!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγενείς μαγαζάτορες.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Αγενείς μαγαζάτορες.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Αν όμως ήμουν καμιά θεογκόμενα με τον βύζο έξω, θα μου χαμογελούσανε και θα γαμογελούσαν και τα @@ τους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Αγις έγραψε: 07 Ιουν 2022, 17:58
Green Dragon έγραψε: 07 Ιουν 2022, 17:55
AlienWay έγραψε: 07 Ιουν 2022, 17:52

Μήπως η λογική λέει να είμαι εγώ όρθιος, αυτός να κάθεται και να μου λέει "έλα ρε εδώ μπροστά μου να σε βλέπω". Ή μήπως να του λέω "μπορώ να κάνω μια ερώτηση" και αυτός να μου λέει "να κάνω εγώ πρώτα μια ερώτηση;".

Τι σόι "λογική" είναι αυτή;.
Κάποιος που λειτουργεί έτσι πρέπει να είναι τριμάλακας, όχι απλά μαλάκας. Δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί τόσο προβληματικοί.
η γνωριζει ποιον εχει απεναντι του κ το μονο που θελει ειναι να μην τον ξαναδει
Είναι πολύ δύσκολο, εκτός και αν είσαι σε χωριό ή τακτικός πελάτης.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Volk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Volk »

Cecily Anne έγραψε: 07 Ιουν 2022, 17:47 Σπάνια έχω πετύχει αγενή μαγαζάτορα, κυρίως έχω πετύχει αγενείς υπαλλήλους.
Συνηθες σκηνικο.

Ειτε εισαι πελατης που θα ξοδεψεις 10 ευρω ειτε πελατης που ενδεχομενως ετοιμαζεσαι να ξοδεψεις 100.000 ευρω, δεν αλλαζει κατι!

Παντου, εχουμε γεμισει. Μετα κλαιγονται για τζιρους και ανεργεια.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Πάντα υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις π.χ 2 περιπτεράδες στη γειτονιά. Ο ένας ευγενέστατος ,εξυπηρετικός, ο άλλος με ύφος "χιλίων καρδιναλίων" λες και μας κάνει χάρη που ψωνίζουμε.Περιττό να πω ποιος έχει την περισσότερη πελατεία.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Cecily Anne έγραψε: 07 Ιουν 2022, 17:59

Κάποιος που λειτουργεί έτσι πρέπει να είναι τριμάλακας, όχι απλά μαλάκας. Δε νομίζω να υπάρχουν πολλοί τόσο προβληματικοί.
τακτικος μαλακας
κανεις καταστηματαρχης δεν φερεται τοσο μαλακισμενα αν η προθεση του δεν ειναι να μην ξαναπατησει στην επιχειρηση του καποιος που ειναι προβληματικος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Τι ψάχνεις και συ ρε τύπισσα;

Ο τύπος τα ξέρει όλα από γεννησιμιού του. Ότι κάνει είναι γαμάτο από την πρώτη μέρα που υπάρχει. Η μόνη απορία είναι τι σκατά κάνει εδώ μέσα, αφού δεν έχει τίποτα πλέον να συζητήσει, να μάθει και να καταφέρει;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Αγις

Feindflug έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:01

Τι ψάχνεις και συ ρε τύπισσα;

Ο τύπος τα ξέρει όλα από γεννησιμιού του. Ότι κάνει είναι γαμάτο από την πρώτη μέρα που υπάρχει. Η μόνη απορία είναι τι σκατά κάνει εδώ μέσα, αφού δεν έχει τίποτα πλέον να συζητήσει, να μάθει και να καταφέρει;
:smt023

σωστος δικε μου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

AlienWay έγραψε: 07 Ιουν 2022, 17:52

Μήπως η λογική λέει να είμαι εγώ όρθιος, αυτός να κάθεται και να μου λέει "έλα ρε εδώ μπροστά μου να σε βλέπω". Ή μήπως να του λέω "μπορώ να κάνω μια ερώτηση" και αυτός να μου λέει "να κάνω εγώ πρώτα μια ερώτηση;".

Τι σόι "λογική" είναι αυτή;.
Στην περίπτωσή μου το αντίθετο ισχύει γιατί ακριβώς ΔΕΝ με ξαναβλέπουν (αρα και δεν με γνωρίζουν). Εχω την αίσθηση ότι ο λόγος είναι πως δεν είμαι τακτικός και δεδομένος πελάτης τους, γι αυτό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

AlienWay έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:03

Στην περίπτωσή μου το αντίθετο ισχύει γιατί ακριβώς ΔΕΝ με ξαναβλέπουν (αρα και δεν με γνωρίζουν). Εχω την αίσθηση ότι ο λόγος είναι πως δεν είμαι τακτικός και δεδομένος πελάτης τους, γι αυτό.
δεν θα εδινα καμια πιθανοτητα στην εξηγηση σου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Χθες ήμουν στο σούπερ μάρκετ. Βλέπω κάτι γαριδάκια με ένα τεράστιο κόκκινο φλασ στην τιμή προσφορά απο 1,35 στα 1,05. Θα μου πεις σιγά το θέμα αλλά μιλάμε για συνείδηση καταναλωτή τώρα. Πάω λοιπόν στο ταμείο και μου το χρεώνουν 1,35. Κοπελιά λέω μήπως έκανες λάθος γιατί έπεσες σε άτομο που τα κοιτάει, έλα να μου δείξεις στο ράφι πόσο έχει. Κοιτάει και μου απαντάει με ένα τουπέ που έσπαζε αρχίδια ότι πλέον δεν ισχύει. Ξέρεις θα σου φέρω την αγορανομία να τα πεις εκεί αυτά που λες κακότροπη έ κακότροπη. (το έπαιξα κυρπαντελης που λένε τελευταία). Ερχεται ένας παπάρας που μάλλον ήταν ο υπέυθυνος και μου λέει οτι εντάξει πάρτε το 1,05 και τέλος. Δεν κατάλαβες αγαπητέ μου του λέω , το τέλος θα το βάλω εγώ, μπορείς να μου απαντήσεις τι λέει ο νόμος σαυτές τις περιπτώσεις. Δεν ξέρω μου απαντάει. Το δίνεις τσάμπα του λέω εγώ. (δεν ισχύει αλλά τον ψάρωσα) Καλά πάρτε το τσάμπα. Οχι θα το πληρώσω 1,05 αλλά θα μάθεις στους υπαλλήλους σου να μην έχουν τουπέ γιατί την επόμενη θα φέρω τίποτε επίσημο να μας το λύσει πιο νόμιμα. Ηταν καινούρια μου απάντησε. Καλά τέλος είπα και έφυγα.
ζώα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 07 Ιουν 2022, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Σέλευκας έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:04 Χθες ήμουν στο σούπερ μάρκετ. Βλέπω κάτιο γαριδάκια με ένα τεράστιο κόκκινο φλασ στην τιμή προσφορά απο 1,35 στα 1,05. Θα μου πεις σιγά το θέρμα αλλά μιλάμε για συνείδηση καταναλωτή τώρα. Πάω λοιπόν στο ταμείο και μου το χρεώνουν 1,35. Κοπελιά λέω μήπως έκανες λάθος γιατί έπεσες σε άτομο που τα κοιτάει, έλα να μου δείξεις στο ράφι πόσο έχει. Κοιτάει και μου απαντάει με ένα τουπέ που έσπαζε αρχίδια ότι πλέον δεν ισχύει. Ξέρεις θα σου φέρω την αγορανομία να τα πεις εκεί αυτά που λες κακότροπη έ κακότροπη. (το έπαιξα κυρπαντελης που λένε τελευταία). Ερχερται ένας παπάρας που μάλον ήταν ο υπέυθυνος και μου λέει οτι εντάξει πάρτε το 1,05 και τέλος. Δεν κατάλαβες αγαπητέ μου του λέω , το τέλος θα το βάλω εγώ, μπορείς να μου απαντήσεις τι λέει ο νόμος σαυτές τις περιπτώσεις. Δεν ξέρω μου απαντάει. Το δίνεις τσάμπα του λέω εγώ. (δεν ισχύει αλλά τον ψάρωσα) Καλά πάρτε το τσάμπα. Οχι θα το πληρώσω 1,05 αλλά θα μάθεις στους υπαλλήλους σου να μην έχουν τουπέ γιατί την επόμενη θα φέρω τίποτ3ε να μας το λύσει πιο νόμιμα. Ηταν καινούρια μου απάντησε. Καλά τέλος είπα και έφυγα.
ζώα
Ακόμα γαριδάκια τρως ρε τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Δεν επηρεάζομαι καθόλου από την συμπεριφορά τους. Με ενδιαφέρει μόνο το προϊόν-τιμή που πουλάνε.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Αγενείς ακριβώς δεν μου έχουν τύχει, μόνο αδιάφοροι ενίοτε.
Το πιο κοντινό σε αγένεια, ηταν μια φορά σε μια καφετέρια-σποτ, παίρνοντας ενα καφε στο χέρι. Η κοπέλα που μου εφτιαχνε τον καφέ ήταν αρκετά ευγενική μαζί μου, με ρωτησε κατι σε φάση "είστε απο 'δω? Δεν σας εχω ξαναδει" κτλ, ενώ ο καφετζής μπαρίστα δίπλα της ειχε κατεβάσει κατι μουτρα μεχρι το πάτωμα όσο αυτη μου μιλούσε.
Παίρνω τον καφε, τον πληρώνω στον τύπο, δεν μου ειπε κουβεντα και απλα μου πεταξε τα ρεστα στο τελος.
Αργότερα εμαθα απο ενα φίλο της περιοχής, ότι αυτοι οι δύο ηταν ζευγάρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 07 Ιουν 2022, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Κος Mike

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κος Mike »

διαβασα τιτλο Αγενεις βυζαρουδες

και μηκα να γραψω που το προβλημα :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Feindflug έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:06
Σέλευκας έγραψε: 07 Ιουν 2022, 18:04 Χθες ήμουν στο σούπερ μάρκετ. Βλέπω κάτιο γαριδάκια με ένα τεράστιο κόκκινο φλασ στην τιμή προσφορά απο 1,35 στα 1,05. Θα μου πεις σιγά το θέρμα αλλά μιλάμε για συνείδηση καταναλωτή τώρα. Πάω λοιπόν στο ταμείο και μου το χρεώνουν 1,35. Κοπελιά λέω μήπως έκανες λάθος γιατί έπεσες σε άτομο που τα κοιτάει, έλα να μου δείξεις στο ράφι πόσο έχει. Κοιτάει και μου απαντάει με ένα τουπέ που έσπαζε αρχίδια ότι πλέον δεν ισχύει. Ξέρεις θα σου φέρω την αγορανομία να τα πεις εκεί αυτά που λες κακότροπη έ κακότροπη. (το έπαιξα κυρπαντελης που λένε τελευταία). Ερχερται ένας παπάρας που μάλον ήταν ο υπέυθυνος και μου λέει οτι εντάξει πάρτε το 1,05 και τέλος. Δεν κατάλαβες αγαπητέ μου του λέω , το τέλος θα το βάλω εγώ, μπορείς να μου απαντήσεις τι λέει ο νόμος σαυτές τις περιπτώσεις. Δεν ξέρω μου απαντάει. Το δίνεις τσάμπα του λέω εγώ. (δεν ισχύει αλλά τον ψάρωσα) Καλά πάρτε το τσάμπα. Οχι θα το πληρώσω 1,05 αλλά θα μάθεις στους υπαλλήλους σου να μην έχουν τουπέ γιατί την επόμενη θα φέρω τίποτ3ε να μας το λύσει πιο νόμιμα. Ηταν καινούρια μου απάντησε. Καλά τέλος είπα και έφυγα.
ζώα
Ακόμα γαριδάκια τρως ρε τύπε;
γιατί όχι; :102:
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”