θα σου δωσουν μια μυγοσκοτωστραO I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 06:57 ΑΝ φτάσουν τα πράγματα για γενική επιστράτευση, λόγω ηλικίας, έχω πληροφορήσει τις αρχές τού τόπου που κατοικώ να με εξοπλίσουν με όποιο όπλο μπορώ να χειριστώ και σε συνεννόηση για να προσπαθήσω να προστατέψω τους αμάχους τού τόπου μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εστω οτι απο αυριο ειμαστε σε πολεμο με την Τουρκια. Τι κανετε?
- John Brown Gun Club
Re: Εστω οτι απο αυριο ειμαστε σε πολεμο με την Τουρκια. Τι κανετε?
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Υδράργυρος
Α ολα κι ολα. Θα τους παρω το κεφαλι αν πανε να βαλουνε χερι στο σταφO I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 09:24
Μόνο μη σε βρει κανείς κρυμμένο στα καταφύγια και σε φάνε να σου πάρουν το σταφ![]()
Ο.Ι.
- taxalata xalasa
συνεχαω να διναω οναματαO I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 08:11Περίμενε, διαβάζω το νήμα με τη σειράtaxalata xalasa έγραψε: 11 Ιουν 2022, 08:02να σε ρωτησω στα σοβαρα...
ειδες το σχολιο απο πανω και ενω φαινεται πως τρολαρω, μιλαω πολυ σοβαρα...
ειμαι σοβαρο τρολ
θα σε χαλαγε μια κοινοπολιτεια ελβετικου τυπου (καντονια και αμεσοδημικρατια οσο παιρνει) απο τον δουναβη μεχρι την μοσουλη;
εχω και ονοματα ετοιμα να διαλεχτε
1. Ρεπούμπλικα της Κεμπαπίας
2. Δημοκρατία της Μπουγατσίας
3. Δημοκρατική Ρεπούμπλικα της Μπουρεκίας
4. Ρεπουμπλικάνικη Δημοκρατία της Δζαδζικίας
βάλτε κι άλλα ονόματα να δούμε που θα καταλήξωμεν...![]()
Ο.Ι.
5. Λαικη Δημοκρατικη Ομοσποντροια των Κιοφτεδων. (αυτό ειναι τουλαχιστον 4500 χρονων)
6. Δημοκρατικη Λαοκρατια του Μαρμαονμένου Τραχανα.
7. Ρεπούμπλικα της Σαρμαδίας.
8. Δημοκρατικη Ρεπουμπλικα της Αλλοπρουσαλλίας.
9. Ρεπουμπλικανικη Δημοκρατια της Ουζαρακίας.
10. Το Ρεπουμπλικανικο Βασίλειο του Μεζέ (για να ποτισουμε με παραμυθι και τσι βασιλικους με τις γλαστρες)
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Έτσι ακριβώς!vag_el έγραψε: 09 Ιουν 2022, 23:42 Αυτές τις ώρες,που εμείς μιλάμε
και οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας
είναι σε επαγρύπνιση,δίχως να ειδοποιούν
τον απλό Ελληνα πολίτη για τα συμβάντα
και τις καταστάσεις που συμβαίνουν στους συνοριοφύλακες μας
καλά θα είναι να είμαστε όλοι Ομοιδεάτες και φιλΈλληνες
ενωμένοι και σύμμαχοι στην αντιμετώπιση του κοινού μας εχθρού,τον Τούρκο εισβολέα.
Ισως να μήν κάνει κίνηση ακόμα ,αλλά ως γνωστόν ,είναι η πρώτη φορά που μαζικά επιτίθενται απο τα ΜΜΕ τόσο πολύ και μέ τέτοια εχθρικότητα κατά της Πατρίδας μας.
Χρειαζόμαστε Ομόνοια τούτην την ώρα και σύμπλευση με το καράβι της ψυχραιμίας και του θάρρους των Ελλήνων .Δε ήρθα εδώ να σας εκφοβίσω,τουναντίον να καταθέσω πως,
δεν υπάρχει φόβητρο απέναντι στην Ηρωική ψυχή των ενωμένων Ελλήνων και πως
αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να είμαστε με τα κόμματα που μας διασπάνε,αλλά με τη γενναία
και ενωμένη Ελλάδα.ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΟΒΗΤΡΟ.ΓΕΝΙΚΑ.......ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
Εντάξει,Γκαντεμοκατάσταση είναι αλλά δε θέλω να επεκταθώ .Θα πήγαινα στο Στρατολογικό Γραφείο για να δηλώσω πως οι ΣυνΕλληνες Συοδοιπόροι μου κατι θα έχουν να θυμούνται απο εμένα νε.Δε γίνεται να κινδυνεύει η μητέρα σας κι εγώ πέρα βρέχει,δε γίνεται.
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
taxalata xalasa έγραψε: 11 Ιουν 2022, 09:35συνεχαω να διναω οναματαO I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 08:11Περίμενε, διαβάζω το νήμα με τη σειράtaxalata xalasa έγραψε: 11 Ιουν 2022, 08:02
να σε ρωτησω στα σοβαρα...
ειδες το σχολιο απο πανω και ενω φαινεται πως τρολαρω, μιλαω πολυ σοβαρα...
ειμαι σοβαρο τρολ
θα σε χαλαγε μια κοινοπολιτεια ελβετικου τυπου (καντονια και αμεσοδημικρατια οσο παιρνει) απο τον δουναβη μεχρι την μοσουλη;
εχω και ονοματα ετοιμα να διαλεχτε
1. Ρεπούμπλικα της Κεμπαπίας
2. Δημοκρατία της Μπουγατσίας
3. Δημοκρατική Ρεπούμπλικα της Μπουρεκίας
4. Ρεπουμπλικάνικη Δημοκρατία της Δζαδζικίας
βάλτε κι άλλα ονόματα να δούμε που θα καταλήξωμεν...![]()
Ο.Ι.
5. Λαικη Δημοκρατικη Ομοσποντροια των Κιοφτεδων. (αυτό ειναι τουλαχιστον 4500 χρονων)
10. Το Ρεπουμπλικανικο Βασίλειο του Μεζέ (για να ποτισουμε με παραμυθι και τσι βασιλικους με τις γλαστρες)
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- taxalata xalasa
δεν θελω like ρε Ο.Ι.O I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 09:46taxalata xalasa έγραψε: 11 Ιουν 2022, 09:35συνεχαω να διναω οναματα
10. Το Ρεπουμπλικανικο Βασίλειο του Μεζέ (για να ποτισουμε με παραμυθι και τσι βασιλικους με τις γλαστρες)![]()
![]()
![]()
![]()
Ο.Ι.
διαλεχτε ειπα. η πες μου πως να βαλω γκαλοπ να γκαλοπαρουνε οι συνφορουμυτες ψυλομυτες και χαμηλομυτες
ειναι σοβαρη η κατασταση...
Και κάποιοι θα ξυπνήσουν από το θόρυβοstavmanr έγραψε: 10 Ιουν 2022, 00:31 Κάποιοι γενικώς κοιμώνται και ξυπνούν με ελληνοτουρκικό πόλεμο για όνειρο.
Ο.Ι.
- taxalata xalasa
εναλλακτικη στο 7.
Λαικη Δημοκρατικη Ρεπουμπλικα του Γιαλαντζι Ντολμά.
και συνεχέζουμε..
11. Δημοκρατικο Λαικό Βασίλειο του Μπαμπά Γκανούς. Με αυτό το όνομα πέρνουμε και την Αιγυπτο και φτανουμε στην Υεμενη.
12. Λαικο Δημοκρατικο Βασιλειο του Καϊφέ. Με αυτό το όνομα φτανουμε και στον ανεψιο του πριαμου, τον μεμνωνα, στην Αιθιοπια.
13. Λαικό Βασιλειο του Ταυρου. Με αυτο γινομαστε boosειδών.
Λαικη Δημοκρατικη Ρεπουμπλικα του Γιαλαντζι Ντολμά.
και συνεχέζουμε..
11. Δημοκρατικο Λαικό Βασίλειο του Μπαμπά Γκανούς. Με αυτό το όνομα πέρνουμε και την Αιγυπτο και φτανουμε στην Υεμενη.
12. Λαικο Δημοκρατικο Βασιλειο του Καϊφέ. Με αυτό το όνομα φτανουμε και στον ανεψιο του πριαμου, τον μεμνωνα, στην Αιθιοπια.
13. Λαικό Βασιλειο του Ταυρου. Με αυτο γινομαστε boosειδών.
John Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιουν 2022, 09:29θα σου δωσουν μια μυγοσκοτωστραO I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 06:57 ΑΝ φτάσουν τα πράγματα για γενική επιστράτευση, λόγω ηλικίας, έχω πληροφορήσει τις αρχές τού τόπου που κατοικώ να με εξοπλίσουν με όποιο όπλο μπορώ να χειριστώ και σε συνεννόηση για να προσπαθήσω να προστατέψω τους αμάχους τού τόπου μου.
Μπορεί και φιδάκι για κουνούπια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 11 Ιουν 2022, 10:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- taxalata xalasa
του Dios Δzιος... κινεζικη ρακετα που κανει Δζιζζζ...stavmanr έγραψε: 11 Ιουν 2022, 10:02John Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιουν 2022, 09:29θα σου δωσουν μια μυγοσκοτωστραO I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 06:57 ΑΝ φτάσουν τα πράγματα για γενική επιστράτευση, λόγω ηλικίας, έχω πληροφορήσει τις αρχές τού τόπου που κατοικώ να με εξοπλίσουν με όποιο όπλο μπορώ να χειριστώ και σε συνεννόηση για να προσπαθήσω να προστατέψω τους αμάχους τού τόπου μου.
![]()
Μπαίνεις στην ενότητα που θέλεις να ανεβάσεις νήμα > πάνω αριστερά πατάς "Νέο Θέμα" > κάτω κάτω στη σελίδα πατάς "Δημιουργία δημοψηφίσματος" > βάζεις τον τίτλο και το κείμενο που θες με τεκμηρίωση και το ερωτηματολόγιο.taxalata xalasa έγραψε: 11 Ιουν 2022, 09:47δεν θελω like ρε Ο.Ι.O I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 09:46taxalata xalasa έγραψε: 11 Ιουν 2022, 09:35
συνεχαω να διναω οναματα
10. Το Ρεπουμπλικανικο Βασίλειο του Μεζέ (για να ποτισουμε με παραμυθι και τσι βασιλικους με τις γλαστρες)![]()
![]()
![]()
![]()
Ο.Ι.
διαλεχτε ειπα. η πες μου πως να βαλω γκαλοπ να γκαλοπαρουνε οι συνφορουμυτες ψυλομυτες και χαμηλομυτες
ΑΝ θες, ενεργοποιείς και τις ειδοποιήσεις (κάτω κάτω) για να ειδοποιείσαι όταν κάποιος σχολιάζει σε αυτό.
Καλόν πόλεμο
Ο.Ι.
- taxalata xalasa
θενκς μειτO I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 10:04Μπαίνεις στην ενότητα που θέλεις να ανεβάσεις νήμα > πάνω αριστερά πατάς "Νέο Θέμα" > κάτω κάτω στη σελίδα πατάς "Δημιουργία δημοψηφίσματος" > βάζεις τον τίτλο και το κείμενο που θες με τεκμηρίωση και το ερωτηματολόγιο.taxalata xalasa έγραψε: 11 Ιουν 2022, 09:47δεν θελω like ρε Ο.Ι.
ΑΝ θες, ενεργοποιείς και τις ειδοποιήσεις (κάτω κάτω) για να ειδοποιείσαι όταν κάποιος σχολιάζει σε αυτό.
Καλόν πόλεμο![]()
Ο.Ι.
θα γινει πεδιον Μαχηδονιας απο εδω και εμπροθεν
....
Ας μου δώσουν ότι θέλουνJohn Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιουν 2022, 09:29θα σου δωσουν μια μυγοσκοτωστραO I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 06:57 ΑΝ φτάσουν τα πράγματα για γενική επιστράτευση, λόγω ηλικίας, έχω πληροφορήσει τις αρχές τού τόπου που κατοικώ να με εξοπλίσουν με όποιο όπλο μπορώ να χειριστώ και σε συνεννόηση για να προσπαθήσω να προστατέψω τους αμάχους τού τόπου μου.
Πάντως δε κρύβομαι ούτε φεύγω.
Κράτα εσύ τα κανόνια στο άβαταρ και όταν έρθει, άσε τι κάνω ή θα κάνω εγώ.
Ο.Ι.
Χρέος να βοηθούμε τον πλουσίον σνιορ διαζευξtaxalata xalasa έγραψε: 11 Ιουν 2022, 10:06θενκς μειτO I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 10:04Μπαίνεις στην ενότητα που θέλεις να ανεβάσεις νήμα > πάνω αριστερά πατάς "Νέο Θέμα" > κάτω κάτω στη σελίδα πατάς "Δημιουργία δημοψηφίσματος" > βάζεις τον τίτλο και το κείμενο που θες με τεκμηρίωση και το ερωτηματολόγιο.taxalata xalasa έγραψε: 11 Ιουν 2022, 09:47
δεν θελω like ρε Ο.Ι.
Καλόν πόλεμο![]()
Ο.Ι.
θα γινει πεδιον Μαχηδονιας απο εδω και εμπροθεν
....
ο.Ι.
- John Brown Gun Club
εγω ειμαι σε ηλικια να κρατησω οπλο στα χερια και να με στειλουν να γινω κιμας σε καμια κορφοπλαγια, οποτε επιτρεψε μου να το παιζω λιγοτερο πατριωτης εκ του ασφαλους των μετοπισθεν, που μου θες και οπλα για να προστατευσεις τα γυναικοπαιδα απο τους πακιστανους, τρομαρα σου.O I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 10:10Ας μου δώσουν ότι θέλουνJohn Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιουν 2022, 09:29θα σου δωσουν μια μυγοσκοτωστραO I έγραψε: 11 Ιουν 2022, 06:57 ΑΝ φτάσουν τα πράγματα για γενική επιστράτευση, λόγω ηλικίας, έχω πληροφορήσει τις αρχές τού τόπου που κατοικώ να με εξοπλίσουν με όποιο όπλο μπορώ να χειριστώ και σε συνεννόηση για να προσπαθήσω να προστατέψω τους αμάχους τού τόπου μου.
Πάντως δε κρύβομαι ούτε φεύγω.
Κράτα εσύ τα κανόνια στο άβαταρ και όταν έρθει, άσε τι κάνω ή θα κάνω εγώ.
Ο.Ι.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 760 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 2 Απαντήσεις