!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Που θα ξοδεψεις τα πρωτα;
Re: Που θα ξοδεψεις τα πρωτα;
Εως τωρα, κραταω το ταξιδι στην Ιαπωνια. Δεν εχω παει ποτε, μου αρεσει ως ιδεα!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
1/6 μετοχές στην Τέσλα και 1/6 στην Lockheed Martin. 1/3 σε χρυσό, 1/5 στην τράπεζα σε κλειστό λογαριασμό. Τα υπόλοιπα σε ταξίδια.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
γω θα παρω κατευθειαν ενα rivian, επειδη yolo.Πτολεμαίος έγραψε: 14 Ιουν 2022, 21:58 Θα χώσω το ένα τρίτο στο Ethereum.
Θα αγοράσω ένα xbox series x
Μια τηλεόραση oled 65"
Καποια μερεμέτια στο πατρικό μου (κάνα 15k)
Ενα αυτοκίνητο μικρό καινούργιο.
Ένα ταξίδι στα 2-3 k
Τα υπόλοιπα μετοχές της Rivian
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Eξόφληση χρεών, παραίτηση από δουλειά και με τα υπόλοιπα μετανάστευση σε χώρα της Βόρειας Ευρώπης, για μεταπτυχιακό αρχικά και μετά καλώς εχόντων των πραγμάτων εύρεση εργασίας.
Σιγά μην έμενα εδώ με τις ανατολίτικες φάτσες και την ανατολίτικη νοοτροπία, να αγοράσω κανένα διαμέρισμα και αυτοκίνητο. Βγάζω σπυριά καθημερινά με το πως έχει καταντήσει η Ελλάδα.
Σιγά μην έμενα εδώ με τις ανατολίτικες φάτσες και την ανατολίτικη νοοτροπία, να αγοράσω κανένα διαμέρισμα και αυτοκίνητο. Βγάζω σπυριά καθημερινά με το πως έχει καταντήσει η Ελλάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 15 Ιουν 2022, 09:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα έψαχνα για σπιτι
Antares έγραψε: 15 Ιουν 2022, 09:26 Eξόφληση χρεών, παραίτηση από δουλειά και με τα υπόλοιπα μετανάστευση σε χώρα της Βόρειας Ευρώπης, για μεταπτυχιακό αρχικά και μετά καλώς εχόντων των πραγμάτων εύρεση εργασίας.
Θα εκπλαγεις οταν ζησεις 6+μηνες βορεια Ευρωπη και δεις το πως εχουν αλλαξει και εκει. Δεν εχει καμια σχεση με αυτο που υπηρχε παλαιοτερα.
Δεν πειράζει. Τουλάχιστον εκεί φροντίζουν την τήρηση του νόμου από όλους και υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες.Volk έγραψε: 15 Ιουν 2022, 09:48
Θα εκπλαγεις οταν ζησεις 6+μηνες βορεια Ευρωπη και δεις το πως εχουν αλλαξει και εκει. Δεν εχει καμια σχεση με αυτο που υπηρχε παλαιοτερα.
Αλλά εφόσον θα παραιτούμουν από την δουλειά μου, δεν θα είχα άλλη επιλογή, οι 100 χιλιάδες δεν είναι πολλά χρήματα.
Η.Π.Α. και Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, είναι μακριά.
Βάζω προτεραιότητα την παραίτηση από την δουλειά που έχω τώρα.
Λογικά θα αγόραζα ένα μικροαστικό παραθαλάσσιο εξοχικουλι για να κάνω τα μπανακια μου. Δε νομίζω να τα έκλεινα σε τράπεζα όπως είπε ένας φίλος πιο πανω, τα επιτόκια δεν είναι ακόμα πολύ χαμηλά;
Ισχυει!Antares έγραψε: 15 Ιουν 2022, 10:02Δεν πειράζει. Τουλάχιστον εκεί φροντίζουν την τήρηση του νόμου από όλους και υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες.Volk έγραψε: 15 Ιουν 2022, 09:48
Αλλά εφόσον θα παραιτούμουν από την δουλειά μου, δεν θα είχα άλλη επιλογή, οι 100 χιλιάδες δεν είναι πολλά χρήματα.
Αναμεσα σε αγορα εξοχικου στη θαλασσα και κλεισιμο στη τραπεζα, εκανες τη σωστη επιλογη!Mel έγραψε: 15 Ιουν 2022, 10:03 Λογικά θα αγόραζα ένα μικροαστικό παραθαλάσσιο εξοχικουλι για να κάνω τα μπανακια μου. Δε νομίζω να τα έκλεινα σε τράπεζα όπως είπε ένας φίλος πιο πανω, τα επιτόκια δεν είναι ακόμα πολύ χαμηλά;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
100.000 είναι το μεταπτυχιακό του παιδιού. Ό,τι περισσέψει πάει για καινούριο αυτοκίνητο, μερεμέτια στα σπίτια κι άλλα τέτοια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
100.000 ένα μεταπτυχιακό; Στην Αμερική; Στην Αγγλία;
Υπάρχουν και δωρεάν μεταπτυχιακά ή με υποτροφίες, σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, μόνο τα έξοδα διαβίωσης υπολογίζονται. Έχουν και εστίες με ένα μικρό ενοίκιο.
Υπάρχουν και δωρεάν μεταπτυχιακά ή με υποτροφίες, σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, μόνο τα έξοδα διαβίωσης υπολογίζονται. Έχουν και εστίες με ένα μικρό ενοίκιο.
- Μαδουραίος
100.000 μεταπτυχιακό;Gherschaagk έγραψε: 15 Ιουν 2022, 10:22 100.000 είναι το μεταπτυχιακό του παιδιού. Ό,τι περισσέψει πάει για καινούριο αυτοκίνητο, μερεμέτια στα σπίτια κι άλλα τέτοια.
Όπως το αγόρασε ο Κούλης
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Βλέπουμε τον ήλιο για λίγες δεκαετίες στην αιωνιότητα του σύμπαντος και ανήκουμε σε μία μερίδα ανθρώπων που έχουν την πολυτέλεια να τον απολαμβάνουν τριακόσιες ημέρες τον χρόνο χωρίς να χρειαστεί να εργάζονται έντεκα μήνες για να τον απολαύσουν τον έναν . Δεν πήγαινα να μείνω στην Βόρεια Ευρώπη μόνιμα ( ενώ ευχαρίστως θα έκανα διακοπές ) ούτε για δέκα χιλιάδες μισθό .Antares έγραψε: 15 Ιουν 2022, 10:02Δεν πειράζει. Τουλάχιστον εκεί φροντίζουν την τήρηση του νόμου από όλους και υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες.Volk έγραψε: 15 Ιουν 2022, 09:48
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 839 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-
- 0 Απαντήσεις