Άλλη μια από μένα, one to go, καλώς ήρθες.
(:
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Άλλη μια από μένα, one to go, καλώς ήρθες.
δεν γίνεται, εκτός αν έχει βάλει ΑΙ σοβαρό και κατάλαβε τις προθέσεις μου
είναι, σίγουρα, απλά εγώ εννοούσα ότι λογικά θα έχει κάποια σχέση το ντημόντ του με τα καραγκιοζηλίκια γιατί λογικά θα πήρε απόσταση από αυτά. δε ξέρω, δεν έχω ιδέα, ίσως να μάθω.enaon έγραψε: 16 Απρ 2018, 23:53δεν γίνεται, εκτός αν έχει βάλει ΑΙ σοβαρό και κατάλαβε τις προθέσεις μου
Δεν έβαλα λινκ, απλά είπα οτι τον περιμένουμε στο νέο παλιό φόρουμ, ακόμα και να το διάβαζε έπρεπε να ψάξει μόνος του μετά, ήθελα να είμαι δίκαιος, αν πράγματι το σβήνανε να ήταν επειδή είναι σίγουρα κόπανοι![]()
Εκοψα την κοτσιδα μετα τα 30. Δε μας ενοιαζε να ειμαστε ωραιοι. Δεν καθοριζαν επιφανειακα πραγματα τη ζωη μας, αλλα ουσιαστικα, οπως η πιστη μας στο χεβυ μεταλ. Μειναμε αληθινοι μεχρι το τελος, οταν ολοι οι αλλοι ειχαν πουλησει και ξεχασει. Στο τελος φανηκε ποιοι ηταν πραγματικοι μεταλλαδες και ποιοι το επαιζαν.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: Δόξα τον Θεό δηλαδή, γιατί όσοι έμειναν φρικιά στα 90ς,πέθαναν παρθένοι.
είναι λίγο κολλημένοι στο 1917, δε πειράζει, καλά να είναι τα παιδιά.enaon έγραψε: 16 Απρ 2018, 23:58 νομίζω τον είδα και εδώ πάντως, αλλά σιγά δεν έχει σημασία, απλά μου έκανε αλήθεια εντύπωση, έλεος δηλαδή![]()
enaon έγραψε: 16 Απρ 2018, 23:58 νομίζω τον είδα και εδώ πάντως, αλλά σιγά δεν έχει σημασία, απλά μου έκανε αλήθεια εντύπωση, έλεος δηλαδή![]()
dna replication έγραψε: 16 Απρ 2018, 22:25 καλως σας βρήκα,
είδα εκεί την ειδοποίηση οτι έχω μηνυμα αλλά δε μπορώ να διαβάσω το μηνυμα
Ορέστης 35 έγραψε: 17 Απρ 2018, 00:12Εκοψα την κοτσιδα μετα τα 30. Δε μας ενοιαζε να ειμαστε ωραιοι. Δεν καθοριζαν επιφανειακα πραγματα τη ζωη μας, αλλα ουσιαστικα, οπως η πιστη μας στο χεβυ μεταλ. Μειναμε αληθινοι μεχρι το τελος, οταν ολοι οι αλλοι ειχαν πουλησει και ξεχασει. Στο τελος φανηκε ποιοι ηταν πραγματικοι μεταλλαδες και ποιοι το επαιζαν.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: Δόξα τον Θεό δηλαδή, γιατί όσοι έμειναν φρικιά στα 90ς,πέθαναν παρθένοι.
+1
Εσύ έμεινες απιστοποίητη..tipiti klop έγραψε: 01 Απρ 2018, 12:13 Αναζητείται Naida, Archmage, jimbio, Κάποιος Νίκος, Alaska, Κουρκούας, Ηellegenes...
Oι 5 πρώτοι δεν έχουν εμφανιστεί ούτε καν σε κάποιον πρόχειρο καταυλισμό...
Ελπίζουμε βέβαια, να μη χάθηκαν, αλλά να το γλεντάνε κάπου αλλού, σε πραγματικό χρόνο.![]()
Ανηκαμε στην πιο φλωρικη γενια μεταλλαδων οποτε δεν πιναμε πολυ αλκοολ, ουτε ξενυχτουσαμε. Νομιζω οτι υποσυνειδητα θελαμε να ανηκουμε σε μια ομαδα. Το χεβυ μεταλ στο εδινε αυτο και η στιχουργια για δρακους και πολεμιστες ηταν/ειναι ελκυστικη σε ανωριμους εφηβους. Τι εφηβους δλδ Τολκιεν και ξερο ψωμι. Γυρω στα 22 σταματησα να φοραω μπλουζες συγκροτηματων και μποτες αλλα η κοτσιδα παρεμεινε πολλα χρονια ακομα ως μερος της ταυτοτητας μου.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Απρ 2018, 08:58Ορέστης 35 έγραψε: 17 Απρ 2018, 00:12Εκοψα την κοτσιδα μετα τα 30. Δε μας ενοιαζε να ειμαστε ωραιοι. Δεν καθοριζαν επιφανειακα πραγματα τη ζωη μας, αλλα ουσιαστικα, οπως η πιστη μας στο χεβυ μεταλ. Μειναμε αληθινοι μεχρι το τελος, οταν ολοι οι αλλοι ειχαν πουλησει και ξεχασει. Στο τελος φανηκε ποιοι ηταν πραγματικοι μεταλλαδες και ποιοι το επαιζαν.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: Δόξα τον Θεό δηλαδή, γιατί όσοι έμειναν φρικιά στα 90ς,πέθαναν παρθένοι.
Με τις γυναίκες τι κάνατε? Το target group, full black με κονκάρδα slayer, αρβύλα και ανάσα που βρομάει pills hellas, μπορεί να σε κάνει γκέι. Αν προσθέσεις και το τζιν σωλήνα, που είσαι αναγκασμένος να φοράς για χρόνια και έχει αποτέλεσμα τα καλαμπαλίκια σου να καταντήσουν αυγά ποσέ,το σπορ κρίνεται βλακώδες και επικίνδυνο.
Σε αυτά,το κόλλημα με την μουσική κάθε είδους, πέφτεις παιδί, γιατί υποσυνείδητα πιστεύεις πως έτσι θα προσελκύσεις το άλλο φύλο. Το αργότερο μετα τα 15-16 πρέπει να έχεις ξεφορτωθεί την νεύρωση,αλλιώς σε βασανίζει μια ζωή.
Ωραίο το ποστ σου, γράφτηκε με αίμα, που έγινε σοφία.Ορέστης 35 έγραψε: 17 Απρ 2018, 16:01
Ανηκαμε στην πιο φλωρικη γενια μεταλλαδων οποτε δεν πιναμε πολυ αλκοολ, ουτε ξενυχτουσαμε. Νομιζω οτι υποσυνειδητα θελαμε να ανηκουμε σε μια ομαδα. Το χεβυ μεταλ στο εδινε αυτο και η στιχουργια για δρακους και πολεμιστες ηταν/ειναι ελκυστικη σε ανωριμους εφηβους. Τι εφηβους δλδ Τολκιεν και ξερο ψωμι. Γυρω στα 22 σταματησα να φοραω μπλουζες συγκροτηματων και μποτες αλλα η κοτσιδα παρεμεινε πολλα χρονια ακομα ως μερος της ταυτοτητας μου.
Αλλα υπαρχει και κατι πιο βαθυ: Καποιοι ανθρωποι εχουν την ταση να μενουν πιστοι σε εναν σκοπο κανοντας θυσιες. Για αλλους οι θυσιες ειναι κατι δυσκολο και κατευθυνονται απο την ανταμοιβη και την ευχαριστηση. Ενδιαφεροντα οπως το χεβυ μεταλ, η επιστημονικη φαντασια, οι ασιατικες πολεμικες τεχνες τεινουν να συγκεντρωνουν αρκετους απο τους πρωτους. Οι δευτεροι μπορει να ασχοληθουν ευκαιριακα στην καταλληλη ηλικια, αλλα θα αντιληφθουν ευκολα ποτε πρεπει να μετακινηθουν για να παραμεινουν στο επικεντρο της κοινωνικης δικτυωσης και να μην βρεθουν στο περιθωριο. Αυτους τους κερδισαν τα κλαμπ και τα μπουζουκια γιατι εκει πηγαιναν οι γυναικες.
Θα μπορουσε κανεις να πει οτι τα ενδιαφεροντα των πρωτων τους απομακρυνουν περισσοτερο απο την κοινωνικη επιτυχια (η οποια μεταφραζεται σε γνωριμιες με το αλλο φυλο μεταξυ αλλων ), ωστοσο θα πρεπει να αναλογιστουμε οτι τους φερνουν κοντα σε ανθρωπους με τα ιδια ενδιαφεροντα και οτι χωρις αυτη τη συμμετοχη σε δραστηριοτητες ειναι πιθανο να ηταν τελειως μονοι.