Ρε ουφο καταλαβαίνεις το ότι κανένας δεν περιμένει η Ουκρανία να κερδίσει και ότι το εντυπωσιακό είναι ότι αντέχουν 4 μήνες τώρα;
Αν μάθανε κάτι σε αυτόν τον πόλεμο είναι ότι οι Ρώσοι είναι γιοταδες και ότι δεν έχει καμία δουλειά να τους φοβάται το νάτο
Το ότι η Ουκρανία στο τέλος θα χάσει εδάφη είναι δεδομένο
Και μπονους απο τς χειλη του υπουργου αμυνης της Ουκρανιας:
The gist is important here: we have already received, bought on the market, manufactured and handed over to the Armed Forces of Ukraine a significant number of weapons. These numbers would have been enough for a victorious defence operation against any army in Europe.
But not against russia.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Bazoomba έγραψε: 12 Ιουν 2022, 00:23
The gist is important here: we have already received, bought on the market, manufactured and handed over to the Armed Forces of Ukraine a significant number of weapons. These numbers would have been enough for a victorious defence operation against any army in Europe.
But not against russia.
Ρε ουφο καταλαβαίνεις το ότι κανένας δεν περιμένει η Ουκρανία να κερδίσει και ότι το εντυπωσιακό είναι ότι αντέχουν 4 μήνες τώρα;
Αν μάθανε κάτι σε αυτόν τον πόλεμο είναι ότι οι Ρώσοι είναι γιοταδες και ότι δεν έχει καμία δουλειά να τους φοβάται το νάτο
Το ότι η Ουκρανία στο τέλος θα χάσει εδάφη είναι δεδομένο
But not against russia.
Η Δύση αργά ή γρήγορα, μάλλον γρήγορα, θα σταματήσει να στέλνει όπλα στους ουκρανους και θα πιεσει για τέλος πολέμου.
Το ερώτημα είναι τι σχέση θα έχει με τους Ρώσους από εδώ και μπρος, πως θα κινηθεί ενεργειακά η εε κτλ
η Ρωσια θα αποκατασταθει απο τα προβληματα υπογεννητικοτητας ειτε εμεσα ειτε αμεσα
Αυτο θα επιφερει τεραστια οφελη στην Ρωσικη οικονομια μιας κ μιλαμε 2 χωρες με τεραστιο πλουτο κ παραγωγη
Το σημαντικοτερο απ'ολα ειναι οτι
αν καταφερουν κ ενσωματωσουν + επιπλεον 500κ Ουκρανους στρατιωτες στο Ρωσικο στρατο τοτε μιλαμε για ενα απιστευτο αριθμο που στο συνολο τους μπορει να φτασει στα 1.7-2εκ μπαρουτοκαπνισμενα μονιμα στελεχη επιπεδου υψηλης εντασεως αυτο το επιπεδο δεν το εχει κανενας στρατος ακομη
ξερετε ποσο επικινδυνο ειναι αυτο ; εγω πραγματικα δεν θα ηθελα να παρω συμμετοχη ειδαμε οι Τσετσενοι ποσο μαχιμοι ειναι κ αυτο μου αρκει να κανω μια γενικη εικονα στο τελος του πολεμου στην Ουκρανια
η Ρωσια θα αποκατασταθει απο τα προβληματα υπογεννητικοτητας ειτε εμεσα ειτε αμεσα
Αυτο θα επιφερει τεραστια οφελη στην Ρωσικη οικονομια μιας κ μιλαμε 2 χωρες με τεραστιο πλουτο κ παραγωγη
αν καταφερουν κ ενσωματωσουν + επιπλεον 500κ Ουκρανους στρατιωτες στο Ρωσικο στρατο τοτε μιλαμε για ενα απιστευτο αριθμο που στο συνολο τους μπορει να φτασει στα 1.7-2εκ μπαρουτοκαπνισμενα μονιμα στελεχη επιπεδου υψηλης εντασεως αυτο το επιπεδο δεν το εχει κανενας στρατος ακομη
ξερετε ποσο επικινδυνο ειναι αυτο ; εγω πραγματικα δεν θα ηθελα να παρω συμμετοχη ειδαμε οι Τσετσενοι ποσο μαχιμοι ειναι κ αυτο μου αρκει να κανω μια γενικη εικονα στο τελος του πολεμου στην Ουκρανια
Ναι σιγά . Όλος ο πλανήτης τρέμει τους Τσετσένους .
Οι Ρώσοι χώρος πυρηνικά χάνουν από το ΝΑΤΟ σε μια εβδομαδα
Ναι σιγά . Όλος ο πλανήτης τρέμει τους Τσετσένους .
Οι Ρώσοι χώρος πυρηνικά χάνουν από το ΝΑΤΟ σε μια εβδομαδα
ενταξει αυτο με τους Τσετσενους εχει καταντησει αηδια ... δεν εχουνε αφησει βιντεο στο τικ τοκ ... βαρανε κοτσυφια
ο Ομπαμιας στο μεταξυ βλεπει μακρυ πολεμο ...
“Make no mistake, this war is far from over. The costs will continue to mount,” Obama said. “The costs will continue to mount, the course of events … are hard to predict.”
ενταξει αυτο με τους Τσετσενους εχει καταντησει αηδια ... δεν εχουνε αφησει βιντεο στο τικ τοκ ... βαρανε κοτσυφια
Οι τσετσενοι ομως εχουν δειξει υψηλο επαγγελματισμο, πειθαρχια, και αποτελεσματικοτητα, χωρις να εχουν εμπλακει σε αισχη και πλιατσικα. Δεν εχει ακουστει τιποτα κακο για τους τσετσενους
Σορρυ αλλα δεν εχω τικ τοκ ομως τους παρακολουθω στενα στο τελεγκραμ απο την Μαριουπολη μεχρι τωρα
Τα συμπερασματα μου για τους Τσετσενους ειναι οτι
αποδειχθηκαν αρκετα καλοι σε αστικες μαχες πιστεψτε με οι καταστασεις τυπου CQB δεν ειναι καθολου ευκολη υποθεση ποσο μαλλον οταν μιλαμε για υψηλη ενταση πολεμου
Για να βαλω ενα παραδειγμα οι Αμερικανοι σε καταστασεις τυπου CQB στο Ιρακ κ Αφγανισταν οι εντασεις ηταν ΧΑΜΗΛΕΣ εως ηπιες παρολο που διεθεταν υπεροπλια δεν καταφεραν ποτε Να καταλαβουν την περιοχη κανταχαρ εδω κ 20 χρονια απο την αλλη εχουμε το παραδειγμα της Φαλουτζα που οπως αποδειχθηκε ηταν μια ματαια επιχειρηση
αυτα δεν τα λεω εγω...αλλα οι Αμερικανοι στο πενταγωνο που χωριστηκαν σε 2 στρατοπεδα για μια Φαλουτζα.
Επισης οι Τσετσενοι αποδειχθηκαν αρκετα καλοι στις πεδιαδες αυτο ηταν αναμενομενο
Ομως υστερουνται αρκετα σημαντικα σε δασωδεις περιοχες πολλοι η καθηλωνονται η αναλαμβανουν αλλες μοναδες εξειδικευμενοι σε νυχτερινο αγωνα
βλεπετε λοιπον...
Μια μοναδα οσο μαχιμη κ αν ειναι δεν ειναι ποτε πανακεια γιατι δεν κανουν για ολες τις αποστολες
γι'αυτο χωριζονται σε πολλα κλιμακια που ενα αναλαμβανει νυχτερινο αγωνα αλλη αστικο αγωνα αλλη σε Urban tactics κοκ
After being hit with western sanctions, facing an exodus of companies, a “brain-drain” and a collapse in exports, Russia’s economy will shrink 15% this year, Reuters reports.
The report by the Institute of International Finance (IIF) also said Russia’s economy would shrink 3% in 2023, with figures likely to worsen as sanctions are expected to expand and tighten in the coming months.
The report said:
Additional measures, such as those related to the financial system and/or key Russian exports (and imports), would be possible and could lead to dramatic consequences for the Russian economy, as well as the government’s ability to continue its war effort in Ukraine. However, the costs of such actions could be significant for the sanctions-imposing countries as well.”
Ψέματα, κερδάνε, γιατί πουλήσαν φέτο λίγο πιο ακριβό πετρέλαιο.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
killzone έγραψε: 12 Ιουν 2022, 03:00
Σορρυ αλλα δεν εχω τικ τοκ ομως τους παρακολουθω στενα στο τελεγκραμ απο την Μαριουπολη μεχρι τωρα
Τα συμπερασματα μου για τους Τσετσενους ειναι οτι
αποδειχθηκαν αρκετα καλοι σε αστικες μαχες πιστεψτε με οι καταστασεις τυπου CQB δεν ειναι καθολου ευκολη υποθεση ποσο μαλλον οταν μιλαμε για υψηλη ενταση πολεμου
Για να βαλω ενα παραδειγμα οι Αμερικανοι σε καταστασεις τυπου CQB στο Ιρακ κ Αφγανισταν οι εντασεις ηταν ΧΑΜΗΛΕΣ εως ηπιες παρολο που διεθεταν υπεροπλια δεν καταφεραν ποτε Να καταλαβουν την περιοχη κανταχαρ εδω κ 20 χρονια απο την αλλη εχουμε το παραδειγμα της Φαλουτζα που οπως αποδειχθηκε ηταν μια ματαια επιχειρηση
αυτα δεν τα λεω εγω...αλλα οι Αμερικανοι στο πενταγωνο που χωριστηκαν σε 2 στρατοπεδα για μια Φαλουτζα.
Επισης οι Τσετσενοι αποδειχθηκαν αρκετα καλοι στις πεδιαδες αυτο ηταν αναμενομενο
Ομως υστερουνται αρκετα σημαντικα σε δασωδεις περιοχες πολλοι η καθηλωνονται η αναλαμβανουν αλλες μοναδες εξειδικευμενοι σε νυχτερινο αγωνα
βλεπετε λοιπον...
Μια μοναδα οσο μαχιμη κ αν ειναι δεν ειναι ποτε πανακεια γιατι δεν κανουν για ολες τις αποστολες
γι'αυτο χωριζονται σε πολλα κλιμακια που ενα αναλαμβανει νυχτερινο αγωνα αλλη αστικο αγωνα αλλη σε Urban tactics κοκ
Δεν ξέρω ο Στρελκόβ έχει γράψει πως οι Τσετσένοι είναι 1000 πολεμιστές του ίνσταγκραμ και τις μάχες τις δίνουν όλοι οι αυτονομιστές του Ντονμπάς.