Εδώ ταιριάζει και λίγος ΚάτουλλοςGeorge_V έγραψε: 13 Ιουν 2022, 21:16Βασικα πονανε τα ματια μου με τα μαλακισμενα νηματα που ανεβάζετε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πόσο τον έχετε?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: πόσο τον έχετε?
To λήμμα πρηξαρχιδισμος έχει τη φωτογραφία σου. Μπέρδεψες τις σελίδες ρεΜαδουραίος έγραψε: 13 Ιουν 2022, 21:16Το λήμμα πριαπισμός έχει δίπλα την φωτογραφία μου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
19,5.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Μαδουραίος
Φύγε τότε.Με το ζόρι σε κρατάνε;George_V έγραψε: 13 Ιουν 2022, 21:16Βασικα πονανε τα ματια μου με τα μαλακισμενα νηματα που ανεβάζετε.
μην ασχολείσαι με μικροτσουτσουνους κομπλεξικούς
αδερφε
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ειναι προτιμοτερο να εκριζωθουν τα κακως κειμενα που ανεφυησαν καλυτερα. Ουτως η αλλως εγω ειμουν εδω πρωτος. Γιατι δε φευγεις εσυ?Μαδουραίος έγραψε: 13 Ιουν 2022, 21:26Φύγε τότε.Με το ζόρι σε κρατάνε;George_V έγραψε: 13 Ιουν 2022, 21:16Βασικα πονανε τα ματια μου με τα μαλακισμενα νηματα που ανεβάζετε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Για να την βλέπουν όσοι πάσχουν από πριαπισμός και να θεραπεύονται.Μαδουραίος έγραψε: 13 Ιουν 2022, 21:16Το λήμμα πριαπισμός έχει δίπλα την φωτογραφία μου
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
Ειπε αυτος που ψάχνει να γαμησει και δε βρισκει.
Γιατι αν εβρισκε δε θα μας τα εκανε τσουρεκια εδω. Θα ηταν καπου εξω και θα γαμουσε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
ποιος γαμαει εξω ρε?George_V έγραψε: 13 Ιουν 2022, 21:33
Γιατι αν εβρισκε δε θα μας τα εκανε τσουρεκια εδω. Θα ηταν καπου εξω και θα γαμουσε.
- Μαδουραίος
Εσύ όλο κλαιγεσαιGeorge_V έγραψε: 13 Ιουν 2022, 21:32Ειναι προτιμοτερο να εκριζωθουν τα κακως κειμενα που ανεφυησαν καλυτερα. Ουτως η αλλως εγω ειμουν εδω πρωτος. Γιατι δε φευγεις εσυ?Μαδουραίος έγραψε: 13 Ιουν 2022, 21:26Φύγε τότε.Με το ζόρι σε κρατάνε;George_V έγραψε: 13 Ιουν 2022, 21:16
Βασικα πονανε τα ματια μου με τα μαλακισμενα νηματα που ανεβάζετε.
- George_V
Τουλαχιστον δεν ανοιγω και νηματα κλαψομουνιασματος οπως το συνηθιζεις εσυ.Μαδουραίος έγραψε: 13 Ιουν 2022, 21:34Εσύ όλο κλαιγεσαιGeorge_V έγραψε: 13 Ιουν 2022, 21:32Ειναι προτιμοτερο να εκριζωθουν τα κακως κειμενα που ανεφυησαν καλυτερα. Ουτως η αλλως εγω ειμουν εδω πρωτος. Γιατι δε φευγεις εσυ?
- George_V
Πιθανοτατα ολοι εκτος απο σενα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 13 Απαντήσεις