!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

John Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιουν 2022, 21:54
Βλήμα έγραψε: 11 Ιουν 2022, 17:52 Μη φεμινιστής δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι υπέρ των βιασμών, των παρενοχλήσεων και των δολοφονιών γυναικών.
Μη φεμινιστης ειναι καποιος που ειναι εναντια στην ισοτητα μεταξυ φυλων. Μη φεμινιστης σημαινει σεξιστης.
Αυτός που είναι υπέρμαχος στην ισότητα των δύο φύλων, την ισότητα όλων των ηλικιών και την ισότητα όλων των ανθρώπων, ανεξαρτήτως καταγωγής, σωματικών και ψυχικών χαρακτηριστικών λέγεται ανθρωπιστής.

Φεμινιστής και φεμινίστρια είναι ένας παρωχημένος όρος για τους υπέρμαχους της ίσης νομικής αντιμετώπισης των δύο φύλων, για την ακρίβεια της προς τα πάνω εξίσωσης των δικαιωμάτων των γυναικών, όχι των αντρών. Κανένα άτομο του φεμινιστικού κινήματος δεν έκανε ποτέ αγώνα για να έχουν οι άντρες ίσα νομικά δικαιώματα με τις γυναίκες, όπου οι γυναίκες είχαν ή έχουν ακόμα περισσότερα νομικά δικαιώματα (σύνταξη χηρείας, γονική επιμέλεια, κ.α.).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

John Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιουν 2022, 23:01
Βλήμα έγραψε: 11 Ιουν 2022, 22:27 Θα μου πεις "στην τάδε ταινία ο άνδρας ηθοποιός πληρώθηκε τέσσερις φορές αυτό που πληρώθηκε η γυναίκα". Ε, δεν με νοιάζει. Είναι τελείως έξω από την πραγματικότητά μου. Το ίδιο αδιάφορο θα μου ήταν αν η γυναίκα πληρωνόταν περισσότερο από τον άνδρα. Δεν με νοιάζει το φύλο του ιδιοκτήτη της μάικροσοφτ και της τέσλα, δεν με νοιάζει η πραγματικότητα που αφορά περισσότερα από εκατό χιλιάρικα τον χρόνο. Στις δουλειές των ανειδίκευτων η γυναίκα δουλεύει λιγότερο για να βγάζει περισσότερα κι είναι πιο εύκολο να μείνει στην δουλειά απ' ότι ο άνδρας.
Οτι οι φωνες των πιο προνομιουχων ακουγονται περισσοτερο συμβαινει επειδη αυτοι/ες εχουν συνηθως ηδη βημα και φωνη αλλα και τα μεσα να αντιμετωπισουν την τιμωρια που θα ειναι η συνεπεια της καταγγελιας τους. Καμια αναγκη δεν εξυπηρετειται με το να μειωνεις τις δικες τους διαμαρτυριες αναπαραγοντας τον σεξιστικο λογο που κυριαρχει στην κοινωνια και χρησιμοποιωντας μια ψευτοταξικη αναλυση που εν τελει κανει πλατες στην πατριαρχια. Το μονο που κατορθωνεις ειναι να διασπας τις γυναικες και τον αγωνα τους, με τον ιδιο διαιρει και βασιλευε τροπο με τον οποιο διασπαται μεθοδικα η εργατικη ταξη, σε ανταγωνιστικα μεταξυ τους φυλα και φυλες.

Στο δε θεμα των προνομιων, πρεπει να λαβεις υποψη οτι οι καταπιεσεις ειναι πολλαπλες και οτι σε εναν αξονα μπορει να εισαι προνομιουχος, αλλα σε εναν αλλο καταπιεσμενος. Εαν ο αντιπολιτικοορθακισμος ειναι πιο ψηλα στην ατζεντα σου απο τον αντικαπιταλισμο και καθε εννοια ισοτητας, ελαχιστα διαφερεις απο τους καθε λογης και καλα "αντισυστημικους" φασιστες.
Το φύλο ως τάξη το έχουν θέσει οι τριτοκυματικές και τεταρτοκυματικές φεμινίστριες πρώτα, δεν είμαι εγώ αυτός που το συνέλαβα, αντιθέτως δεν το πιστεύω αλλά κάνω την σύμβαση. Δεν μείωσα όλες τις διαμαρτυρίες τους, μόνο αυτές που λένε μαλακίες. Δεν αντιλαμβάνομαι που αναπαρήγαγα σεξιστικό λόγο, ειλικρινά θα ήθελα να μου το καταδείξεις γιατί σου έχω εμπιστοσύνη (αν μου το έλεγε κάποιος που δεν εκτιμούσα την άποψή του θα του έλεγα "καθρεφτάκι, νια νια νιααα, αλλά την δική σου άποψη θέλω να την διαβάσω). Ο αντιπολιτικορθακισμός δεν είναι πιο ψηλά στην ατζέντα μου από τον αντικαπιταλισμό, αντιθέτως είναι ψηλά στην ατζέντα μου γιατί βλέπω ότι τον υπηρετεί. Δεν γίνεται να απαιτείς το αφεντικό να αντικαταστήσει την δικαιοσύνη και να απολύσει κάποιον αθωωμένο, επιβάλλοντάς του εργασιακή ανασφάλεια ως τιμωρία, επειδή ξέρει καλύτερα από τους δικαστές. Αυτά τα πράγματα θα τα έβλεπε ο Τζήμερος και θα έλεγε " ' ντάξει ρε παιδιά, είπαμε καπιταλισμός αλλά εσείς το γαμήσατε". Κι αυτές οι τύπισσες θέλουν να θεωρούν εαυτόν αριστερό.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Βλήμα έγραψε: 11 Ιουν 2022, 22:32
2. Θα πάω με σκοπό να τους ακούσω χωρίς να μιλάω, αλλά αν οι μη λευκοί προτείνουν όταν μη λευκός κατηγορεί λευκό για ένα έγκλημα ο λευκός να καταδικάζεται χωρίς έρευνα (ΑΝ θεωρηθώ λευκός) θα πω κάπου "όπα, όπα, όπα, δεν πάτε να γαμηθείτε λίγο; Είπαμε να έχουμε ισότητα όχι να ξεσπάσετε στο κεφάλι μου αυτά που τραβάτε".
Σεναριο βγαλμενο απο την τυπικη ακροδεξια μπουρδολογια του φορουμ.
Τα καλα νεα: κανενας δεν εχει καμια τετοια απαιτηση. Προκειται για παραμορφωση του φεμινιστικου αιτηματος να αλλαξει η μεθοδολογια ερευνας και εκδικασης του εγκληματος του βιασμου, επειδη ειναι αποδεδειγμενο πως ειναι πολυ δυσκολο για μια γυναικα να καταγγειλει και να αποδειξει πως βιαστηκε. Ας ξεκινησουμε με το διαθεσουμε κιτ διαγνωσης βιασμου σε καθε ΑΤ και διαθεσιμους ιατροδικαστες σε ολη την επικρατεια.
Επισης καλα νεα: δεν θα θεωρηθεις λευκος. Δεν γνωριζω το χρωμα σου, αλλα πως να το κανουμε, δεν εισαι Αμερικανος ή Βρεττανος ή Γαλλος ή Βελγος και δεν προερχεσαι απο μια κοινωνια με δουλοκτητικο και ιμπεριαλιστικο παρελθον. Κανεις πχ δεν θα σου ζητησει να πληρωσεις αποζημιωσεις επειδη οι προγονοι σου ειχαν σκλαβους μεχρι το 1860. Αυτο ειναι ενα απο τα αιτηματα των Μαυρων Αμερικανων (και οχι να καταδικαζεσαι χωρις αποδειξη, ασχετα εαν αυτο συνεβαινε για αιωνες στην Αμερικη σε βαρος των Μαυρων Αμερικανων) Ελπιζω να μην εχεις αντιρρηση στις αποζημιωσεις.
Τα κακα νεα: ποσο απογοητευτικο που υποσυνειδητα κοιταξες αμεσως να ταυτιστεις με τους λευκους. Αυτο απο μονο του μου λεει πως οι αγωνες των μειονοτητων σε κανουν να νοιωθεις ανασφαλης. Τσεκαρε τα προνομια σου μπρο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

John Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιουν 2022, 23:14
Βλήμα έγραψε: 11 Ιουν 2022, 22:32
2. Θα πάω με σκοπό να τους ακούσω χωρίς να μιλάω, αλλά αν οι μη λευκοί προτείνουν όταν μη λευκός κατηγορεί λευκό για ένα έγκλημα ο λευκός να καταδικάζεται χωρίς έρευνα (ΑΝ θεωρηθώ λευκός) θα πω κάπου "όπα, όπα, όπα, δεν πάτε να γαμηθείτε λίγο; Είπαμε να έχουμε ισότητα όχι να ξεσπάσετε στο κεφάλι μου αυτά που τραβάτε".
Σεναριο βγαλμενο απο την τυπικη ακροδεξια μπουρδολογια του φορουμ.
Τα καλα νεα: κανενας δεν εχει καμια τετοια απαιτηση. Προκειται για παραμορφωση του φεμινιστικου αιτηματος να αλλαξει η μεθοδολογια ερευνας και εκδικασης του εγκληματος του βιασμου, επειδη ειναι αποδεδειγμενο πως ειναι πολυ δυσκολο για μια γυναικα να καταγγειλει και να αποδειξει πως βιαστηκε. Ας ξεκινησουμε με το διαθεσουμε κιτ διαγνωσης βιασμου σε καθε ΑΤ και διαθεσιμους ιατροδικαστες σε ολη την επικρατεια.
Επισης καλα νεα: δεν θα θεωρηθεις λευκος. Δεν γνωριζω το χρωμα σου, αλλα πως να το κανουμε, δεν εισαι Αμερικανος ή Βρεττανος ή Γαλλος ή Βελγος και δεν προερχεσαι απο μια κοινωνια με δουλοκτητικο και ιμπεριαλιστικο παρελθον. Κανεις πχ δεν θα σου ζητησει να πληρωσεις αποζημιωσεις επειδη οι προγονοι σου ειχαν σκλαβους μεχρι το 1860. Αυτο ειναι ενα απο τα αιτηματα των Μαυρων Αμερικανων (και οχι να καταδικαζεσαι χωρις αποδειξη, ασχετα εαν αυτο συνεβαινε για αιωνες στην Αμερικη σε βαρος των Μαυρων Αμερικανων) Ελπιζω να μην εχεις αντιρρηση στις αποζημιωσεις.
Τα κακα νεα: ποσο απογοητευτικο που υποσυνειδητα κοιταξες αμεσως να ταυτιστεις με τους λευκους. Αυτο απο μονο του μου λεει πως οι αγωνες των μειονοτητων σε κανουν να νοιωθεις ανασφαλης. Τσεκαρε τα προνομια σου μπρο.
1. Όχι μόνο θέλουν αυτό, θέλουν ακόμα κι όταν αποδεικνύεται θύμα ο άνδρας να καταδικάζεται για να μην χαλάσει η ρητορική "οι γυναίκες είναι πάντα τα θύματα σε μια κακοποιητική σχέση.
Βλήμα έγραψε: 07 Ιουν 2022, 21:55
2. Αυτό είπα κι εγώ. Εσύ με έβαλες στην θέση του λευκού που ακούει τους μη λευκούς γι' αυτό διευκρίνισα ΑΝ θεωρηθώ λευκός. Σα να λέμε "δεν είμαι λευκός, αλλά μην τα ψειρίζω τώρα, γιατί μιλάμε για άλλο πράγμα".

Τα κακά νέα τελικά αποδείχθηκαν παρεξήγηση
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

hellegennes έγραψε: 11 Ιουν 2022, 23:01

Αυτός που είναι υπέρμαχος στην ισότητα των δύο φύλων, την ισότητα όλων των ηλικιών και την ισότητα όλων των ανθρώπων, ανεξαρτήτως καταγωγής, σωματικών και ψυχικών χαρακτηριστικών λέγεται ανθρωπιστής ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

ΦΙΞΔ.

στα υπολοιπα θα απαντησω αυριο. Σαββατο ειναι
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

John Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιουν 2022, 23:37

Αυτός που είναι υπέρμαχος στην ισότητα των δύο φύλων, την ισότητα όλων των ηλικιών και την ισότητα όλων των ανθρώπων, ανεξαρτήτως καταγωγής, σωματικών και ψυχικών χαρακτηριστικών λέγεται ανθρωπιστής ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

ΦΙΞΔ.

στα υπολοιπα θα απαντησω αυριο. Σαββατο ειναι
Φιλοσοφικό υπόβαθρο του κομουνισμού είναι ο υλισμός, του σύγχρονου φεμινισμού ο μεταμοντερνισμός (σα να λέμε ο ακραίος ιδεαλισμός).
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Αυτομαχαιρώθηκε.....

:g030: :g030: :g030:

Εικόνα
https://twitter.com/parapolitika/status ... Do03s7hSZg

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας αντιλήφθηκαν αμέσως ότι το μαχαίρι είχε πλυθεί και προσήγαγαν την γυναίκα στο Τμήμα.

Ωστόσο, η δήλωση της αυτή μετά από περίπου 18 ώρες δεν απαντά στο γιατί το μαχαίρι είχε πλυθεί, ενώ αναφορές οι οποίες ήταν καταχωρημένες στο ημερολόγιο της 51χρονης, προβληματίζουν ιδιαιτέρως καθώς ίσως, δείχνουν ότι η 51χρονη είχε σχεδιάσει να κινηθεί κατά της ζωής του 62 χρονου «για να τον πονέσει».

Ειδικότερα, σε μια σημείωση της στο ημερολόγιο της η οποία χαρακτηρίζεται «προφητική», η 51χρονη γυναίκα γράφει: «Από τον (όνομα 62χρονου) τσαντίστηκα, κάτι έγινε δεν θυμάμαι, είχα πιει, τσακωθήκαμε, έχει νεύρα τελευταία και εγώ δεν είμαι καλά».

Στην συνέχεια, κατά την πρώτη εξέταση της από τους αστυνομικούς είπε ότι δεν γνώριζε πως τραυματίσθηκε ο 62χρονος, ότι μπήκε αιμόφυρτος στο σπίτι και ότι εκείνη ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Τα λεγόμενα της δεν έπεισαν τους αστυνομικούς καθώς από την εξονυχιστική έρευνα τους στην περιοχή δεν προέκυψε από πουθενά ότι ο 62χρονος μπήκε αιμόφυρτος στο σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 51χρονη το 2012 είχε απειλήσει τον πρώην σύζυγο της με δύο μαχαίρια και τότε κατηγορήθηκε για παράνομη οπλοκατοχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 12 Ιουν 2022, 11:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

:smt124 :smt124
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Βλήμα έγραψε: 11 Ιουν 2022, 17:52 Μη φεμινιστής δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι υπέρ των βιασμών, των παρενοχλήσεων και των δολοφονιών γυναικών.
Μη φεμινιστης ειναι καποιος που ειναι εναντια στην ισοτητα μεταξυ φυλων. Μη φεμινιστης σημαινει σεξιστης.
Αυτός που είναι υπέρμαχος στην ισότητα των δύο φύλων, την ισότητα όλων των ηλικιών και την ισότητα όλων των ανθρώπων, ανεξαρτήτως καταγωγής, σωματικών και ψυχικών χαρακτηριστικών λέγεται ανθρωπιστής.

Φεμινιστής και φεμινίστρια είναι ένας παρωχημένος όρος για τους υπέρμαχους της ίσης νομικής αντιμετώπισης των δύο φύλων, για την ακρίβεια της προς τα πάνω εξίσωσης των δικαιωμάτων των γυναικών, όχι των αντρών. Κανένα άτομο του φεμινιστικού κινήματος δεν έκανε ποτέ αγώνα για να έχουν οι άντρες ίσα νομικά δικαιώματα με τις γυναίκες, όπου οι γυναίκες είχαν ή έχουν ακόμα περισσότερα νομικά δικαιώματα (σύνταξη χηρείας, γονική επιμέλεια, κ.α.).
Ετσι ακριβώς. Τι ισότητα μπορεί να διεκδικεί κάποιος που αγωνίζεται για να αποτιμάται περισσότερο η γυναικεία ζωή από την αντρική.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

AlienWay έγραψε: 12 Ιουν 2022, 16:54

Ετσι ακριβώς. Τι ισότητα μπορεί να διεκδικεί κάποιος που αγωνίζεται για να αποτιμάται περισσότερο η γυναικεία ζωή από την αντρική.
Οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες πχ ...οι γυναίκες, ΔΕΝ ζητούν να είναι ίσες με τους άνδρες αλλά ζητούν ειδική εύνοια και προνόμια αντισταθμιστικά γιατί ..πριν δεκαετίες ή αιώνες το φύλο τους καταπιέζονταν ...
Άβαταρ μέλους
AlienWay

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιουν 2022, 17:06
AlienWay έγραψε: 12 Ιουν 2022, 16:54

Οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες πχ ...οι γυναίκες, ΔΕΝ ζητούν να είναι ίσες με τους άνδρες αλλά ζητούν ειδική εύνοια και προνόμια αντισταθμιστικά γιατί ..πριν δεκαετίες ή αιώνες το φύλο τους καταπιέζονταν ...
Είναι η λογική του σωματείου. Κάθε σωματείο αγωνίζεται πρωτίστως για να εξασφαλίσει προνόμια για όσους εκπροσωπεί. Οι άλλοι όλοι... ας πεθάνουν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Εκάνα μια βόλτα στο πάρκο και είδα δύο γυναίκες να συζητάνε. Η μία έλεγε στην άλλη:

"Και που λες του είπα, ΕΣΥ είσαι ο άντρας του σπιτιού, ΕΣΥ θα βρεις την άκρη για να μας ξεμπλέξεις. Αυτός μου είπε ναι, αλλά εσύ έχεις κρατήσει το επίθετό σου. Και του απαντώ, ναι, αλλά το ΔΙΚΟ ΣΟΥ επίθετο γράφει κάτω στο θυροτηλέφωνο, άρα ΕΣΥ θα καθαρίσεις".

Η άλλη την άκουγε, σκεφτική .
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

AlienWay έγραψε: 12 Ιουν 2022, 17:15 Εκάνα μια βόλτα στο πάρκο και είδα δύο γυναίκες να συζητάνε. Η μία έλεγε στην άλλη:

"Και που λες του είπα, ΕΣΥ είσαι ο άντρας του σπιτιού, ΕΣΥ θα βρεις την άκρη για να μας ξεμπλέξεις. Αυτός μου είπε ναι, αλλά εσύ έχεις κρατήσει το επίθετό σου. Και του απαντώ, ναι, αλλά το ΔΙΚΟ ΣΟΥ επίθετο γράφει κάτω στο θυροτηλέφωνο, άρα ΕΣΥ θα καθαρίσεις".

Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες βλέπουν και υποστηρίζουν τον φεμινισμο εκεί που τους βολευει και συμφέρει
Όχι όπου δεν τους συμφέρει :wink
Άβαταρ μέλους
AlienWay

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 12 Ιουν 2022, 17:17
AlienWay έγραψε: 12 Ιουν 2022, 17:15 Εκάνα μια βόλτα στο πάρκο και είδα δύο γυναίκες να συζητάνε. Η μία έλεγε στην άλλη:

Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες βλέπουν και υποστηρίζουν τον φεμινισμο εκεί που τους βολευει και συμφέρει
Όχι όπου δεν τους συμφέρει :wink
:wink
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”