η ουσια ειναι στο ταξιδι.... και δυστυχως πολλοι δεν εχουν ουτε για τα πρωτα διοδια...ksk έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:11Τι να κατάλαβες τωρα εσυ...tanipteros έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:09αυτό που αποδέχεσαι το ορίζεις...ksk έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:06
Την ώρα που τρελαμένος ο νους μπρος στην κατάρρευση των συστημάτων προσπαθεί να επιβιώσει ...θα σε απογοητεύσω αλλά είναι όλα του νου βιώματα...
Όλα είναι μπρος στα μάτια σας αλλά το πέπλο η μεγάλη πλάνη δεν σας αφήνει να δείτε τα πιο απλά.
![]()
αν εσύ ορίζεις ότι υπάρχει μια Περσεφόνη τότε θα το βιώσεις εκείνη την ώρα...
το ίδιο και οι Βουδδιστές με τα δικά τους...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νιρβάνα, η κατάργηση του εγώ, το άδειο ον
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- taxalata xalasa
Re: Νιρβάνα, η κατάργηση του εγώ, το άδειο ον
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Συμφωνούμε ...μόνο που εσυ αναφέρεσαι στο προ ενώ εγώ στο μεταtaxalata xalasa έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:15η ουσια ειναι στο ταξιδι.... και δυστυχως πολλοι δεν εχουν ουτε για τα πρωτα διοδια...ksk έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:11Τι να κατάλαβες τωρα εσυ...tanipteros έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:09
αυτό που αποδέχεσαι το ορίζεις...
αν εσύ ορίζεις ότι υπάρχει μια Περσεφόνη τότε θα το βιώσεις εκείνη την ώρα...
το ίδιο και οι Βουδδιστές με τα δικά τους...
Παρατηρητής...
- ksk
Αυτά περί συνεύρεσης αιθερίων οντοτήτων που τα διάβασες;tanipteros έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:15όχιksk έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:14Να σε ρωτήσω...tanipteros έγραψε: 06 Ιουν 2022, 23:56
όταν θεωρείς ότι ζεις σε μια ζωή καλά καμωμένη και ανακαλύπτεις ότι βασίζεται στον θάνατο των άλλων ξαφνικά περνάς από την άγνοια σε μια άλλη κατάσταση....την γνώση της μη ενάρετης ζωής...
όσο και να το υποτιμάται είναι ο λόγος που όλοι μας πεθαίνουμε...
πεθαίνουμε από τις δικές μας καρμικές ενέργειες...που σκοτώνουμε άλλα όντα άθελα ή ηθελημένα...και αυτό είναι αναπόφευκτο...
Σε αυτά που γράφεις για την Νιρβάνα και όλα τα καλούδια σε αυτό το νήμα, εμπεριέχονται και δικές σου απόψεις;
Παρατηρητής...
- tanipteros
σε βίντεο στο youtube για την Ταντραksk έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:17Αυτά περί συνεύρεσης αιθερίων οντοτήτων που τα διάβασες;tanipteros έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:15όχιksk έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:14
Να σε ρωτήσω...
Σε αυτά που γράφεις για την Νιρβάνα και όλα τα καλούδια σε αυτό το νήμα, εμπεριέχονται και δικές σου απόψεις;
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- taxalata xalasa
το μετα, μαλλον ειναι το προ που διεσχισες στο ταξιδι... αν ειναι ενιαιο το ρει...ksk έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:16Συμφωνούμε ...μόνο που εσυ αναφέρεσαι στο προ ενώ εγώ στο μεταtaxalata xalasa έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:15η ουσια ειναι στο ταξιδι.... και δυστυχως πολλοι δεν εχουν ουτε για τα πρωτα διοδια...![]()
ισως...
- ksk
Πως γίνεται να είναι ενιαίο;taxalata xalasa έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:20το μετα, μαλλον ειναι το προ που διεσχισες στο ταξιδι... αν ειναι ενιαιο το ρει...ksk έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:16Συμφωνούμε ...μόνο που εσυ αναφέρεσαι στο προ ενώ εγώ στο μεταtaxalata xalasa έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:15
η ουσια ειναι στο ταξιδι.... και δυστυχως πολλοι δεν εχουν ουτε για τα πρωτα διοδια...![]()
ισως...![]()
Παρατηρητής...
- ksk
Μάλιστα.tanipteros έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:19σε βίντεο στο youtube για την Ταντρα
Παρατηρητής...
- tanipteros
μπορείς να ψάξεις και την ιστορία για τα Βουδδιστικά αγάλματα όπου ο Βούδδας είναι σε ένωση με ένα ντακίνιksk έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:17Αυτά περί συνεύρεσης αιθερίων οντοτήτων που τα διάβασες;tanipteros έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:15όχιksk έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:14
Να σε ρωτήσω...

- ksk
Ξερεις τι είναι η Ντάκινι;tanipteros έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:26μπορείς να ψάξεις και την ιστορία για τα Βουδδιστικά αγάλματα όπου ο Βούδδας είναι σε ένωση με ένα ντακίνι
![]()
Ξερεις τι συμβολίζει αυτή η εικόνα;
Δεν υπάρχει συνεύρεση στα αιθερικα πεδία...
Είναι αυτό που ονειρεύονται περί παραδείσου οι θρήσκοι...
Δεν υπάρχουν ούριος ούτε μέλια...
Παρατηρητής...
- tanipteros
αυτή η ένωση υπάρχει σε διαφορετικές απεικονήσεις... με Βούδδα στα σύνεφα και το Ντακίνι αγκαλιά και διάφορα άλλα....ksk έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:30Ξερεις τι είναι η Ντάκινι;tanipteros έγραψε: 07 Ιουν 2022, 00:26μπορείς να ψάξεις και την ιστορία για τα Βουδδιστικά αγάλματα όπου ο Βούδδας είναι σε ένωση με ένα ντακίνι
![]()
Ξερεις τι συμβολίζει αυτή η εικόνα;
Δεν υπάρχει συνεύρεση στα αιθερικα πεδία...
Είναι αυτό που ονειρεύονται περί παραδείσου οι θρήσκοι...
Δεν υπάρχουν ούριος ούτε μέλια...![]()
απεικονίζεται με ανθρώπινο σώμα αλλά οι αναφορές είναι στην πνευματική κατάσταση στα ουράνια πεδία..
Ντακίνι και Ντάκα δες στην wikipedia θα βρεις ότι είναι οι ακολουθοι του Βούδδα

- tanipteros
είναι η ένωση των δυνάμεων του δυισμού και την δημιουργία ενός όντος υπέρλογο του δυισμού.
έχει σχέση με την πόζα του άβαταρ μου και το Κηρύκειο του Ερμή σε εμάς.
έχει σχέση με την πόζα του άβαταρ μου και το Κηρύκειο του Ερμή σε εμάς.

Ήταν λίγο περίεργο, αλλά το τελικό νόημα ήταν ότι δεν χρειάζεται να γίνεις βουδίστρια, είσαι Ελληνίδα.
Στο όνειρο αυτό εμφανίσθηκαν και τα όντα, άνθρωποι δηλαδή, αλλά πανύψηλοι και νέοι, που είχα δει και σε όνειρα κατά την διάρκεια ασθένειάς μου.
Υπήρχε μια υπόνοια ότι είναι λίγο τεχνητή η θρησκεία αυτή ή το φιλοσοφικό σύστημα.
- taxalata xalasa
σαν λεμε δηλαδη, δεν χρειάζεται να γίνεις βουδίστρια, τρως φασολακια γιαχνι...Antares έγραψε: 07 Ιουν 2022, 07:37Ήταν λίγο περίεργο, αλλά το τελικό νόημα ήταν ότι δεν χρειάζεται να γίνεις βουδίστρια, είσαι Ελληνίδα.
Στο όνειρο αυτό εμφανίσθηκαν και τα όντα, άνθρωποι δηλαδή, αλλά πανύψηλοι και νέοι, που είχα δει και σε όνειρα κατά την διάρκεια ασθένειάς μου.
Υπήρχε μια υπόνοια ότι είναι λίγο τεχνητή η θρησκεία αυτή ή το φιλοσοφικό σύστημα.
Πιθανόν, αν εξηγούσες και λίγο τι εννοείς.taxalata xalasa έγραψε: 07 Ιουν 2022, 07:42
σαν λεμε δηλαδη, δεν χρειάζεται να γίνεις βουδίστρια, τρως φασολακια γιαχνι...
- taxalata xalasa
εξηγησε μας πως ειναι οροι αντιθετοι το βουδίστρια και το ελληνίστρια...Antares έγραψε: 07 Ιουν 2022, 07:43Πιθανόν, αν εξηγούσες και λίγο τι εννοείς.taxalata xalasa έγραψε: 07 Ιουν 2022, 07:42
σαν λεμε δηλαδη, δεν χρειάζεται να γίνεις βουδίστρια, τρως φασολακια γιαχνι...
το βουδιστρια και τα φασολακια γιαχνι δεν ειναι αντιθετοι οροι... να εξηγουμαστε...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 1100 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
-
- 69 Απαντήσεις