Σώπα ρε πόντικα, λογικό και θεμιτό είναι να θέλει να διοριστεί κάποιος αξιοκρατικά με μόρια ή ΑΣΕΠ.
Δεν είναι όλοι μετακλητοί, "βύσματα" ή σφουγγοκωλάριοι.
Σώπα ρε πόντικα, λογικό και θεμιτό είναι να θέλει να διοριστεί κάποιος αξιοκρατικά με μόρια ή ΑΣΕΠ.
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:03Γυμνάστρια με πτυχίο;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 07 Ιουν 2022, 17:48Feindflug έγραψε: 07 Ιουν 2022, 17:35Ναι ρε δικέ μου, δεν ξέρω κάτι για σένα, γιατί δεν έχεις πει τίποτα άλλο εκτός από μίρλα.Spoiler
Αφού έχεις το know how, κάνε τα πάλι από την αρχή. Αλλά επειδή τα πάντα ρει, ίσως αυτός ο κύκλος να έκλεισε. Συνέχισε με κάτι άλλο. Η εποχή του τυπικού γυμναστηρίου έχει ψιλοτελειώσει. Η φάση είναι πιο πολύ στο personal και άλλα είδη γυμναστικής και όχι τόσο στα όργανα - βάρη - σίδερα.
Με λίγα λόγια, δεν σου χρωστάει τίποτα η κοινωνία επειδή κάποτε αυτό που έκανες ως επάγγελμα, ήταν αποδοτικό. Grow a pair και συνέχισε δυνατά!
.
Φίλη μου Γυμνάστρια και Χορεύτρια πήγαινε στα νησιά κάνοντας Πέρσοναλ με τιμές 300 € ημερησίως ανά κεφάλι.....
Μού έλεγε οτι αν εβαζε μικρές τιμές δεν θα είχε πελατεία γιατι θα νόμιζαν ότι είναι καμμιά βλάχα της σειράς.....![]()
.
Είσαι κουραστικός, μεγάλε.Feindflug έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:05Απ' το διαδίκτυο, τύπε.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:03Γυμνάστρια με πτυχίο;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 07 Ιουν 2022, 17:48
.
Φίλη μου Γυμνάστρια και Χορεύτρια πήγαινε στα νησιά κάνοντας Πέρσοναλ με τιμές 300 € ημερησίως ανά κεφάλι.....
Μού έλεγε οτι αν εβαζε μικρές τιμές δεν θα είχε πελατεία γιατι θα νόμιζαν ότι είναι καμμιά βλάχα της σειράς.....![]()
.
Εσύ μπορείς να κλαίς αγκαλιά με την κορνίζα του πτυχίου σου.
Ναι, δεν μπορώ να διαφωνήσω.Cecily Anne έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:06Τεσπα. Μου φαίνονται χαζομάρες αυτά. Το βασικό σας πρόβλημα κατά τη δική μου γνώμη είναι ότι υπάρχει υπερπροσφορά εργασίας, από ανειδίκευτο προσωπικό που έχει κάνει 2-3 σεμινάρια και το κράτος κάνει το κορόιδο. Και γι'αυτό και 9 στους 10 που ξέρω που έπεσαν σε τέτοια περίπτωση έχουν τραυματιστεί. Και το προχωράω, διότι δεν αφορά μόνο τους καθηγητές φυσικής αγωγής. Έχω μπει σε γυμναστήριο που υπήρχε τύπος που έγραφε διατροφές στους πελάτες και επαγγελόταν σεφ.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:02Έλα κι εσύ τώρα.
Όταν ο άλλος προσπαθεί να με απαξιώσει θα τον απαξιώσω κι εγώ. Όχι πως έχει και καμιά σημασία, βέβαια.
Στο φόρουμ είμαστε εξάλλου.![]()
Προφανώς καταλαβαίνεις ότι πληρώνουν την εμφάνιση και όχι τις γνώσεις. Δεν αμφισβητώ ότι η κοπέλα διαθέτει τις γνώσεις, να μην παρεξηγηθώ. Αλλά, αν δεν διέθετε την εμφάνιση, δεν θα της τα έδιναν τα 300€/ώρα.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:17ΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:03Γυμνάστρια με πτυχίο;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 07 Ιουν 2022, 17:48
.
.
.
Ναι ρε.....διατηρεί και Σχολή.....αλλα το καλοκαίρι αφήνει αλλον στη Σχολή καί πάει για τα χοντρά καί συγχρόνως διακοπές και γνωριμίες.....
Μπίζνες εν πλέιζουρ που λένε.....
Ιδια Σάρον Στόουν φάτσα με πιό τουμπανέ κορμί.....![]()
.
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:20Προφανώς καταλαβαίνεις ότι πληρώνουν την εμφάνιση και όχι τις γνώσεις. Δεν αμφισβητώ ότι η κοπέλα διαθέτει τις γνώσεις, να μην παρεξηγηθώ. Αλλά, αν δεν διέθετε την εμφάνιση, δεν θα της τα έδιναν τα 300€/ώρα.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:17
.
Ναι ρε.....διατηρεί και Σχολή.....αλλα το καλοκαίρι αφήνει αλλον στη Σχολή καί πάει για τα χοντρά καί συγχρόνως διακοπές και γνωριμίες.....
Μπίζνες εν πλέιζουρ που λένε.....
Ιδια Σάρον Στόουν φάτσα με πιό τουμπανέ κορμί.....![]()
.
Ρε φίλε δεν υπάρχει «άνεργη αναπληρώτρια» ή σε παίρνουν για αναπληρωτή και είσαι αναπληρωτής ή δεν σε παίρνουν και είσαι σκέτο άνεργος.Στύγιος έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:25 Η γυναίκα μου είναι εδώ κι αρκετά χρόνια άνεργη αναπληρώτρια. 2 χρονιές δούλεψε όλες κι όλες και δεν την προσλαμβάνουν πλέον ,διότι υπάρχουν συνάδελφοι -συναδέλφισσες με περισσότερα μόρια. Να κλαψομουνιάσω γι αυτό;Όχι βέβαια.
ΑΣΕΠ δεν έχει γίνει απ' το μακρινό.... 2008.
Ντάξει ,λάθος διατύπωση εκ παραδρομής.gassim έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:40Ρε φίλε δεν υπάρχει «άνεργη αναπληρώτρια» ή σε παίρνουν για αναπληρωτή και είσαι αναπληρωτής ή δεν σε παίρνουν και είσαι σκέτο άνεργος.Στύγιος έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:25 Η γυναίκα μου είναι εδώ κι αρκετά χρόνια άνεργη αναπληρώτρια. 2 χρονιές δούλεψε όλες κι όλες και δεν την προσλαμβάνουν πλέον ,διότι υπάρχουν συνάδελφοι -συναδέλφισσες με περισσότερα μόρια. Να κλαψομουνιάσω γι αυτό;Όχι βέβαια.
Άνεργη καθηγήτρια είναι η γυναίκα σου.
Στύγιος έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:43Ντάξει ,λάθος διατύπωση εκ παραδρομής.gassim έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:40Ρε φίλε δεν υπάρχει «άνεργη αναπληρώτρια» ή σε παίρνουν για αναπληρωτή και είσαι αναπληρωτής ή δεν σε παίρνουν και είσαι σκέτο άνεργος.Στύγιος έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:25 Η γυναίκα μου είναι εδώ κι αρκετά χρόνια άνεργη αναπληρώτρια. 2 χρονιές δούλεψε όλες κι όλες και δεν την προσλαμβάνουν πλέον ,διότι υπάρχουν συνάδελφοι -συναδέλφισσες με περισσότερα μόρια. Να κλαψομουνιάσω γι αυτό;Όχι βέβαια.
Άνεργη καθηγήτρια είναι η γυναίκα σου.
εγώ καταλαβαίνω πανίβλακα, εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι οι τιμές στην ενέργεια αύξαναν περίπου επί έναν χρόνο πριν κάνει το ντού ο κοντός. Ε τ παράπονα σου στον πούτιν λέμεGewponos90 έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:03Δημοκράτης έγραψε: 07 Ιουν 2022, 17:53Τα παράπονα σου στον πουτινGewponos90 έγραψε: 07 Ιουν 2022, 17:02
Η ακρίβεια είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Και οι φόροι στα καύσιμα δεν έπεσαν ποτε![]()
Μα είπα ότι είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Καταλαβαίνεις τι διαβάζεις;
Δημοκράτης έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:48εγώ καταλαβαίνω πανίβλακα, εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι οι τιμές στην ενέργεια αύξαναν περίπου επί έναν χρόνο πριν κάνει το ντού ο κοντός. Ε τ παράπονα σου στον πούτιν λέμεGewponos90 έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:03
Μα είπα ότι είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Καταλαβαίνεις τι διαβάζεις;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
ήρθα
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Ιουν 2022, 20:43ήρθα
Αυτός ο τύπος είναι φιλόλογος;gassim έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:40Ρε φίλε δεν υπάρχει «άνεργη αναπληρώτρια» ή σε παίρνουν για αναπληρωτή και είσαι αναπληρωτής ή δεν σε παίρνουν και είσαι σκέτο άνεργος.Στύγιος έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:25 Η γυναίκα μου είναι εδώ κι αρκετά χρόνια άνεργη αναπληρώτρια. 2 χρονιές δούλεψε όλες κι όλες και δεν την προσλαμβάνουν πλέον ,διότι υπάρχουν συνάδελφοι -συναδέλφισσες με περισσότερα μόρια. Να κλαψομουνιάσω γι αυτό;Όχι βέβαια.
Άνεργη καθηγήτρια είναι η γυναίκα σου ή καλύτερα άνεργη μαθηματικός/φυσικός ή ότι είναι.