!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Athens Pride 2022: Σήμερα η μεγάλη παρέλαση στο Σύνταγμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Athens Pride 2022: Σήμερα η μεγάλη παρέλαση στο Σύνταγμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 00:16 είμαι υπέρ της ισότητας και της ελευθερίας αλλά έχω καταλήξει ότι οι αλφάβητοι δε θέλουν ισότητα, θέλουν αποδοχή την οποία μεταφράζουν ως απαγορεύεται να πιστεύει κάποιος ότι μπορεί πράγματα που κάνω εγώ να είναι μαλακίες.

Δεν υπάρχει ούτε ένας που να σου απαγορεύει να πιστεύεις ότι μπορεί να κάνει μαλακίες και να μην είναι εχθρός της ισότητας και της ελευθερίας.

Και κάτι ακόμα, προς τις γυναίκες του φόρουμ:

Το 1990 σας είχαν πείσει να λιμοκτονείτε μέχρι θανάτου γιατί επέβαλλαν τον σωματότυπο του 18χρονου αγοριού στη μόδα, το 2020 το κίνημα έχει συνιστώσες που:
- Υπερασπίζονται και κανονικοποιούν την πορνεία ως αξιοπρεπή εργασία για τις βιολογικές γυναίκες
- Προωθούν ως νορμάλ σεξουαλική ταυτότητα κατάλληλη ακόμα και για επαφή με παιδιά του νηπιαγωγείου το να ντύνεται κάποιος παρωδία γυναίκας με τρόπο που αν το έκανε για μαύρους θα τον σταυρώνανε.
- Έχουν πετύχει σε μια σειρά από χώρες να καταργηθεί εντελώς η έννοια της γυναίκας και μάλιστα ανώτερο είδος γυναίκας να θεωρούνται οι άντρες που δηλώνουν γυναίκες.

Κι εσείς ηλίθιες ακόμα να υποψιαστείτε ότι ενδεχομένως οι θηλυκότητες είναι κάτι εχθρικό προς τις γυναίκες. Ε καλά κάνουμε και σας έχουμε από κάτω.
ολα αυτα καλα,αλλα απο την στιγμη που εχεις αποδεχθει το φιλελε πλαισιο δεν εχουν καμια σημασια :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 19 Ιουν 2022, 00:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Ιουν 2022, 00:17
BigChiefWahoo έγραψε: 19 Ιουν 2022, 00:04 Πάντως πρέπει να πάει πολύ χαζοχαρούμενος κόσμος στο πράιντ,κουκουρούκου άτομα (δεν αναφέρομαι στο σεξουαλικό).
Δείτε αυτόν στα αριστερά της εικόνας που ανέβασε ο metaxoskolikas,ό,τι να'ναι άτομο.
Εσύ περίμενες ότι θα πήγαινε κάνας σοβαρός άνθρωπος ρε δικέ μου, ανεξαρτήτως σεξουαλικου προσανατολισμου?
Εννοούσα ρε ότι μπαίνουν μέσα και κάτι εντελώς άσχετοι και αδιάφοροι,είδαν φως και μπήκαν.Κάτι περίεργοι τύποι που κυκλοφορούν με χακί σακίδια για τα προσωπικά τους είδη :lol:
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Όπως όλοι οι πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας

https://www.protothema.gr/greece/articl ... kai-video/

Δείτε τους απεικονιζόμενους στις φωτογραφίες του άρθρου και θα καταλάβετε - όσοι θέλετε να το καταλάβετε.
Όλοι αυτοί για ψήφους πάνε,για θέσεις,για βυζματοκαταστάσεις.
Εντωμεταξύ χαμ(ζ)ογέλανε λες και ποιος ξέρει τι έγινε.
Εδώ ο κόσμος καίγεται,αυτοί να φωτίσουν το Κυνοβούλιο* με τη σημαία του πράιντ.Λες και είμαστε τίποτα δεκαεξάχρονα.
Και μιλάω κυρίως για τους επισκέπτες και τους χειροκροτητές,οι άλλοι,οι συμμετέχοντες κανονικά στο πανηγύρι,έτσι κι αλλιώς στην κοσμάρα τους είναι.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

BigChiefWahoo έγραψε: 19 Ιουν 2022, 00:04 Πάντως πρέπει να πάει πολύ χαζοχαρούμενος κόσμος στο πράιντ,κουκουρούκου άτομα (δεν αναφέρομαι στο σεξουαλικό).
Δείτε αυτόν στα αριστερά της εικόνας που ανέβασε ο metaxoskolikas,ό,τι να'ναι άτομο.
Τι λέει ρε παιδί μου. Υπάρχουν άνθρωποι χαρούμενοι είναι χαλαροί, κανουν τον χαβαλέ τους, διασκεδάζουν, τραγουδάνε, ενώ την ίδια στιγμή αναδεικνύουν και ζητήματα που έχουν αξία. Τρομερό. Αν από την άλλη έβγαιναν με μιλιταντ Λουκ, θα τους έλεγες φανατικούς. Αφήστε τον κόσμο να ζήσει όπως θέλει. Και φτιάξτε καμία κοινωνία για να μπορούν όλοι. Κόψτε την Γκρινια και την μιρλα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιουν 2022, 01:01
Τι λέει ρε παιδί μου. Υπάρχουν άνθρωποι χαρούμενοι είναι χαλαροί, κανουν τον χαβαλέ τους, διασκεδάζουν, τραγουδάνε, ενώ την ίδια στιγμή αναδεικνύουν και ζητήματα που έχουν αξία. Τρομερό. Αν από την άλλη έβγαιναν με μιλιταντ Λουκ, θα τους έλεγες φανατικούς. Αφήστε τον κόσμο να ζήσει όπως θέλει. Και φτιάξτε καμία κοινωνία για να μπορούν όλοι. Κόψτε την Γκρινια και την μιρλα.
Μια χαρά στα είπε.
Τσίρκο είναι, κλόουν οποίοι πάνε. Φανατικοί καραγκιοζηδες για την ακρίβεια. Επίσης καταφέρνουν το αντίθετο από την αποδοχή που τόσο ψάχνουν από την κοινωνία.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

nyxtovios έγραψε: 19 Ιουν 2022, 01:05
Μια χαρά στα είπε.
Τσίρκο είναι, κλόουν οποίοι πάνε. Φανατικοί καραγκιοζηδες για την ακρίβεια. Επίσης καταφέρνουν το αντίθετο από την αποδοχή που τόσο ψάχνουν από την κοινωνία.
Εγώ βλέπω κατέβηκαν δεκάδες χιλιάδες στο δρόμο. Τώρα την αποδοχή του κάθε καναπεδοβλακα. Και ο κουλης που τον βρίζουν όλη μέρα, την γράφει στα αρχιδια του. Ο κάθε παπάρισκος έπεσε έξω δεν κανει τιποτα να βελτιώσει τη ζωή τη δικια του και των παιδιών του, θέλει να χαλάσει τον άλλων. Χεστήκαμε.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Πω ρε πστμ :fp: - χαρούμενοι,χαλαροί,παλεύουν για το κοινό καλό...επαναλαμβάνω,ούτε δεκαεξάχρονα δεν μιλάνε έτσι.
Κι εγώ μη νομίζεις,χαρούμενος και χαλαρός είμαι,τι πρέπει να κάνω,παρέλαση ;
Ούτε λόγος για γκρίνια,ασχολούμαι όσο έχω ανοιχτό το λάπτοπ,μόλις το κλείσω,δεν πάνε να κόψουν το λαιμό τους.
Βλακείες και πεταμένα λεφτά,ό,τι να'ναι.Και τρέχουν οι άλλοι και φωτογραφίζονται :lol:
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιουν 2022, 01:08

Μια χαρά στα είπε.
Εγώ βλέπω κατέβηκαν δεκάδες χιλιάδες στο δρόμο. Τώρα την αποδοχή του κάθε καναπεδοβλακα. Και ο κουλης που τον βρίζουν όλη μέρα, την γράφει στα αρχιδια του. Ο κάθε παπάρισκος έπεσε έξω δεν κανει τιποτα να βελτιώσει τη ζωή τη δικια του και των παιδιών του, θέλει να χαλάσει τον άλλων. Χεστήκαμε.
Ε άμα βελτιώνεται η ζωή βγαίνοντας στο δρόμο με ψυχασθενείς ντυμένους γυναίκες και μπογιές στο σώμα τους τότε οκ.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

mao mao έγραψε: 19 Ιουν 2022, 00:35 Εικόνα
Πήγε και το αμερικανακι ο τσουτσουνης εκεί? Μπραβο μαλακες ετσι θα κανετε το κοσμο καλυτερο. Με το να τον πουστεψετε.Δεν εχει αλλα θεματα η ανθρωποτητα το pride μας μαρανε.
Μετανάστης νεαρός προ ολιγου εδωσε τελος στη ζωη του στην Ηγουμενιτσα δια απαγχονισμού. Γι αυτον τι κοσμο φτιάξαμε εμεις οι υπολοιποι ωστε να μην εχει αυτο το τελος ο φουκαρας που απο την απογνωση την οικονομικη κι οτι αλλο οδηγηθηκε στην αυτοχειρια?
Αυτά να σας νοιάζουν πως να διακονησετε τον συνανθρωπο σας κι οχι οι ανωμαλιες.
Υπαρχει και Θεος μαλακες και στο Θεο δε χωρανε μαγκιές.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

nyxtovios έγραψε: 19 Ιουν 2022, 01:12
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιουν 2022, 01:08
Μια χαρά στα είπε.
Ε άμα βελτιώνεται η ζωή βγαίνοντας στο δρόμο με ψυχασθενείς ντυμένους γυναίκες και μπογιές στο σώμα τους τότε οκ.
Βελτιώστε εσείς όλα τα υπόλοιπα, κι ας μείνουν ως θέμα μόνο οι μπογιές. Τίποτα δεν κάνετε. Απλά γκρινιάζετε για ανθρώπους που δεν ενοχλούν κανέναν. Κουράσατε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μαδουραίος έγραψε: 19 Ιουν 2022, 01:20 Εικόνα
Φοβερή φώτο, και ωραία κορίτσια βέβαια. Πιθανον κάποιοι να χαλιουνται και γι αυτό.... Ζήλια ψώρα...
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 19 Ιουν 2022, 01:22
Μαδουραίος έγραψε: 19 Ιουν 2022, 01:20 Εικόνα
Φοβερή φώτο, και ωραία κορίτσια βέβαια. Πιθανον κάποιοι να χαλιουνται και γι αυτό.... Ζήλια ψώρα...
Σοβαρά τώρα μέχρι εκεί φτάνει το γούστο σου ;
Και μιλάς για ζήλια ψώρα ; :lol:
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

foscilis έγραψε: 19 Ιουν 2022, 00:16 είμαι υπέρ της ισότητας και της ελευθερίας αλλά έχω καταλήξει ότι οι αλφάβητοι δε θέλουν ισότητα, θέλουν αποδοχή την οποία μεταφράζουν ως απαγορεύεται να πιστεύει κάποιος ότι μπορεί πράγματα που κάνω εγώ να είναι μαλακίες.

Δεν υπάρχει ούτε ένας που να σου απαγορεύει να πιστεύεις ότι μπορεί να κάνει μαλακίες και να μην είναι εχθρός της ισότητας και της ελευθερίας.

Και κάτι ακόμα, προς τις γυναίκες του φόρουμ:

Το 1990 σας είχαν πείσει να λιμοκτονείτε μέχρι θανάτου γιατί επέβαλλαν τον σωματότυπο του 18χρονου αγοριού στη μόδα, το 2020 το κίνημα έχει συνιστώσες που:
- Υπερασπίζονται και κανονικοποιούν την πορνεία ως αξιοπρεπή εργασία για τις βιολογικές γυναίκες
- Προωθούν ως νορμάλ σεξουαλική ταυτότητα κατάλληλη ακόμα και για επαφή με παιδιά του νηπιαγωγείου το να ντύνεται κάποιος παρωδία γυναίκας με τρόπο που αν το έκανε για μαύρους θα τον σταυρώνανε.
- Έχουν πετύχει σε μια σειρά από χώρες να καταργηθεί εντελώς η έννοια της γυναίκας και μάλιστα ανώτερο είδος γυναίκας να θεωρούνται οι άντρες που δηλώνουν γυναίκες.

Κι εσείς ηλίθιες ακόμα να υποψιαστείτε ότι ενδεχομένως οι θηλυκότητες είναι κάτι εχθρικό προς τις γυναίκες. Ε καλά κάνουμε και σας έχουμε από κάτω.
:goodpost:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”