Προβληματίστηκα για το αν έπρεπε να το βάλω στα εθνικά ή στα κοινωνικά αλλά τελικώς, δεν έχει και τόση σημασία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φυγόστρατοι Πατριάρχες
Φυγόστρατοι Πατριάρχες
Ο τίτλος είναι το τελευταίο σύντομο ανέκδοτο που κυκλοφορεί.
Προβληματίστηκα για το αν έπρεπε να το βάλω στα εθνικά ή στα κοινωνικά αλλά τελικώς, δεν έχει και τόση σημασία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Re: Φυγόστρατοι Πατριάρχες
Πατριάρχης Φυγοστρατίας
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εμείς που θα ντυθούμε γυναίκες για να την κάνουμε είμαστε Μητριάρχες, όμως.
Εσείς που θα ντυθείτε γυναίκες, να κάνετε πρόβα στις εκδηλώσεις περφάνιας που γίνονται αυτήν την εβδομάδα, ώστε να είστε έτοιμοι για τα άρματα της παρέλασης.vantono έγραψε: 13 Ιουν 2022, 12:10 Εμείς που θα ντυθούμε γυναίκες για να την κάνουμε είμαστε Μητριάρχες, όμως.
Δεν δέχονται όποια όποια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γω κυρία Γαλή ειμί απόστρατοςΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2022, 11:35 Ο τίτλος είναι το τελευταίο σύντομο ανέκδοτο που κυκλοφορεί.![]()
- vantono
Δεν μ'αρέσουν τα πολυ φαντεζί, τύπου πράιντ. Κάτι απλό θέλω εγώ. Ενα φορεματάκι παραλλαγής, να το ταιριάξω και με ένα καφέ ή ταμπά παπουτσάκι και όλα οκ.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2022, 12:12Εσείς που θα ντυθείτε γυναίκες, να κάνετε πρόβα στις εκδηλώσεις περφάνιας που γίνονται αυτήν την εβδομάδα, ώστε να είστε έτοιμοι για τα άρματα της παρέλασης.vantono έγραψε: 13 Ιουν 2022, 12:10 Εμείς που θα ντυθούμε γυναίκες για να την κάνουμε είμαστε Μητριάρχες, όμως.
- vantono
Εγώ είμαι έφεδρος λοχίας ΕΔ, αλλά ψάχνω για φορεματάκι παραλλαγής xxl και δεν βρίσκω πουθενά.Στύγιος έγραψε: 13 Ιουν 2022, 12:19Γω κυρία Γαλή ειμί απόστρατοςΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2022, 11:35 Ο τίτλος είναι το τελευταίο σύντομο ανέκδοτο που κυκλοφορεί.![]()
Προβληματίστηκα για το αν έπρεπε να το βάλω στα εθνικά ή στα κοινωνικά αλλά τελικώς, δεν έχει και τόση σημασία.έφεδρος αξιωματικός της Αεροπορίας. Μου στείλανε και τα σχετικά χαρτιά και με έβγαλαν ...γιωτόμπαλο
![]()
Σιγά μη βάλεις ταμπά ή καφέ παπουτσάκι καλοκαιριάτικα. Οι γιωτάδες τρώνε πόρτα από τους επιτελείς.vantono έγραψε: 13 Ιουν 2022, 12:19Δεν μ'αρέσουν τα πολυ φαντεζί, τύπου πράιντ. Κάτι απλό θέλω εγώ. Ενα φορεματάκι παραλλαγής, να το ταιριάξω και με ένα καφέ ή ταμπά παπουτσάκι και όλα οκ.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2022, 12:12Εσείς που θα ντυθείτε γυναίκες, να κάνετε πρόβα στις εκδηλώσεις περφάνιας που γίνονται αυτήν την εβδομάδα, ώστε να είστε έτοιμοι για τα άρματα της παρέλασης.vantono έγραψε: 13 Ιουν 2022, 12:10 Εμείς που θα ντυθούμε γυναίκες για να την κάνουμε είμαστε Μητριάρχες, όμως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαδουραίος
Nα στείλετε του γιούς σας να θυσιαστούν για την Ελλάδα πατριωτισσες.
Σιγά μην χρειάζεται να πάρει οδηγίες από τη μανούλα του ο γιος μου, βρε χλαπατσομαμάκια.Μαδουραίος έγραψε: 13 Ιουν 2022, 12:26 Nα στείλετε του γιούς σας να θυσιαστούν για την Ελλάδα πατριωτισσες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαδουραίος
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2022, 12:31Σιγά μην χρειάζεται να πάρει οδηγίες από τη μανούλα του ο γιος μου, βρε χλαπατσομαμάκια.Μαδουραίος έγραψε: 13 Ιουν 2022, 12:26 Nα στείλετε του γιούς σας να θυσιαστούν για την Ελλάδα πατριωτισσες.![]()
Αν γίνει το μπαμ στο πατάρι θα κρύβετε τους γιους σας πατριωτισσες.
Αν γίνει το μπαμ, δεν θα σας γλυτώσουν οι μανούλες σας, ούτε οι κραυγούλες σας, γλυκά μου.
Και το ξέρετε. Και όσοι δεν είστε καταγεγραμμένοι ως αυτό που είστε, δηλαδή άτομα με διανοητική ή σωματική ανικανότητα, θα πάτε.

Και το ξέρετε. Και όσοι δεν είστε καταγεγραμμένοι ως αυτό που είστε, δηλαδή άτομα με διανοητική ή σωματική ανικανότητα, θα πάτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Να εξαπλώσουμε την ανωμαλία, όπως λέει κι η αφίσα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Για πιο λόγο να πολεμήσουμε κι εσείς να κάθεστε;ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2022, 12:42 Αν γίνει το μπαμ, δεν θα σας γλυτώσουν οι μανούλες σας, ούτε οι κραυγούλες σας, γλυκά μου.
![]()
- Have you been to Samos ?
- Yes I have!
- Yes I have!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 505 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AOC