Ξέρεις πόσο αστεία φαίνονται τα συμπεράσματα σου, ειδικά σε όσους γνωριζόμαστε μεταξύ μας;John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2022, 15:08το αστειο με σενα ειναι οτι νομιζεις πως εισαι κατι σαν σαμπανια σε κρυσταλινο ποτηρι, αλλα στην πραγματικοτητα εισαι κατουρο σε πλαστικο δοχειο για δειγμα ουρολογικων εξετασεων.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2022, 14:20Το "Βαλκυρία" είναι χαρακτηρισμός που έδωσε η λατρεία.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2022, 14:12
Δεν ηταν Βαλκυρια, Συλφιδα ηταν για να μεινουμε πιστοι στην Νορδικη μυθολογια. Επισης δικια της ηταν αυτη η ατακα αλλα ισχυε και για τους δυο. Βγαλαμε τοσο πολυ τα ματια μας τον πρωτο χρονο που μονο με ποταμους δακρυων μπορουσαν να ξαναγινουν καλα.![]()
Και είναι λατρεία γιατί είναι ο μόνος πολιτικαλικορεκτιστής που στροφάρει. Οι υπόλοιποι παίζουν με λειτουργικό της εποχής των ρομποτικών νόμων του Ασίμωφ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέος ρατσιστικός οχετός από την Λατινοπούλου
- Otto Weininger
Re: Νέος ρατσιστικός οχετός από την Λατινοπούλου
Let them make the first mistake. We make the last move.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Είμαι ο μόνος άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα εμφανώς πλαστικά τσιμπουκόχειλα σαν της Λατινοπούλου;
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Θέλω η Λατινοπούλου να κάνει τα παιδιά μου .
Τώρα με τον κορονοιο η Μπάρκα κινδυνεύει περισσότερο από μια ανορεξικια.vantono έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:02Μαλακίες λέτε και εσείς και η Πλαστικοπούλου. Εντελώς άστοχη σύγκριση.nick έγραψε: 16 Ιουν 2022, 17:54Αυτό λέμε, η Λατινοπουλου ζητάει να αντιμετωπιστεί και η Μπάρκα όπως η Καράγιαννη.vantono έγραψε: 16 Ιουν 2022, 17:25
Κόφτε τις μαλακίες ρε γίδια. Δεν υπήρχε κανένα άτομο τότε, που αποθέωνε την Καραγιάννη να συνεχίσει έτσι. Ον αιρ τουλάχιστον, σε ολες τις εκπομπές/πανελατζίδικα, σόσιαλ κτλ, όπου συζητιόταν η περίπτωσή της, όλοι την αντιμετώπιζαν ως άρρωστη που χρήζει θεραπείας άμεσα.
Αλλά οι εκάστοτε φασιστίαμβοι και λοιπά σπυριάρικα της υπόγας, για αλλη μια φορά λένε τα δικά τους για να κάνουν το κομμάτι τους, σκυλεύοντας τη μνήμη νεκρών. Γιατί αν δεν ήταν σκυλευτές, δεν θα ήταν και φασίστες. Καμία εντύπωση.
Η αντίστοιχη περίπτωση Καραγιάννη σε χοντρή, θα ήταν μια γυναίκα κοντά στα 200 κιλά, να μη μπορεί να σταθεί στα πόδια της, που οντως θα κινδύνευε απο μέρα σε μέρα να πεθάνει. Τότε θα είχε απόλυτο δίκιο η κάθε Λατινοπούλου να έσκουζε.
Τώρα δεν έχει. Διότι η Μπάρκα, εμφανισιακά μια χαρά γαμήσιμη γκόμενα είναι, πρώτον, και δεύτερον δεν έχει δει αιματολογικές εξετάσεις της Μπάρκα, για να βάζει το θέμα της υγείας στην εξίσωση. Με την περίπτωση Καραγιάννη όμως, υπήρξε αποδεδειγμένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που είχε γίνει γνωστό.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εμένα θα μ'άρεσαν, αν δεν συνοδεύονταν απ'αυτό τον απίστευτα εκνευριστικό και επιτηδευμένο τρόπο ομιλίας.έργο_μακέτο έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:08 Είμαι ο μόνος άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα εμφανώς πλαστικά τσιμπουκόχειλα σαν της Λατινοπούλου;
- vantono
χμμόχι, αλλά και να κινδυνεύει, δικό της θέμα. Από τη στιγμή που φαινομενικά δείχνει υγιής και όχι ασθενική, και δεν έχουμε δει και τις αιματολογικές της για να δούμε αν πράγματι έχει κάποιο σοβαρό θέμα, η σύγκριση με την περίπτωση Καραγιάννη παραμένει το λιγότερο άστοχη και ανήθικη.nick έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:11Τώρα με τον κορονοιο η Μπάρκα κινδυνεύει περισσότερο από μια ανορεξικια.vantono έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:02Μαλακίες λέτε και εσείς και η Πλαστικοπούλου. Εντελώς άστοχη σύγκριση.nick έγραψε: 16 Ιουν 2022, 17:54
Αυτό λέμε, η Λατινοπουλου ζητάει να αντιμετωπιστεί και η Μπάρκα όπως η Καράγιαννη.
Η αντίστοιχη περίπτωση Καραγιάννη σε χοντρή, θα ήταν μια γυναίκα κοντά στα 200 κιλά, να μη μπορεί να σταθεί στα πόδια της, που οντως θα κινδύνευε απο μέρα σε μέρα να πεθάνει. Τότε θα είχε απόλυτο δίκιο η κάθε Λατινοπούλου να έσκουζε.
Τώρα δεν έχει. Διότι η Μπάρκα, εμφανισιακά μια χαρά γαμήσιμη γκόμενα είναι, πρώτον, και δεύτερον δεν έχει δει αιματολογικές εξετάσεις της Μπάρκα, για να βάζει το θέμα της υγείας στην εξίσωση. Με την περίπτωση Καραγιάννη όμως, υπήρξε αποδεδειγμένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που είχε γίνει γνωστό.
- έργο_μακέτο
ΕσΥ ΕiSaI AριΣτεΡοΣ ΚΑΤS@pliΑσvantono έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:12Εμένα θα μ'άρεσαν, αν δεν συνοδεύονταν απ'αυτό τον απίστευτα εκνευριστικό και επιτηδευμένο τρόπο ομιλίας.έργο_μακέτο έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:08 Είμαι ο μόνος άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα εμφανώς πλαστικά τσιμπουκόχειλα σαν της Λατινοπούλου;
- Yes I have!
- Yes I have!
Οχι. Κι εμένα δεν μου αρέσουν αυτού του είδους τα χείλη.έργο_μακέτο έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:08 Είμαι ο μόνος άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα εμφανώς πλαστικά τσιμπουκόχειλα σαν της Λατινοπούλου;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- έργο_μακέτο
Εμένα γενικά δε μ'αρέσει να έχει κάνει μια γυναίκα πλαστικές. Δεν μ'αρέσει το ψεύτικο πράμα.AlienWay έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:23Οχι. Κι εμένα δεν μου αρέσουν αυτού του είδους τα χείλη.έργο_μακέτο έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:08 Είμαι ο μόνος άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα εμφανώς πλαστικά τσιμπουκόχειλα σαν της Λατινοπούλου;
Δικαίωμά της βεβαίως, απλά εμένα δεν μ'αρέσει.
- Yes I have!
- Yes I have!
Εγώ είμαι της άποψης ότι αν κάτι που μου αρέσει (όχι τα χείλη) ΔΕΙΧΝΕΙ φυσικό, τότε χαλάλι. Αν δείχνει ψεύτικο, τότε δεν μου αρέσει.έργο_μακέτο έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:25Εμένα γενικά δε μ'αρέσει να έχει κάνει μια γυναίκα πλαστικές. Δεν μ'αρέσει το ψεύτικο πράμα.AlienWay έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:23Οχι. Κι εμένα δεν μου αρέσουν αυτού του είδους τα χείλη.έργο_μακέτο έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:08 Είμαι ο μόνος άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα εμφανώς πλαστικά τσιμπουκόχειλα σαν της Λατινοπούλου;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- John Brown Gun Club
Δηλαδη θες να πεις πως η γαλη στην πραγματικη ζωη ειναι μια κουλ και χαλαρη τυπισσα και οχι μια ξινη υπεροπτικη σνομπ μαρια αντουανετα οπως η περσονα της εδω;Otto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:05Ξέρεις πόσο αστεία φαίνονται τα συμπεράσματα σου, ειδικά σε όσους γνωριζόμαστε μεταξύ μας;John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2022, 15:08το αστειο με σενα ειναι οτι νομιζεις πως εισαι κατι σαν σαμπανια σε κρυσταλινο ποτηρι, αλλα στην πραγματικοτητα εισαι κατουρο σε πλαστικο δοχειο για δειγμα ουρολογικων εξετασεων.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιουν 2022, 14:20
Το "Βαλκυρία" είναι χαρακτηρισμός που έδωσε η λατρεία.![]()
Και είναι λατρεία γιατί είναι ο μόνος πολιτικαλικορεκτιστής που στροφάρει. Οι υπόλοιποι παίζουν με λειτουργικό της εποχής των ρομποτικών νόμων του Ασίμωφ.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- vantono
Εγώ σιχαίνομαι τα μπότοξ και λοιπά τραβήγματα του δέρματος, σε φάση να μιλάς/κάνεις μορφασμούς και να μην κουνιέται τίποτα. Τα βλέπω και με τρομάζουν. Τα ωραια χείλη όμως μ'αρέσουν εστω κι αν είναι -ελαφρώς- πειραγμένα. Βέβαια, αν είναι φυσικά ωραία, εννοείται ότι τα εκτιμούμε περισσότεροέργο_μακέτο έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:25Εμένα γενικά δε μ'αρέσει να έχει κάνει μια γυναίκα πλαστικές. Δεν μ'αρέσει το ψεύτικο πράμα.AlienWay έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:23Οχι. Κι εμένα δεν μου αρέσουν αυτού του είδους τα χείλη.έργο_μακέτο έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:08 Είμαι ο μόνος άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα εμφανώς πλαστικά τσιμπουκόχειλα σαν της Λατινοπούλου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 16 Ιουν 2022, 18:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Από την προσωπική μου εμπειρία, ναι αυτό σου λέω.John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:29Δηλαδη θες να πεις πως η γαλη στην πραγματικη ζωη ειναι μια κουλ και χαλαρη τυπισσα και οχι μια ξινη υπεροπτικη σνομπ μαρια αντουανετα οπως η περσονα της εδω;Otto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2022, 18:05Ξέρεις πόσο αστεία φαίνονται τα συμπεράσματα σου, ειδικά σε όσους γνωριζόμαστε μεταξύ μας;John Brown Gun Club έγραψε: 16 Ιουν 2022, 15:08
το αστειο με σενα ειναι οτι νομιζεις πως εισαι κατι σαν σαμπανια σε κρυσταλινο ποτηρι, αλλα στην πραγματικοτητα εισαι κατουρο σε πλαστικο δοχειο για δειγμα ουρολογικων εξετασεων.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- John Brown Gun Club
θυμαμαι τα επικα διηγηματα σου που εκανες διαιτα, γινοσουν ο Αυτοκρατωρ του Πλανητη και παντρευοσουν τη Σασα Μπαστα. Τι απεγινε αυτο το πλανο;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 34 Απαντήσεις