Καλά που το κατάλαβες.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Ιουν 2022, 13:21Εμενα μου φαινεται σοπαρισμενη αυτη η φωτο. Υπαρχει ενας αφυσικος αποχρωματισμος στο μετωπο.Beria έγραψε: 17 Ιουν 2022, 13:10
Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αυτή η αφίσα της Λατινοπούλου
Μπορεί κάποιος να πει αν έχουν πειράξει τη φωτογραφία;
Διότι αν η φωτογραφία είναι κανονική, απείραχτη και η ίδια ανεβάζει στα σοσιαλμίδια τις άλλες φωτογραφίες, τότε είναι του γιατρού η κοπέλα
Επισης εαν ειναι να απανταμε στο body shaming με body shaming, δεν καταλαβαμε τιποτα απο το εργο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέος ρατσιστικός οχετός από την Λατινοπούλου
Re: Νέος ρατσιστικός οχετός από την Λατινοπούλου
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2022, 13:25Καλά που το κατάλαβες.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Ιουν 2022, 13:21Εμενα μου φαινεται σοπαρισμενη αυτη η φωτο. Υπαρχει ενας αφυσικος αποχρωματισμος στο μετωπο.Beria έγραψε: 17 Ιουν 2022, 13:10
Διότι αν η φωτογραφία είναι κανονική, απείραχτη και η ίδια ανεβάζει στα σοσιαλμίδια τις άλλες φωτογραφίες, τότε είναι του γιατρού η κοπέλα
Επισης εαν ειναι να απανταμε στο body shaming με body shaming, δεν καταλαβαμε τιποτα απο το εργο.![]()
John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2022, 21:20μηπως να χαλαρωναμε λιγο και να σταματουσαμε να κανουμε την αστυνομια των λαθος προτυπων; Αν καποιος/α θελει να κανει πλαστικες, ας τις κανει και δεν μας πεφτει λογος. Το ιδιο και γι αυτον/ην που δεν εχουν το ιδανικο βαρος και δεν καιγονται να γινουν φετες.Green Dragon έγραψε: 16 Ιουν 2022, 21:12Εξαρτάται. Για πες το αυτό σε κάποιον που γεννήθηκε φρίκουλας.stella έγραψε: 16 Ιουν 2022, 09:34 Λάθος πρότυπο η παχυσαρκία, λάθος πρότυπο οι πλαστικές και τα μπότοξ, λάθος πρότυπο η μισανθρωπιά.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Κι επειδή η επανάληψη είναι γονιός άλφα της μάθησης
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2022, 02:49 Ενιγουέι, εγώ επαναλαμβάνω ότι αν δεν δω χοντρούς ημίγυμνους πάνω σε άρμα περφάνιας το σκ, προτείνω σε όλους τους ενσυναισθηματικούς πολιτικοποιημένους ή απολιτίκ ή περίπου, να χώσουν τα πολύχρωμα σημαιάκια στο κωλαρίνι τους και να αρχίζουν να κράζουν shame, shame σαν τις όρνιθες τα μαδημένα παγώνια του Αριστοφάνη. Και μην αρχίσετε τα αου αου, καλλιτεχνικό ακτιβισμό προτείνω. Έχουμε δει και πιο προχώ εκδοχές στην Επίδαυρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Πωωωω καθένας με τον πόνο του.georgebi έγραψε: 17 Ιουν 2022, 13:34 #je suis Λιάγκας
[img]https://i.postimg.cc/sf5TgFmT/FVco ... .jpg[/img]
https://www.in.gr/2022/06/17/go-fun/tv/ ... e-kanenas/
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2022, 13:34 Κι επειδή η επανάληψη είναι γονιός άλφα της μάθησης
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2022, 02:49 Ενιγουέι, εγώ επαναλαμβάνω ότι αν δεν δω χοντρούς ημίγυμνους πάνω σε άρμα περφάνιας το σκ, προτείνω σε όλους τους ενσυναισθηματικούς πολιτικοποιημένους ή απολιτίκ ή περίπου, να χώσουν τα πολύχρωμα σημαιάκια στο κωλαρίνι τους και να αρχίζουν να κράζουν shame, shame σαν τις όρνιθες τα μαδημένα παγώνια του Αριστοφάνη. Και μην αρχίσετε τα αου αου, καλλιτεχνικό ακτιβισμό προτείνω. Έχουμε δει και πιο προχώ εκδοχές στην Επίδαυρο.

- Cecily Anne
Βέβαια, τώρα, να κάνω λίγο και το δικηγόρο του διαβόλου στο συγκεκριμένο, αυτός είναι αστυνομικός γαμώ το φελέκι μου, το ντόνατ του λείπει, για να πάει στο LAPD.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- John Brown Gun Club
να δεις καμια ταινια του Τζων ΓουοτερςΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2022, 13:34 Κι επειδή η επανάληψη είναι γονιός άλφα της μάθησης
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Μπήκα σε ακτιβιστικό μουντ, χρυσό μου. Δεν σ' αρέσει;vantono έγραψε: 17 Ιουν 2022, 13:41ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2022, 13:34 Κι επειδή η επανάληψη είναι γονιός άλφα της μάθησης
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2022, 02:49 Ενιγουέι, εγώ επαναλαμβάνω ότι αν δεν δω χοντρούς ημίγυμνους πάνω σε άρμα περφάνιας το σκ, προτείνω σε όλους τους ενσυναισθηματικούς πολιτικοποιημένους ή απολιτίκ ή περίπου, να χώσουν τα πολύχρωμα σημαιάκια στο κωλαρίνι τους και να αρχίζουν να κράζουν shame, shame σαν τις όρνιθες τα μαδημένα παγώνια του Αριστοφάνη. Και μην αρχίσετε τα αου αου, καλλιτεχνικό ακτιβισμό προτείνω. Έχουμε δει και πιο προχώ εκδοχές στην Επίδαυρο.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Shopped από τον ώμο και πάνω. Αν ζουμάρεις θα δεις τα πίξελς να χαλάνε.Beria έγραψε: 17 Ιουν 2022, 13:10
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Aς μας απαντήσουν οι επαΐοντεςCecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2022, 13:44Βέβαια, τώρα, να κάνω λίγο και το δικηγόρο του διαβόλου στο συγκεκριμένο, αυτός είναι αστυνομικός γαμώ το φελέκι μου, το ντόνατ του λείπει, για να πάει στο LAPD.
Εγώ ο καψερός δεν εχω απαντήσεις
μόνο απορίες εχω
όπως ξεκάθαρα δείχνει και το αβαταρ μου

Spoiler
- Otto Weininger
Lol έλεος ρεBeria έγραψε: 17 Ιουν 2022, 13:10
Let them make the first mistake. We make the last move.
Βρε κουτό, τι ακριβώς θέλεις να αποδείξεις;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Ιουν 2022, 13:31ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2022, 13:25Καλά που το κατάλαβες.John Brown Gun Club έγραψε: 17 Ιουν 2022, 13:21
Εμενα μου φαινεται σοπαρισμενη αυτη η φωτο. Υπαρχει ενας αφυσικος αποχρωματισμος στο μετωπο.
Επισης εαν ειναι να απανταμε στο body shaming με body shaming, δεν καταλαβαμε τιποτα απο το εργο.
John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2022, 21:20μηπως να χαλαρωναμε λιγο και να σταματουσαμε να κανουμε την αστυνομια των λαθος προτυπων; Αν καποιος/α θελει να κανει πλαστικες, ας τις κανει και δεν μας πεφτει λογος. Το ιδιο και γι αυτον/ην που δεν εχουν το ιδανικο βαρος και δεν καιγονται να γινουν φετες.Green Dragon έγραψε: 16 Ιουν 2022, 21:12
Εξαρτάται. Για πες το αυτό σε κάποιον που γεννήθηκε φρίκουλας.
Οτι το ευαισθητοποιημένο συνάφι σας δεν αντιδρά σαν κατιναριό τρίτης κατηγορίας όταν δεν έχει άλλους τρόπους αντιπαράθεσης; Ότι δεν το έχεις κάνει εσύ προσωπικά; Κάτι άλλο;
Ή ότι πρέπει να σας πάρω στα σοβαρά, ατομικά ή συλλογικά γιατί έχετε ιδεολογικό μπακάπ;
Βλαμμένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre