Λαλεί πουλί
Βγάζει σπυρί
Κι ο Έκτορας
Το βλέπει
Λαλεί πουλί
Όχι ψαλίδι πρέπει να πάρει και να το κόψει.Japetus έγραψε: 06 Ιουν 2022, 18:42 Μικρός που είχα καρδερίνες μου είχαν πει ότι αν βγάλει σπυρί το πουλί είναι επικίνδυνο. Πρέπει να πάρεις βελόνα, να την καυτηριασεις και να το σπάσεις...![]()
Εαν ειναι κοκκινο με ασπρη κορυφη και δειχνει πως εχει πυον μεσα κατα πασα πιθανοτητα ειναι καλογερος, σπυρι απο σταφυλοκοκκο. Οι γιατροι το λενε δοθιηνα. Ο σταφυλοκοκκος υπαρχει φυσιολογικα στην μυτη και στον πρωκτο ολων των ανθρωπων. Πιθανολογω πως οφειλεται σε κακη υγιεινη. Εαν μεσα σε 10-15 μερες δεν εχει σπασει η υποχωρησει μονο του μπορει να γινει σοβαρο. Πηγαινε σε δερματολογο να το δει και το πιθανοτερο ειναι να σου συστησει να το πλενεις με αντιβακτηριακο σαπουνι, να βαζεις καποιο ηπιο αντισηπτικο επανω (πχ οκτανισεπτ/οκτανισαν) και καποια αντιβακτηριακη κρεμα. Μην βαλεις οινοπνευμα η αντισηπτικο για τα χερια, θα ουρλιαξεις απο τον πονο.Εκτωρ έγραψε: 06 Ιουν 2022, 17:43 Πιστεύετε ότι οφείλεται στη ζέστη ή στο πολύ τάκα-τάκα; Πάλι καλά που δεν έχω πάει ποτέ με γυναίκα, αλλιώς τώρα θ'ανησυχούσα ότι κόλλησα τίποτα.
Παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας γι'αυτό το ενδιαφέρον θέμα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Στο φόρουμ για την γνώμη μας
Ερμο πουλί μου σκοτεινό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τι είναι ο Αγαρηνός κ. Στύγιε?
Ενας απο τους απογόνους της Αγάρ.
η Αγάρ ποια είναι?George_V έγραψε: 06 Ιουν 2022, 21:50Ενας απο τους απογόνους της Αγάρ.