η πενα ειναι ισχυροτερη του ξιφους.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2022, 15:37 άλλο το να παριστάνεις τον επαναστάτη που κοιμάται με το μαχαίρι στα δόντια,
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φυγόστρατοι Πατριάρχες
- John Brown Gun Club
Re: Φυγόστρατοι Πατριάρχες
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό σας.
Πάντα περιμένετε από τους άλλους να λύσουν τα προβλήματα σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εμείς του πασοκ οι εκδρομείς κάναμε 21 μήνες, όχι εννέαΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2022, 15:37 Στην τελική, κάπου έλεος με τη φοβερή και τρομερή βάσανο των εννιάμηνων σας.
Δείτε το ως ανεμογκάστρι.
Και είπαμε και πάλι καλά, αφού ο παππούς έκανε 5 χρόνια από βαλκανικούς μέχρι μικρασία και ο πατέρας 3 χρόνια
Στο γιο στήριξα και πήρε τρελό. Και νιώθω και χαρούμενος που δεν έμπλεξε με αυτήν την παράνοια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ναι βρε, σας βλέπω.John Brown Gun Club έγραψε: 13 Ιουν 2022, 15:40η πενα ειναι ισχυροτερη του ξιφους.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2022, 15:37 άλλο το να παριστάνεις τον επαναστάτη που κοιμάται με το μαχαίρι στα δόντια,![]()
Σας γνωρίζω άπό την κόψη της πενιάς της τρομερής.
Δέος
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα ξέρω ρε συ. Κι άντρας μου στο Διδυμότειχο υπηρέτησε. Μεγάλη ταλαιπωρία λέμε, 15 κιλά βαρύτερος ήρθε.Beria έγραψε: 13 Ιουν 2022, 15:41Εμείς του πασοκ οι εκδρομείς κάναμε 21 μήνες, όχι εννέαΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2022, 15:37 Στην τελική, κάπου έλεος με τη φοβερή και τρομερή βάσανο των εννιάμηνων σας.
Δείτε το ως ανεμογκάστρι.
Και είπαμε και πάλι καλά, αφού ο παππούς έκανε 5 χρόνια από βαλκανικούς μέχρι μικρασία και ο πατέρας 3 χρόνια
Στο γιο στήριξα και πήρε τρελό. Και νιώθω και χαρούμενος που δεν έμπλεξε με αυτήν την παράνοια
Κατά τα άλλα, εγώ δεν έχω θέμα με την άρνηση. Με τους αρνητές που το παίζουν βία, αου αού και ιστορία εκτός στρατού έχω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα γίνει υπογραφή από τους εχθρούς σου.Beria έγραψε: 13 Ιουν 2022, 15:41 Στο γιο στήριξα και πήρε τρελό. Και νιώθω και χαρούμενος που δεν έμπλεξε με αυτήν την παράνοια
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- John Brown Gun Club
το ΡΙΝ παντως ειναι ισχυροτερο και της πενας και του ξιφους.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2022, 15:45Ναι βρε, σας βλέπω.John Brown Gun Club έγραψε: 13 Ιουν 2022, 15:40η πενα ειναι ισχυροτερη του ξιφους.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2022, 15:37 άλλο το να παριστάνεις τον επαναστάτη που κοιμάται με το μαχαίρι στα δόντια,![]()
Δέος![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Το θέμα αφορά στους φυγόστρατους πατριάρχες.
Ακόμη δεν έχει γίνει κατανοητό ως οξύμωρο σχήμα, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά, αυτό έχει ήδη αποδειχθεί από την τελευταία φορά που είπε ο ελληνικός λαός το υπερήφανο ΟΧΙ.John Brown Gun Club έγραψε: 13 Ιουν 2022, 15:59το ΡΙΝ παντως ειναι ισχυροτερο και της πενας και του ξιφους.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2022, 15:45Ναι βρε, σας βλέπω.
Δέος![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Έχετε περάσει ευχάριστες στιγμές μαζί;
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Πολλές και αξέχαστες
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Υγρές στιγμές.
- Have you been to Samos ?
- Yes I have!
- Yes I have!
- EKPLIKTIKOS
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AOC