!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τα τάγματα Αζόφ μες χρησιμοποιούσαν

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Τα τάγματα Αζόφ μες χρησιμοποιούσαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Maspoli έγραψε: 12 Ιουν 2022, 19:26
Golden Age έγραψε: 12 Ιουν 2022, 17:52
Και πάλι, σε περίοδο αστάθειας. Σήμερα οι περισσότεροι ρωσόφιλοι στην ανατολική Ουκρανία έχουνε γίνει αντιρώσοι.
Εχεις πάει και τους ρώτησες;
Ένας απο αυτούς, εθλοντής στο Αζόφ μάλιστα, μίλησε στην ελληνική βουλή.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Εγώ πάντως αυτό που κρατάω είναι ότι οι περισσότεροι ζαιοι και οι νεοναζί είναι υπέρ της εισβολης
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

πατησιωτης έγραψε: 12 Ιουν 2022, 20:49 https://www.facebook.com/photo/?fbid=10 ... 5874732046

Αφελείς ερωτήσεις.

Πως δικαιολογείται να βαφτίζει την πλατεία με το όνομα αυτού που κατηγόρησε 3 μήνες πριν για το λάθος που στέρησε την αυτοκρατορία από τα εδάφη;
Α, είναι αρκετά απλό: δες τι χρώματα έχει το "βρωμοπανο" που κοσμεί την πλατεία Λενιν. Ο ίδιος ο Λένιν μάλλον θα ανατρίχιαζε από αυτή την επίδειξη "σωβινισμου".
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

πατησιωτης έγραψε: 12 Ιουν 2022, 20:49 https://www.facebook.com/photo/?fbid=10 ... 5874732046

Αφελείς ερωτήσεις.

Πως δικαιολογείται να βαφτίζει την πλατεία με το όνομα αυτού που κατηγόρησε 3 μήνες πριν για το λάθος που στέρησε την αυτοκρατορία από τα εδάφη;
γιατί αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα εργαλειακά. viewtopic.php?f=30&t=39914
Ξέρουν πως στον λαό ο σοσιαλισμός έχει αφήσει τα σημαδια του θετικά επομένως το χρησιμοποιεί για να τους καθησυχάζει. Αντίστοιχα πως γίνεται οι αμερικάνοι να εξολοθρεύουν τον επαναστάτη τσε αλλά και να τον τυπώνουν σε μπουζάκια για πωλήσεις. Είναι ο ιμπεριαλισμός.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιουν 2022, 23:24 Εγώ πάντως αυτό που κρατάω είναι ότι οι περισσότεροι ζαιοι και οι νεοναζί είναι υπέρ της εισβολης
Εγώ πάντως αυτό που κρατάω ειναι ουι οι περισσοτεροι Δεξιοι και οι της ΝΔ διαχρονικα ειναι με τους ΝΑΖΙ και καθε επιδοξο δικτατορα π.χ Γκουαιδο.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Frappezitis έγραψε: 13 Ιουν 2022, 07:35
Δημοκράτης έγραψε: 12 Ιουν 2022, 23:24 Εγώ πάντως αυτό που κρατάω είναι ότι οι περισσότεροι ζαιοι και οι νεοναζί είναι υπέρ της εισβολης
Εγώ πάντως αυτό που κρατάω ειναι ουι οι περισσοτεροι Δεξιοι και οι της ΝΔ διαχρονικα ειναι με τους ΝΑΖΙ και καθε επιδοξο δικτατορα π.χ Γκουαιδο.
Καλό είναι να μην αναπαράγεται η ψευδής ταύτιση αριστεράς και δημοκρατίας. Η αριστερά είναι η ειδεχθέστερη ολοκληρωτική ιδεολογία με εκατόμβες αθώων θυμάτων από τις αρχές του προηγούμενου αιώνος μέχρι σήμερα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Unique έγραψε: 13 Ιουν 2022, 07:50
Καλό είναι να μην αναπαράγεται η ψευδής ταύτιση αριστεράς και δημοκρατίας. Η αριστερά είναι η ειδεχθέστερη ολοκληρωτική ιδεολογία με εκατόμβες αθώων θυμάτων από τις αρχές του προηγούμενου αιώνος μέχρι σήμερα.
:g030: :g030:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Βλήμα έγραψε: 12 Ιουν 2022, 22:02
πατησιωτης έγραψε: 12 Ιουν 2022, 18:20
Βλήμα έγραψε: 12 Ιουν 2022, 14:55 Τι λέει παιδιά η... κομουνιστική Εστία;

https://www.newsbreak.gr/media/341210/t ... s-omiroys/

ραυγή απόγνωσης από τους Έλληνες της Μαριούπολης – Λύνουν τη σιωπή τους και αποκαλύπτουν για πρώτη φορά στην «Εστία της Κυριακής» ότι τους πυροβολούσαν, τους εκβίαζαν, τους απειλούσαν και έκαναν πλιάτσικο στα τρόφιμα που είχαν στα διαμερίσματά τους!

Χρέωνέ μας μαλάκα Κούλη για να τους χρηματοδοτείς. Τι ψηφίσατε ρε μαλάκες;
Ακόμη δεν έχεις καταλάβει ότι ο καραμανλικός Κοττάκης (σχέδιο Πυθία) είναι πιο πουτινικός και από εσάς; :lol:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10 ... 3353852484
Δεν είμαι Πουτινικός ούτε "εμείς" είμαστε Πουτινικοί. Αν είχαμε μια κυβέρνηση που έχωνε ίδια φράγκα στην Ρωσία όσο χώνει ο Κούλης στην Ουκρανία παρομοίως εξοργισμένοι θα ήμασταν. Αυτό που λέμε είναι ότι δυο μαλάκες μαλώνουν, τα όπλα τα στέλνουμε στο πουτανάκι του ΝΑΤΟ κι όχι στον λαό, αιμορραγούμε έτσι κι αλλιώς από χρήμα, μην ανακατεύεστε μαλάκες.
Τα όπλα τα στέλνεις επειδή ο μαφιόζος της περιοχής αποφάσισε να βάλει μόνιμο χέρι στην ενέργειά σου. Μιλάμε για το μαφιόζο που ισοπεδώνει χώρα την οποία θα έβαζες στην ΕΕ σε λίγο καιρό. Μιλάμε για μαφιόζο που ισοπεδώνει μία τέτοια χώρα που θα αποτελούσε ενεργειακή και διατροφική κολώνα της ΕΕ και ταυτόχρονα θα εκσυγχρονίζονταν η ίδια, μακριά από τις σκιές του παρελθόντος.
Μιλάμε δηλαδή για το μαφιόζο που αύξησε 3-4 φορές την τιμή του αερίου σου, δηλαδή και του ρεύματός σου και πλέον δεν έχεις να ταΐσεις το παιδί σου.

Εικόνα
Και μιλάμε για αύξηση που προηγήθηκε της εισβολής, δηλαδή αύξηση προμελετημένη προκειμένου να χρηματοδοτήσει την εισβολή του.
Πρέπει να τα ξεκαθαρίσεις κάποια στιγμή.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

stavmanr έγραψε: 13 Ιουν 2022, 09:57 Τα όπλα τα στέλνεις επειδή ο μαφιόζος της περιοχής αποφάσισε να βάλει μόνιμο χέρι στην ενέργειά σου.
Την ποιά; Από πότε είναι δικιά σου; Η δικιά σου βρίσκεται κάτω από την Κρήτη. Ποιοι μαφιόζοι δεν σου επιτρέπουν να την βγάλεις;
stavmanr έγραψε: 13 Ιουν 2022, 09:57Μιλάμε για το μαφιόζο που ισοπεδώνει χώρα την οποία θα έβαζες στην ΕΕ σε λίγο καιρό. Μιλάμε για μαφιόζο που ισοπεδώνει μία τέτοια χώρα που θα αποτελούσε ενεργειακή και διατροφική κολώνα της ΕΕ και ταυτόχρονα θα εκσυγχρονίζονταν η ίδια, μακριά από τις σκιές του παρελθόντος.
Γιατί η Ευρώπη έβαλε πρώτα τις κουτσουλιές της Βαλτικής και δεν φρόντισε να βάλει αυτήν την ενεργειακή κολόνα σε αυτά τα 30 χρόνια;
stavmanr έγραψε: 13 Ιουν 2022, 09:57 Μιλάμε δηλαδή για το μαφιόζο που αύξησε 3-4 φορές την τιμή του αερίου σου, δηλαδή και του ρεύματός σου και πλέον δεν έχεις να ταΐσεις το παιδί σου.
Ο λόγος που πληρώνεις 3-4 φορές το αέριο, είναι ο μαφιόζος από την άλλη πλευρά του ωκεανού, του οποίου τις εισβολές εδώ και δεκαετίες, τις πληρώνεις χωρίς να βγάλεις κιχ. Άσε τα μελοδραματικά λοιπόν.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

vagabondo έγραψε: 13 Ιουν 2022, 10:32
stavmanr έγραψε: 13 Ιουν 2022, 09:57 Τα όπλα τα στέλνεις επειδή ο μαφιόζος της περιοχής αποφάσισε να βάλει μόνιμο χέρι στην ενέργειά σου.
Την ποιά; Από πότε είναι δικιά σου;
Ενέργειά ΣΟΥ είναι κάθε ποσότητα ενέργειας που προμηθεύεσαι με οποιονδήποτε τρόπο επιλέγεις εσύ.
stavmanr έγραψε: 13 Ιουν 2022, 09:57Μιλάμε για το μαφιόζο που ισοπεδώνει χώρα την οποία θα έβαζες στην ΕΕ σε λίγο καιρό. Μιλάμε για μαφιόζο που ισοπεδώνει μία τέτοια χώρα που θα αποτελούσε ενεργειακή και διατροφική κολώνα της ΕΕ και ταυτόχρονα θα εκσυγχρονίζονταν η ίδια, μακριά από τις σκιές του παρελθόντος.
Γιατί η Ευρώπη έβαλε πρώτα τις κουτσουλιές της Βαλτικής και δεν φρόντισε να βάλει αυτήν την ενεργειακή κολόνα σε αυτά τα 30 χρόνια;
Αυτή η ερώτηση παραείναι αφελής για να μπω σε διαδικασία απάντησης.
Όταν έχεις να κάνεις με μαφιόζο, τα τριάντα χρόνια δεν είναι αρκετά, καθώς φαίνεται.
stavmanr έγραψε: 13 Ιουν 2022, 09:57 Μιλάμε δηλαδή για το μαφιόζο που αύξησε 3-4 φορές την τιμή του αερίου σου, δηλαδή και του ρεύματός σου και πλέον δεν έχεις να ταΐσεις το παιδί σου.
Ο λόγος που πληρώνεις 3-4 φορές το αέριο, είναι ο μαφιόζος από την άλλη πλευρά του ωκεανού, του οποίου τις εισβολές εδώ και δεκαετίες, τις πληρώνεις χωρίς να βγάλεις κιχ. Άσε τα μελοδραματικά λοιπόν.
Πάλι φταίει η άλλη πλευρά του Ατλαντικού; :p2:
Αυτός μας δίνει αέριο, αυτός ανεβάζει τις τιμές, οι άλλοι φταίνε;
Τι είδους ανωμαλία είναι τούτη;

Αν δεν είδες το γράφημα των τιμών το ξαναβάζω:
Εικόνα

Μιλάμε για την αύξηση της τιμής μέχρι την εισβολή. Μιλάμε δηλαδή για τη χρηματοδότηση της εισβολής μέσω της δικής σου τσέπης.
Και το τραγικό είναι ότι μου κάνεις κήρυγμα για "χρήματα που δίνουμε στην Ουκρανία" όταν έχουμε δώσει τα κέρατά μας στον κερατά που ανέβασε το αέριο για να επιτεθεί στην Ουκρανία...
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

καλά εσύ όταν θα γράφεις με έναν μόνο λογαριασμό μας λες την κριτική σου
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

stavmanr έγραψε: 13 Ιουν 2022, 10:42 Όταν έχεις να κάνεις με μαφιόζο, τα τριάντα χρόνια δεν είναι αρκετά, καθώς φαίνεται.
Μα γιατί; Αφού είχαν δημοκρατία; Κάθε 4 χρόνια είχαν και διαφορετικό πρωθυπουργό, σε αντίθεση με Ρωσία και Λευκορωσία. :roll:
stavmanr έγραψε: 13 Ιουν 2022, 10:42 Πάλι φταίει η άλλη πλευρά του Ατλαντικού; :p2:
Αυτός μας δίνει αέριο, αυτός ανεβάζει τις τιμές, οι άλλοι φταίνε;
Τι είδους ανωμαλία είναι τούτη;

Θες να σου σχολιάσω και το διάγραμμα... :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 13 Ιουν 2022, 11:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

vagabondo έγραψε: 13 Ιουν 2022, 11:04 Θες να σου σχολιάσω και το διάγραμμα... :smt005:
:smt017
Δεν θέλω να μου εξηγήσεις κανένα διάγραμμα. Δεν είναι δα πυρηνική φυσική, στην οποία επίσης θα είχε πρόβλημα κατανόησης.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιουν 2022, 11:01
καλά εσύ όταν θα γράφεις με έναν μόνο λογαριασμό μας λες την κριτική σου

Αχαχα μιλησε το πολυωνυμο του πχορουμ.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”