Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Ιουν 2022, 15:27καλα θα παει και αυτοΣτύγιος έγραψε: 06 Ιουν 2022, 13:10 Μη κιοτεύετε ωρέ . Να έρθουν να τους γαμήσουμε μια και καλή. Θέλω εκδίκηση για το Ματζικέρτ.![]()
Και σε Corsair θα ξαναμπώ , νυν υπέρ πάντων αγών.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Ιουν 2022, 15:27καλα θα παει και αυτοΣτύγιος έγραψε: 06 Ιουν 2022, 13:10 Μη κιοτεύετε ωρέ . Να έρθουν να τους γαμήσουμε μια και καλή. Θέλω εκδίκηση για το Ματζικέρτ.![]()
Για βρωμάει χεσοβολιό το κόκπιτ μετά;Στύγιος έγραψε: 06 Ιουν 2022, 15:31Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Ιουν 2022, 15:27καλα θα παει και αυτοΣτύγιος έγραψε: 06 Ιουν 2022, 13:10 Μη κιοτεύετε ωρέ . Να έρθουν να τους γαμήσουμε μια και καλή. Θέλω εκδίκηση για το Ματζικέρτ.![]()
καλα προς το παρον ετοιμασου για την αιγειακηΣτύγιος έγραψε: 06 Ιουν 2022, 15:31Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Ιουν 2022, 15:27καλα θα παει και αυτοΣτύγιος έγραψε: 06 Ιουν 2022, 13:10 Μη κιοτεύετε ωρέ . Να έρθουν να τους γαμήσουμε μια και καλή. Θέλω εκδίκηση για το Ματζικέρτ.![]()
Σ'ύρε γμς ρε μνσκυλο που θα μου την πεις , θα σέβεσαιstergiosbik έγραψε: 06 Ιουν 2022, 15:33Για βρωμάει χεσοβολιό το κόκπιτ μετά;
και εμεις ποσα θεματα βαζουμε σε αυτους που αυτοι τα θεωρουν ανυπαρκτα;πατησιωτης έγραψε: 06 Ιουν 2022, 09:13taxalata xalasa έγραψε: 06 Ιουν 2022, 02:16 μπορεις να πεις με λιγες λεξεις γιατι πιστευεις ο,τι εμεις δεν θελουμε τον απευθειας διαλογο ανευ ορων...;
διαλογος ειναι...
εχουμε προβλημα στην διαλεκτικη μας σε σχεση με την διαλεκτικη των τουρκοι και φοβομαστε ;
ή τι;
Γιατί διάφορα θέματα που βάζουν αυτοί εμείς τα θεωρούμε ανύπαρκτα.Εάν σου πει αυτό το νησί είναι αμφισβητούμενο και να δούμε σε ποιόν ανήκει και είναι δικό σου δεν πας να συζητήσεις.
Σε μαυροσκουφη μιλάς μάστορα!Στύγιος έγραψε: 06 Ιουν 2022, 15:35Σ'ύρε γμς ρε μνσκυλο που θα μου την πεις , θα σέβεσαι![]()
![]()
Να συζητησεις ανευ ορων τα παντα... ανευ ορων και υποσχεσεων... τα παντα δεν ειναι μονο οτι ζητανε αυτοι αλλα συμπεριλαμβανει και οτι μπορουμε να ζητησουμε εμεις...Αλιόσα έγραψε: 06 Ιουν 2022, 09:20Nα συζητήσουμε τι; Αν η Ρόδος ή η Λέσβος ειναι υπο Ελληνική Κυριαρχία βάση υπογεγραμμένων Διεθνών Συνθηκών; Εσυ θα συζητούσες ες αει με κάποιον που σου αμφισβητούσε την κυριότητα ενος οικοπέδου ενώ έχεις ολα τα έγγραφα που αποδεικνύουν πως σου ανήκει; ή θα του το χάριζες αν σου κανε τσαμπουκάδες για ξύλο; Ας σοβαρευτούμε λίγο.taxalata xalasa έγραψε: 06 Ιουν 2022, 02:16μπορεις να πεις με λιγες λεξεις γιατι πιστευεις ο,τι εμεις δεν θελουμε τον απευθειας διαλογο ανευ ορων...;
διαλογος ειναι...
εχουμε προβλημα στην διαλεκτικη μας σε σχεση με την διαλεκτικη των τουρκοι και φοβομαστε ;
ή τι;
Συ είπας ,δε μιλώ ,μόνο πράττω ,κι έχω πράξει πολλά για την πατρίδα.stergiosbik έγραψε: 06 Ιουν 2022, 15:45Σε μαυροσκουφη μιλάς μάστορα!
Τι να σεβαστώ ρε μλκ.Τουριστας ήσουν,μεταφερόμενο κρέας εν ολίγοις.
Πιωμενος εισαι,τι γραφεις;Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:41Thor έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:31Για δωσε συντεταγμενες.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιουν 2022, 14:50 Επειδή τον επόμενο μήνα θα έχουμε αυξημένες ανάγκες ρεύματος, παρακαλώ μη βομβαρδιστούν τα τουρκικά εργοστάσια παραγωγής ρεύματος.
Αν έστω και ένα από αυτά πειράζει έχει δε θα έχεις ρεύμα για να γράφεις μαλακίες στο ίντερνετ. Σκέψου του.
Στο πολεμικό μουσείο σε αφήνουν να κοιτάξεις μέσα στο σπιτφάιρ, ή πρέπει να σου φορέσουν κράνος;
Δε μπορώ ρε τύπε τον παραλογισμό σου που νομίζεις κιόλας ότι ελέγχεις τα όπλα του Ελληνικού κράτους.Thor έγραψε: 06 Ιουν 2022, 16:25Πιωμενος εισαι,τι γραφεις;Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:41
Αν έστω και ένα από αυτά πειράζει έχει δε θα έχεις ρεύμα για να γράφεις μαλακίες στο ίντερνετ. Σκέψου του.
Δεν βγαζει νοημα.
Πες μου,που δεν θες να χτυπησουμε;
Τι σου λενε οι συναδελφοι;
Τελικα εισαι πιο γκαου απ'ο,τι πιστευα.Εμπεδοκλής έγραψε: 06 Ιουν 2022, 16:38Δε μπορώ ρε τύπε τον παραλογισμό σου που νομίζεις κιόλας ότι ελέγχεις τα όπλα του Ελληνικού κράτους.Thor έγραψε: 06 Ιουν 2022, 16:25Πιωμενος εισαι,τι γραφεις;Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:41
Δεν βγαζει νοημα.
Πες μου,που δεν θες να χτυπησουμε;
Τι σου λενε οι συναδελφοι;
Και για να στο πω απλά. Δεν έχουμε αυτάρκεια ηλεκτρικού ρεύματος. Ρεύμα αγοράζουμε και εισάγουμε από την Τουρκία. Οποιοδήποτε υποτιθέμενο πλήγμα σε ηλεκτροπαραγωγικές υποδομές της Τουρκίας θα σήμαινε νεκρούς διασωληνωμένους στα νοσοκομεία, χάος, ημέρες χωρίς ρεύμα για όλους, υποβάθμιση του βιωτικού μας επιπέδου και φυσικά no internet connection for you.![]()
Μπορεί να αντιπροτείνουν το ποδόσφαιρο όπου ο Ερντογάν έχει το πάνω χέρι ως παλαίμαχος της Φενέρ.Σέλευκας έγραψε: 06 Ιουν 2022, 16:39 Να λύσουμε το θέμα με μια προσωπική μονομαχία Ερντογάν - Μητσοτάκη στο μπάσκετ. Οποιος κερδίσει τα παίρνει όλα.