!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νέος ρατσιστικός οχετός από την Λατινοπούλου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Νέος ρατσιστικός οχετός από την Λατινοπούλου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2022, 15:08
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2022, 14:20
John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2022, 14:12

Δεν ηταν Βαλκυρια, Συλφιδα ηταν για να μεινουμε πιστοι στην Νορδικη μυθολογια. Επισης δικια της ηταν αυτη η ατακα αλλα ισχυε και για τους δυο. Βγαλαμε τοσο πολυ τα ματια μας τον πρωτο χρονο που μονο με ποταμους δακρυων μπορουσαν να ξαναγινουν καλα.
Το "Βαλκυρία" είναι χαρακτηρισμός που έδωσε η λατρεία. :g094:

Και είναι λατρεία γιατί είναι ο μόνος πολιτικαλικορεκτιστής που στροφάρει. Οι υπόλοιποι παίζουν με λειτουργικό της εποχής των ρομποτικών νόμων του Ασίμωφ.
το αστειο με σενα ειναι οτι νομιζεις πως εισαι κατι σαν σαμπανια σε κρυσταλινο ποτηρι, αλλα στην πραγματικοτητα εισαι κατουρο σε πλαστικο δοχειο για δειγμα ουρολογικων εξετασεων.
Ξέρεις πόσο αστεία φαίνονται τα συμπεράσματα σου, ειδικά σε όσους γνωριζόμαστε μεταξύ μας;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο »

Είμαι ο μόνος άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα εμφανώς πλαστικά τσιμπουκόχειλα σαν της Λατινοπούλου;
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

Θέλω η Λατινοπούλου να κάνει τα παιδιά μου .
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

vantono έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:02
nick έγραψε: 16 Ιουν 2022, 17:54
vantono έγραψε: 16 Ιουν 2022, 17:25
Κόφτε τις μαλακίες ρε γίδια. Δεν υπήρχε κανένα άτομο τότε, που αποθέωνε την Καραγιάννη να συνεχίσει έτσι. Ον αιρ τουλάχιστον, σε ολες τις εκπομπές/πανελατζίδικα, σόσιαλ κτλ, όπου συζητιόταν η περίπτωσή της, όλοι την αντιμετώπιζαν ως άρρωστη που χρήζει θεραπείας άμεσα.
Αλλά οι εκάστοτε φασιστίαμβοι και λοιπά σπυριάρικα της υπόγας, για αλλη μια φορά λένε τα δικά τους για να κάνουν το κομμάτι τους, σκυλεύοντας τη μνήμη νεκρών. Γιατί αν δεν ήταν σκυλευτές, δεν θα ήταν και φασίστες. Καμία εντύπωση.
Αυτό λέμε, η Λατινοπουλου ζητάει να αντιμετωπιστεί και η Μπάρκα όπως η Καράγιαννη.
Μαλακίες λέτε και εσείς και η Πλαστικοπούλου. Εντελώς άστοχη σύγκριση.
Η αντίστοιχη περίπτωση Καραγιάννη σε χοντρή, θα ήταν μια γυναίκα κοντά στα 200 κιλά, να μη μπορεί να σταθεί στα πόδια της, που οντως θα κινδύνευε απο μέρα σε μέρα να πεθάνει. Τότε θα είχε απόλυτο δίκιο η κάθε Λατινοπούλου να έσκουζε.
Τώρα δεν έχει. Διότι η Μπάρκα, εμφανισιακά μια χαρά γαμήσιμη γκόμενα είναι, πρώτον, και δεύτερον δεν έχει δει αιματολογικές εξετάσεις της Μπάρκα, για να βάζει το θέμα της υγείας στην εξίσωση. Με την περίπτωση Καραγιάννη όμως, υπήρξε αποδεδειγμένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που είχε γίνει γνωστό.
Τώρα με τον κορονοιο η Μπάρκα κινδυνεύει περισσότερο από μια ανορεξικια.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

έργο_μακέτο έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:08 Είμαι ο μόνος άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα εμφανώς πλαστικά τσιμπουκόχειλα σαν της Λατινοπούλου;
Εμένα θα μ'άρεσαν, αν δεν συνοδεύονταν απ'αυτό τον απίστευτα εκνευριστικό και επιτηδευμένο τρόπο ομιλίας.
Άβαταρ μέλους
vantono

nick έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:11
vantono έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:02
nick έγραψε: 16 Ιουν 2022, 17:54

Αυτό λέμε, η Λατινοπουλου ζητάει να αντιμετωπιστεί και η Μπάρκα όπως η Καράγιαννη.
Μαλακίες λέτε και εσείς και η Πλαστικοπούλου. Εντελώς άστοχη σύγκριση.
Η αντίστοιχη περίπτωση Καραγιάννη σε χοντρή, θα ήταν μια γυναίκα κοντά στα 200 κιλά, να μη μπορεί να σταθεί στα πόδια της, που οντως θα κινδύνευε απο μέρα σε μέρα να πεθάνει. Τότε θα είχε απόλυτο δίκιο η κάθε Λατινοπούλου να έσκουζε.
Τώρα δεν έχει. Διότι η Μπάρκα, εμφανισιακά μια χαρά γαμήσιμη γκόμενα είναι, πρώτον, και δεύτερον δεν έχει δει αιματολογικές εξετάσεις της Μπάρκα, για να βάζει το θέμα της υγείας στην εξίσωση. Με την περίπτωση Καραγιάννη όμως, υπήρξε αποδεδειγμένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που είχε γίνει γνωστό.
Τώρα με τον κορονοιο η Μπάρκα κινδυνεύει περισσότερο από μια ανορεξικια.
χμμόχι, αλλά και να κινδυνεύει, δικό της θέμα. Από τη στιγμή που φαινομενικά δείχνει υγιής και όχι ασθενική, και δεν έχουμε δει και τις αιματολογικές της για να δούμε αν πράγματι έχει κάποιο σοβαρό θέμα, η σύγκριση με την περίπτωση Καραγιάννη παραμένει το λιγότερο άστοχη και ανήθικη.
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο

vantono έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:12
έργο_μακέτο έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:08 Είμαι ο μόνος άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα εμφανώς πλαστικά τσιμπουκόχειλα σαν της Λατινοπούλου;
Εμένα θα μ'άρεσαν, αν δεν συνοδεύονταν απ'αυτό τον απίστευτα εκνευριστικό και επιτηδευμένο τρόπο ομιλίας.
ΕσΥ ΕiSaI AριΣτεΡοΣ ΚΑΤS@pliΑσ
- Yes I have!
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Οχι. Κι εμένα δεν μου αρέσουν αυτού του είδους τα χείλη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο

AlienWay έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:23
Εμένα γενικά δε μ'αρέσει να έχει κάνει μια γυναίκα πλαστικές. Δεν μ'αρέσει το ψεύτικο πράμα.

Δικαίωμά της βεβαίως, απλά εμένα δεν μ'αρέσει.
- Yes I have!
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

έργο_μακέτο έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:25
Εμένα γενικά δε μ'αρέσει να έχει κάνει μια γυναίκα πλαστικές. Δεν μ'αρέσει το ψεύτικο πράμα.

Εγώ είμαι της άποψης ότι αν κάτι που μου αρέσει (όχι τα χείλη) ΔΕΙΧΝΕΙ φυσικό, τότε χαλάλι. Αν δείχνει ψεύτικο, τότε δεν μου αρέσει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Otto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:05
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2022, 14:20

Το "Βαλκυρία" είναι χαρακτηρισμός που έδωσε η λατρεία. :g094:

Και είναι λατρεία γιατί είναι ο μόνος πολιτικαλικορεκτιστής που στροφάρει. Οι υπόλοιποι παίζουν με λειτουργικό της εποχής των ρομποτικών νόμων του Ασίμωφ.
το αστειο με σενα ειναι οτι νομιζεις πως εισαι κατι σαν σαμπανια σε κρυσταλινο ποτηρι, αλλα στην πραγματικοτητα εισαι κατουρο σε πλαστικο δοχειο για δειγμα ουρολογικων εξετασεων.
Ξέρεις πόσο αστεία φαίνονται τα συμπεράσματα σου, ειδικά σε όσους γνωριζόμαστε μεταξύ μας;
Δηλαδη θες να πεις πως η γαλη στην πραγματικη ζωη ειναι μια κουλ και χαλαρη τυπισσα και οχι μια ξινη υπεροπτικη σνομπ μαρια αντουανετα οπως η περσονα της εδω;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
vantono

έργο_μακέτο έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:25

Εγώ σιχαίνομαι τα μπότοξ και λοιπά τραβήγματα του δέρματος, σε φάση να μιλάς/κάνεις μορφασμούς και να μην κουνιέται τίποτα. Τα βλέπω και με τρομάζουν. Τα ωραια χείλη όμως μ'αρέσουν εστω κι αν είναι -ελαφρώς- πειραγμένα. Βέβαια, αν είναι φυσικά ωραία, εννοείται ότι τα εκτιμούμε περισσότερο :g094:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 16 Ιουν 2022, 18:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:29
Otto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:05

Δηλαδη θες να πεις πως η γαλη στην πραγματικη ζωη ειναι μια κουλ και χαλαρη τυπισσα και οχι μια ξινη υπεροπτικη σνομπ μαρια αντουανετα οπως η περσονα της εδω;
Από την προσωπική μου εμπειρία, ναι αυτό σου λέω.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:10 Θέλω η Λατινοπούλου να κάνει τα παιδιά μου .
θυμαμαι τα επικα διηγηματα σου που εκανες διαιτα, γινοσουν ο Αυτοκρατωρ του Πλανητη και παντρευοσουν τη Σασα Μπαστα. Τι απεγινε αυτο το πλανο;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Το κρίμα και το άδικο κανείς δεν το θέλει

Εικόνα
https://twitter.com/latinopoulou/with_replies

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”