Έλα ντε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας
σου λέει οτι δεν υπάρχει ο όρος αυτοάμυνα, υπάρχει το άμυνα και άμυνα υπέρ τρίτουCecily Anne έγραψε: 24 Σεπ 2018, 17:03Αυτόν άκουσα και το έψαξα. Σου ξεκαθαρίζει ότι κακώς μπερδεύεις τις λέξεις. Πρόκειται για άμυνα και όχι για αυτοάμυνα. Ήθελα να ήξερα τι τα ανεβάζετε, εφόσον δεν τα ακούτε ούτε οι ίδιοι.Orion22 έγραψε: 24 Σεπ 2018, 17:01Άκου καλυτερα εσύ εδώ
https://www.alphatv.gr/show/alpha-repor ... &showId=98
από το 24 και μετά
κακώς κάνεις τον διαχωρισμό
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Cecily Anne
Δεν σου είπε αυτό, σου είπε ότι "μπερδεύεις" τον όρο με τον τρόπο που χρησιμοποιείται εκτός χώρου, ξέρω γω πχ στις πολεμικές τέχνες, ενώ στα νομικά ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.Orion22 έγραψε: 24 Σεπ 2018, 17:11
σου λέει οτι δεν υπάρχει ο όρος αυτοάμυνα, υπάρχει το άμυνα και άμυνα υπέρ τρίτου
κακώς κάχνεις τον διαχωρισμό
Εγώ αυτό άκουσα. Μη με βάλεις να το ξανακούσω όμως τώρα, είμαι σίγουρη ότι καθάρισα τα αυτιά μου μετά το ντουζ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δηλαδή κάποιος από εδώ μέσα έχει ιατροδικαστή στην οικογένεια και δεν το λες ειρωνικά για τον Καλογριά;vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 17:09Έλα ντε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 24 Σεπ 2018, 17:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
-
talaipwros
Στην Αγγλία ο όρος είναι self defence πάντωςCecily Anne έγραψε: 24 Σεπ 2018, 17:12Δεν σου είπε αυτό, σου είπε ότι "μπερδεύεις" τον όρο με τον τρόπο που χρησιμοποιείται στις πολεμικές τέχνες, ενώ στα νομικά ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.Orion22 έγραψε: 24 Σεπ 2018, 17:11
σου λέει οτι δεν υπάρχει ο όρος αυτοάμυνα, υπάρχει το άμυνα και άμυνα υπέρ τρίτου
κακώς κάχνεις τον διαχωρισμό
Εγώ αυτό άκουσα. Μη με βάλεις να το ξανακούσω όμως τώρα, είμαι σίγουρη ότι καθάρισα τα αυτιά μου μετά το ντουζ.![]()
- Cecily Anne
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Για κάποιο λόγο που δεν κατανοώ μας έχετε πρήξει τις ωοθήκες με την Αγγλία.
Βρε πάνα μπορούν οι εμπλεκόμενοι να βάλουν και δικό τους ιατροδικαστή, εκτός από αυτόν που διορίζει το δικαστήριο.Πάνας έγραψε: 24 Σεπ 2018, 17:13 Δηλαδή κάποιος από εδώ μέσα έχει ιατροδικαστή στην οικογένεια και δεν το λες ειρωνικά;
Αυτόν λέει οικογενειακό ιατροδικαστή, τον ιατροδικαστή που έβαλε η οικογένεια του κοσμηματοπώλη.
Εννοείται τον πληρώνουν οι ίδιοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 24 Σεπ 2018, 17:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πέστε μου γιατί το λέει και θα αναθεωρήσω το γέλιο.. αλλά αν το λέει για τον Καλογριά όχι που να διαβάζεις τόσες σελίδες πίσω;
the end
-
talaipwros
Κάποιος είπε ότι σε όλη την ΕΕ ο κοσμηματοπωλης θα πήγαινε μέσα για αυτοδικία.Cecily Anne έγραψε: 24 Σεπ 2018, 17:15Για κάποιο λόγο που δεν καταννοώ μας έχετε πρήξει τις ωοθήκες με την Αγγλία.Χεστήκαμε; Δεν ακολουθούμε αγγλικό δίκαιο. Ήθελα να το γράψω από χτες, αλλά ξεχάστηκα.
Έπρεπε να ρωτήσεις χθες για να μην κουράζονται και οι ωοθήκες σου
Και τι παίχθηκε και δίνει συγχαρητήρια το βατράχι;Μηχανικός έγραψε: 24 Σεπ 2018, 17:16Βρε πάνα μπορούν οι εμπλεκόμενοι να βάλουν και δικό τους ιατροδικαστή, εκτός από αυτόν που διορίζει το δικαστήριο.Πάνας έγραψε: 24 Σεπ 2018, 17:13 Δηλαδή κάποιος από εδώ μέσα έχει ιατροδικαστή στην οικογένεια και δεν το λες ειρωνικά;
Αυτόν λένε οικογενειακό ιατροδικαστή.
Εννοείται τον πληρώνουν οι ίδιοι.
the end
αυτό που λέει είναι οτι άμυνα νομικά είναι αυτό που εκτός έχει επικρατήσει ως αυτοάμυνα.
υπάρχει άμυνα και τριτοάμυνα (άμυνα υπέρ τρίτων)
εδώ έχουμε ξεκάθαρη περίπτωση άμυνας διότι συντρέχουν οι δύο προυποθέσεις του 22πκ
εδώ έχουμε ξεκάθαρη περίπτωση άμυνας διότι συντρέχουν οι δύο προυποθέσεις του 22πκ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
- Cecily Anne
Καμάρι μου, αν έχεις θέμα με διαθήκη ξέρω'γω σαν οικογένεια μπορείς να βάλεις δικό σου γραφολόγο να κάνει τη δική του έρευνα παράλληλα με αυτόν του δημοσίου. Εεεε κάτι ανάλογο.Πάνας έγραψε: 24 Σεπ 2018, 17:16Πέστε μου γιατί το λέει και θα αναθεωρήσω το γέλιο.. αλλά αν το λέει για τον Καλογριά όχι που να διαβάζεις τόσες σελίδες πίσω;
Τώρα τυχαίο παράδειγμα, μη με αρχίσετε.
Είπε ότι φαίνεται ότι είναι άμυνα σε πρώτη ματιά, "αναμένοντας και τα στοιχεία" όμως. Δεν είπε ξεκάθαρα σε καμία περίπτωση.Orion22 έγραψε: 24 Σεπ 2018, 17:17 αυτό που λέει είναι οτι άμυνα νομικά είναι αυτό που εκτός έχει επικρατήσει ως αυτοάμυνα.
Τα συγχαρητήρια πάνε στον ιατροδικαστή επειδή έβγαλε ίδιο πόρισμα με τον ιατροδικαστή του κράτους.Πάνας έγραψε: 24 Σεπ 2018, 17:13 Δηλαδή κάποιος από εδώ μέσα έχει ιατροδικαστή στην οικογένεια και δεν το λες ειρωνικά για τον Καλογριά;
Γνωρίζω περιπτώσεις που τα πορίσματα των διορισθέντων από τις οικογένειες ιατροδικαστών, γίνονται ...κατά παραγγελία.
Με απλά λόγια, θα μπορούσε ο ιατροδικαστής που διόρισε η οικογένεια να λέει ότι κατά την άποψή του τα τραύματα ήταν θανατηφόρα.
Τα συγχαρητήρια δεν ήταν ειρωνικά και ειλικρινά έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι που μετά απο τόσες σελίδες ακόμα ορισμένοι επιμένετε να θεωρείτε ότι αντιμετωπίζω το περιστατικό από πολιτικό πρίσμα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
εχουμε κανενα απντέητ απο σοσιαλμηντιακά σχόλια ζακόφιλων, μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα? Κάτι μου λεει οτι θα βαρανε γραφικότητα λεβελ οβερ 9000.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις