Άρα σε πιάνει εσένα.nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:24 αμα ερθουνε οι μπολσεβικοι τους πρωτους που θα καθαρισουνε ειναι κατι στοκους που την εχουνε δει ξερολες ...
Να προσέχεις
Άρα σε πιάνει εσένα.nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:24 αμα ερθουνε οι μπολσεβικοι τους πρωτους που θα καθαρισουνε ειναι κατι στοκους που την εχουνε δει ξερολες ...
O ταλιμπάν που εχεις για εικόνα προφίλ μουτζώνει τα πλήθη;nyxtovios έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:22 Άποψή σου.
Για εμένα υπηρεσία προς την πατρίδα είναι να έρθουμε οι μπολσεβίκοι και να πάρετε δρόμο τουρκοι και οθωμανελληνιάρηδες κοτζαμπάσηδες.
Τύπε, με το ΚΤΕΛ θα έρθουν;nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:24 αμα ερθουνε οι μπολσεβικοι τους πρωτους που θα καθαρισουνε ειναι κατι στοκους που την εχουνε δει ξερολες ...
εγω δεν παριστανω το συμβουλο της κυβερνησης
Αν δεν το ξερεις δεν εκπλησσομαι.nyxtovios έγραψε: 09 Ιουν 2022, 15:59George_V έγραψε: 09 Ιουν 2022, 14:53Μπορει να χαιρετησω, μπορει και οχι. Αλλα θα εχω κανει το χρεος μου.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Ιουν 2022, 14:45
Και ζωντανός βεβαίως, βεβαίως. Επειδή δεν κρατάω κακίες. Αν γίνει το μπαμ και μας χαιρετήσεις θα ανάβω ένα παραπάνω καντίλι για τον άγνωστο.![]()
Ποιό είναι το χρέος σου; Να σκοτωθείς για ένα κράτος στο οποίο δε συμμετέχεις στην πολιτική και τις αποφάσεις του;
Μπράβο, τρέχα πρώτος. Είμαι σίγουρος ότι θα σε βάλουν στην πρώτη γραμμή μαζί με συμβούλους ισπανών ευρωβουλευτών που θα γυρίσουν για να πολεμήσουν.
ρωτα το φιλαρακι σου ... αυτος ανεφερε μπολσεβικουςΕμπεδοκλής έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:27Τύπε, με το ΚΤΕΛ θα έρθουν;nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:24 αμα ερθουνε οι μπολσεβικοι τους πρωτους που θα καθαρισουνε ειναι κατι στοκους που την εχουνε δει ξερολες ...
Ζούμε σε ένα κράτος με πολιτικούς και τα αφεντικά τους που ποτέ δεν είχαν την αίσθηση του δημοσίου και εθνικού συμφέροντος, αλλά αν για κάποιο λόγο αποφασίσουν ότι πρέπει να σκοτωθούμε κιόλας πρέπει να τρέξεις με χαρά.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:26Υπηρεσία της πατρίδος είναι να πας να σκοτωθείς για να μπορούν να έχουν μισθό οι σύμβουλοι των ισπανών ευρωβουλευτών; Όποιος θεωρεί ότι χάνει κάτι ας πάει να πολεμήσει. Σιγά μην πάμε να πολεμήσουμε για το δικαίωμα του Λάτση να πουλά ακριβό το πετρέλαιο και την υποχρέωση μας να του το πληρώνουμε ακριβά.nyxtovios έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:22Άποψή σου.Golden Age έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:19
Όχι γιατί η υπηρεσία υπερ της πατρίδος είναι αξία ανώτερη της συμπάθειας ή μη προς το κράτος.
Όταν όμως θαυμάζεις διάφορα ολοκληρωτικά καθεστώτα, τότε αυτοαναιρείσαι ακόμη και ως προς το επιχείρημα που υποστηρίζεις.
Για εμένα υπηρεσία προς την πατρίδα είναι να έρθουμε οι μπολσεβίκοι και να πάρετε δρόμο τουρκοι και οθωμανελληνιάρηδες κοτζαμπάσηδες.![]()
τα παραπονα σου στην βασιλισσης σοφιαςadon99 έγραψε: 09 Ιουν 2022, 15:30 Ναι αλλο οι προσωπικες σχεσεις
-Θελω να σφαξω την οικογενεια σου και να παρω το σπιτι σου
Ενταξει βρε μπαγασα εισαι καλο παιδι ομως ελα να τα πουμε λιγο
Εσύ είπες ότι θα καθαρίσουν κόσμο. Αυτός είπε ότι οι οθωμανελληνιάρηδες κοτζαμπάσηδες θα πάρουν δρόμο.nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:28ρωτα το φιλαρακι σου ... αυτος ανεφερε μπολσεβικουςΕμπεδοκλής έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:27Τύπε, με το ΚΤΕΛ θα έρθουν;nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:24 αμα ερθουνε οι μπολσεβικοι τους πρωτους που θα καθαρισουνε ειναι κατι στοκους που την εχουνε δει ξερολες ...
δεν ειπα θα καθαρισουνε κοσμο ... ειπα οτι θα καθαρισουνε πρωτα τους βλακες τους δικους τους που νομιζουνε οτι θα εχουνε λογο στην επαναστατικη κυβερνηση επειδη πετανε κοτσανες σε ενα φορουμ ...Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:33Εσύ είπες ότι θα καθαρίσουν κόσμο. Αυτός είπε ότι οι οθωμανελληνιάρηδες κοτζαμπάσηδες θα πάρουν δρόμο.![]()
Όχι που θα πρέπει να υποστηρίξουν όσους πίνουν το αίμα του κοσμάκη, του πουλάνε τουρκικά βρακιά και survivor και μετά τους λένε ότι αν δε συνεχίσουμε να τους προσκυνάμε θα μας πάρουν τα σπίτια οι Τούρκοι. Να πολεμήσουμε για να μη μας πάρουν τα σπίτια οι Τούρκοι αλλά τα τουρκικά funds.
Ρε δε μου πάνε στο διάολο οι υποτακτικοί που από τη μία την βλέπουν τζόν ράμπο και από την άλλη δίνουν κώλο στην πρώτη ευκαιρία...
Το τι θα γίνει θα το αποφασίσει ο λαός. Προς το παρόν οι υποθέσεις αυτές ποιός θα καθαρίσει ποιόν είναι υπόθετα που βγάζεις από τον πάτο σου.nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:36δεν ειπα θα καθαρισουνε κοσμο ... ειπα οτι θα καθαρισουνε πρωτα τους βλακες τους δικους τους που νομιζουνε οτι θα εχουνε λογο στην επαναστατικη κυβερνηση επειδη πετανε κοτσανες σε ενα φορουμ ...Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:33Εσύ είπες ότι θα καθαρίσουν κόσμο. Αυτός είπε ότι οι οθωμανελληνιάρηδες κοτζαμπάσηδες θα πάρουν δρόμο.![]()
Όχι που θα πρέπει να υποστηρίξουν όσους πίνουν το αίμα του κοσμάκη, του πουλάνε τουρκικά βρακιά και survivor και μετά τους λένε ότι αν δε συνεχίσουμε να τους προσκυνάμε θα μας πάρουν τα σπίτια οι Τούρκοι. Να πολεμήσουμε για να μη μας πάρουν τα σπίτια οι Τούρκοι αλλά τα τουρκικά funds.
Ρε δε μου πάνε στο διάολο οι υποτακτικοί που από τη μία την βλέπουν τζόν ράμπο και από την άλλη δίνουν κώλο στην πρώτη ευκαιρία...
και αυτη ειναι η κυβερνηση στη χωρα και βγηκε με εκλογες ... αν σας αρεσει εχει καλως ... αν οχι βγειτε στις εκλογες με λαικη εντολη ... μαγκιες και επαναστασεις ξεχαστε τις ... φατε καμια φασολαδα και μετα βγειτε στο βουνο αν εχετε αρχιδια
Ας μη μιλήσουμε για το εκλογικό σύστημα στην Ελλάδα. Παρακαλώ. Μπορείς να δίνεις και 1000 βουλευτές μπόνους στον πρώτο, να σου λέει ψέμματα για να βγει, να μην έχει κυρώσεις και να το βαφτίζεις και δημοκρατία. Και η χούντα δημοκρατία το βάφτισε.nostromos έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:36δεν ειπα θα καθαρισουνε κοσμο ... ειπα οτι θα καθαρισουνε πρωτα τους βλακες τους δικους τους που νομιζουνε οτι θα εχουνε λογο στην επαναστατικη κυβερνηση επειδη πετανε κοτσανες σε ενα φορουμ ...Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Ιουν 2022, 16:33Εσύ είπες ότι θα καθαρίσουν κόσμο. Αυτός είπε ότι οι οθωμανελληνιάρηδες κοτζαμπάσηδες θα πάρουν δρόμο.![]()
και αυτη ειναι η κυβερνηση στη χωρα και βγηκε με εκλογες ... αν σας αρεσει εχει καλως ... αν οχι βγειτε στις εκλογες με λαικη εντολη ... μαγκιες και επαναστασεις ξεχαστε τις ... φατε καμια φασολαδα και μετα βγειτε στο βουνο αν εχετε αρχιδια