!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έλλειψη προσωπικού

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Έλλειψη προσωπικού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

talaipwros έγραψε: 12 Ιουν 2022, 15:17 οριστε, σε 10 δευτερολεπτα ψαξιμο, σημερινο

Εικόνα

δωσε υδραργυρε κανα μισθουλακο να κατσει ελλαδα ο ανθρωπος
Εγω εσενα θελω
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Ιουν 2022, 15:18 Πως φαίνεται ορισμένοι ότι δεν έχετε δουλέψει ούτε λεπτό κάτω από Έλληνα εργοδότη.
:) Ναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 12 Ιουν 2022, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2022, 15:19
talaipwros έγραψε: 12 Ιουν 2022, 15:17 οριστε, σε 10 δευτερολεπτα ψαξιμο, σημερινο

Εικόνα

δωσε υδραργυρε κανα μισθουλακο να κατσει ελλαδα ο ανθρωπος
Εγω εσενα θελω
ε ειπαμε ρε μπαγασα, ειπες τα διπλα, σου ειπα ποσο παει

επι της ουσιας τιποτα;
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

talaipwros έγραψε: 12 Ιουν 2022, 15:18
Beria έγραψε: 12 Ιουν 2022, 15:17
talaipwros έγραψε: 12 Ιουν 2022, 15:14

στην ελλαδα; που να ξερω, γενικες υποθεσεις κανω.
το να λεμε σε μια χωρα με 12% εργασια οτι δεν υπαρχει κοσμος να κανει την δουλεια ανειδικευτου εργατη στην εστιαση, ειναι αστειο. Ο μονος λογος να μην υπαρχει κοσμος ειναι να ειναι οι μισθοι για τα πανηγυρια

ακομα και τωρα στα facebookικα γκρουπς, βλεπουμε κοσμο να ανεβαινει αγγλια και να λεει οτι ψαχνει δουλεια στην εστιαση
Προφανώς φταίει ότι οι μισθοί είναι για τα πανηγύρια.
Ο γιος μου, μετά από πολλά χρόνια στην Βιέννη, αποφάσισε να κάνει σεζόν (ως σεφ) σε ελληνικό νησί.
Νοσταλγία και επαγγελματικό ενδιαφέρον τον οδήγησαν στην απόφαση, αλλά έχει φρικαρει με το επαγγελματικό περιβάλλον.
Δεν τον βλέπω να το ξανακάνει
δεν εχω καταλαβει που διαφωνουμε
Στο ότι παριστάνεις να έχεις την άποψη ότι για τους μισθούς πανηγύρι φταίει η ... αριστερά και όχι το θεοστραβο επιχειρηματικό περιβάλλον
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
talaipwros

Beria έγραψε: 12 Ιουν 2022, 15:20
Beria έγραψε: 12 Ιουν 2022, 15:17

Προφανώς φταίει ότι οι μισθοί είναι για τα πανηγύρια.
Ο γιος μου, μετά από πολλά χρόνια στην Βιέννη, αποφάσισε να κάνει σεζόν (ως σεφ) σε ελληνικό νησί.
Νοσταλγία και επαγγελματικό ενδιαφέρον τον οδήγησαν στην απόφαση, αλλά έχει φρικαρει με το επαγγελματικό περιβάλλον.
Δεν τον βλέπω να το ξανακάνει
Στο ότι παριστάνεις να έχεις την άποψη ότι για τους μισθούς πανηγύρι φταίει η ... αριστερά και όχι το θεοστραβο επιχειρηματικό περιβάλλον

νταφακ; το αριστερος το εβαλα επειδη ο αριστερος υδραργυρος ωρύεται για το οτι πρεπει να εχουμε χαμηλομισθους εργαζομενους χωρις πολλα πολλα δικαιωματα
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Ρε Υδράργυρε, χωρίς να πεις ακριβώς το αντικείμενο αλλά γενικά (πχ χειρονακτική εργασία σε χωράφι ή εργοστάσιο ή αποθήκη), μπορείς να δώσεις μια ιδέα ωρών, μισθού και καλύψεων που προσφέρονται;
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

talaipwros έγραψε: 12 Ιουν 2022, 15:21

νταφακ; το αριστερος το εβαλα επειδη ο αριστερος υδραργυρος ωρύεται για το οτι πρεπει να εχουμε χαμηλομισθους εργαζομενους χωρις πολλα πολλα δικαιωματα
Δεν είπε αυτό ρε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Ιουν 2022, 15:18 Πως φαίνεται ορισμένοι ότι δεν έχετε δουλέψει ούτε λεπτό κάτω από Έλληνα εργοδότη.
Σε διαβεβαιω πως οι κουκουεδες εργοδοτες που μας το παιζουν και κομμουνιστες ειναι ο
αποπατος του αποπατου τυπε μου. :g030:

Summon Αγις
talaipwros

ST48410 έγραψε: 12 Ιουν 2022, 15:22 Ρε Υδράργυρε, χωρίς να πεις ακριβώς το αντικείμενο αλλά γενικά (πχ χειρονακτική εργασία σε χωράφι ή εργοστάσιο ή αποθήκη), μπορείς να δώσεις μια ιδέα ωρών, μισθού και καλύψεων που προσφέρονται;
κρουαζιερες προσφερει το παλικαρι, ψαχνει για εργατες/μηχανικους που να εχουν γνωσεις προωσης πλοιου.

Συνθηκες εξαιρετικες, τους εχει και gym fittness clubs , μουσικουλα ( ντραμς) κλπ

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Οι παλιότεροι έλεγαν 'δεξιο αφεντικό και αριστερό λογιστή'
Η εμπειρία μου με αριστερά αφεντικά (και ήταν πολλά) είναι εφιαλτική :)
talaipwros

Beria έγραψε: 12 Ιουν 2022, 15:23
talaipwros έγραψε: 12 Ιουν 2022, 15:21

Δεν είπε αυτό ρε
εχεις χασει επεισοδια νομιζω
viewtopic.php?p=2529194#p2529194
Υδράργυρος έγραψε: 11 Ιουν 2022, 09:29
Γάταρος έγραψε: 11 Ιουν 2022, 09:19
Ενώ όταν τα μεροκάματα μειώνονται στο μισό και γίνεται εκβιαστής το κάθε γαμημένο αφεντικό που εκτός όλων των άλλων δυσχεραίνει και τις συνθήκες εργασίας γιατί "σε όποιον δεν αρέσει να φύγει γιατί περιμένουν άλλοι 100" είναι καλά ε ζαίε;
Οι επιχειρησεις θα πρεπει να μπορουν να βρισκουν προσωπικο στους αριθμους και την ποιοτητα που χρειαζονται. Πρεπει να υπαρχουν αλλοι 100 απ εξω γιατι αλλιως αρχιζουν και κανουν το βαρυ πεπονι. Εγω στα αρκετα χρονια που δουλευω πρωτη φορα αναγκαζομαι να ανεχομαι συμπεριφορες που καποια χρονια πριν ηταν αδιανοητες. Δε μπορουν να δουλεψουν ετσι οι επιχειρησεις. Αλλιως τους στελνεις ολους στο διαολο και τα φερνεις απ εξω ετοιμα και ησυχαζει το κεφαλι σου
εκτος και το "βαρυ πεπονι" εχει να κανει με υγιεινη διατροφη ξερω γω
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

plouf έγραψε: 12 Ιουν 2022, 15:23
Σε διαβεβαιω πως οι κουκουεδες εργοδοτες που μας το παιζουν και κομμουνιστες ειναι ο

Summon Αγις
Μακρια απο αριατερο αφεντικο και δεξιο εργατη
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Υδράργυρος έγραψε: 12 Ιουν 2022, 15:28
plouf έγραψε: 12 Ιουν 2022, 15:23

Summon Αγις
Μακρια απο αριατερο αφεντικο και δεξιο εργατη
Μετά ήρθε το πασοκ και τα έκανε όλα ισωμα
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Beria έγραψε: 12 Ιουν 2022, 15:24 Οι παλιότεροι έλεγαν 'δεξιο αφεντικό και αριστερό λογιστή'
Η εμπειρία μου με αριστερά αφεντικά (και ήταν πολλά) είναι εφιαλτική :)
Εντάξει τώρα. Δεν είναι ζήτημα προσώπων, ούτε μπορούμε να κάνουμε πολιτική συζήτηση με περιπτωσιολογίες.

Η ουσία είναι ότι το κράτος δεν έχει αναπτύξει διακόσια χρόνια σχεδόν μετά την ίδρυση του ελεγκτικούς μηχανισμούς για να προστατέψει την εργασία.

Αυτό βέβαια δεν είναι ζήτημα ανικανότητας. Φαίνεται να είναι κάποιου είδους κοινωνική συμμαχία που έχει συνάψει το κράτος με τα αφεντικά, κοτζαμπάσηδες και γαιοκτήμονες στην αρχή, αστική τάξη και μικροαστικά τάξη στη συνέχεια.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
talaipwros

Αντε, να βγει επιτέλους πρώτη φορα αριστερά, να τα φτιάξει αυτά
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”