Οχι, ειναι απλα ρεαλιστικο. Η εναλλακτικη θητεια στην Ελλαδα ειναι καθαρα τιμωρητικης φυσης. Και ασε τις ιδεολογιες κατα μερος. Καποιος - οι περισσοτεροι βασικα- μπορει απλα να μη θελει να μπλεξει με τη σκατιλα του στρατου και να δουλευει για 9 μηνες απληρωτος, οχι να κανει επανασταση.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Ιουν 2022, 17:44 Με το συμπάθειο, αλλά προσωπικά βρίσκω την άρνηση απολύτως σεβαστή. Υπάρχει η εναλλακτική θητεία.
Από την άλλη το να το παίζει κάποιος ιδεολόγος και ταυτόχρονα τρελός για να αποφύγει την υποχρέωση είναι αξιολυπητο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φυγόστρατοι Πατριάρχες
- John Brown Gun Club
Re: Φυγόστρατοι Πατριάρχες
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Εγώ όμως μπορώ να βγάλω άκρη από τα γραφόμενα για τους επηρεασμούς από τα σόγια των προοδευτικώνε.έργο_μακέτο έγραψε: 14 Ιουν 2022, 12:24Για εξήγησέ μου γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη από μια φώτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- John Brown Gun Club
Χαιρομαι που συμφωνεις, και ναι, ειδικα για τη Γαλη το λεω και ειλικρινα απορω τι συμπαθητικο της βρισκεις, καθε της προταση ειναι ενα ακαταληπτο μιγμα μαριανατουανετισμου, ακραια οδυνηρου ζοχαδιασματος και γεροντικου "που καταντησαμε". Κι αυτα στις καλες της, οταν παραληρει. Οταν προσπαθει να γραψει σοβαρα ειναι τραγικη.vantono έγραψε: 13 Ιουν 2022, 17:40John Brown Gun Club έγραψε: 13 Ιουν 2022, 15:08 Βλεπετε φιλοι μου, οι πιο μισανδρες γυναικες ειναι οι "δεν υπαρχουν αντρες πια" υπερμαχες των διακριτων εμφυλων ρολων, οι παραδοσιακες γυναικες, αυτες που φαγαν τοση πατριαρχια απο την κουνια που δεν μπορουν χωρις, οχι οι φεμινιστριες.![]()
Τεράστια αλήθεια!
Συμφωνώ απολύτως με τη γενικότερη έννοια. Αν το λες συγκεκριμένα για τη ΓΑΛΗ δεν ξερω, συμπαθητική μου είναι γενικά, παρά τις διαφωνίες μας.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ναι αυτό λέμε.John Brown Gun Club έγραψε: 14 Ιουν 2022, 15:09Οχι, ειναι απλα ρεαλιστικο. Η εναλλακτικη θητεια στην Ελλαδα ειναι καθαρα τιμωρητικης φυσης. Και ασε τις ιδεολογιες κατα μερος. Καποιος - οι περισσοτεροι βασικα- μπορει απλα να μη θελει να μπλεξει με τη σκατιλα του στρατου και να δουλευει για 9 μηνες απληρωτος, οχι να κανει επανασταση.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Ιουν 2022, 17:44 Με το συμπάθειο, αλλά προσωπικά βρίσκω την άρνηση απολύτως σεβαστή. Υπάρχει η εναλλακτική θητεία.
Από την άλλη το να το παίζει κάποιος ιδεολόγος και ταυτόχρονα τρελός για να αποφύγει την υποχρέωση είναι αξιολυπητο.
Κάποιος μπορεί να μη θέλει να χτυπήσει εισιτήριο στο λεωφορείο γιατί τα λεωφορεία αργούν και είναι βρώμικα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- John Brown Gun Club
Πιο ρεαλιστικα, γιατι δεν του περισσευει το αντιτιμο του εισιτηριου και δεν θελει να πληρωνει κερατιατικα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Ιουν 2022, 17:20Ναι αυτό λέμε.John Brown Gun Club έγραψε: 14 Ιουν 2022, 15:09Οχι, ειναι απλα ρεαλιστικο. Η εναλλακτικη θητεια στην Ελλαδα ειναι καθαρα τιμωρητικης φυσης. Και ασε τις ιδεολογιες κατα μερος. Καποιος - οι περισσοτεροι βασικα- μπορει απλα να μη θελει να μπλεξει με τη σκατιλα του στρατου και να δουλευει για 9 μηνες απληρωτος, οχι να κανει επανασταση.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 13 Ιουν 2022, 17:44 Με το συμπάθειο, αλλά προσωπικά βρίσκω την άρνηση απολύτως σεβαστή. Υπάρχει η εναλλακτική θητεία.
Κάποιος μπορεί να μη θέλει να χτυπήσει εισιτήριο στο λεωφορείο γιατί τα λεωφορεία αργούν και είναι βρώμικα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Όχι, δεν θα κάθομαι στον καναπέ. Θα είμαι στο Τρίτση με όπλο στο χέρι. Αυτό λέμε. Αλλά για να μπορώ να είμαι στο Τρίτση πρέπει να μην είμαι στους έβρους μέβρους και τις αντιπανδρομανδραγαφόνησους.Nostalgia έγραψε: 14 Ιουν 2022, 11:30Γιατι ρε Βαντονο, στον Εβρο, στην Λεσβο κλπ οικογενειες δεν εχουν; Ειδικα εσεις που υποτιθεται οτι ενδιαφερεστε για το καλο ολων, που ειστε κατα του ατομικισμου και υπερ των συλλογικοτητων κλπ στην πιο κρισιμη στιγμη θα την δειτε αλλιως; Δηλαδη ρε μαλακα θα γινονται δολιοφθορες απο χασανακια στο παρκο Τριτση (που ξερω οτι αγαπας) και θα καθεσαι στον καναπε; Φτου σου ρε....vantono έγραψε: 13 Ιουν 2022, 17:47Εγώ για τρελό δεν ξέρω, αλλά όπως βλέπω να εξελίσσονται γενικώς τα πράγματα, σίγουρα θα προτιμούσα να την περνούσα κάπου γιωτίστικα παρά ΕΔ (και απολυμένος ως βαθμοφόρος). Δεν θα γουσταρα να φύγω ως πρώτη γραμμή σε κάποιο μέτωπο με το πρώτο καράβι/τρένο και να ειμαι απο τους πρώτους που θα γίνω κιμάς. Χίλιες φορές πολιτοφυλακή με ένα όπλο με αορτήρα περασμένο πάνω μου, δίπλα στην οικογένειά μου.Beria έγραψε: 13 Ιουν 2022, 15:41
Εμείς του πασοκ οι εκδρομείς κάναμε 21 μήνες, όχι εννέα
Και είπαμε και πάλι καλά, αφού ο παππούς έκανε 5 χρόνια από βαλκανικούς μέχρι μικρασία και ο πατέρας 3 χρόνια
Στο γιο στήριξα και πήρε τρελό. Και νιώθω και χαρούμενος που δεν έμπλεξε με αυτήν την παράνοια![]()
vantono έγραψε: 14 Ιουν 2022, 18:52Όχι, δεν θα κάθομαι στον καναπέ. Θα είμαι στο Τρίτση με όπλο στο χέρι. Αυτό λέμε. Αλλά για να μπορώ να είμαι στο Τρίτση πρέπει να μην είμαι στους έβρους μέβρους και τις αντιπανδρομανδραγαφόνησους.Nostalgia έγραψε: 14 Ιουν 2022, 11:30Γιατι ρε Βαντονο, στον Εβρο, στην Λεσβο κλπ οικογενειες δεν εχουν; Ειδικα εσεις που υποτιθεται οτι ενδιαφερεστε για το καλο ολων, που ειστε κατα του ατομικισμου και υπερ των συλλογικοτητων κλπ στην πιο κρισιμη στιγμη θα την δειτε αλλιως; Δηλαδη ρε μαλακα θα γινονται δολιοφθορες απο χασανακια στο παρκο Τριτση (που ξερω οτι αγαπας) και θα καθεσαι στον καναπε; Φτου σου ρε....vantono έγραψε: 13 Ιουν 2022, 17:47
Εγώ για τρελό δεν ξέρω, αλλά όπως βλέπω να εξελίσσονται γενικώς τα πράγματα, σίγουρα θα προτιμούσα να την περνούσα κάπου γιωτίστικα παρά ΕΔ (και απολυμένος ως βαθμοφόρος). Δεν θα γουσταρα να φύγω ως πρώτη γραμμή σε κάποιο μέτωπο με το πρώτο καράβι/τρένο και να ειμαι απο τους πρώτους που θα γίνω κιμάς. Χίλιες φορές πολιτοφυλακή με ένα όπλο με αορτήρα περασμένο πάνω μου, δίπλα στην οικογένειά μου.![]()
Tα θες τα γκομενάκια, τα λιγουρεύεσαι;

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τα 'χουμε και στην Ελλάδα αυτά? Αν όχι, τσάμπα κόπος.Στύγιος έγραψε: 14 Ιουν 2022, 19:12vantono έγραψε: 14 Ιουν 2022, 18:52Όχι, δεν θα κάθομαι στον καναπέ. Θα είμαι στο Τρίτση με όπλο στο χέρι. Αυτό λέμε. Αλλά για να μπορώ να είμαι στο Τρίτση πρέπει να μην είμαι στους έβρους μέβρους και τις αντιπανδρομανδραγαφόνησους.Nostalgia έγραψε: 14 Ιουν 2022, 11:30
Γιατι ρε Βαντονο, στον Εβρο, στην Λεσβο κλπ οικογενειες δεν εχουν; Ειδικα εσεις που υποτιθεται οτι ενδιαφερεστε για το καλο ολων, που ειστε κατα του ατομικισμου και υπερ των συλλογικοτητων κλπ στην πιο κρισιμη στιγμη θα την δειτε αλλιως; Δηλαδη ρε μαλακα θα γινονται δολιοφθορες απο χασανακια στο παρκο Τριτση (που ξερω οτι αγαπας) και θα καθεσαι στον καναπε; Φτου σου ρε....![]()
Tα θες τα γκομενάκια, τα λιγουρεύεσαι;![]()
![]()
Αν επιστράτευαν και τις γυναίκες, και ήμασταν όλοι μαζί αγκαλίτσα στο μέτωπο να ξεφορτώνουμε καμιά παχιά που και που, το συζητάμε. Το να είμαστε ενα μάτσο μαντράχαλοι και να τραβάμε μαλακίες με φωτος των ισραηλινών εποπινών στα κινητά μας ομως, δεν λέει.
Beria έγραψε: 13 Ιουν 2022, 15:41 Στο γιο στήριξα και πήρε τρελό. Και νιώθω και χαρούμενος που δεν έμπλεξε με αυτήν την παράνοια
Εύγε και πολύ καλά έκανες . Κι εγώ που πήγα 25 μήνες ,τι κατάλαβα; Ακόμα κι αυτούς πρέπει να τους πληρώσω 6.000 ευρώ ως συντάξιμους, αν ποτέ φτάσω στη σύνταξη και δεν έχω πεθάνει πριν.
Καψώνι διαχρονικό σε έφεδρο αξιωματικό απ' την "ευγνωμονούσα" πατρίδα...
η διαχρονικη σαπιλα κ το ανθελληνικο μισος των κομθουνιστικων παραφυαδων σε ενα διαλογο που θα ζηλευε ο Εφιαλτης κ ο ΝενεκοςΣτύγιος έγραψε: 14 Ιουν 2022, 19:20Beria έγραψε: 13 Ιουν 2022, 15:41 Στο γιο στήριξα και πήρε τρελό. Και νιώθω και χαρούμενος που δεν έμπλεξε με αυτήν την παράνοια
Εύγε και πολύ καλά έκανες . Κι εγώ που πήγα 25 μήνες ,τι κατάλαβα; Ακόμα κι αυτούς πρέπει να τους πληρώσω 6.000 ευρώ ως συντάξιμους, αν ποτέ φτάσω στη σύνταξη και δεν έχω πεθάνει πριν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
stergiosbik
Ειπε αυτος που δηλωνει πατριωτης και θελει να γαμησουμε την Τουρκια!Στύγιος έγραψε: 14 Ιουν 2022, 19:20Beria έγραψε: 13 Ιουν 2022, 15:41 Στο γιο στήριξα και πήρε τρελό. Και νιώθω και χαρούμενος που δεν έμπλεξε με αυτήν την παράνοια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AOC