Δεν νομιζω, το εγω βγαζουν μπροστα και αυτοι, ενα φαντασιακο μαλιστα εγω, επειδη φαντασιωνονται πως ειναι Καραισκακηδες και Λεωνιδες. Στην πραξη, αυτοι ειναι που την κανουν με ελαφρα πρωτοι.George_V έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:30Και αλλοι που πολεμησαν για αυτη την πατριδα. Το οτι ειμαστε ελευθεροι τωρα το χρωσταμε σε αυτους. Το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τους μιμηθουμε.John Brown Gun Club έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:23Το χρεος μου ειναι πρωτα στον εαυτο μου, μετα στους ανθρωπους που αγαπαω και μετα σε οποιονδηποτε αλλο. Το χρεος μου ειναι λοιπον να μεινω ζωντανος, για μενα και για αυτους γυρω μου.George_V έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:13
Προφανως ολοι μας θελουμε να μεινουμε ζωντανοι. Αλλα αυτο δεν μας εμποδιζει απο το να κανουμε το χρεος μας εαν η πατριδα χρειαζεται τη βοηθεια μας.
Κι αλλοι παντως εχουν πει τετοιες μεγαλοπρεπεις πατριωτικες κριντζιες, λιγο πριν την κανουν για εξωτερικο.
And guess what? Οταν κανεις το χρεος σου προς την πατριδα σε περιοδους κρισης το κανεις για σενα, για τους ανθρωπους που αγαπας και για το υπολοιπο συνολο.
Γιατι αν δεν το κανεις εσυ τοτε δεν θα εχεις μετα ανθρωπους να αγαπας ουτε οι υπολοιποι θα υπαρχουν.
Και στο φιναλε δεν ξερω τι κανεις εσυ αλλα εγω και μερικοι αλλοι βαζουμε μπροστα το "εμεις" και μετα το "εγω".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εστω οτι απο αυριο ειμαστε σε πολεμο με την Τουρκια. Τι κανετε?
- John Brown Gun Club
Re: Εστω οτι απο αυριο ειμαστε σε πολεμο με την Τουρκια. Τι κανετε?
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν αυτές οι συζητήσεις. Αν φτάσουμε σε σημείο που να χρειάζεται η κλήση εφέδρων και μάλιστα στο πλαίσιο γενικής επιστράτευσης (σχεδόν εντελώς απίθανο), θα σημαίνει ότι τα πράγματα θα έχουν ζορίσει τόσο πολύ, που και σε προσωπικό επίπεδο το κόστος του να μην παρουσιαστείς θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μεγαλύτερο από το ρίσκο του να παρουσιαστείς.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- John Brown Gun Club
το καλο σε αυτο το σεναριο ειναι πως μεχρι εκεινο το σημειο που λες, υπαρχει αρκετος χρονος αντιδρασης για τους εν δυναμει εφεδρους.Scouser έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:37 Εγώ δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν αυτές οι συζητήσεις. Αν φτάσουμε σε σημείο που να χρειάζεται η κλήση εφέδρων και μάλιστα στο πλαίσιο γενικής επιστράτευσης (σχεδόν εντελώς απίθανο), θα σημαίνει ότι τα πράγματα θα έχουν ζορίσει τόσο πολύ, που και σε προσωπικό επίπεδο το κόστος του να μην παρουσιαστείς θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μεγαλύτερο από το ρίσκο του να παρουσιαστείς.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μπορεις να το πεις σε αυτους που πολεμησαν το 40 ας πουμε.John Brown Gun Club έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:36Δεν νομιζω, το εγω βγαζουν μπροστα και αυτοι, ενα φαντασιακο μαλιστα εγω, επειδη φαντασιωνονται πως ειναι Καραισκακηδες και Λεωνιδες. Στην πραξη, αυτοι ειναι που την κανουν με ελαφρα πρωτοι.George_V έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:30Και αλλοι που πολεμησαν για αυτη την πατριδα. Το οτι ειμαστε ελευθεροι τωρα το χρωσταμε σε αυτους. Το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τους μιμηθουμε.John Brown Gun Club έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:23
Το χρεος μου ειναι πρωτα στον εαυτο μου, μετα στους ανθρωπους που αγαπαω και μετα σε οποιονδηποτε αλλο. Το χρεος μου ειναι λοιπον να μεινω ζωντανος, για μενα και για αυτους γυρω μου.
Κι αλλοι παντως εχουν πει τετοιες μεγαλοπρεπεις πατριωτικες κριντζιες, λιγο πριν την κανουν για εξωτερικο.
And guess what? Οταν κανεις το χρεος σου προς την πατριδα σε περιοδους κρισης το κανεις για σενα, για τους ανθρωπους που αγαπας και για το υπολοιπο συνολο.
Γιατι αν δεν το κανεις εσυ τοτε δεν θα εχεις μετα ανθρωπους να αγαπας ουτε οι υπολοιποι θα υπαρχουν.
Και στο φιναλε δεν ξερω τι κανεις εσυ αλλα εγω και μερικοι αλλοι βαζουμε μπροστα το "εμεις" και μετα το "εγω".
Η μπορεις να το πεις σε οποιον πολεμησε οταν η πατριδα του κινδυνευε.
Μερικα πράγματα δεν μπορειτε απλα να τα απαξιωσετε. Ουτε να τα κανετε κανσελ.
Ξερεις αν ολοι σκεφτονταν σαν και εσενα και εβαζαν το "εγω" μπροστα θα εφευγαν αλλα οταν γυριζαν (προφανως ζωντανοι) δεν θα υπηρχε η πατριδα τους πλεον.
Και στο φινάλε αν δεν θελετε να κανετε το χρεος σας δικο σας θεμα. Βγαλτε τα περα με τη συνειδηση σας. Θα το κανουν καποιοι αλλοι για σας. Αλλα μην περιμενετε να σας πει κανεις μπραβο που την κοπανησατε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- John Brown Gun Club
φυσικα εγω παλι τραβαω ολο το χρεωμα, και οχι ενα υποκειμενο που διδασκει παιδια στο σχολειο και αναφερεται σε μια γυναικα με την οποια διαφωνει πως ειναι "καλη για καμια πιπα, οχι για να μιλαει".ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:32Μακάρι να ήταν ο μόνος. Ειδικώς οι εξτρήμ επαναστάτες είναι οι πιο φανατικοί κυρπαντελήδες/παρτάκηδες στα ζόρια.Feindflug έγραψε: 10 Ιουν 2022, 20:01Ποια ευνομούμενη πολιτεία ρε δικέ μου; Εσύ δεν είσαι κατά του αστικού κράτους και των δομών του; Τι μηνύσεις και περίεργα μας λες;John Brown Gun Club έγραψε: 10 Ιουν 2022, 19:04
Εγραψε κατι που εαν το εγραφε επωνυμα σε μια ευνομουμενη πολιτεια, θα κρινοταν ακαταλληλος για το λειτουργημα του εκπαιδευτικου και θα μπορουσε να φαει μηνυση για εξυβριση.
Κυρ Παντελής μας βγήκες...
Ζητω συγγνωμη δηλαδη απο ολους εσας τους κηνσορες της Αυθεντικης Επαναστασης που δεν προτεινα κατι πραγματικα ριζοσπαστικο, να τον εκτελεσουμε με το 45αρι ξερω γω. Δεν θα επαναληφθει.
Ε ΟΚ, θα πάρεις το αεροπλάνο και θα φύγεις από τη χώρα λες τώρα. Να 'χαμε να λέγαμε είναι αυτά. Στην πράξη, ξαναλέω αν τα πράγματα πηγαίνουν προς αυτό το σημείο που να απαιτείται γενική επιστράτευση, θα είναι σχεδόν αδύνατο να το κάνεις: τα αεροδρόμια θα έχουν κλείσει για τις πολιτικές αερογραμμές εβδομάδες πριν και δεν είναι καθόλου εύκολο να παρατήσεις έτσι απλά τη ζωή που έχεις, να τα μαζέψεις όλα μαζί με την οικογένεια και να την κάνεις για έξω. Ακόμα και αν το καταφέρεις, μετά θα εκκρεμεί σε βάρος σου στην Ελλάδα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος (η ανυποταξία σε πολεμική περίοδο είναι κακούργημα κλίμακας αντίστοιχης με την ανθρωποκτονία από πρόθεση).John Brown Gun Club έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:38το καλο σε αυτο το σεναριο ειναι πως μεχρι εκεινο το σημειο που λες, υπαρχει αρκετος χρονος αντιδρασης για τους εν δυναμει εφεδρους.Scouser έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:37 Εγώ δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχουν αυτές οι συζητήσεις. Αν φτάσουμε σε σημείο που να χρειάζεται η κλήση εφέδρων και μάλιστα στο πλαίσιο γενικής επιστράτευσης (σχεδόν εντελώς απίθανο), θα σημαίνει ότι τα πράγματα θα έχουν ζορίσει τόσο πολύ, που και σε προσωπικό επίπεδο το κόστος του να μην παρουσιαστείς θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μεγαλύτερο από το ρίσκο του να παρουσιαστείς.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ναι είναι γνωστό το αίσθημα της πατρίδας και του συνόλου που έχουν οι ελληνιαρηδες. Το βλέπεις από το πώς οδηγούν πετώντας παράλληλα σκουπίδια μέχρι το πώς ψηφίζουν κλεπταποδοχους για να κλέβουν το κράτος μαζιGeorge_V έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:41Μπορεις να το πεις σε αυτους που πολεμησαν το 40 ας πουμε.John Brown Gun Club έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:36Δεν νομιζω, το εγω βγαζουν μπροστα και αυτοι, ενα φαντασιακο μαλιστα εγω, επειδη φαντασιωνονται πως ειναι Καραισκακηδες και Λεωνιδες. Στην πραξη, αυτοι ειναι που την κανουν με ελαφρα πρωτοι.George_V έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:30
Και αλλοι που πολεμησαν για αυτη την πατριδα. Το οτι ειμαστε ελευθεροι τωρα το χρωσταμε σε αυτους. Το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τους μιμηθουμε.
Ξερεις αν ολοι σκεφτονταν σαν και εσενα και εβαζαν το "εγω" μπροστα θα εφευγαν αλλα οταν γυριζαν (προφανως ζωντανοι) δεν θα υπηρχε η πατριδα τους πλεον.
Και στο φινάλε αν δεν θελετε να κανετε το χρεος σας δικο σας θεμα. Βγαλτε τα περα με τη συνειδηση σας. Θα το κανουν καποιοι αλλοι για σας. Αλλα μην περιμενετε να σας πει κανεις μπραβο που την κοπανησατε.
Άσε μας ρε φίλε.
- George_V
Kαι το 40 ειχαν ημιφασιστικη δικτατορια και μεχρι το 36 ψηφιζαν λαμογια και πραξικοπηματιες ενω πλακωνονταν για το τιποτα μεταξυ τους. Λες αυτο να τους εμποδισε να πεταξουν τους Ιταλους πισω στην Αλβανια?nyxtovios έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:45Ναι είναι γνωστό το αίσθημα της πατρίδας και του συνόλου που έχουν οι ελληνιαρηδες. Το βλέπεις από το πώς οδηγούν πετώντας παράλληλα σκουπίδια μέχρι το πώς ψηφίζουν κλεπταποδοχους για να κλέβουν το κράτος μαζιGeorge_V έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:41Μπορεις να το πεις σε αυτους που πολεμησαν το 40 ας πουμε.John Brown Gun Club έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:36
Δεν νομιζω, το εγω βγαζουν μπροστα και αυτοι, ενα φαντασιακο μαλιστα εγω, επειδη φαντασιωνονται πως ειναι Καραισκακηδες και Λεωνιδες. Στην πραξη, αυτοι ειναι που την κανουν με ελαφρα πρωτοι.
Και στο φινάλε αν δεν θελετε να κανετε το χρεος σας δικο σας θεμα. Βγαλτε τα περα με τη συνειδηση σας. Θα το κανουν καποιοι αλλοι για σας. Αλλα μην περιμενετε να σας πει κανεις μπραβο που την κοπανησατε.![]()
Άσε μας ρε φίλε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Καμία σχέση αυτό με το χρέος προς την πατρίδα που φαντάζεσαι ότι κρύβει ο καθε ελληνιαρης μέσα τουGeorge_V έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:47Kαι το 40 ειχαν ημιφασιστικη δικτατορια και μεχρι το 36 ψηφιζαν λαμογια και πραξικοπηματιες ενω πλακωνονταν για το τιποτα μεταξυ τους. Λες αυτο να τους εμποδισε να πεταξουν τους Ιταλους πισω στην Αλβανια?nyxtovios έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:45Ναι είναι γνωστό το αίσθημα της πατρίδας και του συνόλου που έχουν οι ελληνιαρηδες. Το βλέπεις από το πώς οδηγούν πετώντας παράλληλα σκουπίδια μέχρι το πώς ψηφίζουν κλεπταποδοχους για να κλέβουν το κράτος μαζιGeorge_V έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:41
Μπορεις να το πεις σε αυτους που πολεμησαν το 40 ας πουμε.
Και στο φινάλε αν δεν θελετε να κανετε το χρεος σας δικο σας θεμα. Βγαλτε τα περα με τη συνειδηση σας. Θα το κανουν καποιοι αλλοι για σας. Αλλα μην περιμενετε να σας πει κανεις μπραβο που την κοπανησατε.![]()
Άσε μας ρε φίλε.
Δε νομίζω επίσης ότι τους ρώτησαν αν θέλουν να πάνε να σκοτωθούν.
- John Brown Gun Club
George_V έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:41Μπορεις να το πεις σε αυτους που πολεμησαν το 40 ας πουμε.John Brown Gun Club έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:36Δεν νομιζω, το εγω βγαζουν μπροστα και αυτοι, ενα φαντασιακο μαλιστα εγω, επειδη φαντασιωνονται πως ειναι Καραισκακηδες και Λεωνιδες. Στην πραξη, αυτοι ειναι που την κανουν με ελαφρα πρωτοι.George_V έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:30
Και αλλοι που πολεμησαν για αυτη την πατριδα. Το οτι ειμαστε ελευθεροι τωρα το χρωσταμε σε αυτους. Το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι να τους μιμηθουμε.
Ξεκαβαλα και λιγο, πολεμαρχε με 16 ωρες τη μερα ονλαιν παρουσια στο φορουμ. Οπως δεν μπορω να απαξιωσω αυτα που συνεβησαν στο παρελθον, ετσι και δεν μπορω να μην γελασω οταν συγκρινετε τους εαυτους σας με τους αγωνιστες του 21. Ουτε με την εκτος τοπου και χρονου στρατηγικη σου αναλυση. ¨Δεν θα υπαρχει πατριδα" λολ, απο ποιους μωρε, απο τους Τουρκους;
- George_V
Αρα λοιπον εσυ θες να παραδώσουμε τα κλειδια της χωρας στον Ερντογαν αμαχητι για ποιο λογο ακριβως? Επειδη δε σε ρωτησαν αν θες να πας να σκοτωθεις?nyxtovios έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:50Καμία σχέση αυτό με το χρέος προς την πατρίδα που φαντάζεσαι ότι κρύβει ο καθε ελληνιαρης μέσα τουGeorge_V έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:47Kαι το 40 ειχαν ημιφασιστικη δικτατορια και μεχρι το 36 ψηφιζαν λαμογια και πραξικοπηματιες ενω πλακωνονταν για το τιποτα μεταξυ τους. Λες αυτο να τους εμποδισε να πεταξουν τους Ιταλους πισω στην Αλβανια?nyxtovios έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:45
Ναι είναι γνωστό το αίσθημα της πατρίδας και του συνόλου που έχουν οι ελληνιαρηδες. Το βλέπεις από το πώς οδηγούν πετώντας παράλληλα σκουπίδια μέχρι το πώς ψηφίζουν κλεπταποδοχους για να κλέβουν το κράτος μαζι![]()
Άσε μας ρε φίλε.
Eγώ δεν πιστεύω στις επαναστάσεις, καλό μου. Για την ακρίβεια, έχω χάσει και την παραμικρή εκτίμηση στους φερόμενους ως επαναστάτες εδώ και χρόνια.John Brown Gun Club έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:43φυσικα εγω παλι τραβαω ολο το χρεωμα, και οχι ενα υποκειμενο που διδασκει παιδια στο σχολειο και αναφερεται σε μια γυναικα με την οποια διαφωνει πως ειναι "καλη για καμια πιπα, οχι για να μιλαει".ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:32Μακάρι να ήταν ο μόνος. Ειδικώς οι εξτρήμ επαναστάτες είναι οι πιο φανατικοί κυρπαντελήδες/παρτάκηδες στα ζόρια.Feindflug έγραψε: 10 Ιουν 2022, 20:01
Ποια ευνομούμενη πολιτεία ρε δικέ μου; Εσύ δεν είσαι κατά του αστικού κράτους και των δομών του; Τι μηνύσεις και περίεργα μας λες;
Κυρ Παντελής μας βγήκες...
Ζητω συγγνωμη δηλαδη απο ολους εσας τους κηνσορες της Αυθεντικης Επαναστασης που δεν προτεινα κατι πραγματικα ριζοσπαστικο, να τον εκτελεσουμε με το 45αρι ξερω γω. Δεν θα επαναληφθει.
Και αυτά που αναφέρεις ως ριζοσπαστικά, έχουν πάψει να είναι τέτοια εδώ και καιρό.
Προχωτραπαρίσματα και αου αου για ανήλικους και τελειωμένους ημιανήλικους είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
Αρα λοιπον τι προτεινεις? Να μοιράσουμε το Αιγαιο με την Τουρκια? Να δωσουμε 3-4 νησια στον Ερντογαν? Τι ακριβως ζητάτε?John Brown Gun Club έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:51George_V έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:41Μπορεις να το πεις σε αυτους που πολεμησαν το 40 ας πουμε.John Brown Gun Club έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:36
Δεν νομιζω, το εγω βγαζουν μπροστα και αυτοι, ενα φαντασιακο μαλιστα εγω, επειδη φαντασιωνονται πως ειναι Καραισκακηδες και Λεωνιδες. Στην πραξη, αυτοι ειναι που την κανουν με ελαφρα πρωτοι.
Ξεκαβαλα και λιγο, πολεμαρχε με 16 ωρες τη μερα ονλαιν παρουσια στο φορουμ. Οπως δεν μπορω να απαξιωσω αυτα που συνεβησαν στο παρελθον, ετσι και δεν μπορω να μην γελασω οταν συγκρινετε τους εαυτους σας με τους αγωνιστες του 21. Ουτε με την εκτος τοπου και χρονου στρατηγικη σου αναλυση. ¨Δεν θα υπαρχει πατριδα" λολ, απο ποιους μωρε, απο τους Τουρκους;
Πολεμο δε θελετε οκ το καταλαβαινω. Αλλα πως θελετε να αντιμετωπισετε την κατασταση εαν αυτη φτάσει εκει? Θα του πειτε παρε οτι θες αρκει να μην κανουμε πολεμο?
Δε με νοιαζει τι θα κάνετε.George_V έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:52Αρα λοιπον εσυ θες να παραδώσουμε τα κλειδια της χωρας στον Ερντογαν αμαχητι για ποιο λογο ακριβως? Επειδη δε σε ρωτησαν αν θες να πας να σκοτωθεις?nyxtovios έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:50Καμία σχέση αυτό με το χρέος προς την πατρίδα που φαντάζεσαι ότι κρύβει ο καθε ελληνιαρης μέσα τουGeorge_V έγραψε: 10 Ιουν 2022, 21:47
Kαι το 40 ειχαν ημιφασιστικη δικτατορια και μεχρι το 36 ψηφιζαν λαμογια και πραξικοπηματιες ενω πλακωνονταν για το τιποτα μεταξυ τους. Λες αυτο να τους εμποδισε να πεταξουν τους Ιταλους πισω στην Αλβανια?
Μακριά από εμένα.
- taxalata xalasa
αμα η πατριδα σε εχει διωξει ενώ εισαι στην πατριδα, για ποια πατριδα μας μιλας ; την δικια σου ; που χεις στο μυαλο σου;
προφανως δεν θελουμε τον πολεμο λογω μη φοβου του γειτονα... οσοι θελουν πολεμο, φοβουνται τον γειτονα.
πολλοι εχουν κολλησει στο παρελθον και δεν βλεπουν περα απο την μυτη τους και τα βιβλια τους...
προσπαθουν με χιλια μεσα να βιασουν την κοινη γνωμη και να μας βαλουν σε πολεμο...
ξεκολλατε ρε κολλημενοι γραφικοι μοιρολογολατρες αρχαιολαγνοι....
προφανως δεν θελουμε τον πολεμο λογω μη φοβου του γειτονα... οσοι θελουν πολεμο, φοβουνται τον γειτονα.
πολλοι εχουν κολλησει στο παρελθον και δεν βλεπουν περα απο την μυτη τους και τα βιβλια τους...
προσπαθουν με χιλια μεσα να βιασουν την κοινη γνωμη και να μας βαλουν σε πολεμο...
ξεκολλατε ρε κολλημενοι γραφικοι μοιρολογολατρες αρχαιολαγνοι....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 760 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
-
- 2 Απαντήσεις