Δεν νομίζω ότι μιλάμε για το ίδιο είδος γυναικών...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Διαβολοπλανεύτρα"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Διαβολοπλανεύτρα"
Το οτι μια γυναικα εχει εντονη γοητεια, υψηλη νοημοσυνη και εντονο ταπεραμεντο, σε ενοχλει και λες αυτα που λες;
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Βασικά μιλάμε για μυθικά στερεότυπα, που έχουν καλλιεργήσει στο μυαλό ανδρων και γυναικών τα ... Αρλεκιν και οι ερωτικές ταινίες .
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιουν 2022, 00:20Βασικά μιλάμε για μυθικά στερεότυπα, που έχουν καλλιεργήσει στο μυαλό ανδρων και γυναικών τα ... Αρλεκιν και οι ερωτικές ταινίες .
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Βασικά τα πάντα κρίνονται στην νοοτροπία και συμπεριφορα της ..Volk έγραψε: 06 Ιουν 2022, 00:19Το οτι μια γυναικα εχει εντονη γοητεια, υψηλη νοημοσυνη και εντονο ταπεραμεντο, σε ενοχλει και λες αυτα που λες;
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Βασικα είναι χειριστικες σε βαθμό που κάν δεν το αντιλαμβάνεσαι...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιουν 2022, 00:22Βασικά τα πάντα κρίνονται στην νοοτροπία και συμπεριφορα της ..Volk έγραψε: 06 Ιουν 2022, 00:19Το οτι μια γυναικα εχει εντονη γοητεια, υψηλη νοημοσυνη και εντονο ταπεραμεντο, σε ενοχλει και λες αυτα που λες;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιουν 2022, 00:12
..και μάλλον λίγο .. βλαμενες στο μυαλό με απαράδεκτη νοοτροπία και συμπεριφορα στις σχέσεις τους με το άλλο φύλλο αλλά και με τους άλλους ανθρώπους στο περιβάλλον τους ...
Σίγουρα δεν έχεις γνωρίσει αυτό το είδος...που επιλέγει και δεν το επιλέγεις...
Παρατηρητής...
Και εγω είμαι άκρως χειριστικος στους γύρω μου , αλλά ..ούτε γοητευτικός το παίζω ούτε σούπερ διάνοιαksk έγραψε: 06 Ιουν 2022, 00:31Βασικα είναι χειριστικες σε βαθμό που κάν δεν το αντιλαμβάνεσαι...
Σίγουρα δεν έχεις γνωρίσει αυτό το είδος...που επιλέγει και δεν το επιλέγεις...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Είσαι και δεν το παίζεις;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιουν 2022, 00:38Και εγω είμαι άκρως χειριστικος στους γύρω μου , αλλά ..ούτε γοητευτικός το παίζω ούτε σούπερ διάνοια
Παρατηρητής...
Πατριαρχικα στερεότυπα. Ούτε διαβολογυναικες υπάρχουν, ούτε τεχνικές. Είναι κάποια στοιχεία στον χαρακτήρα κάποιων ανθρώπων που τους κάνει πιο "δυνατούς" από άλλους και ασκούν επιρροή με τον δικό μου τους τρόπο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- taxalata xalasa
γραφεις στεροτυπα ανευ ουσιας... αυτα που λες δεν υπαρχουν ως τετοια αλλα ωςVolk έγραψε: 06 Ιουν 2022, 00:19Το οτι μια γυναικα εχει εντονη γοητεια, υψηλη νοημοσυνη και εντονο ταπεραμεντο, σε ενοχλει και λες αυτα που λες;
ψωνιο ωραιοπαθειας, βλημα μεγαλου βεληνεκους, ψυχασθενικη νευροπαθεια...
εσυ τα βλεπεις αλλιως απο οτι ειναι...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ελλη Στάη.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Amber Heard.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Διαβολογυναίκες όπως το εννοεί ο νηματοθέτης ίσως να μην υπάρχουν, αλλά γυναίκες-αράχνες όπως λέμε στην καθομιλουμένη μια χαρά υπάρχουν και σε αφθονία..Naida έγραψε: 06 Ιουν 2022, 07:16 Πατριαρχικα στερεότυπα. Ούτε διαβολογυναικες υπάρχουν, ούτε τεχνικές. Είναι κάποια στοιχεία στον χαρακτήρα κάποιων ανθρώπων που τους κάνει πιο "δυνατούς" από άλλους και ασκούν επιρροή με τον δικό μου τους τρόπο.