!!! DEVELOPMENT MODE !!!

με κλεψανε 4.5 ευρω στα διοδια.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

με κλεψανε 4.5 ευρω στα διοδια.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

την διαδρομη αυτη την κανω 2 φορες το μηνα. ξερω οτι το κοστος διοδιων ειναι σκαρτα 30 ευρω, οποτε τοσα εβαλα πριν ξεκινησω.

στην επιστροφη, στη γεφυρα, μου βγαζει ανεπαρκες υπολοιπο. μπλοκαρισμενος στη λωριδα epass, αποπισω να κορναρουν, εγω να ειμαι βεβαιος οτι εχει αρκετο υπολοιπο, αλλα μετα απο την ταλαιπωρια της ημερας δεν ειχα ορεξη για μανουρα, και δεν μου εφταιγαν και οι υπολοιποι να περιμενουν στην ουρα, καπως εκανα μανουβρα το τρειλερ και πηγα στο διπλα γκισε οπου εβαλα λεφτα και εφυγα.
προφανως μαζεψα αφθονο μπινελικι απο οδηγους, και εριξα καμποσο στη γεφυρα.

αλλα δεν εφταιγε η γεφυρα. η ιονια οδος, με ειχε χρεωσει 7.6 αντι για το κανονικο 3. κοιταξα, δεν εχει ξανασυμβει στο παρελθον.

μαλλον κατι μαλακιστηκε ο αισθητηρας τους και με περασε για νταλικα.

τωρα, σκεφτομαι, να τους αρχισω στα μειλ, ετσι για να τους ταλαιπωρησω οπως με ταλαιπωρησαν, η να το αφησω;
Εικόνα
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: με κλεψανε 4.5 ευρω στα διοδια.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

:102: :011:

Μερικές φορές φέτος που ήταν κλειστά τα Τέμπη ,με υποχρέωναν να πάω απ' τα τούνελ και φυσικά να πληρώσω "αλμυρά" διόδια.

Δουλοπαροικία.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Αλυσιδες φορουσατε?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιουν 2022, 09:15 την διαδρομη αυτη την κανω 2 φορες το μηνα. ξερω οτι το κοστος διοδιων ειναι σκαρτα 30 ευρω, οποτε τοσα εβαλα πριν ξεκινησω.

στην επιστροφη, στη γεφυρα, μου βγαζει ανεπαρκες υπολοιπο. μπλοκαρισμενος στη λωριδα epass, αποπισω να κορναρουν, εγω να ειμαι βεβαιος οτι εχει αρκετο υπολοιπο, αλλα μετα απο την ταλαιπωρια της ημερας δεν ειχα ορεξη για μανουρα, και δεν μου εφταιγαν και οι υπολοιποι να περιμενουν στην ουρα, καπως εκανα μανουβρα το τρειλερ και πηγα στο διπλα γκισε οπου εβαλα λεφτα και εφυγα.
προφανως μαζεψα αφθονο μπινελικι απο οδηγους, και εριξα καμποσο στη γεφυρα.

αλλα δεν εφταιγε η γεφυρα. η ιονια οδος, με ειχε χρεωσει 7.6 αντι για το κανονικο 3. κοιταξα, δεν εχει ξανασυμβει στο παρελθον.

μαλλον κατι μαλακιστηκε ο αισθητηρας τους και με περασε για νταλικα.

τωρα, σκεφτομαι, να τους αρχισω στα μειλ, ετσι για να τους ταλαιπωρησω οπως με ταλαιπωρησαν, η να το αφησω;
Εικόνα
να ερθεις μια βολτα και απο το μαγαζι μου να παρεις καφε σε προσφορα.... 3χ1 πληρωνεις τρεις και πινεις εναν.... :003:

ζητα αποζημειωση 100 χιλιαρικα και αλλα 100 για ενα δικηγορικο γραφειο του εξωτερικου και βαλτους να βγαλουν το μεροκαματο τους...

:003:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

taxalata xalasa έγραψε: 08 Ιουν 2022, 09:26
να ερθεις μια βολτα και απο το μαγαζι μου να παρεις καφε σε προσφορα.... 3χ1 πληρωνεις τρεις και πινεις εναν.... :003:

ζητα αποζημειωση 100 χιλιαρικα και αλλα 100 για ενα δικηγορικο γραφειο του εξωτερικου και βαλτους να βγαλουν το μεροκαματο τους...

εμ αυτο θελουν, να εισαι κανας κουγιας να μην ντρεπεσαι να γινεις ξεφτιλα, και να κανεις μυνηση οτι καθυστερησες εξ αιτιας τους σε επαγγελματικο ραντεβου και να τους ζητας οτι σου καπνισει.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Ρε συ, αφιέρωσε 5 λεπτά και στείλε ένα email με όλα τα στοιχεία που έχεις, πινακίδα, ηλεκτρονική απόδειξη, κλπ στην ιονία οδό. Έχεις μεγάλες πιθανότητες για refund.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιουν 2022, 09:31
taxalata xalasa έγραψε: 08 Ιουν 2022, 09:26

εμ αυτο θελουν, να εισαι κανας κουγιας να μην ντρεπεσαι να γινεις ξεφτιλα, και να κανεις μυνηση οτι καθυστερησες εξ αιτιας τους σε επαγγελματικο ραντεβου και να τους ζητας οτι σου καπνισει.
εσυ μην κανεις τιποτα.... δωσε την δουλεια σε ενα δικηγορικο γραφειο να βγαλει μεροκαματο... πως θα ζησουν αυτοι; πετρες θα τρωνε;.... :003:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Unique έγραψε: 08 Ιουν 2022, 09:23 Αλυσιδες φορουσατε?
Ράπερ κι έτσι;
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Μπορεί όμως και να είναι πειραγμενος ο αισθητήρας και να τους περνάει όλους για βυτιοφόρα. :lol:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Ασχολήσου και κράτα μας ενήμερους, θα έχει συμβεί και σε άλλους.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Ιουν 2022, 09:39 Ρε συ, αφιέρωσε 5 λεπτά και στείλε ένα email με όλα τα στοιχεία που έχεις, πινακίδα, ηλεκτρονική απόδειξη, κλπ στην ιονία οδό. Έχεις μεγάλες πιθανότητες για refund.
ενταξει, εστειλα.

αλλα ο αλλος που ελεγε να παω σε δικηγορο να παρω 100κ τα ελεγε πιο ωραια. :003:

το σημαντικοτερο δεν ειναι το 5ευρω, ειναι το μπερδεμα στη γεφυρα, και πως να το αποφυγω στο μελλον. αν ημουν λιγο καρεν, η αν δε με πετυχαιναν εξαντλημενο και πεινασμενο να θελω να ξεμπερδευω αμεσα, θα γινοταν πανηγυρι εκει. εγω θα ελεγα με βεβαιοτητα οτι εχει λεφτα μεσα, και αυτοι οχι, μεχρι να ξεμπερδεψουμε θα τρωγαμε καμμια ωρα και θα ριχναμε απειρα γαμωσταυριδια.

ναι, ξερω, να βαλω ενα 20αευρω παραπανω να εχει μεσα, να μη μπλεξω. και να παρακολουθω τακτικα μη με κλεβουν. ταλαιπωρακι. :p2:

dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιουν 2022, 10:17
Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Ιουν 2022, 09:39 Ρε συ, αφιέρωσε 5 λεπτά και στείλε ένα email με όλα τα στοιχεία που έχεις, πινακίδα, ηλεκτρονική απόδειξη, κλπ στην ιονία οδό. Έχεις μεγάλες πιθανότητες για refund.
ενταξει, εστειλα.

αλλα ο αλλος που ελεγε να παω σε δικηγορο να παρω 100κ τα ελεγε πιο ωραια. :003:

το σημαντικοτερο δεν ειναι το 5ευρω, ειναι το μπερδεμα στη γεφυρα, και πως να το αποφυγω στο μελλον. αν ημουν λιγο καρεν, η αν δε με πετυχαιναν εξαντλημενο και πεινασμενο να θελω να ξεμπερδευω αμεσα, θα γινοταν πανηγυρι εκει. εγω θα ελεγα με βεβαιοτητα οτι εχει λεφτα μεσα, και αυτοι οχι, μεχρι να ξεμπερδεψουμε θα τρωγαμε καμμια ωρα και θα ριχναμε απειρα γαμωσταυριδια.

ναι, ξερω, να βαλω ενα 20αευρω παραπανω να εχει μεσα, να μη μπλεξω. και να παρακολουθω τακτικα μη με κλεβουν. ταλαιπωρακι. :p2:
αμα είχες τρείλερ σίγουρα δεν υπάρχει κανένα παραθυράκι που να σε μετράνε για φορτηγό;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

dotcom έγραψε: 08 Ιουν 2022, 10:20

αμα είχες τρείλερ σίγουρα δεν υπάρχει κανένα παραθυράκι που να σε μετράνε για φορτηγό;
μονο στην επιστροφη;

οταν πηγαινα, το ιδιο τρειλερ κουβαλαγα. οπως και τις προηγουμενες 20 φορες που εχω περασει.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Ασέβαστος έγραψε: 08 Ιουν 2022, 10:17
ενταξει, εστειλα.

Έλα μωρέ, νομίζω ότι μεγαλοποίησες τα πράγματα περισσότερο από όσο έπρεπε. Ωραία, έβαλες να κάνουν πίσω 3 οχήματα. Ε και; Και σε εμένα έχει συμβεί όταν δεν έπιανε το epass, και εγώ έχω κάνει πίσω για να βγει κάποιος άλλος. Ε και; Καλή καρδιά. Δεν τα έσπρωξα κιόλας.

Όσον αφορά το τρέιλερ που όντως δυσκολεύει λίγο, κατεβαίνεις κύριος, με τα γυαλί ηλίου, κάνεις νόημα στον κοντινότερο υπάλληλο ότι δεν μπορείς να κάνεις πίσω, έρχεται σου παίρνει το epass, στο ελέγχει και στο φορτώνει, και όλα καλά. Χαμογελάς, λες ευχαριστώ και φεύγεις. Ε, καθυστέρησαν οι άλλοι δύο λεπτά. Και τί έγινε; Έχασαν καμία θέση πάρκινγκ ή καμία προθεσμία; :102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”