώς για χαβαλέ στυλ καρναβαλιού οκ. Ας το δούμε έτσι. Αν διεκδικούν όμως δικαιώματα, που πρέπει να διεκδικούν γιατί η κοινωνία μας ακόμα είναι πολύ πίσω, αυτά τύπου καρναβάλια πρέπει να τα μαζέψουν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- John Brown Gun Club
Μα δεν την συνδεουμε εμεις, τα ιδια τα λοατκι την συνδεουν. Επαναλαμβανω, η ιδεα ειναι αυτη της ορατοτητας, οχι αυτη της προσαρμογης στα ετεροκανονιστικα προτυπα της κοινωνιας. Για μια μερα το χρονο, βγαινουν στους δρομους και κανουν ανεδοιαστα -μεσα στα νομιμα πλαισια παντα- αυτα που την υπολοιπη χρονια κανουν ιδιωτικα.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιουν 2022, 12:55Αυτό του λέω κι εγώ ρε Ναϊδα. Ακριβώς αυτό.Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 12:51Γιατί να συνδέουμε την λοατκι κοινότητα με το καρναβάλι, το ξεφάντωμα σεξουαλικα κτλ; γιατί αυτές οι κραυγαλέες σεξουαλικές εκφράσεις στα πραιντς ακριβώς αυτό κάνουν. Δεν είναι η ομοφυλοφιλία κτλ καρναβάλι,ούτε τρόπος ζωής. Είναι η ίδια η ζωή τους, ο εαυτός τους. Κατά την γνώμη μου αυτές οι αστειότητες στα πραιντς κακώς επιτρέπονται. Όχι για να μην προκαλέσουν την κοινή γνώμη και άλλες τέτοιες μπαρούφες αλλά επειδή μειώνουν τον όποιο αγώνα τους.John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιουν 2022, 12:24
Κοιτα, αυτο ειναι ενα ευλογο ερωτημα κι εχω δει να συζητιεται στις λοατκι σελιδες. Υπαρχουν πολλοι/ες στον χωρο τους που θα προτιμουσαν ενα πιο ηπιο στυλιστικα πραιντ.
Απο την αλλη ομως, τα θεαματα δεν ειναι πιο ξεκωλε απ οσο ειναι ενα μεσο καρναβαλι. Και οι (ψευτικες) ψωλες δεν ειναι σπανιο συμβολο σε αλλες καρναβαλικες εκδηλωσεις.
Η ιδεα του πραιντ ξεκινησε οταν μια συνοικια με γκει μπαρ στη ΝΥ νομιζω εξεγερθηκε λογω των συνεχων επιθεσεων και παρενοχλησεων απο μπατσους. Η κεντρικη ιδεα ειναι πως για μια μερα το χρονο τα λοατκι ατομα διεκδικουν ορατοτητα και βγαινουν στους δρομους με το μηνυμα πως ειναι εδω και καλα θα κανουν οι υπολοιποι να το συνειδητοποιησουν και δεν τρεχει και τιποτα στην τελικη. Ε, με βαση αυτο το σκεπτικο, δεν γινεται να πουν σε καποιον/α απο τους σεμμετεχοντες "πως εισαι ετσι" γιατι ειναι ακριβως εναντια σε αυτο που αγωνιζονται.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Εγώ δεν κατάλαβα σε ποιο θέμα ακριβώς είναι η κοινωνία μας πολύ πίσω.Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:02
Το λογικό είναι αυτό. Αν το κάνουν απλώς για χαβαλέ στυλ καρναβαλιού οκ. Ας το δούμε έτσι. Αν διεκδικούν όμως δικαιώματα, που πρέπει να διεκδικούν γιατί η κοινωνία μας ακόμα είναι πολύ πίσω, αυτά τύπου καρναβάλια πρέπει να τα μαζέψουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Της ομοφυλοφιλίας. Και όταν λέω κοινωνία μας εννοώ την ελληνική. Όχι παγκοσμίως.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:04Εγώ δεν κατάλαβα σε ποιο θέμα ακριβώς είναι η κοινωνία μας πολύ πίσω.Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:02
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η πραγματική πρόοδος θα έρθει όταν θα καταργηθεί εντελώς το σεξ..
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Είναι ατυχές να συγκρίνονται αρχαίες γιορτές γονιμότητας και παραδόσεις χιλιετιών με το γκει πραιντ. Η επιθυμία της σάρκας και του έρωτα και η γιορτή της κρύβει πάντα πίσω έναν θεό μεθυστικό και ατέρμονο. Η σύνδεσή μας με αυτή τη γιορτή είναι αυτόματη, όχι επειδή είναι μέρος παράδοσης μα γιατί επικαλλείται ένστικτα αρνούμενοι τα οποία θα ήμασταν δυστυχείς. Το πράιντ είναι περισσότερο μια φωτεινή λεζάντα. Ένα είδος αποκαλύψεως ταυτότητας. Που φυσικά δεν είναι κακό μα δεν έχει καμία σχέση με τον Διόνυσο.
Από κει κι ύστερα Όλοι θέλουμε να έχουν όλοι ίσα δικαιώματα και φυσικά συντασσόμεθα με σχετικές νομοθεσίες. Σκεφτείτε ότι η τύχη παρατημένων παιδιών θα είναι πάντα καλύτερη όταν θιοθετούνται από ομόφυλο ζευγάρι, καθώς στα ιδρύματα αυτές οι ψυχές βιάζονται. Κανείς δεν μπορεί να πει τι μια γενιά τέτοιων παιδιών μπορεί να φέρει. Εγώ πιστεύω πως οι λούγκρες θα είναι καλύτερες μάνες από όποιο κρατικό ή ιδιωτικό σύστημα. Θα προσφέρουν πολύ περισσότερα.
Αυτό που πρέπει να ξεπεραστεί όμως από πλευράς γκει και λοιπών κατηγοριών είναι η υστερική κι άκομψη προβολή της διαφορετικότητάς των. Όλοι είμαστε διαφορετικοί. Εγώ ας πούμε διαφέρω περισσότερο από τον μέσο πολίτη παρά με την μέση λούγκρα που αγαπάει όπως εγώ την Τζούντι Γκάρλαντ και ηδονίζεται όταν ακούει μιούζικαλ. Δεν δικαιολογούμαι γι' αυτό, ούτε απαιτώ να με μεταχειριστούν οι άλλοι σαν όμοιο. Ίσα ίσα. Παινεύομαι. Χαίρομαι που είμαι λίγο θυλυκός. Είναι δυστυχία να μην μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με τη θυλυκή πλευρά σου. Οι άλλοι έχουν το πρόβλημα.
Από κει κι ύστερα Όλοι θέλουμε να έχουν όλοι ίσα δικαιώματα και φυσικά συντασσόμεθα με σχετικές νομοθεσίες. Σκεφτείτε ότι η τύχη παρατημένων παιδιών θα είναι πάντα καλύτερη όταν θιοθετούνται από ομόφυλο ζευγάρι, καθώς στα ιδρύματα αυτές οι ψυχές βιάζονται. Κανείς δεν μπορεί να πει τι μια γενιά τέτοιων παιδιών μπορεί να φέρει. Εγώ πιστεύω πως οι λούγκρες θα είναι καλύτερες μάνες από όποιο κρατικό ή ιδιωτικό σύστημα. Θα προσφέρουν πολύ περισσότερα.
Αυτό που πρέπει να ξεπεραστεί όμως από πλευράς γκει και λοιπών κατηγοριών είναι η υστερική κι άκομψη προβολή της διαφορετικότητάς των. Όλοι είμαστε διαφορετικοί. Εγώ ας πούμε διαφέρω περισσότερο από τον μέσο πολίτη παρά με την μέση λούγκρα που αγαπάει όπως εγώ την Τζούντι Γκάρλαντ και ηδονίζεται όταν ακούει μιούζικαλ. Δεν δικαιολογούμαι γι' αυτό, ούτε απαιτώ να με μεταχειριστούν οι άλλοι σαν όμοιο. Ίσα ίσα. Παινεύομαι. Χαίρομαι που είμαι λίγο θυλυκός. Είναι δυστυχία να μην μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με τη θυλυκή πλευρά σου. Οι άλλοι έχουν το πρόβλημα.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ο άνθρωπος που υποστηρίζει αυτό...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιουν 2022, 09:36προσπαθώ να αποφύγω όσο μπορώ χυδαία ανώμαλα φασιστρολονηματα, για να μην ανεβαίνουν πιο ψηλά και η αθλιότητα τους διαχέεται. Δεν θα τσιμπήσω. Να βυθίστουν στον βόθρο που τους ταιριάζειΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 09:15Αν σου αρέσουν τα διασκεδαστικά παρτάκια πέρνα κι από εδώ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιουν 2022, 07:46 όλα χρειάζονται και έχουν την αξία τους. απλά εμείς πάμε στα Πάρτυ μετά τα μπάχαλα. Διαχωριζουμε τη δουλειά από τη διασκέδαση.
viewtopic.php?f=24&t=41118&start=60
Όλοι οι καλοί, δεκτοί. Αγάπη.

Μιλάει για.... Βόθρους
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Κι εγώ αυτήν εννοώ.Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:06Της ομοφυλοφιλίας. Και όταν λέω κοινωνία μας εννοώ την ελληνική. Όχι παγκοσμίως.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:04Εγώ δεν κατάλαβα σε ποιο θέμα ακριβώς είναι η κοινωνία μας πολύ πίσω.Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:02
Κι επειδή κάπου το χάνουμε με το "κοινωνία μας" και δεν θέλω να γυρίσουμε στα αόριστα μπλαμπλά μπορείτε να μου αναφέρετε κάποια από τα δικαιώματα που στερούνται οι λοατκι;
Γιατί λοατκι δεν είναι μόνον η κατηγορία των γκέι που δεν καλύπτονται από το σύμφωνο συμβίωσης και διεκδικούν πολιτικό γάμο και τεκνοθεσία αλλά μια τεράστια κατηγορία.
Για να το κάνουμε λοιπόν λίγο πιο συγκεκριμένο, αυτοί που θεωρούν ότι η κοινωνία μας είναι πίσω έχουν σαφή θέση για το θέμα της τεκνοθεσίας; Αν ναι, ποια είναι;
Έτσι, για να το πάρουμε στεπ μπάι στεπ παίδες. Να ξεκινήσουμε από τα απλά.
Και μετά πάμε και στα σύνθετα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
Αυτο ειναι πολυ ευστοχο. Τα λοατκι ατομα εχουν μια μοναδικη συνθηκη σε σχεση με τις αλλες μειονοτητες: ξεκιναν τελειως μονα τους. Εαν εισαι πχ τσιγγανος ή μεταναστης ή εβραιος ή οτι αλλο, ξεκινας ηδη απο εναν κοινωνικο και οικογενειακο κυκλο που σου παρεχει μια καποια ασφαλεια και ενα πλαισιο κατανοησης και συνειδητοποιησης. Τα λοατκι ατομα ομως προερχονται ολα απο στρειτ οικογενειες και αυτους τους κοινωνικους κυκλους πρεπει να τους βρουν μονα τους.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Όταν λέμε είμαστε πίσω εννοούμε ότι πριν λιγο καιρό ένας άνθρωπος αυτοκτόνησε επειδή η ελληνική κοινωνία τον χλευαζε που είδε τον γιο του σε ερωτικές περιπτυξεις με άντρα. Αυτό ακριβώς σημαίνει ότι η κοινωνία μας είναι πίσω. Το κατάλαβες ή το θες πιο νιανια;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:14Κι εγώ αυτήν εννοώ.
Κι επειδή κάπου το χάνουμε με το "κοινωνία μας" και δεν θέλω να γυρίσουμε στα αόριστα μπλαμπλά μπορείτε να μου αναφέρετε κάποια από τα δικαιώματα που στερούνται οι λοατκι;
Γιατί λοατκι δεν είναι μόνον η κατηγορία των γκέι που δεν καλύπτονται από το σύμφωνο συμβίωσης και διεκδικούν πολιτικό γάμο και τεκνοθεσία αλλά μια τεράστια κατηγορία.
Για να το κάνουμε λοιπόν λίγο πιο συγκεκριμένο, αυτοί που θεωρούν ότι η κοινωνία μας είναι πίσω έχουν σαφή θέση για το θέμα της τεκνοθεσίας; Αν ναι, ποια είναι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- John Brown Gun Club
ή η υποθεση Γιακουμακη.Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:19Όταν λέμε είμαστε πίσω εννοούμε ότι πριν λιγο καιρό ένας άνθρωπος αυτοκτόνησε επειδή η ελληνική κοινωνία τον χλευαζε που είδε τον γιο του σε ερωτικές περιπτυξεις με άντρα. Αυτό ακριβώς σημαίνει ότι η κοινωνία μας είναι πίσω. Το κατάλαβες ή το θες πιο νιανια;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:14Κι εγώ αυτήν εννοώ.Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:06
Της ομοφυλοφιλίας. Και όταν λέω κοινωνία μας εννοώ την ελληνική. Όχι παγκοσμίως.
Ακόμα χειρότερα.John Brown Gun Club έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:21ή η υποθεση Γιακουμακη.Naida έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:19Όταν λέμε είμαστε πίσω εννοούμε ότι πριν λιγο καιρό ένας άνθρωπος αυτοκτόνησε επειδή η ελληνική κοινωνία τον χλευαζε που είδε τον γιο του σε ερωτικές περιπτυξεις με άντρα. Αυτό ακριβώς σημαίνει ότι η κοινωνία μας είναι πίσω. Το κατάλαβες ή το θες πιο νιανια;ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιουν 2022, 13:14
Κι εγώ αυτήν εννοώ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 140 Απαντήσεις
- 3586 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-