Πού ακριβώς είναι το φίλτρο εδώ?
Δεν εχω εμπειρία απο ινστα και δεν ξερω απο φιλτρα, απλά ρωτάω.
Πού ακριβώς είναι το φίλτρο εδώ?
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν έχω διαβάσει ποτέ αναφορά από τους έμπΥρους ενσυναισθηματικούς για κάποιο λαβστόρυ ή νάιτσταντ με κάποια χοντρούλα με ευχάριστη προσωπικότητα και καλή καρδγιά. Όλο σε κάτι συλφίδες ή τεταρτοπεντάστερες πέφτουν οι καημένοι.Lugozzi έγραψε: 17 Ιουν 2022, 15:50Εσυ έγραψες για κοντό, χοντρό, καράφλα, τσίρκο κλπ πάντωςvantono έγραψε: 17 Ιουν 2022, 15:44Καφρίλα μεταξύ φίλων στο γυμνάσιο, μπορεί. Όσο συνεχίζει η ίδια καφρίλα όσο είμαστε και 30/35ρηδες+, μάλλον κάποιος είναι διανοητικά καθυστερημένος (δηλαδή το μυαλό του δεν εχει αναπτυχθεί καθόλου απο το γυμνάσιο).EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Ιουν 2022, 14:36
body shaming λένε τον χαβαλέ εν ετει 2022? Έστω κ την καφρίλα μεταξύ φίλων?
Τι μαλακιες είναι αυτές ρε παιδιά.![]()
Εγώ με τον μυθομανη γελάω πάντωςΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2022, 15:59Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν έχω διαβάσει ποτέ αναφορά από τους έμπΥρους ενσυναισθηματικούς για κάποιο λαβστόρυ ή νάιτσταντ με κάποια χοντρούλα με ευχάριστη προσωπικότητα και καλή καρδγιά. Όλο σε κάτι συλφίδες ή τεταρτοπεντάστερες πέφτουν οι καημένοι.Lugozzi έγραψε: 17 Ιουν 2022, 15:50Εσυ έγραψες για κοντό, χοντρό, καράφλα, τσίρκο κλπ πάντωςvantono έγραψε: 17 Ιουν 2022, 15:44
Καφρίλα μεταξύ φίλων στο γυμνάσιο, μπορεί. Όσο συνεχίζει η ίδια καφρίλα όσο είμαστε και 30/35ρηδες+, μάλλον κάποιος είναι διανοητικά καθυστερημένος (δηλαδή το μυαλό του δεν εχει αναπτυχθεί καθόλου απο το γυμνάσιο).![]()
Ξερεις πόσοι ωραίοι μετανάστες θα την παντρευόντουσαν τη Δαναη για να ανανεώσουν την αδεια παραμονής επειδή δεν εχουν ένσημα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2022, 15:59Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν έχω διαβάσει ποτέ αναφορά από τους έμπΥρους ενσυναισθηματικούς για κάποιο λαβστόρυ ή νάιτσταντ με κάποια χοντρούλα με ευχάριστη προσωπικότητα και καλή καρδγιά. Όλο σε κάτι συλφίδες ή τεταρτοπεντάστερες πέφτουν οι καημένοι.Lugozzi έγραψε: 17 Ιουν 2022, 15:50Εσυ έγραψες για κοντό, χοντρό, καράφλα, τσίρκο κλπ πάντωςvantono έγραψε: 17 Ιουν 2022, 15:44
Καφρίλα μεταξύ φίλων στο γυμνάσιο, μπορεί. Όσο συνεχίζει η ίδια καφρίλα όσο είμαστε και 30/35ρηδες+, μάλλον κάποιος είναι διανοητικά καθυστερημένος (δηλαδή το μυαλό του δεν εχει αναπτυχθεί καθόλου απο το γυμνάσιο).![]()
Εγώ δεν γελάω με τα αφηγήματα γιατί οκ, είναι αναμενόμενο κάτι σαν ελληνική καθημερινή σειρά.Lugozzi έγραψε: 17 Ιουν 2022, 16:02Εγώ με τον μυθομανη γελάω πάντωςΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2022, 15:59Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν έχω διαβάσει ποτέ αναφορά από τους έμπΥρους ενσυναισθηματικούς για κάποιο λαβστόρυ ή νάιτσταντ με κάποια χοντρούλα με ευχάριστη προσωπικότητα και καλή καρδγιά. Όλο σε κάτι συλφίδες ή τεταρτοπεντάστερες πέφτουν οι καημένοι.![]()

LOLΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2022, 15:59 Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν έχω διαβάσει ποτέ αναφορά από τους έμπΥρους ενσυναισθηματικούς για κάποιο λαβστόρυ ή νάιτσταντ με κάποια χοντρούλα με ευχάριστη προσωπικότητα και καλή καρδγιά. Όλο σε κάτι συλφίδες ή τεταρτοπεντάστερες πέφτουν οι καημένοι.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ακομα κι αν ολες οι γυναικες ειχαν την ιδια σουπερ υγιεινη διατροφη κι ακολουθουσαν το ιδιο προγραμμα αθλησης, παλι θα ειχαν διαφορετικους σωματοτυπους.Σέλευκας έγραψε: 17 Ιουν 2022, 16:57 Δε νομίζω οτι η Μπάρκα αν δεν έτρωγε θα ήταν αδύνατη για να λέει αυτή οτι είναι κακό πρότυπο. Ετσι είναι το σχήμα.
Η Γαλή ασπούμε οσο και να φαει σαν τη Μπάρκα δεν μπορεί να γίνει.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
σωστόJohn Brown Gun Club έγραψε: 17 Ιουν 2022, 17:26ακομα κι αν ολες οι γυναικες ειχαν την ιδια σουπερ υγιεινη διατροφη κι ακολουθουσαν το ιδιο προγραμμα αθλησης, παλι θα ειχαν διαφορετικους σωματοτυπους.Σέλευκας έγραψε: 17 Ιουν 2022, 16:57 Δε νομίζω οτι η Μπάρκα αν δεν έτρωγε θα ήταν αδύνατη για να λέει αυτή οτι είναι κακό πρότυπο. Ετσι είναι το σχήμα.
Η Γαλή ασπούμε οσο και να φαει σαν τη Μπάρκα δεν μπορεί να γίνει.