Scrambler έγραψε: 24 Σεπ 2018, 01:43Να κλεβουμε εσενα τοτε, που δεν θα αντιδρασεις, και που το μεροκαματο για σενα δεν ειναι δα τοσο σημαντικο.omg kai 3 lol έγραψε: 24 Σεπ 2018, 01:38Σουβλίτσα έγραψε: 24 Σεπ 2018, 01:31 Δεν καταλαβαίνω απο πού συμπεραίνεις οτι η κλωτσοπατιναδα με τα κεφαλια είναι απλό πράγμα?
Πραγματικά, ξέρεις να διαβάζεις ή είναι και η ώρα περασμένη και όσο να ΄ναι ειμασε και κουρασμένοι?
Απορώ δηλαδή!
100 φορες να παει να κλεψει ο εξαθλιωμενος τοξικομανης τον εξαθλιωμενο μαγαζατορα δεν δικαιουται ο δευτερος να του κανει το κεφαλι σουρωτηρι
κι αν τυχει και το κανει (απο θυμο) δεν σωζεται σε κανενα δικαστηριο ακομα κι αν προσλαβει για δικηγορο υπερασπισης την κυρα σουβλιτσα
την αυτοκλητη εκπροσωπο μιας μεριδας εξαθλιωμενων
Θα δωσεις καμια διευθυνση η θα κανεις την κοτα οπως ο Mercury?
το πώς θα αντιδρασω εγω σε ενα τετοιο περιστατικο θα μου το υποδειξει η νοημοσυνη και η συνειδηση μου εκεινη τη στιγμη,
δεν δικαιολογω ουτε σπεκουλαρω και κυριως δεν αφηνω τα ενστικτα και τα συναισθηματα μου να με κυριευσουν και να γινω ενας εν δυναμει κι εκ προμελετης δολοφονος
οι σκηνες που ειδαμε στο βιντεο δεν ειναι αυτοαμυνα, ειναι ανθρωπομορφα σκυλια που η κοινωνια τα εχει εκπαιδευσει /αγριευσει για να λαβουν μερος σε κυνομαχιες...
δειτε/θυμηθειτε την ταινια Wild Tales (Ιστορίες για Αγρίους) την σκηνη με τους δυο οδηγους
εκει οδηγει παντα ο θυμος