!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το νήμα των LGBT+ δικαιωμάτων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Το νήμα των LGBT+ δικαιωμάτων
Tο ΚΚΕ καλα θα εκανε να ψηφιζε το συμφωνο συμβιωσης αλλα που με τους ιεχωβαδες.Ολα τα παραπεμπουν στον σοσιαλισμο.
southern έγραψε: 24 Σεπ 2018, 08:35 ποια σχετικά νομοσχέδια του ΣΥΡΙΖΑ έχει σκοπό να καταργήσει η ΝΔ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Τοξοβόλος_UK
Πότε πιστεύετε θα έχετε πολιτικό γάμο ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα;
Παρακινδευνεύω να πω οτι αν βγεί ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ του χρόνου τότε αρκετά πιθανό πριν τελειώσει τη νέα τετραετία. Με ΝΔ δε παίζει.
Παρακινδευνεύω να πω οτι αν βγεί ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ του χρόνου τότε αρκετά πιθανό πριν τελειώσει τη νέα τετραετία. Με ΝΔ δε παίζει.
Θρησκευτικό θα ήταν ωραίοΤοξοβόλος_UK έγραψε: 14 Οκτ 2018, 11:09 Πότε πιστεύετε θα έχετε πολιτικό γάμο ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εδω λεμε να καταργησουμε εμεις τον γαμο ο αλλος ονειρευεται τουλια.
Έχει τα θετικά του το ότι είναι παλαιολιθικοί.
Μπράβο στο ΚΚΕ !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Τοξοβόλος_UK
Kαλά εγώ είμαι παντρεμένος κ έχω κ έναν γιό ήδη.perseus έγραψε: 14 Οκτ 2018, 11:16 εδω λεμε να καταργησουμε εμεις τον γαμο ο αλλος ονειρευεται τουλια.
Τους συναγωνιστές που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα να βολέψουμε λέμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τοξοβόλος_UK την 14 Οκτ 2018, 11:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποιός τον γέννησε;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 14 Οκτ 2018, 11:19Kαλά εγώ είμαι παντρεμένος κ έχω κ έναν γιό ήδη.perseus έγραψε: 14 Οκτ 2018, 11:16 εδω λεμε να καταργησουμε εμεις τον γαμο ο αλλος ονειρευεται τουλια.
Τους συναγωνιστές στην Ελλάδα να βολέψουμε λέμε.
- Otto Weininger
Ο γιος από τον γάμο;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 14 Οκτ 2018, 11:19Kαλά εγώ είμαι παντρεμένος κ έχω κ έναν γιό ήδη.perseus έγραψε: 14 Οκτ 2018, 11:16 εδω λεμε να καταργησουμε εμεις τον γαμο ο αλλος ονειρευεται τουλια.
Τους συναγωνιστές στην Ελλάδα να βολέψουμε λέμε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αντί να τους βάλουν μυαλό τις αποδέχονται
Αυτό το πράγμα που αποδέχεται τον σοδομογομορισμό φυσικά και δεν είναι Εκκλησία, αλλά σατανολατρεία.
- Τοξοβόλος_UK
Τι εννοάς ;
Εσύ έκανες το παιδί ή ο Ινδός;
Kostis έγραψε: 14 Οκτ 2018, 11:25Εσύ έκανες το παιδί ή ο Ινδός;
Kostis έγραψε: 14 Οκτ 2018, 11:15Θρησκευτικό θα ήταν ωραίοΤοξοβόλος_UK έγραψε: 14 Οκτ 2018, 11:09 Πότε πιστεύετε θα έχετε πολιτικό γάμο ομόφυλων ζευγαριών στην Ελλάδα;
καλή η δουλειά αλλά σου βγαίνει και η διασκέδαση κάποιες στιγμές ..
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06
-