zteo έγραψε: 07 Ιουν 2022, 21:44
Είναι η αρχή του τέλους για τα δωρεάν κανάλια.
Fixed
Αν δεν παίζουν δωρεάν τότε δεν έχουν λόγο ύπαρξης αφού ποτέ δεν θα μπορέσουν να ανταγωνιστούν τις πλατφόρμες. Κανείς δεν θα πληρώσει για να βλέπει Ant1, Mega και λοιπούς.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Μεγάλη βλακεία του ΑΝΤ1 να βάλει συνδρομή.
Και χωρίς συνδρομή πάλι θα έβγαζαν τρέλα φράγκα από τις διαφημίσεις.
Ελπίζω η πλειοψηφία του κόσμου να μποϊκοτάρει το κανάλι.
Καλά, Μουντιάλ χειμωνιάτικα είναι πραγματικά τραγικό.
Άκλαυτος θα πάει ο αντ1 με τη συνδρομή. Για τον απλούστατο λόγο πλεον ένα μεγάλο μέρος αυτή τη στιγμή έχει συνδορμή είτε μέσω nova είτε ote tv είτε 'πειρατικά'. Αυτή θα το δουν έτσι και αλλιώς δεν θα χρειάζονται τη συνδρομή. Δεν ξέρω για εσάς στον δικό μου κύκλο η πλειοψηφία μην σας πω σχεδόν όλοι έχουν έδω και χρόνια ένα από τα παραπάνω.
Και οι άλλοι δεν θα πληρώσουν για το 'γαμώτο' όχι για τα χρήματα.
BillSeism έγραψε: 13 Ιουν 2022, 13:01
Άκλαυτος θα πάει ο αντ1 με τη συνδρομή. Για τον απλούστατο λόγο πλεον ένα μεγάλο μέρος αυτή τη στιγμή έχει συνδορμή είτε μέσω nova είτε ote tv είτε 'πειρατικά'. Αυτή θα το δουν έτσι και αλλιώς δεν θα χρειάζονται τη συνδρομή. Δεν ξέρω για εσάς στον δικό μου κύκλο η πλειοψηφία μην σας πω σχεδόν όλοι έχουν έδω και χρόνια ένα από τα παραπάνω.
Και οι άλλοι δεν θα πληρώσουν για το 'γαμώτο' όχι για τα χρήματα.
lonelyrider έγραψε: 30 Ιουν 2022, 18:13
Καλά οι αλήτες δείχνουν τον αγωνα σήμερα της εθνικής μπάσκετ στο συνδρομητικό?
Έχετε αφήσει τίποτα όρθιο ρε μαλάκες?
Τί ματς ειναι και με ποιον παίζει?
Ελλάδα και Μ. Βρετανία τίθενται αντιμέτωπες στις 20:00 στη Λάρισα για τον τελευταίο αγώνα της πρώτης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023
Κανάλι μεταδοσης novasports4.
Ελλάδα και Μ. Βρετανία τίθενται αντιμέτωπες στις 20:00 στη Λάρισα για τον τελευταίο αγώνα της πρώτης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023
vantono έγραψε: 30 Ιουν 2022, 18:24