!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Naida έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:11
Αγις έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:05

Οχι θα πέφτει ομαδικό κυνηγητό - οπως την Παρασκευή το πρωί .
Την χτύπησε στο πρόσωπο αγρια ενω περπατούσε στο δρόμο την εριξε στο πλακόστρωτο με δύναμη και της έσπασε με κλωτσιά τα πλευρά οσο της αποσπούσε την τσάντα. Διέφυγε με την μηχανή που τον περίμενε ο συνεργός και ηταν πολλοί τυχεροί που ξέφυγαν απο τους πολίτες που τους καταδίωξαν .Την επόμενη θα δείξει.
Η γυναίκα νοσηλεύεται.
Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει διαφορά στα περιστατικά έτσι;
Καταλαβαίνεις οτι οι πολίτες έχουν γραμμένους και στην μπούκα και οσους πετάνε παπαριές και στοιχίζονται με τα δικαιώματα των εγκληματιών - τις αποφυλακίσεις- την υψωση λευκής σημαίας - και γουστάρουν να γινεται η ζωή κόλαση ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:15
Η ασάφεια του πορίσματος είναι επ ωφελεία του κατηγορουμένου.
Ποιά ασάφεια; Σου λέει ξεκάθαρα ότι δεν έχει προκληθεί θάνατος από χτύπημα και περιμένουν τις παραπάνω αναλύσεις. Ασάφεια θα ήταν: Μπορει και να, ίσως.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:13 Αν τα πολιτικά σου κριτήρια επηρεάζονται από το πόσες ψωλες ρουφούσε ένας τοξικομανής, πρόβλημα σου. Τα δικά μου πάντως όχι.

ΥΓ βγήκε το πόρισμα.
Περαστικά σας.
Ακριβώς επειδή δεν επηρεάζονται, δεν ασχολήθηκα ούτε με το ποιόν του νεκρού, ουτε με την ταξική ιδιότητα του καταστηματάρχη. Δεν μίλησα ούτε για ψωλές, ούτε για κυρ παντελήδες.

Έγραψα την άποψή μου με βάση τα στοιχεία που είχα στη διάθεσή μου και επέμεινα να περιμένουμε το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Ασάφεια; Σου λέει ξεκάθαρα δεν πέθανε από τα χτυπήματα, προχωράμε εργαστηριακά για δούμε τα περεταίρω.

Let them make the first mistake. We make the last move.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:13 Αν τα πολιτικά σου κριτήρια επηρεάζονται από το πόσες ψωλες ρουφούσε ένας τοξικομανής, πρόβλημα σου. Τα δικά μου πάντως όχι.

ΥΓ βγήκε το πόρισμα.
Περαστικά σας.
Ακριβώς επειδή δεν επηρεάζονται, δεν ασχολήθηκα ούτε με το ποιόν του νεκρού, ουτε με την ταξική ιδιότητα του καταστηματάρχη. Δεν μίλησα ούτε για ψωλές, ούτε για κυρ παντελήδες.

Έγραψα την άποψή μου με βάση τα στοιχεία που είχα στη διάθεσή μου και επέμεινα να περιμένουμε το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Μα εσύ δεν έγραψες την άποψη σου απλα,αλλά προλαμβάνοντας και την δικαιοσύνη τον καταδίκασες με βαρύτατες ποινές
τες πα να μη τα ξαναλέμε πάλι
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Orion22 έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:15

μα τι σκίτζηδες είναι αυτοί δεν είδαν οτι τον έβαλαν να δαγκώσει το πεζοδρόμιο όπως ατο ΑΗ-Χ

ταημ του ραηοτ λαιμαι
Σ' αρέσει ή όχι η κίνησή του μοιάζει με εκείνη. Δεν αλλάζει κάτι για τον κοσμηματοπώλη και τη συμπεριφορά του. Αλλάζει εάν δεν πέθανε από τις ενέργειες των δυο(δεν τον σκότωσαν) αλλά παραμένουν το ίδιο καθίκια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Otto Weininger έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:19

ΥΓ βγήκε το πόρισμα.
Περαστικά σας.

Ασάφεια; Σου λέει ξεκάθαρα δεν πέθανε από τα χτυπήματα, προχωράμε εργαστηριακά για δούμε τα περεταίρω.
Ακόμα καλύτερα για τον καταστηματάρχη.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

nemo έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:20

ΥΓ βγήκε το πόρισμα.
Περαστικά σας.

Μα εσύ δεν έγραψες την άποψη σου απλα,αλλά προλαμβάνοντας και την δικαιοσύνη τον καταδίκασες με βαρύτατες ποινές
τες πα να μη τα ξαναλέμε πάλι
Δε βαρέθηκες να διαστρεβλώνεις; Τράβα παραπέρα.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:17
Orion22 έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:16 και τώρα τι θα κάμουμε χωρίς οσιομάρτυρες του υπαρκτού κατσαπλιαδισμου σύντροφοι
Θα επιχειρήσετε να αποκομίσετε πολιτικά ωφέλη, όπως θα έκαναν στην αντίθετη περίπτωση οι απέναντι.
ποιοι να αποκομίσουμε;
:e040:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ωχ ωχ, τι έγινε ρε παιδιά;
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Orion22 έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:22
vatraxos έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:17
Orion22 έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:16 και τώρα τι θα κάμουμε χωρίς οσιομάρτυρες του υπαρκτού κατσαπλιαδισμου σύντροφοι
Θα επιχειρήσετε να αποκομίσετε πολιτικά ωφέλη, όπως θα έκαναν στην αντίθετη περίπτωση οι απέναντι.
ποιοι να αποκομίσουμε;
:e040:
Αυτό που έγραψες ειρωνικά τι σημαίνει;
Άβαταρ μέλους
Αγις

Είπαμε -παίζουν τα ρέστα τους στην υπόθεση - τα έδωσαν ολα χρόνια και αποτέλεσμα μπουμεραγκ.
Τους ξεμπροστιάζει - ο Πλουφ και προσποιούνται οτι ψιχαλίζει.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Αγις έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:18
Καταλαβαίνεις οτι οι πολίτες έχουν γραμμένους και στην μπούκα και οσους πετάνε παπαριές και στοιχίζονται με τα δικαιώματα των εγκληματιών - τις αποφυλακίσεις- την υψωση λευκής σημαίας - και γουστάρουν να γινεται η ζωή κόλαση ;
Μου μιλάς για ένα περιστατικό που ο άνθρωπος είναι πεσμένος κάτω και τον κλωτσάνε δυο τομάρια στο κεφάλι ανάμεσα σε γυαλιά σπασμένα ενώ δεν απειλείται η ζωή τους και μια περίπτωση που μια γυναίκα δέχεται επίθεση κανονική και βια. Και εγώ να ήμουν περαστική στη περίπτωση της γυναίκας θα τους κοπάναγα με ότι έβρισκα καθότι κινδύνευε μια ζωή. Λογική.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Καταλαβαίνεις οτι οι πολίτες χωριάτες έχουν γραμμένους και στην μπούκα και οσους πετάνε παπαριές και στοιχίζονται με τα δικαιώματα των εγκληματιών - τις αποφυλακίσεις- την υψωση λευκής σημαίας - και γουστάρουν να γινεται η ζωή κόλαση ;
Άβαταρ μέλους
Αγις

Naida έγραψε: 24 Σεπ 2018, 16:26
Μου μιλάς για ένα περιστατικό που ο άνθρωπος είναι πεσμένος κάτω και τον κλωτσάνε δυο τομάρια στο κεφάλι ανάμεσα σε γυαλιά σπασμένα ενώ δεν απειλείται η ζωή τους και μια περίπτωση που μια γυναίκα δέχεται επίθεση κανονική και βια. Και εγώ να ήμουν περαστική στη περίπτωση της γυναίκας θα τους κοπάναγα με ότι έβρισκα καθότι κινδύνευε μια ζωή. Λογική.
Δεν θα χρησιμοποιήσω αντίστοιχη ορολογία ( τομάρι ) για τον νεκρό και το περιστατικό είναι ότι μπούκαρε για ληστεία οπλισμένος αδιαφορώντας για τα ανθρώπινα δικαιώματα τις ζωές και την περιουσία συμπολιτών μας .
Τέτοιες αντικοινωνικές εγκληματικές συμπεριφορές δεν γινονται ανεκτές - σκουξε οσο θελεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 24 Σεπ 2018, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”