Ελπίζω να πληρώνουν τίποτα στο δήμο τουλάχιστον. Μου είναι αδιανόητο να πρέπει να πληρώσω ξαπλώστρα για να κάνω μπάνιο στη θάλασσα. Να πάνε να γαμηθουν.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:21Όχι μην σκιάζεσαι.Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:13Από τη Χαλκιδική είσαι κι εσύ? Έχετε μαζευτεί 5-6 τελικά Χαλκιδικιώτες εδώ!Gherschaagk έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:04
Διαφωνώ.
Το πιο κρύο μπάνιο που έχω κάνει ήταν στην Κεφαλονιά στους Πετανούς. Η Λευκάδα δεν έχει μεγάλη διαφορά από την Χαλκιδική, εκτός κι αν μιλάμε για μικρό γυαλό (μικρό λιμανάκι και οικισμός). Εξάλλου στην Χαλκιδική έχουμε την παραλία της Κρυοπηγής που είναι όνομα και πράγμα.
Πλέον, επειδή την έχω γυρίσει όλη και την έχω βαρεθεί εντελώς, μέχρι το Sahara resort πάω.
https://sahara-resort.com/?lang=el
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι η Χαλκιδική ΓΤΠ? (απο άποψη θάλασσας)
- Cecily Anne
Re: Είναι η Χαλκιδική ΓΤΠ? (απο άποψη θάλασσας)
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Το χαλί το μαύρο, άσε με. Έχουν γαμησει όλες τις παραλίες. Και εγώ τον παίρνω και πάμε στα κατσαβραχα να έχουμε την ησυχία μας αλλά την μια γκρινιάζει γιατί καίγεται, του παίρνω ομπρέλα, την άλλη γκρινιάζει που η ομπρέλα δεν αντέχει στο κατσαβραχα. Ε άντε χαιρετά μας του είπα και τον στέλνω δύο λεπτά από το σπίτι να κάνει μπάνιο με τους μπέμπηδες στη μπλου φλαγκ τη παπάρια με το νερό στο ένα μέτρο το ζεστό σα κατρουλιλα.Κόκκορας έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:17 γι αυτο δεν παλευεται η χαλκιδικη,εχει μεγαλη ακρογραμμη και δεν ειναι κατσαβραχα,ακτες ειναι
μονο περιξ του αγιου ορους ειναι αποκρημνα(και οχι τυχαια εκει γιναν και τα μοναστηρια)και με βουνο φουλ
εγω βεβαια προτιμω αλλες περιοχες στην μακεδονια και απο χαλκιδικη τριτο ποδι και παντως σιγουρα οχι τις παραλιες που γεμιζουν καρεκλακια και φουλ κοσμο.
που παρεμπιπτοντως εχει γινει μαστιγα επι ΝΔ
βλεπω και στο νησι,το ελα να δεις!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και τα δύο παίζουν, αλλά με παρέα για τον μικρό το θες οργανωμένο. Βέβαια το ευχαριστήθηκε στο ανατολικό Πήλιο σε 2 εντελώς ανοργάνωτες παραλίες με σχεδόν καθόλου κόσμο και βαθιά νερά με κυματάκι. Πάλτση και Λύρη.Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:23Ελπίζω να πληρώνουν τίποτα στο δήμο τουλάχιστον. Μου είναι αδιανόητο να πρέπει να πληρώσω ξαπλώστρα για να κάνω μπάνιο στη θάλασσα. Να πάνε να γαμηθουν.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:21Όχι μην σκιάζεσαι.Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:13
Από τη Χαλκιδική είσαι κι εσύ? Έχετε μαζευτεί 5-6 τελικά Χαλκιδικιώτες εδώ!
Πλέον, επειδή την έχω γυρίσει όλη και την έχω βαρεθεί εντελώς, μέχρι το Sahara resort πάω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:30Το χαλί το μαύρο, άσε με. Έχουν γαμησει όλες τις παραλίες. Και εγώ τον παίρνω και πάμε στα κατσαβραχα να έχουμε την ησυχία μας αλλά την μια γκρινιάζει γιατί καίγεται, του παίρνω ομπρέλα, την άλλη γκρινιάζει που η ομπρέλα δεν αντέχει στο κατσαβραχα. Ε άντε χαιρετά μας του είπα και τον στέλνω δύο λεπτά από το σπίτι να κάνει μπάνιο με τους μπέμπηδες στη μπλου φλαγκ τη παπάρια με το νερό στο ένα μέτρο το ζεστό σα κατρουλιλα.Κόκκορας έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:17 γι αυτο δεν παλευεται η χαλκιδικη,εχει μεγαλη ακρογραμμη και δεν ειναι κατσαβραχα,ακτες ειναι
μονο περιξ του αγιου ορους ειναι αποκρημνα(και οχι τυχαια εκει γιναν και τα μοναστηρια)και με βουνο φουλ
εγω βεβαια προτιμω αλλες περιοχες στην μακεδονια και απο χαλκιδικη τριτο ποδι και παντως σιγουρα οχι τις παραλιες που γεμιζουν καρεκλακια και φουλ κοσμο.
που παρεμπιπτοντως εχει γινει μαστιγα επι ΝΔ
βλεπω και στο νησι,το ελα να δεις!
- Eθνικοκοινωνιστης
ιησους χριστοςGherschaagk έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:21Όχι μην σκιάζεσαι.Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:13Από τη Χαλκιδική είσαι κι εσύ? Έχετε μαζευτεί 5-6 τελικά Χαλκιδικιώτες εδώ!Gherschaagk έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:04
Διαφωνώ.
Το πιο κρύο μπάνιο που έχω κάνει ήταν στην Κεφαλονιά στους Πετανούς. Η Λευκάδα δεν έχει μεγάλη διαφορά από την Χαλκιδική, εκτός κι αν μιλάμε για μικρό γυαλό (μικρό λιμανάκι και οικισμός). Εξάλλου στην Χαλκιδική έχουμε την παραλία της Κρυοπηγής που είναι όνομα και πράγμα.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Cecily Anne
Δεν τα θέλω αυτά τα κόλπα καθόλου. Εμείς ξαμολιομασταν χύμα καθημερινα, κάναμε μπάνιο, παίζαμε στεγνωναμε, επαναληψη *2-3 και αλέ! Δεν πηγαίναμε ένα Σαββάτο να κάτσουμε όλη μέρα ώστε να έχουμε ανάγκη ομπρέλες κλπ.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:31Και τα δύο παίζουν, αλλά με παρέα για τον μικρό το θες οργανωμένο. Βέβαια το ευχαριστήθηκε στο ανατολικό Πήλιο σε 2 εντελώς ανοργάνωτες παραλίες με σχεδόν καθόλου κόσμο και βαθιά νερά με κυματάκι. Πάλτση και Λύρη.Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:23Ελπίζω να πληρώνουν τίποτα στο δήμο τουλάχιστον. Μου είναι αδιανόητο να πρέπει να πληρώσω ξαπλώστρα για να κάνω μπάνιο στη θάλασσα. Να πάνε να γαμηθουν.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:21
Όχι μην σκιάζεσαι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καθημερινά δεν παίζει καλή θάλασσα εδώ τριγύρω baby. Τι θες να κάνω; Να τον βουτήξω στο λιμάνι; Ούτε όλη μέρα καθόμαστε. Βαριά ένα 3ωρο και μετά φεύγουμε.Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:34Δεν τα θέλω αυτά τα κόλπα καθόλου. Εμείς ξαμολιομασταν χύμα καθημερινα, κάναμε μπάνιο, παίζαμε στεγνωναμε, επαναληψη *2-3 και αλέ! Δεν πηγαίναμε ένα Σαββάτο να κάτσουμε όλη μέρα ώστε να έχουμε ανάγκη ομπρέλες κλπ.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:31Και τα δύο παίζουν, αλλά με παρέα για τον μικρό το θες οργανωμένο. Βέβαια το ευχαριστήθηκε στο ανατολικό Πήλιο σε 2 εντελώς ανοργάνωτες παραλίες με σχεδόν καθόλου κόσμο και βαθιά νερά με κυματάκι. Πάλτση και Λύρη.Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:23
Ελπίζω να πληρώνουν τίποτα στο δήμο τουλάχιστον. Μου είναι αδιανόητο να πρέπει να πληρώσω ξαπλώστρα για να κάνω μπάνιο στη θάλασσα. Να πάνε να γαμηθουν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:33ιησους χριστοςGherschaagk έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:21Όχι μην σκιάζεσαι.Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:13
Από τη Χαλκιδική είσαι κι εσύ? Έχετε μαζευτεί 5-6 τελικά Χαλκιδικιώτες εδώ!
https://sahara-resort.com/?lang=el![]()
- Cecily Anne
Ναι οκ εννοώ ότι κατανοώ τη χρήση της ξαπλώστρας στην περίπτωση που έχεις ένα το Σάββατο πχ φρι και το πας σαν μονοήμερη φάση.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:36Καθημερινά δεν παίζει καλή θάλασσα εδώ τριγύρω baby. Τι θες να κάνω; Να τον βουτήξω στο λιμάνι; Ούτε όλη μέρα καθόμαστε. Βαριά ένα 3ωρο και μετά φεύγουμε.Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:34Δεν τα θέλω αυτά τα κόλπα καθόλου. Εμείς ξαμολιομασταν χύμα καθημερινα, κάναμε μπάνιο, παίζαμε στεγνωναμε, επαναληψη *2-3 και αλέ! Δεν πηγαίναμε ένα Σαββάτο να κάτσουμε όλη μέρα ώστε να έχουμε ανάγκη ομπρέλες κλπ.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:31
Και τα δύο παίζουν, αλλά με παρέα για τον μικρό το θες οργανωμένο. Βέβαια το ευχαριστήθηκε στο ανατολικό Πήλιο σε 2 εντελώς ανοργάνωτες παραλίες με σχεδόν καθόλου κόσμο και βαθιά νερά με κυματάκι. Πάλτση και Λύρη.
- hellegennes
Τι φήμη; Πραγματικότητα είναι.Κόκκορας έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:19hellegennes έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:16Γάμησέ τα και δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα για τους Χαλκιδικιώτες.Cecily Anne έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:13
Από τη Χαλκιδική είσαι κι εσύ? Έχετε μαζευτεί 5-6 τελικά Χαλκιδικιώτες εδώ!![]()
![]()
γιατι υπαρχει τετοια φημη ομως;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Eθνικοκοινωνιστης
φορας λευκη καπελαδουρα?Gherschaagk έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:37Δλδ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:33ιησους χριστοςGherschaagk έγραψε: 18 Ιουν 2022, 01:21
Όχι μην σκιάζεσαι.
https://sahara-resort.com/?lang=el![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι γιατί; Με έχει στην γκάλερι;;; Αυτό πες μου μόνο!!Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Ιουν 2022, 02:15φορας λευκη καπελαδουρα?![]()
- EKPLIKTIKOS
Ηλεία, Μεσσηνία, Λακωνία. Για όλα τα γούστα. Τι ψάχνεις? Απέραντη αμμουδιά, αμμόλοφους? Δοκίμασε δυτική Πελοπόννησο. Πρακτικά από την Αχαγια (Γιανισκαρι, Καλόγρια) μέχρι τη Φοινικουντα μιλάμε για σχεδόν μια απέραντη αμμουδιά. Αλλού οργανωμένα, αλλού πας και είσαι μόνος, αλλου παίζει κάμπινγκ και αλλου παιζουν 5αστερα υψηλών προδιαγραφών. Θες βότσαλο και αγριάδα? Πήγαινε Μάνη (προτείνω Αλυπα ενδεικτικα αλλα υπαρχουν κ αλλες).
Ανάλογα τι θες.
Υγ. Δεν είμαι από την περιοχή, ούτε καταγωγή έχω από εκεί, δεν παινευω το σπίτι μου ούτε πληρώνομαι για να διαφημισω κάτι. Επίσης δεν έχω κανένα κόμπλεξ από αυτά που παίζουν στο θρεντ με βορρά κ νότο, απλά οι πιο ωραίες παραλίες που έχω δει ήταν σε νησιά κ στην Πελοπόννησο.
- Eθνικοκοινωνιστης
μα τον Δια ποσο χλιδατη ειστε επιτελους κυρια πρεσβηςGherschaagk έγραψε: 18 Ιουν 2022, 02:18Ναι γιατί; Με έχει στην γκάλερι;;; Αυτό πες μου μόνο!!
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Η αγριάδα της Μάνης δεν παίζει στα υγρά βότσαλα της παραλίας αλλά στην ξερή πέτρα των ορεινών περιοχών.
Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα, αυτήν την αίσθηση και σ' αυτήν την ένταση δεν την έχω νοιώσει πουθενά αλλού. Στην ξερή Μάνη τα είδα όλα.
Συγγνώμη για την άσχετη παρεμβολή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 1727 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι