!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αναμενομενο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Volk

Αναμενομενο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk »

Με καλεσε η μανα να παω να φαω μαζι τους. Πηγα, φαγαμε, αραξαμε μετα με τον πατερα οσο η μανα εφτιαξε τους καφεδες. Τους εφτιαξε, τους εφερε, αραξαμε οι 3 μας να τους πιουμε.

Ξεκινησε η μανα το μπλαμπλα, μπηκε στο θεμα συντομα. Το θεμα: Ο ξαδερφος σου, εχει σπουδασει, εχει εργαστει πανω στο αντικειμενο καποια χρονια, δωστου μια ευκαιρια να εργαστει στην εταιρια. Μανα ξερεις πολυ καλα τους κανονες πανω σε αυτα τα θεματα. Πηρε σειρα ο πατερας, ξεκινα τον απο χαμηλα να δεις απλα αν κανει για τη δουλεια.

Τους ειδα που επεμεναν, ηπια τον καφε, εφυγα. Μετα απο μερικες μερες, τηλεφωνο η μανα. Τι εγινε με τον ξαδερφο σου; Καντο για μενα και τον πατερα σου, θυμασαι ποσο σε αγαπουν απο μικρο η θεια και ο θειος, δωσε μια ευκαιρια στον ξαδερφο σου που εργαζεται και τον εκμεταλευονται.

Τελος παντων, πες του να με παρει τηλεφωνο μανα, νταξει.

Με παιρνει τηλεφωνο, κανονιζουμε ραντεβου στο γραφειο. Ερχεται, του εξηγω οτι θα εργαζεται μαζι με τον ταδε υπευθυνο του τμηματος. Τον καλεσα και αυτον στο γραφειο, του εξηγησα ωστε να ειναι ολα ξεκαθαρα απο την αρχη. Δεν παιζει κανενα ρολο η συγγενεια στη δουλεια. Αν κανει, καλως, αν δεν κανει, εφυγε.

Στο μηνα πανω, ο υπευθυνος του τμηματος ειχε παραπονα οτι δεν μπορει να συνεργαστει με τον ξαδερφο, δεν εχει συνεπεια και πειθαρχια γενικοτερα ως ανθρωπος. Μαλιστα μια φορα οταν αναγκαστηκε να του κανει συσταση για καποια βασικα θεματα, ο ξαδερφος του υπενθυμησε ποια ειναι η θεση του. Ο υπευθυνος δεν καταλαβε και ζητησε να του εξηγησει. Του εξηγησε ο ξαδερφος: Εσυ εισαι υπαλληλος, εγω ειμαι μελος της οικογενειας, μη το ξεχνας αυτο.

Μια χαρα ηταν ολα πριν τον ερχομο του, υπηρχαν ισορροπιες και αρμονια αναμεσα στους συνεργατες, καταφερε να τα γαμησει πανω στο μηνα!

Αυτο ηταν!

Βγηκα απο το γραφειο, εψαξα να δω που ειναι, τον βρηκα, τον οδηγησα στην εξοδο και του ειπα να μην ξαναπατησει ποτε του!

Πηρε η μανα τηλεφωνο, ξεκινησε να λεει τα δικα της, της εξηγησα, συνεχισε να λεει τα δικα της, εκλεισα το τηλεφωνο!

Αυτα!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Αναμενομενο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Στην θέση σου θα τον έδιωχνα με το που είπε αυτό με την συγγένεια, δεν θα περίμενα να βγάλει το μουρνταριλίκι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Volk

Ζενίθεδρος έγραψε: 15 Ιουν 2022, 20:31 Στην θέση σου θα τον έδιωχνα με το που είπε αυτό με την συγγένεια, δεν θα περίμενα να βγάλει το μουρνταριλίκι.
Μαζι εσκασαν, την ιδια μερα.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Volk έγραψε: 15 Ιουν 2022, 20:24 Με καλεσε η μανα να παω να φαω μαζι τους. Πηγα, φαγαμε, αραξαμε μετα με τον πατερα οσο η μανα εφτιαξε τους καφεδες. Τους εφτιαξε, τους εφερε, αραξαμε οι 3 μας να τους πιουμε.

Ξεκινησε η μανα το μπλαμπλα, μπηκε στο θεμα συντομα. Το θεμα: Ο ξαδερφος σου, εχει σπουδασει, εχει εργαστει πανω στο αντικειμενο καποια χρονια, δωστου μια ευκαιρια να εργαστει στην εταιρια. Μανα ξερεις πολυ καλα τους κανονες πανω σε αυτα τα θεματα. Πηρε σειρα ο πατερας, ξεκινα τον απο χαμηλα να δεις απλα αν κανει για τη δουλεια.

Τους ειδα που επεμεναν, ηπια τον καφε, εφυγα. Μετα απο μερικες μερες, τηλεφωνο η μανα. Τι εγινε με τον ξαδερφο σου; Καντο για μενα και τον πατερα σου, θυμασαι ποσο σε αγαπουν απο μικρο η θεια και ο θειος, δωσε μια ευκαιρια στον ξαδερφο σου που εργαζεται και τον εκμεταλευονται.

Με παιρνει τηλεφωνο, κανονιζουμε ραντεβου στο γραφειο. Ερχεται, του εξηγω οτι θα εργαζεται μαζι με τον ταδε υπευθυνο του τμηματος. Τον καλεσα και αυτον στο γραφειο, του εξηγησα ωστε να ειναι ολα ξεκαθαρα απο την αρχη. Δεν παιζει κανενα ρολο η συγγενεια στη δουλεια. Αν κανει, καλως, αν δεν κανει, εφυγε.

Στο μηνα πανω, ο υπευθυνος του τμηματος ειχε παραπονα οτι δεν μπορει να συνεργαστει με τον ξαδερφο, δεν εχει συνεπεια και πειθαρχια γενικοτερα ως ανθρωπος. Μαλιστα μια φορα οταν αναγκαστηκε να του κανει συσταση για καποια βασικα θεματα, ο ξαδερφος του υπενθυμησε ποια ειναι η θεση του. Ο υπευθυνος δεν καταλαβε και ζητησε να του εξηγησει. Του εξηγησε ο ξαδερφος: Εσυ εισαι υπαλληλος, εγω ειμαι μελος της οικογενειας, μη το ξεχνας αυτο.

Μια χαρα ηταν ολα πριν τον ερχομο του, υπηρχαν ισορροπιες και αρμονια αναμεσα στους συνεργατες, καταφερε να τα γαμησει πανω στο μηνα!

Αυτο ηταν!

Βγηκα απο το γραφειο, εψαξα να δω που ειναι, τον βρηκα, τον οδηγησα στην εξοδο και του ειπα να μην ξαναπατησει ποτε του!

Πηρε η μανα τηλεφωνο, ξεκινησε να λεει τα δικα της, της εξηγησα, συνεχισε να λεει τα δικα της, εκλεισα το τηλεφωνο!

Αυτα!
Και πολύ καλά έκανες.
Με τους συγγενείς , εφόσον είναι ανάποδοι, σκατόψυχοι, πονηροί και γενικώς ΜΑΛΑΚΕΣ Α.Ε. αποφεύγουμε κάθε μορφή συνεργασίας μαζί τους για την ψυχική και σωματικής μας υγεία.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Today on things that never happened
Volk

taliban έγραψε: 15 Ιουν 2022, 20:35
Volk έγραψε: 15 Ιουν 2022, 20:24 Με καλεσε η μανα να παω να φαω μαζι τους. Πηγα, φαγαμε, αραξαμε μετα με τον πατερα οσο η μανα εφτιαξε τους καφεδες. Τους εφτιαξε, τους εφερε, αραξαμε οι 3 μας να τους πιουμε.

Αυτο ηταν!

Αυτα!
Και πολύ καλά έκανες.
Με τους συγγενείς , εφόσον είναι ανάποδοι, σκατόψυχοι, πονηροί και γενικώς ΜΑΛΑΚΕΣ Α.Ε. αποφεύγουμε κάθε μορφή συνεργασίας μαζί τους για την ψυχική και σωματικής μας υγεία.
Ηταν αναμενομενο οτι θα γινει μαλακια, εχεις απολυτο δικιο!

Ανεκαθεν ενιωθα και συνεχιζω και νιωθω ασχημα για τη συμπεριφορα μου απεναντι στους γονεις μου, θεωρω οτι τους ειχα στενοχωρησει σε καποια ζητηματα. Δεν μου ειχαν ξαναζητησει ποτε τους κατι, για αυτο δεχτηκα και ενω ηταν αναμενομενο οτι θα γινει μαλακια, το κανα!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Το να πάρεις στην δουλειά σου άτομο δικό σου πάει στο καλό, δεν σου κάνει τον σταματάς. Το να προτείνεις άτομο δικό σου στην δουλειά που εργάζεσαι και να βγει μαπα είναι ότι χειρότερο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Δικέ μου, δεν έχεις ακούσει ποτέ την παροιμία "με συγγενή φάε και πιες και νιτερεσο μην κάνεις" ή κάποια παραλλαγή της*?

*money and blood don't mix like two dicks and no chick
Volk

EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Ιουν 2022, 20:44 Δικέ μου, δεν έχεις ακούσει ποτέ την παροιμία "με συγγενή φάε και πιες και νιτερεσο μην κάνεις" ή κάποια παραλλαγή της*?

Ασφαλως και το εχω ακουσει και το κρατουσα ως κανονα.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

nyxtovios έγραψε: 15 Ιουν 2022, 20:37 Today on things that never happened
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Volk έγραψε: 15 Ιουν 2022, 20:45
EKPLIKTIKOS έγραψε: 15 Ιουν 2022, 20:44 Δικέ μου, δεν έχεις ακούσει ποτέ την παροιμία "με συγγενή φάε και πιες και νιτερεσο μην κάνεις" ή κάποια παραλλαγή της*?

Ασφαλως και το εχω ακουσει και το κρατουσα ως κανονα.
Τον παραβίασες όμως και χάλασες τις σχέσεις σου με τον ξάδερφο. :-?
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Συμπερασματα: Ο ξάδερφος σου θα ψυχραθει μονιμα μαζι σου και το πιθανότερο ειναι να κοψετε τελειως.
Ο λογος ειναι πως ειναι τελειως μαλακας και δεν θα κατηγορησει τον εαυτό του γι'αυτο που έγινε, αλλα εσενα. Μονο ενας τελειως μαλακας θα φεροταν ετσι, και συνηθως αυτοι που ειναι τοσο πολυ τους γνωριζεις απο πριν οποτε υποθέτω οτι ηξερες τι θα μπορούσε να συμβει.
Παντως δεν θα σε κατηγορησω κιολας μια που ξερω ποσο ενοχλητικοι μπορουν να γινουν οι γονεις για να σε τουμπαρουν σε τέτοια θέματα :lol:
Volk

panos291 έγραψε: 15 Ιουν 2022, 21:23 Συμπερασματα: Ο ξάδερφος σου θα ψυχραθει μονιμα μαζι σου και το πιθανότερο ειναι να κοψετε τελειως.
Ο λογος ειναι πως ειναι τελειως μαλακας και δεν θα κατηγορησει τον εαυτό του γι'αυτο που έγινε, αλλα εσενα. Μονο ενας τελειως μαλακας θα φεροταν ετσι, και συνηθως αυτοι που ειναι τοσο πολυ τους γνωριζεις απο πριν οποτε υποθέτω οτι ηξερες τι θα μπορούσε να συμβει.
Παντως δεν θα σε κατηγορησω κιολας μια που ξερω ποσο ενοχλητικοι μπορουν να γινουν οι γονεις για να σε τουμπαρουν σε τέτοια θέματα :lol:
Δεν ειχα ποτε μου σχεση μαζι του. Μονο σε γιορτες κτλπ οταν ειμασταν μικρα και μαζευομασταν τα σογια, αναγκαστικα τους εβλεπα.

Απο τα 18 μου που εφυγα απο το σπιτι και εμεινα μονος μου, δεν ειχα και δεν εχω καμια σχεση με κανεναν. Αν δεν ηταν η μανα και ο πατερας στη μεση, αν θα με παιρνε τηλεφωνο απλα θα του λεγα οτι εχω δουλεια και δεν μπορω να μιλησω και τελος, οπως το χα κανει πιο παλια και σε εναν αλλον συγγενη.

Το οτι ειναι καποιος συγγενης, δεν μου λεει κατι. Δεν πιστευω σε αυτα. Οτι εγινε, εγινε για χαρη της μανας και του πατερα. Ηταν αναμενομενο οτι θα γινει μαλακια, δεν ηθελα να χαλασω το χατηρι των γονιων απλα. Το κανα, τελος!
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Volk έγραψε: 15 Ιουν 2022, 21:31
panos291 έγραψε: 15 Ιουν 2022, 21:23 Συμπερασματα: Ο ξάδερφος σου θα ψυχραθει μονιμα μαζι σου και το πιθανότερο ειναι να κοψετε τελειως.
Δεν ειχα ποτε μου σχεση μαζι του. Μονο σε γιορτες κτλπ οταν ειμασταν μικρα και μαζευομασταν τα σογια, αναγκαστικα τους εβλεπα.

Απο τα 18 μου που εφυγα απο το σπιτι και εμεινα μονος μου, δεν ειχα και δεν εχω καμια σχεση με κανεναν. Αν δεν ηταν η μανα και ο πατερας στη μεση, αν θα με παιρνε τηλεφωνο απλα θα του λεγα οτι εχω δουλεια και δεν μπορω να μιλησω και τελος, οπως το χα κανει πιο παλια και σε εναν αλλον συγγενη.

Το οτι ειναι καποιος συγγενης, δεν μου λεει κατι. Δεν πιστευω σε αυτα. Οτι εγινε, εγινε για χαρη της μανας και του πατερα. Ηταν αναμενομενο οτι θα γινει μαλακια, δεν ηθελα να χαλασω το χατηρι των γονιων απλα. Το κανα, τελος!
Ε ενταξει αν δεν ειχες σχέση μαζι του, τι ειχες τι εχασες :lol:
Volk

panos291 έγραψε: 15 Ιουν 2022, 21:35
Volk έγραψε: 15 Ιουν 2022, 21:31

Ε ενταξει αν δεν ειχες σχέση μαζι του, τι ειχες τι εχασες :lol:
Για το μονο που εχω στενοχωρηθει, ειναι οτι με αφορμη αυτη τη μαλακισμενη κατασταση, παλι τσακωθηκα με τους γονεις και εκλεισα το τηλεφωνο στη μανα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”