Τον κάνω άνετα τον καλόγερο.Cecily Anne έγραψε: 14 Ιουν 2022, 15:12Δες έχω κάνει έντιτ.Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2022, 15:10Δεν θα τις τηγανήσω, θα τις ψήσω πρώτα, χωρίς βιασύνες και μετά θα τις βάλω στον μουσακά.Cecily Anne έγραψε: 14 Ιουν 2022, 15:07
Εμένα μ'αρέσουν και ψητές με σκορδάκι και μαιντανό σαν σαλατικό/πρώτο.
Τρελαίνομαι για μελιτζάνα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Ναι, κι εμένα μ'αρέσει, γιατί ξεφεύγει από ανάλογες συνταγές ανατολίτικες που είναι πιο βαριές.Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2022, 15:15Τον κάνω άνετα τον καλόγερο.Cecily Anne έγραψε: 14 Ιουν 2022, 15:12Δες έχω κάνει έντιτ.Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2022, 15:10
Δεν θα τις τηγανήσω, θα τις ψήσω πρώτα, χωρίς βιασύνες και μετά θα τις βάλω στον μουσακά.
Τρελαίνομαι για μελιτζάνα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Κατάλαβα εσύ φτιάχνεις ότι να ναι αρκεί να είναι ντομάτα. Πάλι σπατάλες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εξαρτάται τι ορίζεις ως διατροφική αξία. Θέμα βιταμινών;Cecily Anne έγραψε: 14 Ιουν 2022, 15:03H διατροφική αξία του μουσακά είναι ανώτερη ακόμα κι αν τα τηγανίσεις, αν κι εγώ τα προτιμώ ψητά. Η θερμιδική αξία του παστίτσιου είσαι σαφώς μεγαλύτερη, αν δεν τηγανίσεις, αλλά η διατροφική αξία είναι στον πάτο. Από εκεί και πέρα σαφέστατα το παστιτσιο είναι μακράν πιο φτηνο. Βέβαια, αυτό που δεν υπολογίζετε είναι ότι συνήθως θα φας και μια χωριάτικη από δίπλα οπότε ισοφαρίζεις το μουσακά για πλάκα.Naida έγραψε: 13 Ιουν 2022, 19:03Αα τώρα που έφαγες ταπιτσα για το κόστος μας το γυρνάς στην διατροφική αξία;sys3x έγραψε: 13 Ιουν 2022, 18:56
Κάνα δίευρω. Κόστος/θρεπτική αξία πούτσο μας; μόνον το κόστος κοιτάς κι αυτό μόνον και μόνον δια να εκλογικεύσεις την ραθυμία σου.
Ευκαιρέσσα.πάμε και σε αυτό όμως. Γυρεύεις διατροφική αξία με μπεσαμέλ από βούτυρο αλεύρι και πλήρες γάλα και τηγανιτές μελιτζάνες στο λάδι και ψάχνεις και διατροφική αξία; ε όχι. Κάντα μπιφτεκάκια με μελιτζανοσαλατα, να σου πω ναι, με κερδάς στην διατροφική αξία.
Αφήστε το κύριε μου μην έρθετε καν τον Σεπτέμβριο αν δεν πάρετε κάποια σοβαρά μαθήματα.
Τώρα, προσωπικά αν με βάλετε να διαλέξω τρώνε Χ και τα δύο. Χίλιες φορές γεμιστά ή κολοκυθάκια αβγολέμονο κατσαρόλας.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
οι 2, ηταν απο το δαφνι;George_V έγραψε: 14 Ιουν 2022, 14:27Θυμαμαι καλοκαιρι του 2019 επικο καυγα με φιλο για το αν τα γεμιστα θελουν και συνοδεια φέτας η οχι.Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2022, 14:21Εγώ που έβγαλα, δεν σχολίασε. Έγραφε από κάτω για το πόσο σημαντική είναι η καλή φέτα για να φαγωθούν τα γεμιστά.
Εγω υποστηριζα οτι ειναι αδυνατον να φάς γεμιστα χωρις συνοδεια ικανης ποσοτητας φέτας ενω αυτος υποστηριζε οτι δεν χρειζεται και δεν παει η φέτα στα γεμιστα.
Τελικα τσακωθηκαμε και καταληξαμε να ρωτάμε συγγενεις, φιλους ακομα και κοσμο στο δρόμο για το συνδιασμο γεμιστα/φετα σε ενα ατυπο γκαλοπ να δουμε ποιος εχει δικιο.
Τελικά το αποτελεσμα ηταν 49-2 υπερ μου.
γενικοτερα, τα λαδερα δεν πρεπει να λογιζονται ως φαγητο, αλλα ως σαλτσα με την οποια τρως το ψωμοτυρι σου. αφου ποσοτικα τρως περισσοτερο ψωμι και τυρι απο οτι το κυριως φαγητο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ασέβαστος έγραψε: 14 Ιουν 2022, 17:20οι 2, ηταν απο το δαφνι;George_V έγραψε: 14 Ιουν 2022, 14:27Θυμαμαι καλοκαιρι του 2019 επικο καυγα με φιλο για το αν τα γεμιστα θελουν και συνοδεια φέτας η οχι.Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2022, 14:21
Εγώ που έβγαλα, δεν σχολίασε. Έγραφε από κάτω για το πόσο σημαντική είναι η καλή φέτα για να φαγωθούν τα γεμιστά.
Εγω υποστηριζα οτι ειναι αδυνατον να φάς γεμιστα χωρις συνοδεια ικανης ποσοτητας φέτας ενω αυτος υποστηριζε οτι δεν χρειζεται και δεν παει η φέτα στα γεμιστα.
Τελικα τσακωθηκαμε και καταληξαμε να ρωτάμε συγγενεις, φιλους ακομα και κοσμο στο δρόμο για το συνδιασμο γεμιστα/φετα σε ενα ατυπο γκαλοπ να δουμε ποιος εχει δικιο.
γενικοτερα, τα λαδερα δεν πρεπει να λογιζονται ως φαγητο, αλλα ως σαλτσα με την οποια τρως το ψωμοτυρι σου. αφου ποσοτικα τρως περισσοτερο ψωμι και τυρι απο οτι το κυριως φαγητο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Είναι κάποια από το χωριό, δε τη ξέρεις.Naida έγραψε: 14 Ιουν 2022, 17:15Εξαρτάται τι ορίζεις ως διατροφική αξία. Θέμα βιταμινών;Cecily Anne έγραψε: 14 Ιουν 2022, 15:03H διατροφική αξία του μουσακά είναι ανώτερη ακόμα κι αν τα τηγανίσεις, αν κι εγώ τα προτιμώ ψητά. Η θερμιδική αξία του παστίτσιου είσαι σαφώς μεγαλύτερη, αν δεν τηγανίσεις, αλλά η διατροφική αξία είναι στον πάτο. Από εκεί και πέρα σαφέστατα το παστιτσιο είναι μακράν πιο φτηνο. Βέβαια, αυτό που δεν υπολογίζετε είναι ότι συνήθως θα φας και μια χωριάτικη από δίπλα οπότε ισοφαρίζεις το μουσακά για πλάκα.Naida έγραψε: 13 Ιουν 2022, 19:03
Αα τώρα που έφαγες ταπιτσα για το κόστος μας το γυρνάς στην διατροφική αξία;πάμε και σε αυτό όμως. Γυρεύεις διατροφική αξία με μπεσαμέλ από βούτυρο αλεύρι και πλήρες γάλα και τηγανιτές μελιτζάνες στο λάδι και ψάχνεις και διατροφική αξία; ε όχι. Κάντα μπιφτεκάκια με μελιτζανοσαλατα, να σου πω ναι, με κερδάς στην διατροφική αξία.
Αφήστε το κύριε μου μην έρθετε καν τον Σεπτέμβριο αν δεν πάρετε κάποια σοβαρά μαθήματα.
Τώρα, προσωπικά αν με βάλετε να διαλέξω τρώνε Χ και τα δύο. Χίλιες φορές γεμιστά ή κολοκυθάκια αβγολέμονο κατσαρόλας.![]()
.
.
- Cecily Anne
Τι εννοείς; Δεν το ορίζω εγώ, λολ, αφορά όλα τα θρεπτικά συστατικά ενός υλικού.Naida έγραψε: 14 Ιουν 2022, 17:15Εξαρτάται τι ορίζεις ως διατροφική αξία. Θέμα βιταμινών;Cecily Anne έγραψε: 14 Ιουν 2022, 15:03H διατροφική αξία του μουσακά είναι ανώτερη ακόμα κι αν τα τηγανίσεις, αν κι εγώ τα προτιμώ ψητά. Η θερμιδική αξία του παστίτσιου είσαι σαφώς μεγαλύτερη, αν δεν τηγανίσεις, αλλά η διατροφική αξία είναι στον πάτο. Από εκεί και πέρα σαφέστατα το παστιτσιο είναι μακράν πιο φτηνο. Βέβαια, αυτό που δεν υπολογίζετε είναι ότι συνήθως θα φας και μια χωριάτικη από δίπλα οπότε ισοφαρίζεις το μουσακά για πλάκα.Naida έγραψε: 13 Ιουν 2022, 19:03
Αα τώρα που έφαγες ταπιτσα για το κόστος μας το γυρνάς στην διατροφική αξία;πάμε και σε αυτό όμως. Γυρεύεις διατροφική αξία με μπεσαμέλ από βούτυρο αλεύρι και πλήρες γάλα και τηγανιτές μελιτζάνες στο λάδι και ψάχνεις και διατροφική αξία; ε όχι. Κάντα μπιφτεκάκια με μελιτζανοσαλατα, να σου πω ναι, με κερδάς στην διατροφική αξία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ούτε εσύ από ότι φαίνεται.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό λέω, υψηλότερη διατροφική αξία σημαίνει ότι;Cecily Anne έγραψε: 14 Ιουν 2022, 17:51Τι εννοείς; Δεν το ορίζω εγώ, λολ, αφορά όλα τα θρεπτικά συστατικά ενός υλικού.Naida έγραψε: 14 Ιουν 2022, 17:15Εξαρτάται τι ορίζεις ως διατροφική αξία. Θέμα βιταμινών;Cecily Anne έγραψε: 14 Ιουν 2022, 15:03
H διατροφική αξία του μουσακά είναι ανώτερη ακόμα κι αν τα τηγανίσεις, αν κι εγώ τα προτιμώ ψητά. Η θερμιδική αξία του παστίτσιου είσαι σαφώς μεγαλύτερη, αν δεν τηγανίσεις, αλλά η διατροφική αξία είναι στον πάτο. Από εκεί και πέρα σαφέστατα το παστιτσιο είναι μακράν πιο φτηνο. Βέβαια, αυτό που δεν υπολογίζετε είναι ότι συνήθως θα φας και μια χωριάτικη από δίπλα οπότε ισοφαρίζεις το μουσακά για πλάκα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Αυτό δεν είναι τίποτα. Έχω πετύχει άνθρωπο να κάνει δίαιτα και τρώει λαδερά δύο φορές την εβδομάδαΑσέβαστος έγραψε: 14 Ιουν 2022, 17:20οι 2, ηταν απο το δαφνι;George_V έγραψε: 14 Ιουν 2022, 14:27Θυμαμαι καλοκαιρι του 2019 επικο καυγα με φιλο για το αν τα γεμιστα θελουν και συνοδεια φέτας η οχι.Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2022, 14:21
Εγώ που έβγαλα, δεν σχολίασε. Έγραφε από κάτω για το πόσο σημαντική είναι η καλή φέτα για να φαγωθούν τα γεμιστά.
ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥNaida έγραψε: 14 Ιουν 2022, 17:53Αυτό λέω, υψηλότερη διατροφική αξία σημαίνει ότι;Cecily Anne έγραψε: 14 Ιουν 2022, 17:51Τι εννοείς; Δεν το ορίζω εγώ, λολ, αφορά όλα τα θρεπτικά συστατικά ενός υλικού.
ΓΙΑΤΊ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΌΤΕΡΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΑΚΆ ΡΩΤΑΩ.Cecily Anne έγραψε: 14 Ιουν 2022, 17:54Αυτό δεν είναι τίποτα. Έχω πετύχει άνθρωπο να κάνει δίαιτα και τρώει λαδερά δύο φορές την εβδομάδαΑσέβαστος έγραψε: 14 Ιουν 2022, 17:20οι 2, ηταν απο το δαφνι;George_V έγραψε: 14 Ιουν 2022, 14:27
Θυμαμαι καλοκαιρι του 2019 επικο καυγα με φιλο για το αν τα γεμιστα θελουν και συνοδεια φέτας η οχι.
γενικοτερα, τα λαδερα δεν πρεπει να λογιζονται ως φαγητο, αλλα ως σαλτσα με την οποια τρως το ψωμοτυρι σου. αφου ποσοτικα τρως περισσοτερο ψωμι και τυρι απο οτι το κυριως φαγητο.Να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Κάνει δίαιτα λέει, έφαγε φασολάκια (με μια κούπα λάδι, μισό καρβέλι ψωμί και ένα κεφάλι γραβιέρα).
ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥNaida έγραψε: 14 Ιουν 2022, 17:53Αυτό λέω, υψηλότερη διατροφική αξία σημαίνει ότι;Cecily Anne έγραψε: 14 Ιουν 2022, 17:51
Τι εννοείς; Δεν το ορίζω εγώ, λολ, αφορά όλα τα θρεπτικά συστατικά ενός υλικού.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όλα αυτά γιατί;
Για να μην πλύνεις ένα τηγάνι και μια τρυπητή παραπάνω;
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση