!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Re: Ακόμα ένα περιστατικό αυτοδικίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

vantono έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:58 ελα ρε μεγαλε, σοβαρεψου πια, ελεος. Τράβα να δεις κανα ξεκωλι του τζιεντιέμ το βραδυ, και ασ'τα αυτα για αλλους. Εφοσον μου επιτεθει αμεσα με μαχαιρι και κινδυνευσει αμεσα η σωματικη μου ακεραιοτητα εμενα η των δικων μου ανθρωπων ναι, τον γάμησα (αν δεν υπαρχει η πρωτη και κυρια εναλλακτικη, το τρεξιμο). Αν εχει μπει και παγιδευτει στο μαγαζι μου ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ, οχι, δεν θα σπασω τη τζαμαρια για να τον βγαλω εξω με πατητες στο κεφαλι για να αυτοαμυνθω. Δεν θα το ρισκαρω καν. Ελεος! Καθυστερημενος δεν εισαι, το ξερω, απλα το παιζεις για να κανεις το κομματι σου.
Την τζαμαρία δεν την έσπασε ο ιδιοκτήτης. Ο 33χρονος είναι αυτός που προσπάθησε να βγει έξω.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Όταν κυριαρχεί ο νόμος του όχλου...

Ή όταν μπερδεύεις την αυτοάμυνα με την αυτοδικία...

- Γράφει ο Χρήστος Φασούλας

Οταν μπερδεύεις την αυτοάμυνα με την αυτοδικία...

Όταν δεν μπορείς (ή δε θες...) να ξεχωρίσεις την υπεράσπιση περιουσίας από το λιντσάρισμα...

Όταν αποκαλείς "αυτοπροστασία" μία εν ψυχρώ δολοφονία...

Όταν χειροκροτάς και αποθεώνεις τους εν ψυχρώ δολοφόνους...

Όταν μόνο ένας (ΕΝΑΣ) από τους δεκάδες θεατές του λιντσαρίσματος προσπάθησε να το αποτρέψει...

Όταν ακούς από το στόμα του ταξιτζή, του γείτονα, του συναδέλφου τη φράση "παλιόπουστας ήταν, καλά να πάθει"...

Όταν ακούς από το στόμα του περιπτερά, του φίλου, του συγγενή τη φράση "πρεζάκι ήταν, καλά να πάθει"...

Όταν η ανθρωπιά εγκλωβίζεται, διαλύεται, καταρρέει ανάμεσα στις κραυγές των "καλά του κάνανε"...

Όταν οι "καλά του κάνανε" είναι η ισχυρή πλειοψηφία...

Όταν κυριαρχεί ο νόμος του όχλου...

...ο νόμος της ζούγκλας...

...τότε συνειδητοποιείς ότι ζεις ανάμεσα σ' όλους αυτούς. Ανάμεσα στην ισχυρή πλειοψηφία. Ανάμεσα στον όχλο. Και πως μάλλον αυτή η χώρα θα χρειαστεί άλλους τρεις αιώνες για να περάσει Διαφωτισμό...

Εικόνα

https://twitter.com/mhdeiasaganaki/stat ... -toy-oxloy

..τα υπολοιπα στο αρχικο λινκ
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

vantono έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:58 δεν θα σπασω τη τζαμαρια για να τον βγαλω εξω με πατητες στο κεφαλι για να αυτοαμυνθω. .
Ο νεκρός πήγαινε ούτως ή άλλως να σπάσει τη τζαμαρία. Οι κλωτσιές που έσπασαν τελικά πρώτες την τζαμαρία χαμηλά, έπεσαν για να τον εμποδίσουν να διαφύγει, όχι για να τον βγάλουν έξω. Για την ακρίβεια ο ιδιοκτήτης αρχίζει και πλησιάζει τη βιτρίνα όταν ο άλλος παίρνει τον πυροσβεστήρα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή παρακολουθεί μάλλον από μακριά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 24 Σεπ 2018, 13:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

hades έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:04 Πάντως έχω μείνει έκπληκτος με τον μηχανισμό τους ρε μάγκες. Μιλάμε είναι απίστευτο αυτό που γίνεται για ένα τελειωμένο πρεζάκι

Σε κανά μήνα δεν θα αναφέρεται καν η απόπειρα ληστείας .¨Ηδη σε πολλά δακρύβρεχτα άρθα δεν αναφέρεται. Σε κανά χρόνο βλέπω να είναι παράδειγμα ρατσιστική επίθεσης .Πιστεύω είναι κοντά στο να πουν ότι έγινε το σκηνικό γιατί ήταν gay .
δεν αποκλύεται να έγινε και για αυτο όμως
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

hades έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:04 Πάντως έχω μείνει έκπληκτος με τον μηχανισμό τους ρε μάγκες. Μιλάμε είναι απίστευτο αυτό που γίνεται για ένα τελειωμένο πρεζάκι

Σε κανά μήνα δεν θα αναφέρεται καν η απόπειρα ληστείας .¨Ηδη σε πολλά δακρύβρεχτα άρθα δεν αναφέρεται. Σε κανά χρόνο βλέπω να είναι παράδειγμα ρατσιστική επίθεσης .Πιστεύω είναι κοντά στο να πουν ότι έγινε το σκηνικό γιατί ήταν gay .
Το έγραψα και προχτές: όλο αυτό το πολιτικό, ιδεολογικό φάσμα που περιγράφεται, τα προηγούμενα χρόνια ''ατύχησε'' διότι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ιδεολογικά τις δολοφονίες Σεργιανόπουλου και Κουμανταρέα, καθώς αποδείχθηκε (εκτός αν δεν θυμάμαι καλά) πως οι δράστες ήταν αλλοδαποί gay for pay.

Τώρα, που υπάρχει το ενδεχόμενο ο θάνατος του επίδοξου ληστή να επήλθε από την υπερβολική αντίδραση ''νοικοκυραίων'' βλέπουμε όλοι τι γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Βινόσαυρος έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:08 δεν αποκλύεται να έγινε και για αυτο όμως
Να εξετάσουμε και το ενδεχόμενο να επέλεξε ο ληστής αυτό το συγκεκριμένο κατάστημα επειδή μπορεί ο ιδιοκτήτης να ήταν straight;
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:59
Το ερώτημα που δημιουργείται είναι γιατί την ώρα που κάποιος δίνει τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο, η αστυνομία, που είναι παρούσα, βρίσκεται τόσα μέτρα μακριά και δεν επιχειρεί να τον ακινητοποιήσει.

http://www.efsyn.gr/arthro/sti-varia-sk ... sarismatos
Γι αυτό ρώτησα και παραπάνω αν η αστυνομία ήταν εκεί την ώρα που δινοταν οι πρώτες βοήθειες. Υποτίθεται ότι ήταν κλέφτης και πιστεύω πως ο άνθρωπος που τον κλωτσάει στην πλάτη είναι αστυνομικός. Γιατί δεν του πέρασαν χειροπέδες;

SuperRogue έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:00 Οι ναρκομανείς έχουν εξαιρετικά αλλοπρόσαλλη και απότομη συμπεριφορά. Ο μόνος που είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του είναι ο ίδιος.
Αναλόγως τον ναρκομανή. Αν έχεις πιει την κόκα του Τόνυ Μοντάνα,τα έξτασι, κράκ, αλκοόλ και άλλα είσαι επικίνδυνος. Αν έχεις πιει το βαπόρι απ την Περσία ή πρέζα επικίνδυνος είσαι μόνο για τον εαυτό σου, κατά τη διάρκεια της επήρειας εννοώ. Ο άνθρωπος φαίνεται καθαρά ότι δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του, δεν μπορούσε να σηκώσει ούτε τον πυροσβεστήρα. Πώς βλέπεις κάποιον που έχει πιει τα κέρατά του και πέφτει και κοιμάται στα σκαλιά; Ε, ένα κλικ πριν απ αυτό.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Stalker έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:03
talaipwros έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:54 Ο ένοπλος με μαχαίρι και θραύσματα από τζάμι, αν έβγαινε έξω πριν έρθει -και επιτεθει - στην Αστυνομία είναι σχεδόν βεβαιο ότι θα μαχαίρωνε τον γηραιό μεροκαματιάρη κοσμηματοπωλη.
Το ότι οι απανωτές διασείσεις και η απώλεια αίματος σε κάνουν γούλβεριν είναι η επίσημη ιατρική σου άποψη;

Σε κάθε περίπτωση, μπαίνουμε στη λούπα να παίξουμε τους ιατροδικαστές του καναπέ πάλι.
Ο wolverine επιτέθηκε στους αστυνομικούς;
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Βινόσαυρος έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:08

δεν αποκλύεται να έγινε και για αυτο όμως
από που προκύπτει αυτό ;

Πάντως η χώρα είναι σάπια ως το μεδούλι της. Και ότι έχει γραφτεί για το θέμα αυτό το αποδεικνύει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hades την 24 Σεπ 2018, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

SuperRogue έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:07
vantono έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:58 ελα ρε μεγαλε, σοβαρεψου πια, ελεος. Τράβα να δεις κανα ξεκωλι του τζιεντιέμ το βραδυ, και ασ'τα αυτα για αλλους. Εφοσον μου επιτεθει αμεσα με μαχαιρι και κινδυνευσει αμεσα η σωματικη μου ακεραιοτητα εμενα η των δικων μου ανθρωπων ναι, τον γάμησα (αν δεν υπαρχει η πρωτη και κυρια εναλλακτικη, το τρεξιμο). Αν εχει μπει και παγιδευτει στο μαγαζι μου ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ, οχι, δεν θα σπασω τη τζαμαρια για να τον βγαλω εξω με πατητες στο κεφαλι για να αυτοαμυνθω. Δεν θα το ρισκαρω καν. Ελεος! Καθυστερημενος δεν εισαι, το ξερω, απλα το παιζεις για να κανεις το κομματι σου.
Την τζαμαρία δεν την έσπασε ο ιδιοκτήτης. Ο 33χρονος είναι αυτός που προσπάθησε να βγει έξω.
Maspoli έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:08

Ο νεκρός πήγαινε ούτως ή άλλως να σπάσει τη τζαμαρία. Οι κλωτσιές που έσπασαν τελικά πρώτες την τζαμαρία χαμηλά, έπεσαν για να τον εμποδίσουν να διαφύγει, όχι για να τον βγάλουν έξω. Για την ακρίβεια ο ιδιοκτήτης αρχίζει και πλησιάζει τη βιτρίνα όταν ο άλλος παίρνει τον πυροσβεστήρα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή παρακολουθεί μάλλον από μακριά
αποφασιστε τελικα
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

talaipwros έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:54 Ο ένοπλος με μαχαίρι και θραύσματα από τζάμι, αν έβγαινε έξω πριν έρθει -και επιτεθει - στην Αστυνομία είναι σχεδόν βεβαιο ότι θα μαχαίρωνε τον γηραιό μεροκαματιάρη κοσμηματοπωλη.
Παρ' όλα αυτά ο γηραιός μεροκαματιάρης κοσμηματοπώλης μη γνωρίζοντας ότι υπάρχει βίντεο που τον δικαιώνει πανηγυρικά προτίμησε να παρουσιάσει μια ελαφρώς διαφορετική ιστορία, χωρίς τζάμια, χωρίς μαχαίρια, χωρίς τον ίδιο να συμμετέχει στη φάση καθ' οιονδήποτε τρόπο.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

SuperRogue έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:07
ανοιγωντας το συρόμενο πορτάκι. Η τζαμαρια εσπασε απ τα κλωτσίδια. Στη φαση που ηταν ο 33χρονος πρέζακας, το πιθανοτερο να ΜΗΝ μπορουσε να τη σπασει.
Maspoli έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:08
vantono έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:58 δεν θα σπασω τη τζαμαρια για να τον βγαλω εξω με πατητες στο κεφαλι για να αυτοαμυνθω. .
οι κλωτσιες προς την τζαμαρια επεσαν ΠΡΙΝ ο τυπος αποπειραθει να τη σπασει. Διορθωστε αν κανω λαθος, και δεν θυμάμαι.
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:07 Ή όταν μπερδεύεις την αυτοάμυνα με την αυτοδικία...
Κανείς δεν την μπερδεύει. Αυτοδικία ορίζετε μετά το πέρας του αδικήματος. Ο vantono -άθελα του- τόνισε πως αφού κλείστηκε στο κατάστημα, ο τύπος συνέχιζε να αποτελεί απειλή προσπαθώντας να φύγει.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Naranjita έγραψε: 24 Σεπ 2018, 13:11

ήδη αυτό λένε.

προσπερνούν, την πρέζα, το μαχαίρι, την απόπειρα ληστείας, την επιθεση στους εκαβίτες, το τρέξιμο για να γλιτώσει από την αστυνομία κτλ

όλοι αυτοι που λάβαν μέρος στο περιστατικό, ΕΠΡΕΠΕ να καταλάβουν ότι πρόκειται για φούστη και να τον αφήσουν ήσυχο.

κοίτα μπλεξίματα τώρα.
Βασικά αυτά είναι τα επικίνδυνα. Μια επικοινωνιακή επίθεση στα πρότυπα στρατού εισβολής που επιδιώκει να τρομοκρατήσει. Αρρωστημένα διεστραμένοι εξουσιαστές. Κι όσο σκέφτομαι ότι τέτοια μυαλά κάνουνε κουμάντο στη χώρα, αλλά και σε ολόκληρη τη Δύση, μια φράση μου 'ρχεται στο μυαλό. Μπλέξαμε άσχημα, ως κοινωνίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 24 Σεπ 2018, 13:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Maspoli έγραψε: 24 Σεπ 2018, 12:29 Δεν έχει σωτηρία αυτή η χώρα. Σηκώνεται ο ληστής, παίρνει το όπλο του, πάει να ληστέψει σαν άνθρωπος και δεν ξέρει αν το βράδυ θα γυρίσει σπίτι του...
όταν βλέπετε μία τέτοια μαλ... εεε συγνώμη, ένα τέτοιο πανέξυπνο θέλω να πω (κορυφαίο πνεύμα λέμε!),
καλό είναι να το βάζετε εδώ στην αναζήτηση πρώτα.
Είναι η τρίτη φορά πουτο βάζετε εδώ από χτες. Τι διάλο! Τους ίδιους φίλους έχετε στο φβ. Μόνο μία ανάρτηση είδατε που σας άρεσε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”