John Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιουν 2022, 09:29
O I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 06:57
ΑΝ φτάσουν τα πράγματα για γενική επιστράτευση, λόγω ηλικίας, έχω πληροφορήσει τις αρχές τού τόπου που κατοικώ να με εξοπλίσουν με όποιο όπλο μπορώ να χειριστώ και σε συνεννόηση για να προσπαθήσω να προστατέψω τους αμάχους τού τόπου μου.
Εδώ στην επαρχία που ζω, ζουν πολλοί Αλβανοί και λίγοι νεοπρόσφυγες εξ Ανατολών, κυρίως Μουσουλμάνοι. Δεν υπάρχουν Νεοναζί. Αν υπήρχαν ή έρθουν, θα ήταν στις πρώτες επιλογές μου για να μη χρησιμοποιήσουν τους αμάχους ως ασπίδα.
Ο.Ι.
θα σου δωσουν μια μυγοσκοτωστρα
Ας μου δώσουν ότι θέλουν
Πάντως δε κρύβομαι ούτε φεύγω.
Κράτα εσύ τα κανόνια στο άβαταρ και όταν έρθει, άσε τι κάνω ή θα κάνω εγώ.
Ο.Ι.
John Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιουν 2022, 11:06
O I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 10:24
John Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιουν 2022, 10:15
εγω ειμαι σε ηλικια να κρατησω οπλο στα χερια και να με στειλουν να γινω κιμας σε καμια κορφοπλαγια, οποτε επιτρεψε μου να το παιζω λιγοτερο πατριωτης εκ του ασφαλους των μετοπισθεν, που μου θες και οπλα για να προστατευσεις τα γυναικοπαιδα απο τους πακιστανους, τρομαρα σου.
Έκαστος στο είδος του βρε πιτσιρίκο
Δεν καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι - με το Σταύρο τον "ειρηνιστή" - όταν προσπαθείς να προσβάλεις κάποιον που έχει τη διάθεση και τα κότσια ανάλογα με την ηλικία του αντί να κρύβεται ή να δηλώνει ξεκάθαρα ότι δε θα βοηθήσει και θα την κάνει;
Σε μένα ήρθες να την πεις;
Σου εύχομαι να τη γλυτώσεις και να γυρίσεις αρτιμελής
Ο.Ι.
Ναι, συγκινηθηκα τωρα, ειδικα στο κομματι οπου αντιλαμβανεσαι τον εαυτο σου ως τιμωρο του εσωτερικου εχθρου και τους μεταναστες και προσφυγες ως απειλη.
Και θες να σου εμπιστευτουν και οπλο με τετοια μυαλα.
Τόσα ξέρεις τόσα λες
Πιτσιρίκος είπαμε
Βρε, οι πρώτοι που θα στοχοποιηθούν στα μετόπισθεν εδώ στην Ελλάδα που
έχουμε 2 εκατομμύρια Μουσουλμάνους μετανάστες θα είναι αυτοί (το πρόσφυγες το βάζεις εσύ επειδή διαστρέφεις). Αν σηκώσουνε κεφάλι και πρόσφυγες και συστρατευθούν με τον εισβολέα, ε, θα την πληρώσουν κι αυτοί.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Άντε με το κανονάκι σου στα όρη και τα βουνά να κάνεις σκοποβολή σε κανα δένδρο για εξάσκηση και μη μου πρήζεις τους ορχς
Άντε μπράβο
Ο.Ι.
taxalata xalasa έγραψε: 11 Ιουν 2022, 11:26
για θρησκευτικο πολεμο το πας;
τι θα πει 2 εκατομυρια μουσουλμανοι;
ειναι ολοι οι μουσουλμανοι τουρκοι;
εχει κυρηξει τζιχαντ ο ταγιπ, που τον γραφουν στα αρχιδια τους στην μεκκα...;
τι λες;
γιατι σπερνεις ανυπαρκτες διαφορες;
Ο πόλεμος με Ελλάδα Τουρκία έχει ΚΑΙ θρησκευτικό χαρακτήρα.
Με ποιους θα πάνε λες
κάποιοι απ' τους έσω Μουσλίμ;
Αυτοί που θα κάτσουν στ' αυγά τους οκ αλλά δεν θα κάτσουν όλοι, εκτός αν πιστεύεις κάτι άλλο
Ο.Ι.
taxalata xalasa έγραψε: 11 Ιουν 2022, 11:40
τι'χες τζόνι?
τί'χα πάντα...
η μαλακυνση εγκεφαλου θα πιασει νεο ρεκορντ;
για να δουμε...
οποιος παει να πολεμησει για θρησκευτικο λογο του ειχομαι καλη ΚΟΛΑΣΗ!!
ελπιζω να μην ειναι τοσο μαλακας ο ελληνας να σκοτωθει παλι για να υποστηριξει εβραικη αιρεση εναντιων αλλης εβραικης αιρεσης...
ελπιζω... να μην ειναι τοσο πολυ μαλακας... αν ειναι, δεν θα ναι ελληνας και του αξιζει η τυχη της εξαφανισης απο τον χαρτη...
Το αντίθετο έγραψα
Για συνεργασία κάποιων έσω με τους επιτιθέμενους Μουσλίμ
ΑΝ συνεργαστούν
κάποιοι απ' αυτούς που είναι φανατίλες κατά του Ελληνισμού και κατά τής Χριστιανοσύνης, που είναι ο αιώνιος εχθρός τους, τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις;
Αυτοί είναι οι επιτιθέμενοι και εμείς φιλοξενούμε εκατομμύρια απ' αυτούς.
παρταλλιώωωως...
Ο.Ι.