Εγώ περίμενα ότι οι Ουκρανοί δεν θα μπρούσαν να αμυνθούν με τον τρόπο που αμύνονται. Οταν απεδείχθη ότι μπορούν, περίμενα ότι οι Ρώσοι θα εύρισκαν έναν εύσχημο τρόπο γιά να κηρύξουν νίκη και να σταματήσουν τις εχθροπραξίες. Αρα, ενώ το αρχικό ερώτημα ήταν πώς αντέχουν οι Ουκρανοί, τώρα είναι πώς αντέχουν οι Ρώσοι. Ακόμη και αν νικούν, έχουν τεράστιες απώλειες. Δεν ξεπερνάει κάποια στιγμή το κόστος το όφελος;Νon4me έγραψε: 09 Ιουν 2022, 22:57Ενω οι ρωσσοι γεναν σαν τα κουνελια στο πεδιο της μάχης . τωρα πρεπει να εχουν φτασει μισο δις .Ζενίθεδρος έγραψε: 09 Ιουν 2022, 22:41 Εντωμεταξύ, ένα Μάτι την ημέρα έχουν οι Ουκρανοί. Ο άνθος τους μακελεύεται από το ρωσικό πυροβολικό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ακόμα κι αν νικούν;Leporello έγραψε: 10 Ιουν 2022, 13:58Εγώ περίμενα ότι οι Ουκρανοί δεν θα μπρούσαν να αμυνθούν με τον τρόπο που αμύνονται. Οταν απεδείχθη ότι μπορούν, περίμενα ότι οι Ρώσοι θα εύρισκαν έναν εύσχημο τρόπο γιά να κηρύξουν νίκη και να σταματήσουν τις εχθροπραξίες. Αρα, ενώ το αρχικό ερώτημα ήταν πώς αντέχουν οι Ουκρανοί, τώρα είναι πώς αντέχουν οι Ρώσοι. Ακόμη και αν νικούν, έχουν τεράστιες απώλειες. Δεν ξεπερνάει κάποια στιγμή το κόστος το όφελος;Νon4me έγραψε: 09 Ιουν 2022, 22:57Ενω οι ρωσσοι γεναν σαν τα κουνελια στο πεδιο της μάχης . τωρα πρεπει να εχουν φτασει μισο δις .Ζενίθεδρος έγραψε: 09 Ιουν 2022, 22:41 Εντωμεταξύ, ένα Μάτι την ημέρα έχουν οι Ουκρανοί. Ο άνθος τους μακελεύεται από το ρωσικό πυροβολικό.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Το παραπάνω το λέει και ο Μανιάτης στο βίντεο που έβαλα..Scouser έγραψε: 10 Ιουν 2022, 12:52 Ο Άμος Χόκστιν δήλωσε ότι αν και η Ρωσία προσέφερε σε Κίνα και Ινδία έκπτωση για να ανταγωνιστεί τις τιμές άλλων προμηθευτών, η άνοδος των τιμών στην παγκόσμια αγορά σημαίνει ότι τα έσοδα είναι πιθανότατα μεγαλύτερα για τη Μόσχα τώρα. Συμπλήρωσε ότι σε πρόσφατες επαφές που είχε με αξιωματούχους της ινδικής κυβέρνησης, ζήτησε από το Νέο Δελχί να περιορίσει τις αγορές ρωσικού πετρελαίου και υποστήριξε ότι πιστεύει πως η Ινδία έχει βάλει ανώτατο όριο στην ποσότητα που θα αγοράσει από τη Ρωσία, χωρίς να υπεισέλθει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.
Η Ινδία έχει βαλθεί να κατασκευάζει δεξαμενές και να αγοράζει και να στοκάρει ρωσικό πετρέλαιο..
Ειλικρινά δεν ξέρω τι επιχειρεί.. Δικιά της αυτονομία για τα επόμενα χρόνια ή σκέψεις για εμπορία του;
Ποιο κοστος? Για τις ανθρωπινες ζωες λες? Λες να νοιαζεται ο μπαρμπαφασιστας για τις ανθρωπινες ζωες?Leporello έγραψε: 10 Ιουν 2022, 13:58Εγώ περίμενα ότι οι Ουκρανοί δεν θα μπρούσαν να αμυνθούν με τον τρόπο που αμύνονται. Οταν απεδείχθη ότι μπορούν, περίμενα ότι οι Ρώσοι θα εύρισκαν έναν εύσχημο τρόπο γιά να κηρύξουν νίκη και να σταματήσουν τις εχθροπραξίες. Αρα, ενώ το αρχικό ερώτημα ήταν πώς αντέχουν οι Ουκρανοί, τώρα είναι πώς αντέχουν οι Ρώσοι. Ακόμη και αν νικούν, έχουν τεράστιες απώλειες. Δεν ξεπερνάει κάποια στιγμή το κόστος το όφελος;Νon4me έγραψε: 09 Ιουν 2022, 22:57Ενω οι ρωσσοι γεναν σαν τα κουνελια στο πεδιο της μάχης . τωρα πρεπει να εχουν φτασει μισο δις .Ζενίθεδρος έγραψε: 09 Ιουν 2022, 22:41 Εντωμεταξύ, ένα Μάτι την ημέρα έχουν οι Ουκρανοί. Ο άνθος τους μακελεύεται από το ρωσικό πυροβολικό.
Δεν ξέρω τι εννοείς, εννοείς ότι νικούν ή ότι δεν νικούν; Αδιάφορο, και η νίκη έχει κόστος. Οταν το κόστος μεγαλώσει πολύ, αναρωτιέται κάποιος: "Γιατί";Bazoomba έγραψε: 10 Ιουν 2022, 14:11Ακόμα κι αν νικούν;Leporello έγραψε: 10 Ιουν 2022, 13:58Εγώ περίμενα ότι οι Ουκρανοί δεν θα μπρούσαν να αμυνθούν με τον τρόπο που αμύνονται. Οταν απεδείχθη ότι μπορούν, περίμενα ότι οι Ρώσοι θα εύρισκαν έναν εύσχημο τρόπο γιά να κηρύξουν νίκη και να σταματήσουν τις εχθροπραξίες. Αρα, ενώ το αρχικό ερώτημα ήταν πώς αντέχουν οι Ουκρανοί, τώρα είναι πώς αντέχουν οι Ρώσοι. Ακόμη και αν νικούν, έχουν τεράστιες απώλειες. Δεν ξεπερνάει κάποια στιγμή το κόστος το όφελος;Νon4me έγραψε: 09 Ιουν 2022, 22:57 Ενω οι ρωσσοι γεναν σαν τα κουνελια στο πεδιο της μάχης . τωρα πρεπει να εχουν φτασει μισο δις .
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Και ανθρώπινες απώλειες έχει, και υλικού. Δεν είναι δυνατόν να μην ενδιαφέρεται αν ξαφνικά ο στρατός του γίνει ασθενέστερος.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Ιουν 2022, 14:22Ποιο κοστος? Για τις ανθρωπινες ζωες λες? Λες να νοιαζεται ο μπαρμπαφασιστας για τις ανθρωπινες ζωες?Leporello έγραψε: 10 Ιουν 2022, 13:58Εγώ περίμενα ότι οι Ουκρανοί δεν θα μπρούσαν να αμυνθούν με τον τρόπο που αμύνονται. Οταν απεδείχθη ότι μπορούν, περίμενα ότι οι Ρώσοι θα εύρισκαν έναν εύσχημο τρόπο γιά να κηρύξουν νίκη και να σταματήσουν τις εχθροπραξίες. Αρα, ενώ το αρχικό ερώτημα ήταν πώς αντέχουν οι Ουκρανοί, τώρα είναι πώς αντέχουν οι Ρώσοι. Ακόμη και αν νικούν, έχουν τεράστιες απώλειες. Δεν ξεπερνάει κάποια στιγμή το κόστος το όφελος;Νon4me έγραψε: 09 Ιουν 2022, 22:57 Ενω οι ρωσσοι γεναν σαν τα κουνελια στο πεδιο της μάχης . τωρα πρεπει να εχουν φτασει μισο δις .
1.
https://m.902.gr/eidisi/kosmos/297961/p ... a-nato-kai
Υπάρχουν ενδείξεις ότι τα όπλα που στέλνει το ΝΑΤΟ καταλήγουν στην μαύρη αγορά και όχι στα πεδία των μαχων.
Υπάρχουν ενδείξεις ότι τα όπλα που στέλνει το ΝΑΤΟ καταλήγουν στην μαύρη αγορά και όχι στα πεδία των μαχων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Πηγη: "Έρευνες φορέων" = ο πατος του Κουτσουμπα.zteo έγραψε: 10 Ιουν 2022, 14:30 https://m.902.gr/eidisi/kosmos/297961/p ... a-nato-kai
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Να είσαι σίγουρος πως εφόσον εμείς οι δύο μπορούμε να επιχειρήσουμε ανάλυση κόστους-οφέλους, τα αντίστοιχα επιτελεία το έχουν ήδη κάνει. Στα του πεδίου δεν τίθεται θέμα πλέον για την έκβαση του πολέμου με τα παρόντα δεδομένα. Οι μάχες των πρώτων ημερών πέρασαν και τις διαδέχθηκαν σκληρότερες, βραδύτερες και λιγότερο κοστοβόρες για τους Ρώσους. Οι πλειοψηφία των απωλειών αφορά τα στρατιωτικά σώματα των αυτονομιστών, ως επί το πλείστον, οι απώλειες υλικού δεν αντιστοιχούν σε αυτές που διακινούνται στο διαδίκτυο ενώ τέλος η Ρωσία είναι ικανή να αναπληρώσει τις απώλειες ως μη εξαρτώμενη στρατιωτικά από άλλη χώρα.Leporello έγραψε: 10 Ιουν 2022, 14:26Δεν ξέρω τι εννοείς, εννοείς ότι νικούν ή ότι δεν νικούν; Αδιάφορο, και η νίκη έχει κόστος. Οταν το κόστος μεγαλώσει πολύ, αναρωτιέται κάποιος: "Γιατί";Bazoomba έγραψε: 10 Ιουν 2022, 14:11Ακόμα κι αν νικούν;Leporello έγραψε: 10 Ιουν 2022, 13:58 Εγώ περίμενα ότι οι Ουκρανοί δεν θα μπρούσαν να αμυνθούν με τον τρόπο που αμύνονται. Οταν απεδείχθη ότι μπορούν, περίμενα ότι οι Ρώσοι θα εύρισκαν έναν εύσχημο τρόπο γιά να κηρύξουν νίκη και να σταματήσουν τις εχθροπραξίες. Αρα, ενώ το αρχικό ερώτημα ήταν πώς αντέχουν οι Ουκρανοί, τώρα είναι πώς αντέχουν οι Ρώσοι. Ακόμη και αν νικούν, έχουν τεράστιες απώλειες. Δεν ξεπερνάει κάποια στιγμή το κόστος το όφελος;
Στον αντίποδα, για τις όποιες απώλειες κερδίζει πολιτικά οφέλη ( Σωματοποιείται το concept των σφαιρών επηροής του πολυπολικού κόσμου από την ετεροκαθορισμένη απομόνωση με ότι θετικές συνέπειες μπορεί να έχει αυτό για την νέα γενιά της Ρωσίας), οικονομικά οφέλη ( η περιοχές που ελέγχει αντιστοιχούσαν στο 84% του ΑΕΠ της Ουκρανίας ενώ το ζήτημα του ανεφοδιασμού της Κριμαίας λύθηκε) και στρατιωτικά οφέλη καθώς πλέον ο Ρωσικός στρατός είναι από τους πλέον δοκιμασμένους σε συνθήκες μάχης που δύσκολα μπορεί να εξομοιώσει η Αμερική με αλλη υποψήφια προς εκδημοκρατισμό χώρα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ναι αλλα αν σταματησει τωρα θα ειναι μια τεραστια αποτυχια ολη η εισβολη του.Leporello έγραψε: 10 Ιουν 2022, 14:27Και ανθρώπινες απώλειες έχει, και υλικού. Δεν είναι δυνατόν να μην ενδιαφέρεται αν ξαφνικά ο στρατός του γίνει ασθενέστερος.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 10 Ιουν 2022, 14:22Ποιο κοστος? Για τις ανθρωπινες ζωες λες? Λες να νοιαζεται ο μπαρμπαφασιστας για τις ανθρωπινες ζωες?Leporello έγραψε: 10 Ιουν 2022, 13:58 Εγώ περίμενα ότι οι Ουκρανοί δεν θα μπρούσαν να αμυνθούν με τον τρόπο που αμύνονται. Οταν απεδείχθη ότι μπορούν, περίμενα ότι οι Ρώσοι θα εύρισκαν έναν εύσχημο τρόπο γιά να κηρύξουν νίκη και να σταματήσουν τις εχθροπραξίες. Αρα, ενώ το αρχικό ερώτημα ήταν πώς αντέχουν οι Ουκρανοί, τώρα είναι πώς αντέχουν οι Ρώσοι. Ακόμη και αν νικούν, έχουν τεράστιες απώλειες. Δεν ξεπερνάει κάποια στιγμή το κόστος το όφελος;

Οπλισμός που παραδίδει η Τσεχία στην Ουκρανία
"Για αυτούς που εκτελέσατε στην Πράγα το 1968"
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Οταν ο 902 παρουσιάζει μια είδηση το κάνει με σοβαρότητα και με διασταύρωση.Δεν είναι σαν τα δεξιά μέσα που πετάνε τα fake news με Ρυθμό πολυβόλου.Unique έγραψε: 10 Ιουν 2022, 14:40Πηγη: "Έρευνες φορέων" = ο πατος του Κουτσουμπα.zteo έγραψε: 10 Ιουν 2022, 14:30 https://m.902.gr/eidisi/kosmos/297961/p ... a-nato-kai
![]()
![]()
![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το εχει ηδη ξεπεράσει . τον τελευταιο λόγο εχει ο πουτλερ ομως ( οπως σε ολες τις δικτακτορικες μπανανιες . ) , παρολο που τον βριζει ολη η υφήλιος . και πολλοι δικοι του μαζι .
Έτσι θα είναι, αν έτσι πιστεύεις.zteo έγραψε: 10 Ιουν 2022, 14:50Οταν ο 902 παρουσιάζει μια είδηση το κάνει με σοβαρότητα και με διασταύρωση.Δεν είναι σαν τα δεξιά μέσα που πετάνε τα fake news με Ρυθμό πολυβόλου.Unique έγραψε: 10 Ιουν 2022, 14:40Πηγη: "Έρευνες φορέων" = ο πατος του Κουτσουμπα.zteo έγραψε: 10 Ιουν 2022, 14:30 https://m.902.gr/eidisi/kosmos/297961/p ... a-nato-kai
![]()
![]()
![]()
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Αντικομμουνιστής.Beria έγραψε: 10 Ιουν 2022, 14:49
Οπλισμός που παραδίδει η Τσεχία στην Ουκρανία
"Για αυτούς που εκτελέσατε στην Πράγα το 1968"
Θέλουν μια αποναζιστικοποίηση και αυτοί.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1715 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις