!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

dna replication έγραψε: 16 Απρ 2018, 23:09 δεν πρόλαβα να το δω...
Άλλη μια από μένα, one to go, καλώς ήρθες.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

sys3x έγραψε: 16 Απρ 2018, 23:49
enaon έγραψε: 16 Απρ 2018, 22:47 και εγώ τον συμπαθώ τον διάδοχο, τον κρατάω στα παιδάκια που έχουν πλάκα μέχρι να μάθω αν είχε σχέση με αυτές τις γελοιότητες ;)
ξέρω ότι ξέρεις και εσύ, απλά υποψιάζομαι ότι το ντημόντ του λογικά θα έχει κάποια σχέση με αυτό.
δεν γίνεται, εκτός αν έχει βάλει ΑΙ σοβαρό και κατάλαβε τις προθέσεις μου :)
Δεν έβαλα λινκ, απλά είπα οτι τον περιμένουμε στο νέο παλιό φόρουμ, ακόμα και να το διάβαζε έπρεπε να ψάξει μόνος του μετά, ήθελα να είμαι δίκαιος, αν πράγματι το σβήνανε να ήταν επειδή είναι σίγουρα κόπανοι :)
Άβαταρ μέλους
sys3x

enaon έγραψε: 16 Απρ 2018, 23:53
sys3x έγραψε: 16 Απρ 2018, 23:49
enaon έγραψε: 16 Απρ 2018, 22:47 και εγώ τον συμπαθώ τον διάδοχο, τον κρατάω στα παιδάκια που έχουν πλάκα μέχρι να μάθω αν είχε σχέση με αυτές τις γελοιότητες ;)
ξέρω ότι ξέρεις και εσύ, απλά υποψιάζομαι ότι το ντημόντ του λογικά θα έχει κάποια σχέση με αυτό.
δεν γίνεται, εκτός αν έχει βάλει ΑΙ σοβαρό και κατάλαβε τις προθέσεις μου :)
Δεν έβαλα λινκ, απλά είπα οτι τον περιμένουμε στο νέο παλιό φόρουμ, ακόμα και να το διάβαζε έπρεπε να ψάξει μόνος του μετά, ήθελα να είμαι δίκαιος, αν πράγματι το σβήνανε να ήταν επειδή είναι σίγουρα κόπανοι :)
είναι, σίγουρα, απλά εγώ εννοούσα ότι λογικά θα έχει κάποια σχέση το ντημόντ του με τα καραγκιοζηλίκια γιατί λογικά θα πήρε απόσταση από αυτά. δε ξέρω, δεν έχω ιδέα, ίσως να μάθω.

.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

νομίζω τον είδα και εδώ πάντως, αλλά σιγά δεν έχει σημασία, απλά μου έκανε αλήθεια εντύπωση, έλεος δηλαδή :)
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: Δόξα τον Θεό δηλαδή, γιατί όσοι έμειναν φρικιά στα 90ς,πέθαναν παρθένοι.
Εκοψα την κοτσιδα μετα τα 30. Δε μας ενοιαζε να ειμαστε ωραιοι. Δεν καθοριζαν επιφανειακα πραγματα τη ζωη μας, αλλα ουσιαστικα, οπως η πιστη μας στο χεβυ μεταλ. Μειναμε αληθινοι μεχρι το τελος, οταν ολοι οι αλλοι ειχαν πουλησει και ξεχασει. Στο τελος φανηκε ποιοι ηταν πραγματικοι μεταλλαδες και ποιοι το επαιζαν.
Άβαταρ μέλους
sys3x

enaon έγραψε: 16 Απρ 2018, 23:58 νομίζω τον είδα και εδώ πάντως, αλλά σιγά δεν έχει σημασία, απλά μου έκανε αλήθεια εντύπωση, έλεος δηλαδή :)
είναι λίγο κολλημένοι στο 1917, δε πειράζει, καλά να είναι τα παιδιά.
(:

.
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

:c020: θα το ξεπεράσεις
enaon έγραψε: 16 Απρ 2018, 23:58 νομίζω τον είδα και εδώ πάντως, αλλά σιγά δεν έχει σημασία, απλά μου έκανε αλήθεια εντύπωση, έλεος δηλαδή :)
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

dna replication έγραψε: 16 Απρ 2018, 22:25 καλως σας βρήκα,
είδα εκεί την ειδοποίηση οτι έχω μηνυμα αλλά δε μπορώ να διαβάσω το μηνυμα
:D καλώς ήλθες :wave:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Dies Irae

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dies Irae »

Alan Smithee-Kommissar Lohmann και XENA.
Εξαιρετικοί στην μελέτη πανίδων και χλωρίδων..
:bored:
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Ορέστης 35 έγραψε: 17 Απρ 2018, 00:12
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: Δόξα τον Θεό δηλαδή, γιατί όσοι έμειναν φρικιά στα 90ς,πέθαναν παρθένοι.
Εκοψα την κοτσιδα μετα τα 30. Δε μας ενοιαζε να ειμαστε ωραιοι. Δεν καθοριζαν επιφανειακα πραγματα τη ζωη μας, αλλα ουσιαστικα, οπως η πιστη μας στο χεβυ μεταλ. Μειναμε αληθινοι μεχρι το τελος, οταν ολοι οι αλλοι ειχαν πουλησει και ξεχασει. Στο τελος φανηκε ποιοι ηταν πραγματικοι μεταλλαδες και ποιοι το επαιζαν.

Με τις γυναίκες τι κάνατε? Το target group, full black με κονκάρδα slayer, αρβύλα και ανάσα που βρομάει pills hellas, μπορεί να σε κάνει γκέι. Αν προσθέσεις και το τζιν σωλήνα, που είσαι αναγκασμένος να φοράς για χρόνια και έχει αποτέλεσμα τα καλαμπαλίκια σου να καταντήσουν αυγά ποσέ,το σπορ κρίνεται βλακώδες και επικίνδυνο.
Σε αυτά,το κόλλημα με την μουσική κάθε είδους, πέφτεις παιδί, γιατί υποσυνείδητα πιστεύεις πως έτσι θα προσελκύσεις το άλλο φύλο. Το αργότερο μετα τα 15-16 πρέπει να έχεις ξεφορτωθεί την νεύρωση,αλλιώς σε βασανίζει μια ζωή.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

λορδοχιόναρος ρε!!
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

vantono έγραψε: 17 Απρ 2018, 13:32 λορδοχιόναρος ρε!!
+1
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

tipiti klop έγραψε: 01 Απρ 2018, 12:13 Αναζητείται Naida, Archmage, jimbio, Κάποιος Νίκος, Alaska, Κουρκούας, Ηellegenes...

Oι 5 πρώτοι δεν έχουν εμφανιστεί ούτε καν σε κάποιον πρόχειρο καταυλισμό...
Ελπίζουμε βέβαια, να μη χάθηκαν, αλλά να το γλεντάνε κάπου αλλού, σε πραγματικό χρόνο. :)
Εσύ έμεινες απιστοποίητη..

Είσαι όμως εσύ πράγματι;; :xena: Για πες με τί σε δυσκόλεψα σχετικά με τα μποέμικα αφηγήματα; :c005: :lol:
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Απρ 2018, 08:58
Ορέστης 35 έγραψε: 17 Απρ 2018, 00:12

Με τις γυναίκες τι κάνατε? Το target group, full black με κονκάρδα slayer, αρβύλα και ανάσα που βρομάει pills hellas, μπορεί να σε κάνει γκέι. Αν προσθέσεις και το τζιν σωλήνα, που είσαι αναγκασμένος να φοράς για χρόνια και έχει αποτέλεσμα τα καλαμπαλίκια σου να καταντήσουν αυγά ποσέ,το σπορ κρίνεται βλακώδες και επικίνδυνο.
Σε αυτά,το κόλλημα με την μουσική κάθε είδους, πέφτεις παιδί, γιατί υποσυνείδητα πιστεύεις πως έτσι θα προσελκύσεις το άλλο φύλο. Το αργότερο μετα τα 15-16 πρέπει να έχεις ξεφορτωθεί την νεύρωση,αλλιώς σε βασανίζει μια ζωή.
Ανηκαμε στην πιο φλωρικη γενια μεταλλαδων οποτε δεν πιναμε πολυ αλκοολ, ουτε ξενυχτουσαμε. Νομιζω οτι υποσυνειδητα θελαμε να ανηκουμε σε μια ομαδα. Το χεβυ μεταλ στο εδινε αυτο και η στιχουργια για δρακους και πολεμιστες ηταν/ειναι ελκυστικη σε ανωριμους εφηβους. Τι εφηβους δλδ Τολκιεν και ξερο ψωμι. Γυρω στα 22 σταματησα να φοραω μπλουζες συγκροτηματων και μποτες αλλα η κοτσιδα παρεμεινε πολλα χρονια ακομα ως μερος της ταυτοτητας μου.
Αλλα υπαρχει και κατι πιο βαθυ: Καποιοι ανθρωποι εχουν την ταση να μενουν πιστοι σε εναν σκοπο κανοντας θυσιες. Για αλλους οι θυσιες ειναι κατι δυσκολο και κατευθυνονται απο την ανταμοιβη και την ευχαριστηση. Ενδιαφεροντα οπως το χεβυ μεταλ, η επιστημονικη φαντασια, οι ασιατικες πολεμικες τεχνες τεινουν να συγκεντρωνουν αρκετους απο τους πρωτους. Οι δευτεροι μπορει να ασχοληθουν ευκαιριακα στην καταλληλη ηλικια, αλλα θα αντιληφθουν ευκολα ποτε πρεπει να μετακινηθουν για να παραμεινουν στο επικεντρο της κοινωνικης δικτυωσης και να μην βρεθουν στο περιθωριο. Αυτους τους κερδισαν τα κλαμπ και τα μπουζουκια γιατι εκει πηγαιναν οι γυναικες.
Θα μπορουσε κανεις να πει οτι τα ενδιαφεροντα των πρωτων τους απομακρυνουν περισσοτερο απο την κοινωνικη επιτυχια (η οποια μεταφραζεται σε γνωριμιες με το αλλο φυλο μεταξυ αλλων ), ωστοσο θα πρεπει να αναλογιστουμε οτι τους φερνουν κοντα σε ανθρωπους με τα ιδια ενδιαφεροντα και οτι χωρις αυτη τη συμμετοχη σε δραστηριοτητες ειναι πιθανο να ηταν τελειως μονοι.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Ορέστης 35 έγραψε: 17 Απρ 2018, 16:01
Ανηκαμε στην πιο φλωρικη γενια μεταλλαδων οποτε δεν πιναμε πολυ αλκοολ, ουτε ξενυχτουσαμε. Νομιζω οτι υποσυνειδητα θελαμε να ανηκουμε σε μια ομαδα. Το χεβυ μεταλ στο εδινε αυτο και η στιχουργια για δρακους και πολεμιστες ηταν/ειναι ελκυστικη σε ανωριμους εφηβους. Τι εφηβους δλδ Τολκιεν και ξερο ψωμι. Γυρω στα 22 σταματησα να φοραω μπλουζες συγκροτηματων και μποτες αλλα η κοτσιδα παρεμεινε πολλα χρονια ακομα ως μερος της ταυτοτητας μου.
Αλλα υπαρχει και κατι πιο βαθυ: Καποιοι ανθρωποι εχουν την ταση να μενουν πιστοι σε εναν σκοπο κανοντας θυσιες. Για αλλους οι θυσιες ειναι κατι δυσκολο και κατευθυνονται απο την ανταμοιβη και την ευχαριστηση. Ενδιαφεροντα οπως το χεβυ μεταλ, η επιστημονικη φαντασια, οι ασιατικες πολεμικες τεχνες τεινουν να συγκεντρωνουν αρκετους απο τους πρωτους. Οι δευτεροι μπορει να ασχοληθουν ευκαιριακα στην καταλληλη ηλικια, αλλα θα αντιληφθουν ευκολα ποτε πρεπει να μετακινηθουν για να παραμεινουν στο επικεντρο της κοινωνικης δικτυωσης και να μην βρεθουν στο περιθωριο. Αυτους τους κερδισαν τα κλαμπ και τα μπουζουκια γιατι εκει πηγαιναν οι γυναικες.
Θα μπορουσε κανεις να πει οτι τα ενδιαφεροντα των πρωτων τους απομακρυνουν περισσοτερο απο την κοινωνικη επιτυχια (η οποια μεταφραζεται σε γνωριμιες με το αλλο φυλο μεταξυ αλλων ), ωστοσο θα πρεπει να αναλογιστουμε οτι τους φερνουν κοντα σε ανθρωπους με τα ιδια ενδιαφεροντα και οτι χωρις αυτη τη συμμετοχη σε δραστηριοτητες ειναι πιθανο να ηταν τελειως μονοι.
Ωραίο το ποστ σου, γράφτηκε με αίμα, που έγινε σοφία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”