!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA Nations League
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: UEFA Nations League
Πόσο καλά τα πάει η εθνική χωρίς το παικτακια του ΠΑΟΚ μου κάνει εντύπωση. Ούτε Κλάους ούτε Πελκες και 2 στα 2
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ντάξει πρωτο ματς ήταν, ούτε τη φάτσα ξέρει των άλλωνvantono έγραψε: 06 Ιουν 2022, 00:54 Επίσης, ο Μπάλντοκ μου φαίνεται πολύ φοβισμένος. Σαν να φοβάται να πάρει πρωτοβουλία, φαίνεται να αγχώνεται με το παραμικρό κτλ. Γενικά δεν πρέπει να ειναι τόσο χάλια όσο έδειξε σημερα. Τον εχω παρακολουθησει σε κατι ματσάκια με Σεφιλντ, δεν τον θυμάμαι και έτσι. Μπορεί να χρειάζεται χρόνο να βρει τα πατήματά του, τι να πω.
Μετά το 20λεπτο ανέβηκε αλλά ήθελε Λημνιό να τον καλυπτει αμυντικά
- Eθνικοκοινωνιστης
Gewponos90 έγραψε: 06 Ιουν 2022, 01:02 Πόσο καλά τα πάει η εθνική χωρίς το παικτακια του ΠΑΟΚ μου κάνει εντύπωση. Ούτε Κλάους ούτε Πελκες και 2 στα 2
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
ολη την λατζα εκανε σημερα ο μικρος μπενζεμα θα σεβεστε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Έπαιξε ποτέ ο Κλάους εθνική;Gewponos90 έγραψε: 06 Ιουν 2022, 01:02 Πόσο καλά τα πάει η εθνική χωρίς το παικτακια του ΠΑΟΚ μου κάνει εντύπωση. Ούτε Κλάους ούτε Πελκες και 2 στα 2
Και χωρίς Φορτουνηδες, Μανωλάδες, Παπασταθόπουλους καλά τα παμε
Πάγκο και ο μπουχεσακης σήμερα, ένας Μασούρας έμεινε που τον έκανε πρώτη αλλαγή, το πάει καλά ο πογετ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Με Φορτούνη τί γίνεται? Λόγω κάποιου τραυματισμού δεν παίζει εθνική ή πούλεψε σε φάση Μανωλοπαπαστάθ?
3 ματς όλη την χρονια έπαιξεvantono έγραψε: 06 Ιουν 2022, 09:41 Με Φορτούνη τί γίνεται? Λόγω κάποιου τραυματισμού δεν παίζει εθνική ή πούλεψε σε φάση Μανωλοπαπαστάθ?
Ακόμα και ο Κουρμπέλης είχε καμιά 10αρια συμμετοχές
Άσε που δεν κολλάει θα βγάλεις Μπακασέτα να βάλεις Φορτουνη;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Είναι ο μόνος γαυροαναθρεμμένος πάντως, που πιστεύω οτι ακομα είχε να προσφέρει. Παπασταθ/Μανωλ είναι τελείως retarded, δεν λείπουν σε κανεναν.jason0 έγραψε: 06 Ιουν 2022, 09:553 ματς όλη την χρονια έπαιξεvantono έγραψε: 06 Ιουν 2022, 09:41 Με Φορτούνη τί γίνεται? Λόγω κάποιου τραυματισμού δεν παίζει εθνική ή πούλεψε σε φάση Μανωλοπαπαστάθ?
Απο Μπακασέτα εμενα μ'αρεσε περισσότερο ο Φορτούνης οταν ηταν φορμαρισμένος, έκανε πολυ πιο δομημένο παιχνίδι, κουβαλούσε και έσπαγε τη μπάλα πολύ καλύτερα. Ο Μπακασέτας δεν ειναι και κανενα τρελό ταλέντο, άσχετα απ'το οτι εχει μπει μεσα του ο Χαριστέας στα τελευταια ματς.
Αν το πάμε συγκυριακά βέβαια, οχι, αυτη τη στιγμή δεν θα προτιμούσα Φορτουνη αντί Μπακασέτα.
- Παλαιοελλαδίτης
Το είδα το παιχνίδι. Καλύτερη η Εθνική, μπορούσε να βάλει και δεύτερο.
- Παλαιοελλαδίτης
Και πολύ ορθά δεν τον καλεί στην παρούσα φάση. Είναι κίνηση που δείχνει αν όχι ένα πλάνο, τουλάχιστον μια στοιχειώδη σοβαρότητα. Όχι όπως π.χ. το 2015 που κλήθηκε στην Εθνική ο Νίνης επειδή κατάφερε να παίξει 3-4 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς(;) να τραυματιστεί.jason0 έγραψε: 06 Ιουν 2022, 09:553 ματς όλη την χρονια έπαιξεvantono έγραψε: 06 Ιουν 2022, 09:41 Με Φορτούνη τί γίνεται? Λόγω κάποιου τραυματισμού δεν παίζει εθνική ή πούλεψε σε φάση Μανωλοπαπαστάθ?
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
jason0 έγραψε: 06 Ιουν 2022, 01:33Έπαιξε ποτέ ο Κλάους εθνική;Gewponos90 έγραψε: 06 Ιουν 2022, 01:02 Πόσο καλά τα πάει η εθνική χωρίς το παικτακια του ΠΑΟΚ μου κάνει εντύπωση. Ούτε Κλάους ούτε Πελκες και 2 στα 2
Και χωρίς Φορτουνηδες, Μανωλάδες, Παπασταθόπουλους καλά τα παμε
Πάγκο και ο μπουχεσακης σήμερα, ένας Μασούρας έμεινε που τον έκανε πρώτη αλλαγή, το πάει καλά ο πογετ
Μην μου συγχιζεσαι. Επαιξε και ο Κλάους εθνική στις ντροπες μετά τον Σάντος που είχε την μουρμούρα ότι δεν παίζει καλή μπαλα. Και διάφορα παοκια πανηγύριζαν που έσπασε το κατεστημένο που δεν καλούσαν έναν τρομερό φορ σαν τον Κλάους. Τα αποτελέσματα γνωστά.
Υ.Γ θα μου πεις σε εκείνη την τραγικη ομάδα ήταν Παπασταθοπουλος και Μανωλάς. Νομίζω δεν μπαίνει σύγκριση γενικά. Δες την καριέρα του καθενός
Υ.Γ2 Το παίρνω πίσω για τον Πέλκα. Αυτόν τον ήθελα στην εθνική.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Τι είπαμε ότι συμβαίνει αν βγούμε πρώτοι στον όμιλο μας?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Τίποτα
Τώρα είμαστε ουσιαστικά Γ εθνική
Φέτος ανεβαίνουμε Β εθνική
Αν του χρόνου κερδίσουμε και την Β εθνική ανεβαίνουμε Α εθνική
Αν το 24 κερδίσουμε και την Α εθνική τότε παίζουμε πλει οφ με ομαδαρες για να μπουμε στο γιουρο
Τπτ δεν είναι, απλά αντικαθιστά τα φιλικά και δίνει μια διέξοδο στις δυνατές ομάδες που μαλακιστηκαν στα προκριματικα και βγήκαν 3ες
- Rocco Siffredi
Πρέπει να δίνει και ευκαιρια για κάποια θέση στο γιουρο αν δεν προκριθείς από τα κανονικά προκριματικα
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ειναι 4 ομιλοι στην ιδια λιγκα με μας - οι πρωτοι των ομιλων αν δεν παρουν προκριση για το γιουρο θα παιξουν πλει οφ και ο νικητης της λιγκας παει γιουρο
οι πιο δυνατες ομαδες στην ιδια λιγκα με μας ειναι οι τουρκοι, οι σλοβακοι και οι βορειομακεδονες - αλλα ειναι νωρις ακομα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 2260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 2503 Απαντήσεις