Lostillusion έγραψε: 06 Ιουν 2022, 22:37
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2022, 22:26
Lostillusion έγραψε: 06 Ιουν 2022, 16:10
Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι εγωκεντρικό άτομο αν θέλω να γνωρίσω τον βιολογικό μου πατέρα. Αλλά έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται. Κάποιος που δεν το έχει βιώσει δεν μπορεί να γνωρίζει την ανάγκη αυτή και την ανάγει σε εγωισμό. Όσο εγωιστής είναι κάποιος που έχει την ανάγκη να ανασάνει άλλο τόσο είναι και κάποιος που θέλει να βρει τις ρίζες του.
Κοιτάω φωτογραφίες του βιολογικού μου πατέρα. Φυσικά αν τον προσέγγιζα θα χρειαζόταν και ένα τεστ DNA αλλά η ομοιότητα είναι πολύ μεγάλη πραγματικά. Προσπαθώ να σκεφτώ αυτός ο χαμογελαστός άντρας στην φωτογραφία πως θα αντιδρούσε. Δεν θέλω να αναστατώσω την οικογένειά του, αλλά θα θελα να τον γνωρίσω και γιατί όχι να υπάρχω κάπως στην ζωή του και εκείνος στην δική μου. Φβάμαι μην φάω το ίδιο άκυρο όπως με την μητέρα μου.
Κάνεις μεγάλο λάθος αναφορικά με την ερμηνεία. Ίσως να έκανα κι εγώ κακή διατύπωση και αν έγινε κάτι τέτοιο ζητώ συγγνώμη. Αλλά ακριβώς γι' αυτό
ζήτησα να διευκρινήσεις ποια θα ήταν κατά τη γνώμη σου η ιδανική αντίδραση του βιολογικού σου πατέρα στην περίπτωση που τον έβρισκες και του έλεγες ότι είσαι γιος του
α) αν η βιολογική σου μητέρα δεν τον έχει ενημερώσει για την εγκυμοσύνη της
β) στην περίπτωση που τη γνώριζε αλλά δεν ήθελε παιδί εκείνη την περίοδο
Γιατί είναι άλλο η περιέργεια για το ποιοι είναι οι βιολογικοί σου γονείς και άλλο να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις από αυτούς σήμερα, ώστε να μη νοιώσεις απόρριψη.
Θα θελα να χαιρόταν που θα μάθαινε για μενα και να αποκτούσαμε μια σχέση, έστω και κρυφά από την οικογένειά του. Όταν τον ειδα στο φβ ένιωσα ενα κλικ μεσα μου σαν να ειδα κάτι από εμένα. Με παρασύρει η ομοιότητα το ξερω. Στον θετό δεν μοιάζω καθόλου αλλά με αυτόν είμαστε ίδιοι.
Η μητέρα μου βάζοντας τα νούμερα κάτω πρέπει να μεινε έγκυος στα 14-15 της (και κάπου εκεί ο πατέρας λογικά). Αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.
Ε, ακριβώς κάτι τέτοιο υπέθεσα κι εγώ αλλά νομίζω ότι δεν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου όταν γράφεις ότι ήθελες να δημιουργήσετε μια σχέση
ακόμα και κρυφά με την οικογένεια του.
Καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ (σχεδόν νοιώθω) αυτό που γράφεις, ανεξαρτήτως με το κλικ που σου έκανε η ομοιότητα γιατί πιστεύω ότι
ακόμη και αν δεν μοιάζατε φυσιογνωμικά, τον γουστάρεις ως τύπο ή τουλάχιστον αυτό που δείχνει η εικόνα του στα σοσιαλμήντια και θα σε κάλυπτε ως πατρική φιγούρα.
Αλλά ρε συ, ειλικρινά πιστεύω ότι αν μπαίνατε σε αυτήν τη διαδικασία, δεν θα σε κάλυπτε για μεγάλο διάστημα το κρυφτό με την οικογένεια του. Το γράφεις τώρα, επειδή το βλέπεις ως την πιο απλή λύση για να αποκτήσετε προσωπική επαφή αλλά φοβάμαι ότι αν δενόσουν περισσότερο θα σε πόναγε πολύ περισσότερο, το να κρύβει την ύπαρξη σου και θα το έβλεπες ως απόρριψη, μπαίνοντας σε μία διαδικασία ανταγωνισμού και πίκρας χωρίς να το καταλάβεις. Στα συναισθήματα δεν μετράνε οι τυπικές συμφωνίες. Δεν καλουπώνονται.
Μακάρι να κάνω λάθος και εύχομαι να βρείτε μια λύση με τους γονιούς σου (τους θετούς και τους βιολογικούς) που να σας καλύπτει ώστε να ξεπεράσετε τα προβλήματα και να αποκτήσετε μια σχέση που να σας κάνει όλους περισσότερο δοτικούς. Μπορεί να νομίζεις ότι στη λέω επειδή είμαι αναίσθητη. Στη λέω προστατευτικά. Και αν θες το πιστεύεις.